اسلایس خرما و پودینگ 😍😍
یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و صد گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید.
پونزده دونه خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید. حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از 🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
💋حالا که بخاطر #کرونا همه جا تعطیله
نه #باشگاه میتونی بری نه پارک😔
بهترین کار تمرین تو خونه و تغذیه #سالم داشتنه😋
هم سیستم ایمنیت قوی میشه💪
هم بعد رفتن #ویروس مثل یه پروانه خوش هیکل از پیله #قرنطینه بیرون میای😂
بدون #قرص 💊و #دمنوش و #ژل ☕️
بدون #گرسنگی😍
به بهترین کانال #تناسب_اندام بپیوند👇
https://eitaa.com/joinchat/662765621Ca782ff7a84
💯❤️ زیبایی و تناسب اندام 👆👆👆
هدایت شده از 🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
😍مژده به طرفداران زیبایی و تناسب اندام
🤺آموزش بدنسازی بانوان
🏌♀روش های جدید زیبایی اندام
🏋تجربیات، مربیگری و تغذیه
✌آموزش حرکات تمرینی، نکات عضله سازی و ...
🎞خاص ترین کلیپ ها و مطالب رو برای شما گلچین کرده ایم 😎👇👇
https://eitaa.com/joinchat/662765621Ca782ff7a84
#شکلات_صبحانه 🍫 😋
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 50 گرم
کره: 100 گرم
پودر قند: 150 گرم
خامه: 100 گرم
فندوق: 150 گرم
🔸پودر قند و پودر کاکائو رو توی ظرف بریزید و مخلوط کنید. کره و تخته کاکائو رو با حرارت کتری ذوب کنید و بهشون اضافه کنید.
در آخر فندوق رو آسیاب کنید و همراه با خامه به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و داخل یه بطری شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_ساندویچ_گوشت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محلبی_با بیسکوییت_لیدی فینگر🍮
مواد لازم
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
سس شکلات آماده
مواد لازم برای محلبی 🍮
۱ لیتر شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه
طرز تهیه: 🍮
بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید.
شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید.
به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید.
دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید.
با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید.
نوش جان 🌸
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مینی_کیک_پرتقالی 🍊😋
▫️آب پرتقال 50 گرم
▫️رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی
▫️وانیل کمی
▫️شکر 75 گرم
▫️روغن مایع 50 گرم
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️آرد 125 گ
▫️نمک یک پینس
▫️نصف ق چ
🔸تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه
وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید
سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن
آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید
داخل کاپ کیکا بریزید
فر 180 از قبل گرم شده
حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید
♦️ اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک _شکلاتی😍😍
_مواد لازم:
كرم شكلات و فندق يك دوم پيمانه
شير پرچرب يك و يك دوم پيمانه
پودر كاكائودو قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبي آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد. اين مخلوط را در قالب هاي بستني بريزيد و چوب بستني اضافه كنيد. آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد. سپس سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی_شکلاتی🍰🍰
آرد ۱۳۵ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲۴۰ گرم (۷ عدد)
زرده تخم مرغ ۱۱۵ گرم ( ۶ عدد)
پودر کاکائو ۴۵ گرم
شیر ۴۵ گرم
روغن ۳۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
قالب ۲۰ سانت
دمای ۱۸۰ ،به مدت ۴۵ دقیقه
آرد،پودرکاکائو و نمک رو سه بار الک میکنیم
روغن،شیر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم
سفیده تخم مرغ و سرکه رو میزنیم تا سفید بشه،بعد شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم تا کاملا سفت بشه
زرده ها رو به سفیده اضافه میکنیم و با ویسک مخلوط میکنیم
مخلوط آرد رو طی دو مرحله روی مواد الک کرده و مخلوط میکنیم ،در آخر روغن و شیر رو اضافه میکنیم و در فر میزارم
برای کیک های اسفنجی بهتره قالب کمی چرب بشه و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید زیر کاغذ روغنی روغن بزنید که به دیواره بچسبه🤗
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛