eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بستنى يخى توت فرنگى و ليمو . توت فرنگی درشت خرد شده: 2 پیمانه ماست کم چرب: یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه: یک و نیم قاشق چای‌خوری پودر وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری در صورت تمایل کمی شکر شير نارگيل: يك بسته تخم شربتى:دو قاشق توت فرنگی‌ها، ماست، آب لیمو و وانیل و شکر را درون غذاساز یا همزن بریزید.مخلوط فوق را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم شده و به صورت پوره درآید.(در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را کمی درشت خرد کرده و کاملا آن‌ها را ریز نکنید).براى قسمت سفيد بستنى هم تخم شربتى را داخل آبجوش ريخته تا حالت ژله اى پيدا كند بعد شير نارگيل و يك قاشق شكر را به آن اضافه كرده مخلوط آماده شده را درون قالب‌های مخصوص بستنی یخی ریخته و چوب آن‌ها را درونشان قرار دهید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام 🌿 صبح زیباتون بخیر 🌸 امیدوارم به برکت این روز زیبا 🌿 برکت نان ، نثارسفره تون 🌸 برکت مهر، پیشکش دلتون 🌿 برکت سلامت ، لباس تنتون باش 🌸 دو شنبه تون زیبا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم: یک لیوان آب پرتقال طبیعی (اگه ترش دوست ندارید از آبمیوه‌های پاستوریزه هم میتونید استفاده کنید) یک لیوان آب چهار قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری نشاسته پودر نارگیل طرز تهیه: همه مواد غیر از پودر نارگیل را باهم مخلوط میکنیم، روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود، بعد درون یک لیوان که با آب خیس کرده‌ایم میریزیم، یا کف ظرف پیرکس میریزیم، (من با دلق یه استوانه درست کردم دو طرفشو با چسب حرارتی چسبوندم و مایع رو داخلش ریختم)، به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال میگذاریم، بعد خیلی راحت از لیوان خارج میکنیم و درون پودر نارگیل میغلطانیم، برش میزنیم و نوش جان میکنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خیارسکنجبین🥒🍸 شکر ۲ لیوان آب ۲ لیوان نعنا یک دسته نسبتا بزرگ سرکه سفید نصف لیوان خیار به میزان لازم یخ به میزان لازم طرز تهیه آب و شکر رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه، یک دسته نعنا که قبلا شسته شده با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید، حدود نیم ساعت یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. کف روی شربت رو جمع کنید و دور بریزید‌. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد سرکه رو بهش اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید. یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش کمی لیمویی تازه بچکونید. شربت بسیار خنک و خوشمزه مناسب روزای گرم تابستون😋 نوش جونتون ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 ❣💛 پاناکوتا 💛❣ لایه اول: خامه : ۱ لیوان شیر : نصف لیوان شکر : ۳ قاشق چای‌خوری پودر وانیل: نصف قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای‌خوری آب: ۴ قاشق چای‌خوری بعد از درست کردن لایه اول، اون رو داخل ظرف مناسب بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید. ——- لایه دوم: انبه: ۲ عدد پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای‌خوری آب: ۴ قاشق چای‌خوری ——- لایه سوم: بادام زمینی بعد از ریختن بادوم‌زمینی دوباره ۱ ساعت دسر رو داخل یخچال قرار بدید و حالش رو ببرید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 ❣💛 آش رشته 💛❣ مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر: نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس سه چهارم پیمانه پیاز هرچی بیشتر بهتر سیر چهار حبه سبزی آش نیم کیلو رشته آش پانصد گرم ترخون خشک به دلخواه دو ق غ ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر زیره نمک کشک و پیاز داغ و‌نعناع داغ برای تزیین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍹🍃 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم🥄 شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه🥡 آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه🥄 نشاسته ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ 🥛شیر ۱ لیتر شکلات ۱۲۰ گرم🧈 کره ۱ ق غ خامه ۲۰۰ میلی لیتر(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون) انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓🍓🍓 نیم کیلو توت فرنگی ، 1 و نیم لیتر آب جوش 1 لیوان شکر یا پودر قند که یک انگشت ازش خالی باشه همه آنها برای مدت زمان 2.3 دقیقه بجوشانید .وقتی توت فرنگی رنگ دادند توت فرنگی ها را با صافی جدا کنید. سپس آب توت فرنگی ها رو برای مدت زمان 5.10 دقیقه بجوشانید. بعد از جوش ، 1 چوب دارچین ، 3 میخک را اضافه کرده و به مدت 1.2 دقیقه جوشانده و آن را با همزن هم بزنید. و بعد آنها رو جدا کنید. حالا توت فرنگی ها را اضافه کنید👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍕 😋 🔸براى تهيه اين كيك پيتزاى خوشمزه به يك بسته يوفكا فيلو احتياج هست من از يوفكاى اى دو استفاده كردم كه عكسش رو ميتونيد ببينيد مواد گوشتيم شامل پياز داغ + ٣٠٠گرم گوشت چرخكرده+فلفل دلمه اى نگينى يك عدد+قارچ خرد شده ٢٠٠گرم نمك و فلفل و آويشن و مقدارى سس گوجه فرنگى بود براى پايه كيك هشت ورق رو با برس روغن و يا كره بماليد اگر ورقهاى يوفكاتون خيلى خشك بود كمى آب اسپرى كنيد، بعد مواد گوشتى تون رو به همراه پنير پيتزا روى خمير بريزيد من براى هر طبقه شش ورق گذاشتم ، و بين اونها مواد گوشتى و پنير پيتزا ريختم ، وقتى موادتون تموم شد ميتونيد براى روى كيك از پنير ورقه اى و يا خرد شده استفاده كنيد من از هر دو استفاده كردم ، روى پنير رو هم كمى آب اسپرى كرده و كيك پيتزا رو داخل فر ١٨٠ درجه بگذاريد، هر وقت پنير روى كيك سرخ شد كيكتون آماده است براى من ٢٥ دقيقه زمان برد اين كيك رو داخل مايكرو ويو هم ميتونيد آماده كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣💛 فلافل ترد و تند 💛❣ شما میتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد جعفري >> ١٥٠ گرم گشنيز >> ١٠٠ گرم سير >> ٦ حبه فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ كچاب ٢ قاش غ خ مايونز>> ٢ قاشق غ خ . طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛