eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆 😋 🔸گوشت چرخ کرده و رو با پیاز رنده شده و فلفل سیاه و قرمز و نمک و سیر مخلوط کنین و ورز بدین اندازه یک گردو قلقلی کنین بزارین تو یخچال به مدت یکساعت ، بعد سیصد گرم کره رو تو قابلمه بریزین یکدونه پیاز و رنده کنین تفت بدین یکم سبک شد قلقلی ها رو اضافه کنین و تفت بدین ،دو ق غ نعنا خشک اضافه کنین و سه چهار دقیقه تفت بدین ، ۲ ق غ رب انار ملس و تو یک لیوان آب حل کنین اضافه کنین بزارین با شعله کم جا بیفته حدود یکساعت ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍅 😋 🔸يك سس بسيار لذيذ مناسب براى انواع كوكو و كتلت😋 🔸يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌯 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. ♦️میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌮 😋 🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم. یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم. نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم. دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه . با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
طرز تهیه : برای تهیه سوپ قارچ با مرغ ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کنید و مرغ رو توش کمی تفت بدین.پیاز را ۴قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کنید و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدیم مرغ بپزه.تو ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار بدینتا در مدت زمان ۱ساعت بپزند و جو لعاب بندازه .وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم.شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه میکنیمو اجازه میدیم ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزه( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ،برای سرو هم سوپ رو با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنیدسوپ قارچ با مرغ شما آماده شد. نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥙 😋 🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین نکته :من خلال بادوم وپوست پرتقال نداشتم درست کنید لذت ببرید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح شده است☀️ چشم که می گشایی به تو لبخند می زند زندگی☺️😉 طلوعی دوباره است☀️ فرصتی دوباره برای شکفتن🌸 امروزت رو خوب بساز🥰💞 🌸
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری خرما پوست گرفته : 5 عدد ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
❤ گوشت 250 گرم پیاز.1عدد قارچ.150 گرم رب.2قاشق فلفل دلمه ای.1عدد مواد خمیر: آرد.حدودا 4پیمانه روغن مایع.نصفه پیمانه تخم مرغ.1عدد خمیر مایه.1قاشق غذاخوری شکر.1قاشق مربا خوری نمک کمی آب گرم نصفه پیمانه . طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛