💜#ژله_تخم_شربتی
مواد لازم
تخم شربتی ۱ ق غ
ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
طرز تهیه:
1. تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه.
2.هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم.
3.چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده.
4.ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم.
5.کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده.
6.بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم.
7.مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الوورا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک خیس 👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن نصف لیوان(برای سس)
روغن نصف لیوان(برای کیک)
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و نصف روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان میداریم و این سس را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت تا شکر در اون حل بشه وقتی شروع به قل زدن کرد حرارت رو خاموشکنید و بزارید کنار تا خنک بشه توی ظرف دیگری تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم وانیل رو هم اضافه میکنیم حالا باقی سس رو به مواد اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم مخلوط که شد نصف روغن رو هم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده اضافه میکنیم و با لیستک دورانی هم میزنیم اگر ارد در موادتون گلوله ای شد بادور کند همزن کمی موادو بزنید قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو میریزیم داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و نصف سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره. بعد از ده دقیقه مابقی سس را روی کیک میریزیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_باشيره_انگور 🍮
🔸اين حلوا با شيره انگور درست ميشه،شيرينيش طبيعيه و طعم خیلی خوبی داره.
🔸يك ليوان آرد رو حدود پنج تا ده دقيقه در تابه تفت بديد بعد حدود نصف ليوان روغن رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد تا قهوه اي روشن بشه(برای گوله نشدن آرد،بهتره الک کنید)،بعد يك ليوان شيره انگور رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا جمع بشه و فرم بگيره در آخر گلاب و زعفران رو بريزيد و يكم ديگه حرارت بديد تا شكل بگيره.
در ظرف دلخواه بريزيد و با گردو یا بادام تزئين كنيد.
ميتونيد گردو و بادام رو داخلش هم بريزيد و بجاي زعفرون ميتونيد از دارچين استفاده كنيد،یا از هر دو مقداری بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍉🍹🍉🍹
هندونه رو بزارید فریزر یخ که زد داخل همزن بزارید و بعد داخل لیوان بریزید و میل کنید خنک و خوشمزه 😋😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از پارازیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید آمد وعید آمد 🌷
با نقل و نبید آمد 🌸
رمضان مبارڪ رفت 🌷
این فطر سعید آمد 🌸
دنیا شده یڪسرگل 🌷
هرگوشه پراز بلبل 🌸
هرخاڪ شده بستان 🌷
چون نور امید آمد 🌸
صبح زیباتون بخیر💐
عید سعید فطر مبارک 🎊🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖
📡〰 @paraziit 〰
#کته_زعفرانی_مجلسی 😋
برنج به تعداد نفرات
زعفران دم کرده دو تا 3 ق غ
نمک برای هر دو پیمانه
برنج نصف ق م
روغن برای هر پیمانه برنج نصف ق غ
🔸به هر تعداد پیمانه ای که لازم داشتید برنج بردارید. بعد برنج را چند دست بشویید تا آب آن زلال شود. بعد به اندازه یک و نیم برابر پیمانه برنج، آب به آن اضافه کنید.
سپس مقداری نمک ، روغن و زعفران به برنج اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب داخل برنج به جوش بیاید.
در حال جوشیدن یکی دوبار برنج را هم بزنید.
و وقتی آب برنج تمام شد ، دم کنی را روی برنج قرار دهید و شعله را کم کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔷#دسر_زبرا
موادلازم
شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ
طرزتهیه:
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکوی_بادمجان_کبابی 🍆 😋
🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه
بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید
بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه
بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی 😋
خیارشور، ۴ عدد
ذرت، ½ پ.
کالباس، ½ پ.
کلم برگ قرمز، ۱ پ.
کلم برگ سفید، ۲ پ.
نخود فرنگی، ½ پ.
سس مایونز، ½ پ.
نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
🔸برگکلمها را رشتهای خرد کنید. نخودفرنگیها را در قابلمهای آب و نمک ریخته و 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. ذرت را در شیر جوش ریخته و ۵ دقیقه با کمی آب بپزید. این مواد را در کاسهای بزرگ بریزید. خیارشورها خردشده را اضافه کنید. کالباس رشتهای شده، نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط کنید تا کاملا با سس آغشته شود. روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جوجه_چیلی_زعفرانی 🍢 😋
▫️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
▫️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
▫️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
▫️زعفران دم کرده نصف فنجان
▫️آب نارنج یک سوم لیوان
▫️سس سالسا یک قاشق غذاخوری
▫️کره آب شده 50 گرم
▫️پاپریکا نصف قاشق چایخوری
▫️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_مربا_توت_سیاه
توت:1کیلو گرم
شکر:800گرم
وانیل:نوک ق غ
آبلیمو:نصف ق غ
توت های شسته شده را ب همراه شکر در ظرف درب دار می ریزیم و توت ها را زیر و رو میکنیم،درون یخچال ب مدت 24ساعت استراحت میدهیم تا توت ها آب بندازد.
مربا را با حرارت ملایم می پزیم و کف روی مربا را میگیریم.
وقتی مربا قوام پیدا کرد و توت ها نرم شدند مربا اماده است.
در 5دقیقه آخر وانیل و آبلیمو را اضافه میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#سمبوسه_تند_و_آتشین
مواد لازم
پیاز : ۲ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقهای- مشابه فیلم)
ادویه:
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری (قابل حذف)
نمک: ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_با_خامه
مواد لازم
مرغ 500گرم
تخم مرغ 3عدد
گوجه 1عدد
خامه شیرین 300گرم
پنیر پیتزا 1پیمانه
جعفری برای تزیین
نمک وفلفل به مقدار لازم
روغن زیتون 3 ق غ
در فر 190 درجه سانتی گراد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرپ_دانتل
🔸2عدد تخم مرغ
🔸2لیوان شیر
🔸نصف لیوان آب
🔸1 ق م نمک
🔸1/5لیوان آرد
✏️✏️✏️✏️
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جوجه_كباب_تابه_اي 🍢 😋
🔸ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید
1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید
بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید
تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید
در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن
بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن
برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب
با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
**
درودے چو بویِ خوشِ مهربانی🌸
به جمعِ صمیمیِ یارانِ جانی🍃
به عشق و به معشوق و عاشق درود🌸
به هر ڪَس ڪه مهرش بُوَد جاودانی🍃
صبحتون بخیر🌸
امروزتون
مملو از شادے و آرامش و مهر🍃
#دسر_طالبی 🍈 😋
▫️پودر ژلهى طالبی ۱بسته
▫️پورهى طالبی ٣/٤ لیوان
▫️آب جوش ٣/٤ لیوان
▫️بستنی وانیلی یا شیر یا خامه ١/٢ لیوان.
🔸پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود.
بستنی را درون آب طالبی بریزید.
زمانی که ژلهی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید.
مى توانید همهی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید.
اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید.
مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_كاسترد_با_ژله 🍡 😋
🔸طبق دستور جعبه پودر ژله البالو با يك ليوان ابجوش حل كردم و يك ليوان اب سرد بهش اضافه كردم و هم زدم بعد توي يك ليوان نصفشو ريختم و توي يخچال گذاشتم تا ژله رو ببنده و براي دسر كاسترد معادل دو قاشق غذا خوري پودر كاستارد،٢ليوان شير،٢قاشق شكر توي قابلمه باهم ريختم ( البته من تعداد مهمونام بيشتر بود ،زياد درست كردم) و مدام هم زدم تا كمي غليظ شد و كمي خامه صبحانه بهش اضافه كردم بعد كمي كه خنك شد و به ليوان ژله كه بسته شده اضافه كردم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو ببنده،و توت فرنگي واسه تزيين هم گذاشتم
شما ميتونيد موز رنده شده توي كاسترد اضافه كنيد خوشمزه ميشه.
♦️بعد از اينكه كاسترد سرد بشه دو برابر سفت خواهد شد! پس زياد هم نذاريد روي حرارت سفت شه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_فلفل_سبز
فلفل سبز یک کیلو
سرکه یک و نیم کیلو
نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مرغ_گریل_رژیمی_با_طعم_سیر_و_لیمو 🍗 😋
▫️ ران یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
▫️آویشن یک ق چایخوری
▫️ریحان خشک یک ق چایخوری
▫️پاپریکا نصف ق چایخوری
▫️پودر پیاز نصف ق چایخوری
▫️نصف قاشق چایخوری سماق
▫️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
▫️آبلیمو ۳ ق غذاخوری
▫️سیر دو حبه
▫️گشنیز خرد شده ۳ الی ۴ قاشق خوری
🔸در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، خردل، روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . در انتها کمی گشنیز خرد شده و لیمو به آن اضافه کنید و در کنار انواع سبزیجات آبپز، گریل یا سوخاری نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پرتقال 🍊 😋
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
🔸زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_بلغور 🍜 😋
بلغور ۲۵۰ گرم
برنج نیمه ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلو
لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
کشک ۱ لیتر
نعناع خشک ۲ ق غ
🔸بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید.
در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_عربی 🍮 😋
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
▫️شیر ۲ پیمانه
▫️پودر ژلاتین ۱ ق غ
▫️بیسکوییت پتی بور وانیلی ۱ بسته
▫️پودر کرم کارامل ۱ بسته
▫️شیر ۱/۴پیمانه
▫️شکر ۳ الی ۴ ق غ
▫️پودر نسکافه ۱ ق غ
🔸ابتدا پودر نسکافه و شکر و ۲ لیوان شیر و پودر کرم کارامل رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه . زمانی که شروع به جوشیدن کرد اجازه بدین ۱ دقیقه روی حرارت بمونه و بعد از روی حرارت بردارین . و بهش پودر ژلاتین رو که داخل ۱/۴پیمانه شیر سرد به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و هم بزنید و بعد بهش بیسکوییت وانیلی آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید و در انتها وقتی مواد خنک شد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .و بعد داخل قالبی که خیلیییی کم چرب کردین بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تارت_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
▫️كره ۵۰ گرم
▫️پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
▫️شير ۲ ليوان
▫️توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
🔸بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد
♦️بالای پودینگ کمی ژله ریختم و گذاشتم کمی سرد شه و روی تارت ریختم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_عربي 🍮 😋
🔸 ارد گندم١ليوان،شير خشك نيدو نصف ليوان(سه قاشق هم ميشه)،شكر ١ليوان،اب و گلاب با هم نيم ليوان،زعفران و هل،نشاسته ذرت٢قاشق مرباخوري( اضافه كردنش به دلخواه خصوصا مفيد براي مواقعي ك ميخايم حلوامون براي قيف شكل پذير باشه)روغن نصف ليوان(من از تركيب روغن مايع و كره استفاده ميكنم).
ارد و شير خشك (و در صورت استفاده نشاسته ذرت )رو باهم الك كرده و در قابلمه با روغن تفت ميديم وقتي طلايي شد زير گاز رو خاموش ميكنيم و شيره رو بهش اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم تا ب غلطتي ك ميخايم برسه البته دقت بشه حلواي عربي بايد رقيق تر از حلواي معمولي باشه
♦️شيره: اب و گلاب و شكر و هل و زعفران رو باهم غاطي كرده و ي قل ك زد رو گاز چند قطره اب ليمو ميزنيم و خاموش ميكنيم و ميذاريم كامل سرد بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#راتای_مرغ 🌯 😋
▫️سینه مرغ .......۱/۲
▫️سیب زمینی .....۱ عدد کوچک
▫️پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س
▫️گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ
▫️ماست چکیده.....۱/۲ پ
▫️پنیر خامه ای ۱/۲ پ
▫️ژلاتین ....۱ ق س
▫️آب سرد ....۱/۴ پ
▫️نان تست......چند برش
🔸۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید.
۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید.
۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود.
۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید.
۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید.
۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛