#بستنی_پودینگی با طعم شکلات و موز و فندق
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
شکر نصف پیمانه
موز خردشده مقداری
فندق خرد شده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق م سرپر
🔸برای روکش شکلاتی آخر دستور توضیح دادم
_ نشاسته رو با شکر و پودر کاکائو مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا از رو حرارت بردارید و خامه رو باهاش مخلوط و اجازه بدید تا خنک بشه، هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس فندق و موز رو اضافه کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل ۸ ساعت در فریزر بذارید، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه
♦️برای روکش شکلاتی ۱۰۰ گرم شکلاتشکلات تخته ای رو با 4 ق غ روغن مایع رو کرارت بنماری آب کنید بعد کمی فندق خرد شده بهش اضافه کنید و روی بستنی بریزید، سپس نیم ساعت دیگه بذارید فریزر و سپس نوش جان کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرپ_پنیر 🥞 😋
🔸مواد لازم🔻
یک و نیم پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه آرد
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری روغن
یک قاشق چایخوری نمک
🔸مواد پرکردنی :
پنیر(نوعش سلیقه ایه)
🔸طرز تهیه🔻
🔸تخم مرغ ها رو با شیر و روغن و نمک خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
سپس تابه رو روی حرارت قرار میدیم و اون رو با روغن چرب می کنیم سپس مخلوط رو داخلش می ریزیم و میذاریم تا از دو طرف بپزه و سپس با پنیر داخلشون رو پر می کنیم و داخل ماهیتابه اونها رو سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_ذرت 🌽 😋
پیاز متوسط یک عدد
خیار یک عدد
فلفل یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
سرکه سیب دو پیمانه
ذرت دو پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
خردل یک ق چ
آرد ذرت یک ق س
گلپر یک ق س
🔸ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید.
سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسموتی_استوایی🍹 😋
🔸اول توت فرنگی رو برش نازک زدم و به دیواره لیوان که خشک باشه، چسبوندم گذاشتم فریزر در حد چهار پنج دقیقه توت ها فیکس بشن بعدش توی این فاصله،
🔸دو لیوان شیر، دو قاشق خامه، چهار قاشق شکر، چند تیکه یخ ریز شده ( یخ درشت نباشه تیغه دستگاه آسیب میبینه) دو عدد موز، چند تیکه آناناس و پنج شش تا توت فرنگی، سه قاچ طالبی یا گرمک، همه رو توی میکسر یا مخلوط کن میریزم چند پالس میزنم و بعد، اسموتی رو توی لیوان میریزم و نوش جان.
♦️میتونید از انواع مغزجات مث گردو پسته و استفاده کنید که در اونصورت بهش معجون میگن.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_عسلی_مغزدار😍😍
آرد برنج ۱ پیمانه
کره ذوب شده ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ ق غ
پودر هل نصف ق چایخوری
پودر قند ۲ ق غذاخوری
عسل ۲ تا ۲.۵ ق غذاخوری
مغز پسته یا مغز دلخواه
مواد خشک ( آرد ، پودرقند، هل) با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر یکدست و نرم بشه بعد توی پلاستیک فریزر بزارید و مدت نیم داخل یخچال استراحت بدید بعد کمی از خمیر کف قالب بزارید یه دونه پسته میانش بزارید و مجدد کمی از خمیر بزارید .
توی فر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۱۰ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی بشه بسه بعد از پخت دست نزنید چون له میشه پس از خنک شدن توی ظرف بچینید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅نان لقمه اي فوري😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید.
این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید😊
#نان_لقمه_ای #فوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅پلوی مکزیکی 😉
.
✍مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ عدد
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه خرد شده دو عدد
رب دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه ی پلوپز
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد .
✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید .
#پلو_مکزیکی
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قورمه_گیلانی 🥘 😋
🔸200 گرم جعفری و تره رو خرد کردم و با کمی روغن روی حرارت متوسط سرخ کردم سه لیوان آب بهش اضافه کردم و وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ی آب گرفته شده و نمک ،فلفل،زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی رو مخلوط کردم و خوب ورز دادم گوشت رو قلقلی کردم و داخل روغن سرخ کردم بعد یک قاشق پیاز سرخ شده و پوره سیر دو قاشق رب انار ملس نمک و فلفل به گوشت اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم و به سبزی اضافه کردم و در آخر بادمجونای سرخ شده رو گذاشتم کنار قابلمه حرارت رو کم کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_خیار_شوید 🥒 😋
🔸خیاری که استفاده میکنین چه برای خیار شور چه برای این نوع ترشی حتما محلی باشه من خیار رو شستم با پوست حلقه حلقه کردم زیاد نباید نازک یا ضخیم باشه حلقه های خیار رو ریختم تو بطری لا به لاش از شوید و سیر و فلفل هندی و فلفل تند و اتیشی گذاشتم بعد سرکه و آب رو به نسبت دو به یک باهم یکی کردم و یه مشت نمک درشت توش ریختم و هم زدم و تا جایی که روش رو بپوشونه ریختم بعد 2 ساعت درش رو بستم که گازش بره بعد تو یخچال گذاشتم بعد 1 ماه قابل استفاده س.
♦️من امروز شوید تازه خونه نداشتم ولی شویدهام تازه خشک شده بودن از اونا استفاده کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_انار 🍨 😋
🔸لايه اول كه ژله و دونه ي اناره ، لايه دوم يك كرم پنيري هست كه من از تركيب پنير لبنه و پنير اسپوني ميهن بهمراه خامه شيرين و کمی شیر استفاده كردم كه از هر كدوم نصف پيمانه داشتم و با همزن خوب تركيبشون كردم ، لايه سوم كيك اسفنجي شكلاتي هست ، شما از هر كيكي مي تونين استفاده كنين ، براي لايه آخر هم دوباره از كرم پنيري استفاده مي كنيم و روش رو با دونه ي انار و خلال پسته تزئين مي كنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_لیموناد_هندی
💢✍ کامل با تمام نکات
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_دارچینی 🍩
شکر: ۱/۲ پیمانه
شکرقهوه ای: ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
کره اب شده: ۱/۴ پیمانه
اردسفید: ۲۰۰ گرم
اردسویا(دانه خشک سویارا اسیاب کنید) ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ ق غ
دارچین: ۲ ق غ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت_خونگی🥖🥖
۵۰۰ گرم آرد (۴ لیوان)
۳۰۰ میلی لیتر شیر (از ۱/۵ لیوان کمی کمتر)
۷۰ گرم کره
۱/۵ ق غ شکر
۱ ق م نمک
نصف بسته خمیر مایه تازه (۲۱ گرم) (معادل ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دمنوش_برگه_سیب
🍎مواد لازم :
برگه سیب1 پیمانه
چوب دارچین 1 تکه کوچک
آب سرد نیم لیتر
برگ گل سرخ خشک 1 قاشق غذاخوری
گل بهار نارنج 1 قاشق مرباخوری شکر یا عسل به مقدار لازم
☕️ طرز تهیه:
سیب، گل سرخ، گل بهار نارنج و دارچین را داخل آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد، سپس صاف کرده و با عسل یا شکر میل کنید.
.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه بهت گفتن بلد نیستے تیپ بزنے.
اگه نمیتونے خط چشم بڪشی.اگه نمیتونے خوب ارایش ڪنے
بیا اینجا!!👇✨💜
https://eitaa.com/joinchat/1929904173C8d71dcc136
زیباترےن آرایش وخودآرایی😍
لاڪچرے ترین تیپ هاے جهان😻☝️💜
دوس دارے همه عاشقت بشن؟🙈👇❤️
https://eitaa.com/joinchat/1929904173C8d71dcc136
پس باید عضو این ڪانال بشی😍☝️🎈
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
بادولیوان شیر 🥛🥛
نیم کیلو😋بستنی درست کن 🍨
هوا گرم شده قیمت بستنی 🍦🍧هم خیلی بالا رفته
راحت میتونی تو خونه انواع بستنی درست کنی هم به صرفه هم بهداشتیه☺️ اونم با کلیپ🎥 👇👇👇👇❌❌
https://eitaa.com/joinchat/394199093Cd680f2ea2b
آشپزی بدم؟دسر بدم؟دیزاین بدم؟کدومو بدم؟
همشو میدم😋😋☝️☝️☝️☝️
#عصرانه_توفو
🥣طرز تهیه توفو :
توفو را خرد کرده و آنها را در مخلوط آرد ، شیر گیاهی و آرد ذرت وگان آغشته کنید.
هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه سرخ کنید.
آنها را به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید
🍸روش تهیه سس :
پیاز و هویج را در تابه اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخ کنید.
سیر را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
پودر کاری ، گارما ماسالا و گل ساده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید.
سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه بجوشد.
نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط را درون مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده پُربازده اُفق
طلاهامو فروخته بودم و خیلی غصه میخوردم😢😩 و سر همسری غر میزدم🤦♀
تا اینکه با بدلیجات نرگس آشنا شدم😍🤩
اصلا با طلا مو نمیزنهههه😃👌
بدو بیا و چشم حسودارو کور کن😉😎👇
https://eitaa.com/joinchat/1710948385C3bd11adefd
پر از #حراجهای پرفکت 😌😍👆
تازهههه ارسال #رایگاانهه✈️
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
باعرض سلام لطفا انگشت مبارکتونو بزنین روی نقاشی زیر ببین چی میاد واستون...
من اولین نفر بودم ڪ این سورپرایز رو براتون فرستادم😍👇
🌳 🌳
🌳 🌳
🌳 🌳
🌳🌳 🌳🌳
🌳 🌳 🌳🌳 🌳 🌳
🌳🌳🌳🌳 🌳 🌳🌳🌳🌳
🌳 🌳
🌳🌳🌳🌳🌳 🌳
🌳
زود پاکمیشه بعد حسرتشو میخوری😱☝️
#سوهان_عسلی_کنجدی
🍯مواد لازم :
کنجد یکونیم پیمانه- شکر یک پیمانه- عسل سه قاشق غذاخوری- روغن دو قاشق غذاخوری- زعفران حلشده یک قاشق
🥣طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی
شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلاییرنگ شود.
زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد.
یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید بهقدری داغ باشد که سوهان بهسرعتت ببندد و ترد شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفایل متحرک😍
♡همه بهم میگن
♡چقدر پروفایلت خوشگله😍
♡از کجا میاری میزاری 😩
♡من پروفایلام از اینجا برمیدارم😉
👇بیا اینم لینکشه👇
https://eitaa.com/joinchat/3783196707Cf547a4efeb
محشره☝️
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
❌دیروز با آقایی قهر کردم و خیلی ناراحت بودم از اینکه باهاش قهر کرده بودم!! 😢😢
ولی منتشم دوست نداشتم بکشم!!😬
☑️یه متن آشتی کنون دیدم تو یه کانال عالی بود ازش استفاده کردم و سی ثانیه نکشیده بود باهاش آشتی کردم بدون منت کشی!!!!☺️😍❤️
🔻لینک کاناش👇😌
https://eitaa.com/joinchat/722010156C4c055f4ac1
🔺اگه دنبال رابطه بهتر با آقایی هستی برو توش🙈🙈
#کیک_شربتی_بدون_فر
دو عدد تخم مرغ
۶ ق غ شکر
وانیل نوک ق چ
۶ ق غ روغن مایع
۱۰ ق غ آب
۸ ق غ آرد سفید گندم سرپر
بکینگ پودر یک ق چ
زعفران غلیظ یک ق غ
هل نصف ق چ
گلاب یک ق غ
تخم مرغ و وانیل و شکر رو اونقد بزنین تا ذرات شکر حل بشه ، آب و روغن و گلاب و زعفرات رو اضافه و خوب هم بزنین ، مواد خشک از جمله آرد و هل و بکینگ پودر رو با هم قاطی و داخل مواد الک کنین و خوب هم بزنین ، غلظت مواد مث ماست چکیده باشه ، فنجون های نشکن رو با روغن چرب کنین و از مواد تا نصف فنجون یه کوچولو بالاتر بریزین،پر نکنین که بعد پخت سر میره ، داخل یه قابلمه که فنجونا توش جا بشن آب بریزین تا جایی که نصف قد فنجون هارو بگیره،بزارین رو گاز جوش بیاد ، جوش که اومد فنجون هارو بچینین توش ، در قابلمه رو دم کن بزارین ، درشو بزارین ، با شعله متوسط رو به زیاد ، تا نیم ساعت اصلا درشو ورندارین ، بعد نیم ساعت چک کنین ، روی کیک ها حالت رطوبت داره که اصلا اشکال نداره و بعد اینکه بیزون بمونه خشک میشه و عالی میشه ، برای جدا کردن کیک ها از فنجون میتونین فنجون هارو داخل آب سرد بذارین ، راحت جدا شن.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🔴لباسهایی که تو بازار 300تومنه🔴
❌ اینجا 50تومن بخر❌
از سایز 😳34 تا 94😳
🔴مانتو از 40تومان
🔴ارسال رایگان و فوری
http://eitaa.com/joinchat/376111110C19dfe6f2e3
خرید بی واسطه👆🔴
#نماینده_برتر_صنف_پوشاک_درایتا👌
غذاهای 3سوته😋
🔴لباسهایی که تو بازار 300تومنه🔴 ❌ اینجا 50تومن بخر❌ از سایز 😳34 تا 94😳 🔴مانتو از 40تومان 🔴ا
به دلیل #درخواست مکرر شما تو پی وی
برای اخرین بار لینک این کانال رو میذارم خواهشا دیگه تو پی وی درخواست نکنید.🙏
با خیال راحت خرید کنید 👌
http://eitaa.com/joinchat/376111110C19dfe6f2e3
#پیشنهاد_ویژه_امشب ❌❌👆👆 #عااالیه از دست ندین 👌
زود جویین بشین میخوام پاک کنم 🔴🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه ایده رنگارنگ و زیبا برای تزیین
#سالاد_الویه ( اروپایی ها بهش میگن #سالاد_روسی 😉)
.
👈 بنا به سلیقه خودتون میتونید به جای شوید از جعفری و به جای چغندر از کلم بنفش ریز رنده شده هم استفاده کنید
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ آبپز: ۲ عدد
تخم مرغ آبپز : ۳ عدد
خیار شور : نصف لیوان
سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم
سس مایونز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
.
برای تزیین :
هویچ آبپز: ۲۵۰ گرم
چغندر آبپز: ۲۵۰ گرم
شوید ساطوری : ۱ دسته
.
طرز تهیه:
۱. سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید و
مرغ + خیار شور خرد شده + سس مایونز (میتونید با کمی ماست ترکیب کنید) + نمک و فلفل
رو اضافه کرده و کامل میکس کنید
.
از الویه به اندازه نارنگی کوچک بردارید و داخل هویج و چغندر رنده شده و شوید ساطوری شده بغلتونید
و الویه ها رو ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجمتر بشن و بعد سرو کنید
.
#سالاد_الویه #تزئین_غذا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده پُربازده اُفق
#شهیدی_که_حاجت_ازدواج_میده
اخر شب رفتیم دیدیم دو تا دختر خانوم بازم نشستن سر مزار شهید حاتمی
گفتم:درسته این شهید حاجت ازدواج میده؟
اون دوتا خانوم گفتن بله
گفتم شما هم همین حاجتو دارید؟
به هم نگاه کردن لبخند زدن چیزی نگفتن
گفتم خانومهای محترم منو دوستمو میپسندید ؟اون بیچاره ها مات و مبهوت به ما نگاه میکردن منم خیلی جدی گفتم.......🤦♂🤦♂
ادامه جالبش بیا بخون😁👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9