eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
برای دیدن تنوع در طرح ها و رنگ ها با قیمت مناسب و تخفیف 45٪ ویژه ماه مبارک رمضان حتما فرم موجود در سایت رو تکمیل کنید👇 https://bit.ly/2WBpx7l https://bit.ly/2WBpx7l لینک ثبت نام اختصاصی برای دریافت کوپن👆
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفتر‌صبح، از سطری شروع میشود كه بـنـام بزرگ تـو تكيه كرده است به نام تو‌﷽ ای خـدای صبح … ای خـدای روشنی … ای خـدای زندگی … هر صبح، آغازی است برای رسیدن به تو ... الهی، به امید تو!
🍮 😋 🔸برای درست کردن شربت چهار پیمانه پیمانه شیر را با یک ونیم پیمانه شکر روی حرارت گذاشته وقتی شکر حل شد یک سوم پیمانه گلاب وزعفرون دم شده ویک ق م پودر هل اضافه کنید چند جوش زد حرارت را خاموش کنید واما برای حلوا : یک پیمانه سرخالی آرد گندم را الک کرده و حدود ده تا پانزده دقیقه تفت دهید سپس یک پیمانه سر خالی آرد سفید قنادی را هم الک کنید وبه آرد گندم اضافه کرده وحدود ده دقیقه تا یک ربع هردو را تفت داده بعد دوباره هردو آرد را الک کرده وروی حرارت گذاشته ویک قالب کره پنجاه کرمی یک سوم پیمانه روغن مایع وسه ق غ روغن جامد اضافه کرده وچند دقیقه هم زده ‌شربت را اضافه کنید وتند هم زده تا حلوا جمع شود بعد اگر خواستیدبا ماسوره کار کنید بذارید کمی از حرارت بیفته بعد این کارو انجام بدید بچه ها برای این که بتونید با ماسوره راحت کار کنید همیشه میزان شیر یا آب باید یک ونیم تا دو برابر باشه ولی برای قالب زدن میزان آرد واب یا شیر هم اندازه باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥓 😋 ▫️سیب زمینی متوسط ۳ عدد ▫️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق ▫️ادویه (نمک فلفل پودر سیر) 🔸ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜 😋 ▫️جو پرک 1 لیوان ▫️جو پوست کنده نصف لیوان ▫️قارچ خرد شده 2 لیوان ▫️هویج ۲ عدد ▫️شیر ۳ لیوان ▫️سینه مرغ 1 عدد کامل ▫️خامه 5 قاشق غذاخوری ▫️کره 2 قاشق غذاخوری ▫️‌‌ آرد ۱ قاشق غذاخوری ▫️جعفری، نمک به مقدار لازم 🔸اول داخل قابلمه ای 5 لیوان آب بریزین بعد سینه مرغ ، جو پرک ، جو پوست کنده ونمک رو بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدین... تا در مدت زمان 2 ساعت آروم آروم با هم بپزن و جو لعاب بندازه ، در اواسط پخت هویج رنده شده رو اضافه کنین.. پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنین و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنین و دوباره درون قابلمه بریزین.. بعد آرد رو کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد از بین بره و کره رو اضافه کنین بعد شیر داغ رو کم کم به آرد اضافه کنین و تند تند هم بزنین که آرد و شیر باهم قاطی بشن و حالت گلوله نگیره آرد، بعد مخلوط آرد و شیر رو با قارچ خرد شده به سوپ اضافه کنید و اجازه بدین 15 الی 30 دقیقه دیگه سوپ با حرارت ملایم بپزه. بعد از آماده شدن سوپ جو ، خامه رو اضافه کنین و کمی مخلوط کنین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 🔸این بستنی یخی های میوه ای خونگی هم یه گزینه سالم و خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستونن که کم کم داریم بهش نزدیک میشیم 🔸طرز درست کردنش هم ساده اس...میوه های دلخواهتون رو میریزین تو میکسر و بعد هم میریزین تو قالبهای مخصوص بستنی و میذارین تو فریزر....هر لایه که نیمه منجمد و تا حدودی سفت شد ، لایه بعدی رو میریزین. اگه طعم شیرین رو می پسندین میتونید کمی شکر هم به میوه تون اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍚 😋 🔸برای درست کردن پلو زیره ۳ پیمانه برنج را آبکش کنید ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با ۳ حبه سیر له شده نمک فلفل و کمی آویشن و روغن تفت بدید و لابلای برنج آبکش شده به همراه زیره سیاه قرار بدین و برنج را دم کنید 🔸برای قالبی کردن پلو بادمجان های درشت و یک اندازه را خوب بشویید و عمودی وباریک برش بزنید و با روغن فراوان و نمک سرخ کنید بادمجان‌ها را داخل قالب مورد نظر ترجیحاً قالب گرد مثل تصویر بچینید و پلوی دم کرده را داخل آن قرار دهید و فشرده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خود بادمجان روغن دارد ظرف قالب را قبل از سرو کردن به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از خارج کردن ، قالب را به کمک یک دیس یا بشقاب برگردانیدو برش بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸حدود سیصد گرم گوشت رو با پیازی که رنده کردم به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم ، کمی روغن تو ماهیتابه ریختم و گوشت به اندازه های یکسان گرد وسرخ کردم ،ادویه خاصی نمیخاد ،گوجه گیلاسی هارو تو روغن کمی تفت دادم ، من همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم به خاطر عطر و طعمش، وقتی برنج رو آبکش کردم شوید تازه رو کاملا ریز کردم و بهش اضافه کردم و یه ته دیگ و تمااام ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍸 😋 ▫️دانه چیا ......نصف پیمانه ▫️شیر ...یک پیمانه ▫️عسل.... ۳ ق غ ▫️موز له شده ۲ عدد 🔸دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید نکته: دانه چیا با تخم شربتی فرق داره اما خیلی شبیه تخم شربتیه با این تفاوت که از تخم شربتی درشت تر و تپل ترن و تقریبا خاکستری رنگن....اما من با تخم شربتی هم امتحان کردم عالی میشه میتونید امتحان کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍰 😋 🔸آرد دو و نيم پيمانه، شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد، بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ 🔸زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه. زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبى هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️شیر ٢ پیمانه ▫️شکر ١/٢ پیمانه ▫️خامه ٣٠٠میلی لیتر(١ ونیم پاکت خامه صبحانه) ▫️پودر ژلاتین ١ونیم ق غذاخوری ▫️زست پرتقال ١/٢ ق چایخوری ▫️پرتقال یک یا دوعدد 🔸پودر ژلاتین رو بریزید رو نصف پیمانه شیر وروی بخار کتری بنماری کنید تا ژلاتین حل بشه. مابقی شیر و شکر و خامه رو داخل قابمله بریزید وروی حرارت بذارید تا شکر حل بشه ولی شیر و خامه نجوشه بعد ترکیب ژلاتین حل شده درشیر رو اضافه کنید وهم بزنید. از روی حرارت بردارید زست پرتقال رو اضافه کنید. کف قالب مورد نظرتون یه برش پرتقال بذارید یک یا دوقاشق از مواد پاناکوتا رو بریزید روی قالب و برش پرتقال. وقالب رو بذارید تویخچال تاببنده. اینکار بخاطر اینه که پرتقال کف قالب فیکس بشه و تکون نخوره. بعد از بستن پاناکوتا قالب رو از یخچال خارج کنید دوباره مابقی موادرو بریزید داخل قالب ها و بعد قالب روبذاریدتو یخچال. تا دوسه ساعت ببنده. بعد به آرومی دسر رو از قالب برگردونید روی بشقاب تا اون پرتقال خوشگلش خودنمایی کنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥭 😋 ▫️انبه کال ▫️سرکه سفید ▫️آبلیمو یک قاشق غذاخوری ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️تخم گشنیز ▫️سیاه دانه ▫️فلفل هندی ▫️نمک ▫️زردچوبه ▫️سیر ▫️رب گوجه 🔸انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا ۷،۸ ساعت بمونه. بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید(عطرش بیشتر میشه) داخل قابلمه رب بریزید(می تونید رب رو با یکی دو قاشق روغن زیتون یا روغن مایع تفت بدید)و سرکه رو‌ اضافه کنید،سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر(یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و ابلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبه ها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید. ♦️اگر میخواید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید،بیرون بذارید قهوه ای رنگ میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥒 😋 🔸یک عدد پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم و ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق رب فلفل و یک لیوان گوجه میکس شده اضافه کردم و تفت دادم تا بوی خامی رب بره. و یک لیوان برنج رو شستم و اضافه کردم و کمی شوید خرد شده ریختم ونصف پیمانه لپه پخته هم اضافه کردم. کدوهارو شستن و با چنگال روش شیار انداختم و از وسط نصف کردم و توی کدوها رو خالی کردم و با مواد بالا پر کردم و تو ماهیتابه چیدم وروش کمی رب را با آب مخلوط کردم و یک عدد عصاره مرغ و فلفل و کمی روغن زیتون اضافه کردم و رو دلمه ها ریختم وبا حرارت ملایم گذاشتم تا خوب پخته بشه و آبش کم بشه و بعد تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و سیر تزیین کردم و گلهارو هم با کدو درست کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️پودر ژله موز ١ بسته ▫️آب جوش ۱ لیوان ▫️پودرژلاتين ١ ق غ ▫️شير ١ ليوان ▫️موز رنده شده ١ عدد بزرگ ▫️خامه پاكتی ٢٠٠ گرم ▫️بستنی وانيلی یا موزی ٢/٥ پيمانه (معادل ۳۰۰ گرم) 🔸ابتدا بستنی را در دمای محيط میگذاریم تا آب شود. بعد ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری ميكنيم تا حل و شفاف شود. پودر ژلاتين را هم با ١ ليوان شیر بن ماری ميكنيم تا کاملا حل شود. همه مواد را میگذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه ميكنيم و خامه را نیز اضافه میکنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم. داخل قالب میریزیم و به مدت ٧ ساعت داخل يخچال میگذاریم. ♤ من همه مواد را داخل مخلوط کن ریختم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کره نرم شده 1 پیمانه شکر یک دوم پیمانه پودر شکر یک سوم پیمانه تخم مرغ 2 عدد زرده تخم مرغ 1عدد وانیل یک و نیم ق چخ آرد دو و یک دوم پیمانه نمک یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک دوم ق چ شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم. خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فرنی_بستنی 🔻مواد لازم : 📝 ▫️شیر ۴ لیوان ▫️بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد ▫️نشاسته گل ۵ ق غ ▫️شکر ۱۰ ق غ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️خامه صبحانه ۱ ق غ ▫️وانیل در صورت تمایل کمی ✍️ابتدا شیر + شکر+ بستنی+ خامه میریزیم توی قابلمه بعد نشاسته رو با گلاب و کمی شیر مخلوط میکنیم تا باز بشه بعد بریزید داخل قابلمه بزارید روی گاز با شعله ملایم و هم بزنید تا گوله نشه بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید بعد برای اینکه فرنی تون شکلاتی بشه درون یک کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید . اگه زعفرونی خواستید یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آبجوش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی روبریزید و مخلوط کنید . من به ترتیب شکلاتی ریختم و گزاشتم کمی بست بعد سفید و بعد زعفرونی . حتما بزارید یخچال تا سرد بشه . به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸ترافل خرما یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به علت داشتن خرما از ارزش غذایی خوبی هم برخوردار است، این دسر را میتوانید با مغزهای مختلف درست کنید. ابتدا بیسکویت و گردو را داخل میکسر ریخته و خرد کنید و حالا پوست خرما را گرفته هسته آن را بیرون آورده و در داخل میکسر ریخته آن را له کنید. حالا خرما و مخلوط بیسکویت را با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند میشه داخل مواد دارچین و هل هم اضافه کردسپس گلوله هایی از مواد را با دست برداشته و آن را به پودر نارگیل آغشته کرده و در دیس پذیرایی قرار دهید و در آخر ترافل ها را با پودر پسته ، خلال بادام و مرواریدهای خوراکی تزیین کنید. میتوانید هر یک از ترافل ها را در یکی از مغزها بغلتانید تا رنگهای جذاب و متنوعی داشته باشند. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥪 😋 🔸توی یه کاسه گود یه دونه تخم مرغ بشکنید، بهش نصف ق چ دارچین و یک ق غ شکرقهوه‌ای (اگه نداشتین همون شکر سفید) اضافه کنید و خوب بزنید، بعد یک فنجون متوسط شیر اضافه کنید و بازم هم بزنید، حالا نون‌های سوخاری رو دونه دونه بزنید داخل مایع و توی تابه چرب شده با روغن قرار بدید و روشون کنجد بپاشید، یک طرفش که سرخ شد، برش گردونید تا سمت کنجدی هم برشته بشه و از روی حرارت بردارید. میتونید به تنهایی یا با فرنی سروکنید . من یکم هم سیروپ توت فرنگی و کارامل گذاشتم کنارش و کمی میوه تازه. من از نون سوخاری جو نان آوران استفاده کردم که فیبر بیشتری هم داره و برای این روزهاتون خیلی مناسبه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 شیر یک لیتر زرده تخم مرغ ۸ عدد وانیل یک ق چ خامه ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم 🔸زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از 
🌷ســـــــلام 🍃صبحتون پُر از عطر خدا 🌷 جمعه تـون 🍃معطر به بوی مهربانی 🌷الهی دلتـون شـاد 🍃لبتون خـندان 🌷قلبتون مملو از آرامش 🍃هرجا هستین دلتون آروم 🌷الهی آمین
🔸١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢✍ شیر ۲۵۰ میلیلیتر(تقریبا یک لیوان) روغن نباتی ۳ ق غ پودر خمیر فوری ۵ گرم شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم برای پر کردن: ۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی جعفری و شوید نمک و فلفل پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم روغن ۱ ق غ کره ۲۵ گرم برای خمیر،پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو داخل‌ شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتی رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم به مدت یکساعت ، سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سی دقیقه دیگه استراحت میدیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 🍨1 لیوان شیر 🍨2 لیوان خامه 🍨1 لیوان پودر کاکائو(به اختیار کم یا زیاد کنین) 🍨5 گرم وانیل شکری(وانیل معمولی با وانیل شکری فرق داره. وانیل شکری، شکر داره.در پایین سایتشو نوشتم که منظورم کدوم وانیل هستش) 🍨1 لیوان شکر(اگه براتون زیاده، کمتر بزنین) 🍨2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 🍨میتونین شکلات چیپسی، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه کنین(البته بهتره بعد ازینکه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه کنین) - 📝شیر، شکر، وانیل، نشاسته و پودر کاکائو رو مخلوط کنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد مخلوط شکلاتی رو اضافه کنین و تا وقتیکه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توی فریزر(هر 30 دقیقه یکبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر). ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛