#دسر_نسكافه_اي 🍮 😋
▫️شیر: 2 لیوان
▫️پودر کرم کارامل: آماده یک بسته
▫️پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
▫️پودر نسکافه: یک قاشق چایخوری و یا پودر آماده نسکافه: دو بسته
▫️خامه صبحانه: 200 گرم
▫️شکر: ۲ قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت مادر: ۱۲ عدد
🔸ابتدا دو لیوان شیر رو در ظرفی می جوشانیم سپس پودر نسکافه، شکر و پودر کارامل رو اضافه کرده و همین که حل شد شعله را خاموش میکنیم و پودر ژلاتین رو که در نصف استکان آب حل کرده و روی بخار کتری بنماری کرده ایم اضافه می کنیم و در ادامه خامه رو اضافه و مخلوط می کنیم و مواد که از داغی افتاد داخل مخلوط کن ریخته و بیسکوییت ها رو هم اضافه می کنیم و میکس میکنیم تا مواد یک دست بشود در نهایت مواد را در قالب مورد نظر ریخته و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا به خوبی بگیرد و راحت از قالب خارج شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مسقطی_قالبی 🍮 😋
نشاسته ذرت ۱ ق غ سرپر
نشاسته گل ۱/۳ لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان سرخالی
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ
کره ۲ قاشق ق غ
زعفران به میزان لازم
تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.
پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود. مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.
وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم. بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جوجه_ترش 🍢 😋
🔸سینه ی مرغ و به صورت کبابی خرد کردم و نمک و فلفل سیاه و گلپر و آبلیمو و پیاز رنده شده رو اضافه کردم و کاملا تکه های مرغ و آغشته کردم و بعد پودر گردو و رب انار و گشنیز و جعفری و پونه ی ساطوری شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و نهایتا سه ق غ روغن زیتون و یکشب تو یخچال گذاشتم تا حسابی مزه دار بشه ... یکی دو ساعت قبل جوجه ها رو به سیخ چوبی زدم کنار گذاشتم تا به موقع سرخ کنم موادباقیمانده رو با یه لیوان آب گذاشتم کاملا بپزه و جابیفته ( مثل فسنجون ) کبابها رو هم به همراه گوجه سرخ کردم و جاتون خالی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زیتون_پروده 🍈 😋
🔸مغز گردو ، زیتون بدون هسته، رب انار
نعنا خشک یا چوچاق یک قاشق غذاخوری ،
پودر گلپر یک ق چ ، انار دو قاشق غذاخوری،
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری، سیر سه الی پنج حبه به دلخواه خودتون رب انار دو ق غذاخوری البته میزان مواد بسته به ذائقه خودتون هست باید بچشید. آب انار هم داشتین بریزین خوش رنگ و طعمش میکنه .
برای تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون ترش و یا شور را به مدت یک ساعت درون آب خیس کنید بعد زیتون را درون آبکش کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون و رب انار را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. گردو را هم آسیاب کنید سپس گردوی چرخ شده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
زیتون پرورده را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و چند ساعت طعمها به خور همدیگه برن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_پفکی_گردویی
موادلازم:
پودر قند ۱۸۰گرم
زرده تخم مرغ ۶ عدد
مغز گردو خرد شده ۱۰۰گرم
هل یک چهارم چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده ها را در دمای محیط قرار دهید تا سرد نباشد سپس با هم زن کمی بزنید تا مخلوط شوند بعد از آن پودر قند را تدریجا اضافه کرده با هم زن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود در آخر گردو را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد با قاشق روی آن با فاصله قرار میدهیم. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 220 درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم سپس سینی را از فر خارج کرده و 1 ساعت صبر میکنیم تا خنک شود و بعد از کاغذ جدا میکنیم. این شیرینی را میتوان با پودر کاکائو هم درست کرد. میتوان از شکلات چیپسی و کشمش هم استفاده کرد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رویای_پرتقال
موادلازم
برای محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1لیوان شکر
پوست نصف یک پرتقال رنده شده
125 گرم مارگارین یا کره
حدود 5 گرم وانیل شکری
برای قسمت پرتقالی:
1ونیم لیوان آب پرتقال تازه
1 لیوان آب
پوست نصف یک پرتقال رنده شده
2 قاشق غذاخوری نشاسته
نصف لیوان شکر
طرزتهيه:
ابتدا 3بسته کیک رولتی رو برش میدیم نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع میکنیم به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی(من از رولت اماده استفاده کردم)
برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزدن تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین، شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب بریزین و بزارید توی یخچال بمدت یکساعت تا رویه ببنده
برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بپزین با همزدن تا غلیظ شه. بعد که سرد شد کمی،بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
پای سیب
مواد لازم :
تخم مرغ سه عدد متوسط
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
شیره نبات یا عسل ۲۰ گرم
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک دوم ق چ
سیب به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا سفیده رو با همزن میزنید تا خوب حالت بگیره یا به اصطلاح بالا بیاد بعد آروم آروم شکر را بهش اضافه میکنید شکر که حل شد باید از ظرف نریزه شیره نبات را داخل زرده ریخته با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و خوب مخلوط بشه روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل و هل را به سفیده اضافه کرده وبا لیسک هم بزنید ،همزن را کنار میزاریم بکینگ پودر را داخل آرد ریخته و کم کم به سفیده ومواد اضافه کرده و هم میزنیم توجه کنید این قسمت حساس میباشد آرد را که قبلا الک کردید کم کم ریخته و به آرامی هم بزنید تا تسمه نشود سپس قالب های خود را که مسلح به کپسول پای سیب آماده کردید اندازه یک یا دوقاشق از مواد را کف قالب ریخته وبعد سیب ودارچین را میزاریم ودو قاشق دیگر از مواد خمیر ریخته ودر فر ۱۸۰ درجه گزاشته تا خوب پخته شود .کیک پای سیب هم میتوانید در یه قالب بزرگ کیک ریخته و وسط آن سیب گذاشته دوباره خمیر بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
✏️✏️✏️
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ_مجلسی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_رستورانی☝️☝️
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب-تابه_ای
مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد
ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید)
نمک ۱ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف فنجان
تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه.
بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شامی_سیب_زمینی_هندی
مواد لازم:
سیب زمینی ۳ عدد ◽️ آرد نخود ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد ◽️ لپه پخته ۱ پیمانه
نعناع و جعفری ◽️ تخم مرغ کامل ۱ عدد
نمک و فلفل ◽️ زیره سبز ۱ قاشق
طرز تهیه:
سیب زمینی و لپه را پخته و بهم اضافه می کنیم و میکس می کنیم. سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود بعلاوه ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم. به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم. این شامی با سس تمبر هندی هم قابل سرو است.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
از تو هوس #نگاه دارد دل من
چشمی به در و به راه دارد دل من
🌼تا کی به #فراق_تو صبوری؟ برگرد
🍂آقا... به خدا گناه دارد دل من
#بــرگـــــرد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
#دسر_چیز_کیک_ساده
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکلات سفید 3/4 لیوان
پنیر خامه ای 1/2 لیوان
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و هر کردام را جداگانه هم بزنید. سفیده ها را طوری بزنید که کاملا پف کند و در ظرف بر نگردد
شکلات سفید را با یک قاشق چوبی کوچک هم بزنید تا کمی نیمه جامد و نرم و کشسان شود پنیر خامه ای را به شکلات اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید زرده های هم زده را به مخلوط اضافه کنید پس از اینکه آنها را هم زدید، سفیده را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
یک قالب دسر گرد کوچک حاضر کنید و مواد دسر را در آن بریزید. فر را تا دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید و ظرف دسر را در سینی فر پر از آب شده قرار دهید. دسر تقریبا 10 الی 15 دقیقه باید در فر بماند تا پخته شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_تیرامیسو
طرزتهیه:
۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
گردو خرد شده
سبزی پلویی
زرشک
زعفران اب شده
رب گوجه فرنگی
پیازنمک و فلفل و زردچوبه
طرزتهیه:
ابتدا پیاز را در گوشت رنده کرده ونمک,فلفل,زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مواد لای گوشت پیاز داغ کرده سپس سبزی را در پیازها سرخ کرده تا رنگ سبزی تیره شود سپس گردو خرد شده (گردوها را طوری خرد کنید که زیر دندان حس شود)بعد زرشک را اضافه کرده کمی تفت می دهیم سپس گوشت را روی یک مشما فریزر پهن کرده تا لایه نازکی درست شود سپس مواد را روی گوشت ریخته و به صورت رول میپیچیم سپس وقتی روغن داغ شد گوشت را در روغن گذاشته و چهار طرفش را سرخ میکنیم در اخر هم سس را روی تمام گوشت ریخته و میگذاریم کمی با سس پخته شود.
تهیه سس:
ابتدا کمی روغن میریزیم سپس رب را در روغن سرخ کرده سپس زعفران اب شده را اضافه میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خرما_شکلاتی
طرز تهیه خرما رو پوست کنده وهسته ها را جدا کنید مغز گردو را اسیاب به خرما اضافه کنید اگر دوست داشتین کمی زنجبیل هم بریزید با پشت قاشق مواد را له کنید یه لایه گاناش بریزین ته سینی گاناش همون شکلات ووخامه هست خرما را روی گاناش بزارین وبا حوصله صاف کنید بعد الباقی گاناش را روی خرما بریزین بزارین تو یخچال وقتی خوب خودشو گرفت با چاقوی تیز برش بزنید
ارسال از کاربرگرامی حانم قلیچ از کرج
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوتلو_محلبی
مواد لازم
شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ق ع سرپر
نشاسته ۴ ق غ سرپر
وانیل به دلخواه
کره ۲ ق غ سرپر
بیسکوییت از هر نوعی که دوست دارید برای میان کار
طرزتهیه:
به جز کره و وانیل همه مواد رو مخلوط کنید روی شعله بپزید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود،وقتی که جوش اومد ،وانیل و کره رو اضافه کنید ،کمی که کرم خودش رو گرفت از روی گاز بردارید، داخل قالب مورد نظرتون را با سلفون بپوشانید،بعد یک لایه کرم ،یک لایه بیسکوییت بذارید،بعد روی کار رو هم با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید،معمولا من شب این شیرینی رو درست میکنم و فرداش سرو میکنم ،تا خوب خودش رو بگیره،بعد از در آوردن از قالب تزئین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فرنی_شکلاتی
ابتدا نشاسته رو داخل شیر حل کنید بعد شکر و پودر شکلات اضافه و مخلوط کنید بعد روی حرارت گذاشته تا به قوام بیاد بعد داخل ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بزارید خنک بشه و موقع سرو با خامه و آجیل تزئین کنید .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_دیگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_قلبی_مغزداربا
#خمیر_جادویی و مغز شکلات تخته ای یا کرم فندق شکلاتی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛