#خورشت_داوود_پاشا 🧆 😋
🔸گوشت چرخ کرده و رو با پیاز رنده شده و فلفل سیاه و قرمز و نمک و سیر مخلوط کنین و ورز بدین اندازه یک گردو قلقلی کنین بزارین تو یخچال به مدت یکساعت ، بعد سیصد گرم کره رو تو قابلمه بریزین یکدونه پیاز و رنده کنین تفت بدین یکم سبک شد قلقلی ها رو اضافه کنین و تفت بدین ،دو ق غ نعنا خشک اضافه کنین و سه چهار دقیقه تفت بدین ، ۲ ق غ رب انار ملس و تو یک لیوان آب حل کنین اضافه کنین بزارین با شعله کم جا بیفته حدود یکساعت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_گوجه 🍅 😋
🔸يك سس بسيار لذيذ مناسب براى انواع كوكو و كتلت😋
🔸يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فلافل 🌯 😋
🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
♦️میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سمبوسه 🌮 😋
🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم.
یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم.
نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم.
دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه .
با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_قارچ_با_مرغ
طرز تهیه :
برای تهیه سوپ قارچ با مرغ ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کنید و مرغ رو توش کمی تفت بدین.پیاز را ۴قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کنید و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدیم مرغ بپزه.تو ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار بدینتا در مدت زمان ۱ساعت بپزند و جو لعاب بندازه .وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم.شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه میکنیمو اجازه میدیم ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزه( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ،برای سرو هم سوپ رو با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنیدسوپ قارچ با مرغ شما آماده شد. نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قیمه_نثار 🥙 😋
🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم
بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم
بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین
نکته :من خلال بادوم وپوست پرتقال نداشتم
درست کنید لذت ببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح شده است☀️
چشم که می گشایی
به تو لبخند می زند زندگی☺️😉
طلوعی دوباره است☀️
فرصتی دوباره برای شکفتن🌸
امروزت رو خوب بساز🥰💞
#صبحتون_گلبارون 🌸
#فرنی_خرما
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛