eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
✅پلوی مکزیکی 😉 . ✍مواد لازم : ران مرغ ۴ الی ۵ عدد سیر خرد شده دو حبه پیاز خرد شده یک عدد گوجه خرد شده دو عدد رب دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه ی پلوپز آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد . ✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید . .┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸200 گرم جعفری و تره رو خرد کردم و با کمی روغن روی حرارت متوسط سرخ کردم سه لیوان آب بهش اضافه کردم و وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ی آب گرفته شده و نمک ،فلفل،زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی رو مخلوط کردم و خوب ورز دادم گوشت رو قلقلی کردم و داخل روغن سرخ کردم بعد یک قاشق پیاز سرخ شده و پوره سیر دو قاشق رب انار ملس نمک و فلفل به گوشت اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم و به سبزی اضافه کردم و در آخر بادمجونای سرخ شده رو گذاشتم کنار قابلمه حرارت رو کم کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥒 😋 🔸خیاری که استفاده میکنین چه برای خیار شور چه برای این نوع ترشی حتما محلی باشه من خیار رو شستم با پوست حلقه حلقه کردم زیاد نباید نازک یا ضخیم باشه حلقه های خیار رو ریختم تو بطری لا به لاش از شوید و سیر و فلفل هندی و فلفل تند و اتیشی گذاشتم بعد سرکه و آب رو به نسبت دو به یک باهم یکی کردم و یه مشت نمک درشت توش ریختم و هم زدم و تا جایی که روش رو بپوشونه ریختم بعد 2 ساعت درش رو بستم که گازش بره بعد تو یخچال گذاشتم بعد 1 ماه قابل استفاده س. ♦️من امروز شوید تازه خونه نداشتم ولی شویدهام تازه خشک شده بودن از اونا استفاده کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 🔸لايه اول كه ژله و دونه ي اناره ، لايه دوم يك كرم پنيري هست كه من از تركيب پنير لبنه و پنير اسپوني ميهن بهمراه خامه شيرين و کمی شیر استفاده كردم كه از هر كدوم نصف پيمانه داشتم و با همزن خوب تركيبشون كردم ، لايه سوم كيك اسفنجي شكلاتي هست ، شما از هر كيكي مي تونين استفاده كنين ، براي لايه آخر هم دوباره از كرم پنيري استفاده مي كنيم و روش رو با دونه ي انار و خلال پسته تزئين مي كنيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مرغ پرتقالی 😋 مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍 نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 شکر: ۱/۲ پیمانه شکرقهوه ای: ۱/۳ پیمانه تخم مرغ: ۲عدد کره اب شده: ۱/۴ پیمانه اردسفید: ۲۰۰ گرم اردسویا(دانه خشک سویارا اسیاب کنید) ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر: ۱/۲ ق غ دارچین: ۲ ق غ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🥖 ۵۰۰ گرم آرد (۴ لیوان) ۳۰۰ میلی لیتر شیر (از ۱/۵ لیوان کمی کمتر) ۷۰ گرم کره ۱/۵ ق غ شکر ۱ ق م نمک نصف بسته خمیر مایه تازه (۲۱ گرم) (معادل ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍎مواد لازم : برگه سیب1 پیمانه چوب دارچین 1 تکه کوچک آب سرد نیم لیتر برگ گل سرخ خشک 1 قاشق غذاخوری گل بهار نارنج 1 قاشق مرباخوری شکر یا عسل به مقدار لازم ☕️ طرز تهیه: سیب، گل سرخ، گل بهار نارنج و دارچین را داخل آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد، سپس صاف کرده و با عسل یا شکر میل کنید. . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه بهت گفتن بلد نیستے تیپ بزنے. اگه نمیتونے خط چشم بڪشی.اگه نمیتونے خوب ارایش ڪنے بیا اینجا!!👇✨💜 https://eitaa.com/joinchat/1929904173C8d71dcc136 زیباترےن آرایش وخودآرایی😍 لاڪچرے ترین تیپ هاے جهان😻☝️💜 دوس دارے همه عاشقت بشن؟🙈👇❤️ https://eitaa.com/joinchat/1929904173C8d71dcc136 پس باید عضو این ڪانال بشی😍☝️🎈
هدایت شده از 
بادولیوان شیر 🥛🥛 نیم کیلو😋بستنی درست کن 🍨 هوا گرم شده قیمت بستنی 🍦🍧هم خیلی بالا رفته راحت میتونی تو خونه انواع بستنی درست کنی هم به صرفه هم بهداشتیه☺️ اونم با کلیپ🎥 👇👇👇👇❌❌ https://eitaa.com/joinchat/394199093Cd680f2ea2b آشپزی بدم؟دسر بدم؟دیزاین بدم؟کدومو بدم؟ همشو میدم😋😋☝️☝️☝️☝️
🥣طرز تهیه توفو : توفو را خرد کرده و آنها را در مخلوط آرد ، شیر گیاهی و آرد ذرت وگان آغشته کنید. هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه سرخ کنید. آنها را به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید 🍸روش تهیه سس : پیاز و هویج را در تابه اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید. پودر کاری ، گارما ماسالا و گل ساده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه بجوشد. نمک و فلفل را اضافه کنید. مخلوط را درون مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
طلاهامو فروخته بودم و خیلی غصه میخوردم😢😩 و سر همسری غر میزدم🤦‍♀ تا اینکه با بدلیجات نرگس آشنا شدم😍🤩 اصلا با طلا مو نمیزنهههه😃👌 بدو بیا و چشم حسودارو کور کن😉😎👇 https://eitaa.com/joinchat/1710948385C3bd11adefd پر از پرفکت 😌😍👆 تازهههه ارسال ✈️
هدایت شده از 
باعرض سلام لطفا انگشت مبارکتونو بزنین روی نقاشی زیر ببین چی میاد واستون... من اولین نفر بودم ڪ این سورپرایز رو براتون فرستادم😍👇 🌳 🌳 🌳 🌳 🌳 🌳 🌳🌳 🌳🌳 🌳 🌳 🌳🌳 🌳 🌳 🌳🌳🌳🌳 🌳 🌳🌳🌳🌳 🌳 🌳 🌳🌳🌳🌳🌳 🌳 🌳 زود پاک‌میشه بعد حسرتشو ‌میخوری😱☝️
🍯مواد لازم : کنجد یک‌ونیم پیمانه- شکر یک پیمانه- عسل سه قاشق غذاخوری- روغن دو قاشق غذاخوری- زعفران حل‌شده یک قاشق 🥣طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلایی‌رنگ شود. زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد. یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید به‌قدری داغ باشد که سوهان به‌سرعتت ببندد و ترد شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفایل متحرک😍 ♡همه بهم میگن ♡چقدر پروفایلت خوشگله😍 ♡از کجا میاری میزاری 😩 ♡من پروفایلام از اینجا برمیدارم😉 👇بیا اینم لینکشه👇 https://eitaa.com/joinchat/3783196707Cf547a4efeb محشره☝️
هدایت شده از 
دیروز با آقایی قهر کردم و خیلی ناراحت بودم از اینکه باهاش قهر کرده بودم!! 😢😢 ولی منتشم دوست نداشتم بکشم!!😬 ☑️یه متن آشتی کنون دیدم تو یه کانال عالی بود ازش استفاده کردم و سی ثانیه نکشیده بود باهاش آشتی کردم بدون منت کشی!!!!☺️😍❤️ 🔻لینک کاناش👇😌 https://eitaa.com/joinchat/722010156C4c055f4ac1 🔺اگه دنبال رابطه بهتر با آقایی هستی برو توش🙈🙈
دو عدد تخم مرغ ۶ ق غ شکر وانیل نوک ق چ ۶ ق غ روغن مایع ۱۰ ق غ آب ۸ ق غ آرد سفید گندم سرپر بکینگ پودر یک ق چ زعفران غلیظ یک ق غ هل نصف ق چ گلاب یک ق غ تخم مرغ و وانیل و شکر رو اونقد بزنین تا ذرات شکر حل بشه ، آب و روغن و گلاب و زعفرات رو اضافه و خوب هم بزنین ، مواد خشک از جمله آرد و هل و بکینگ پودر رو با هم قاطی و داخل مواد الک کنین و خوب هم بزنین ، غلظت مواد مث ماست چکیده باشه ، فنجون های نشکن رو با روغن چرب کنین و از مواد تا نصف فنجون یه کوچولو بالاتر بریزین،پر نکنین که بعد پخت سر میره ، داخل یه قابلمه که فنجونا توش جا بشن آب بریزین تا جایی که نصف قد فنجون هارو بگیره،بزارین رو گاز جوش بیاد ، جوش که اومد فنجون هارو بچینین توش ، در قابلمه رو دم کن بزارین ، درشو بزارین ، با شعله متوسط رو به زیاد ، تا نیم ساعت اصلا درشو ورندارین ، بعد نیم ساعت چک کنین ، روی کیک ها حالت رطوبت داره که اصلا اشکال نداره و بعد اینکه بیزون بمونه خشک میشه و عالی میشه ، برای جدا کردن کیک ها از فنجون میتونین فنجون هارو داخل آب سرد بذارین ، راحت جدا شن. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از 
🔴لباسهایی که تو بازار 300تومنه🔴 ❌ اینجا 50تومن بخر❌ از سایز 😳34 تا 94😳 🔴مانتو از 40تومان 🔴ارسال رایگان و فوری http://eitaa.com/joinchat/376111110C19dfe6f2e3 خرید بی واسطه👆🔴 👌
به دلیل مکرر شما تو پی وی برای اخرین بار لینک این کانال رو میذارم خواهشا دیگه تو پی وی درخواست نکنید.🙏 با خیال راحت خرید کنید 👌 http://eitaa.com/joinchat/376111110C19dfe6f2e3 ❌❌👆👆 از دست ندین 👌 زود جویین بشین میخوام پاک کنم 🔴🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه ایده رنگارنگ و زیبا برای تزیین ( اروپایی ها بهش میگن 😉) . 👈 بنا به سلیقه خودتون می‌تونید به جای شوید از جعفری و به جای چغندر از کلم بنفش ریز رنده شده هم استفاده کنید مواد لازم سیب زمینی بزرگ آبپز: ۲ عدد تخم مرغ آبپز : ۳ عدد خیار شور : نصف لیوان سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم سس مایونز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم . برای تزیین : هویچ آبپز: ۲۵۰ گرم چغندر آبپز: ۲۵۰ گرم شوید ساطوری : ۱ دسته . طرز تهیه: ۱. سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید و مرغ + خیار شور خرد شده + سس مایونز (می‌تونید با کمی ماست ترکیب کنید) + نمک و فلفل رو اضافه کرده و کامل میکس کنید . از الویه به اندازه نارنگی کوچک بردارید و داخل هویج و چغندر رنده شده و شوید ساطوری شده بغلتونید و الویه ها رو ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجم‌تر بشن و بعد سرو کنید . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اخر شب رفتیم دیدیم دو تا دختر خانوم بازم نشستن سر مزار شهید حاتمی گفتم:درسته این شهید حاجت ازدواج میده؟ اون دوتا خانوم گفتن بله گفتم شما هم همین حاجتو دارید؟ به هم نگاه کردن لبخند زدن چیزی نگفتن گفتم خانومهای محترم منو دوستمو میپسندید ؟اون بیچاره ها مات و مبهوت به ما نگاه میکردن منم خیلی جدی گفتم.......🤦‍♂🤦‍♂ ادامه جالبش بیا بخون😁👇👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
هدایت شده از 
همسر شهید همت: ماه اخر بارداری بودم ابراهیم شروع کرد با بچه حرف زدن میگفت:" بابایی اگه پسر خوب و حرف گوش کنی باشی باید همین امشب سر زده تشریف بیاری هنوز حرفش تمام نشده بود که زد زیر حرفش و گفت:"نه بابایی امشب نیا .بابا ابراهیم خسته س چند شبه که نخوابیده .باشه برای فردا."این را که گفت خندیدم و گفتم :" بالاخره تکلیف این بچه رو مشخص کن بیاد یا نیاد ؟" کمی فکر کرد و گفت:...☺️☺️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ادامه عجیب خاطره 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
اشکنه پیاز ریزخردشده 1/2 زردچوبه 1 قاشق مرباخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی درشت خردشده 1 عدد تخم مرغ 3 عدد نمک،فلفل سیاه به میزان لازم شنبلیله خشک 1 تا 2 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد خردشده آب 6پیمانه داخل قابلمه روغن بریزید،پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی شه.زردچوبه،نمک،فلفل و آرد رو هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت آب رو اضافه کنید.حالاسیب زمینی و گوجه فرنگی و سبزی رو اضافه کنیدو حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینیها بپزه. شنبلیله عطر خیلی خوبی داره و من بیشتراین سبزی رو استفاده میکنم ولی میتونید کمی تره خرد شده هم بریزید توش.در صورت لزوم آب جوش اضافه کنید.اگر دوست داشتید یه مقدار ترش باشه میتونید 1 پیمانه گوجه سبز یا آلبالوی بدون هسته و یا 1/2 پیمانه آلوبخارا استفاده کنید.در آخر هم تخم مرغهارو در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغها ببنده. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛