#مربا_زردآلو_آفتابی 😋
▫️زردآلو رسیده شیرین 2کیلو
▫️شکر 1 کیلو
▫️آب 1 لیتر
🔸شکر وآب رو مخلوط کنید و بجوشانید،نیازی نیست که زیاد بجوشانید برای این مربا شربت رقیق لازم است.
هسته زردآلو ها رو در بیارید.و توی ظرف پیرکس یا شیشه ای یک ردیف بچینید.
شربت آماده شده رو روی زردآلو بریزید.
ظرفتون رو ببرید پشت بام یا توی بالکن و روی ظرف یک شیشه کمی کوچکتر از ظرف قرار بدید تا کمی از کناره ظرف باز باشه.(برای اینکه بخارش خارج بشه)
کناره های ظرف که باز مونده رو با تور بپوشونید تا گرد و خاک وحشره داخل ظرف نشه.باید جایی ظرفتون رو بگذارید که کاملا آفتاب گیر باشه.
بعد از دو روز طرف دیگه زردآلو ها رو برگردونید.و باز هم بعد از دو روز طرف دیگه
معمولا این مربا در عرض 5 تا 7 روز آماده میشه.مربای من 6 روزه آماده شد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شامی_اصفهانی 🥙 😋
▫️گوشت چرخ کرده نیم کیلو
▫️هویج پخته و رنده شده 3 عدد
▫️آرد نخودچی 125 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
🔸سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک موزاییکی خوشمزهههه😍😋
۳ بسته بیسکویت پتی بور وانیلی
۱ فنجان چایخوری مغز گردو
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ ق چ وانیل
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱۰۰ گرم شکلات تیره
ابتدا بیسکویت هارو خورد میکنیم و داخلش گردو خورد شده میریزیم و داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و شکر و شیر و وانیل و پودر کاکاعو ریخته و روی حرارت میذاریم تا ذرات شکر حل بشه و مواد یکدست شود سپس کاکاعو رو ریخته وبعد به بیسکویت ها اضافه میکنیم و به صورت توپک دروورده و در مغز آجیل و پودر کاکاعو میغلتونیم و در یخچال میذاریم دوساعت😍😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بادنجون_شکم_پر 🍆 😋
🔸برای بادنجون شکم پر اول سبزیای معطر (جعفری،نعنا،اوجی که جایگزینش پونه هست وشیشاک واناریجه که سبزیای معطر شمالی هست )از هر کدوم یه دسته بعد اینکه شستین وابکش کردید با سبزی خورد کن یا چاقو ساطوری خیلی ریز کنید.بزارید کنار
بادنجون رو پوست کنده از شکم دوقاچ بزنید که وسطش باز بشه بعد نمک زدن بزارید تو ابکش تلخ ابش بره بعد تو روغن سرخ کنید .تو همون روغن سبزی خورد شده ویه پیاله دانه انار ترش خشک یا تازه فرقی نداره یک قاشق رب الوچه ویک قاشق رب انار ملس ونمکوفلفل خوب تفت بدید وداخل بادنجونای سرخ شده رو با این مواد پر کنید وداخل تابه یا پیرکس بچینید یه نصف فنجون اب بریزید ودرب تابه رو ببندید تا هم ترشی مواد به خورد بادنجون بره وهم بادنجونا پخته تر بشن حدود ده دقیقه کافیه سپس با کته نوش جان کنید
♦️دوستانی که سبزی معطر شمال در دسترس ندارن ایراد نداره از همون نعنا وجعفری وکمی پونه استفاده کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_تره 🥘 😋
🔸گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره
🔸یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بسبوسه 🥧 😋
▫️۱ پيمانه آرد سمولينا
▫️۱ پيمانه ماست
▫️نصف پيمانه شكر
▫️۱عدد تخم مرغ
▫️نصف پيمانه روغن
▫️پودر هل مقداری
▫️وانيل مقداری
▫️بكينگ پودر
🔸ابتدا تخم مرغ رو خوب با همزن ميزنم و وانيل و پودر هل را اضافه ميكنيم. سپس باقی مواد شامل آرد سمولينا، ماست، شكر، روغن و بكينگپودر را اضافه ميكنيم. خوب را مواد باهم مخلوط كرده و در صورت نياز اگر ديديد مواد خیلی سفت است؛ در حد قاشق قاشق اب اضافه كنيد. قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ميريزيم. سپس داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار میدهیم. در اخر كار هم گريل را روشن كنيد تا روی بسبوسه طلايی بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كيك_رواني_خشخاش 🍰 😋
🔸مواد لازم برای شربت
▫️۲ لیوان شکر
▫️۲ لیوان آب
با هم ۵ دقیقه بجوشانید و کنار بزارین خنک شود.
🔸مواد لازم برای مایه روانی
▫️۳ عدد تخم مرغ
▫️۱ ل شکر
▫️۱ استکان روغن مایع
▫️۱ استکان ماست
▫️۱ استکان پودر نارگیل یا گردوی خرد شده
▫️۱ استکان خشخاش آبی پیدا نکردین خرفه بریزید
▫️۱/۲ ل آب
▫️۱ ل ایرمیک (آرد سمولینا)
▫️1 ل آرد
▫️۱ پاکت وانیل (۵ گرم)
▫️۱ پاكت بكينگ پودر (۱۰ گرم)
🔸تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب هم زده سپس آب,ماست,روغن مایع و بقیه مواد را اضافه کرده هم زده و در قالب فر که با روغن جامد چرب شده ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده تا زمانی که زیر و روی کیک سرخ شود قرار دهید بعد از پخت شربت خنک را روی کیک بریزین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لواشک_چند_میوه
.
هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_گوشت_و_قارچ😋
۵ عدد نان لواش
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
گوجه فرنگی ۳ عدد
خامه صبحانه نصف پاکت
شیر دو سوم لیوان
۳ عدد تخم مرغ
پیاز ۱ عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم:
گوشت چرخکرده رو تفت داده و قارچ ریخته و بعد نمک و فلفل و پیاز اضافه میکنیم و پوره ی گوجه رو ریخته و میذاریم بپزه
داخل نان لواش موادمونو میریزیم و رول میکنیم و داخل سینی فر که چرب کردیم قرار میدیم و تخم مرغ و خامه و شیر رو مخلوط کرده و نمک و فلفل زده و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه و بعد روش شوید میپاشیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لواشک
مواد لازم:
3 کیلو گرم زردآلو (با حذف دانه ها)
5 لیوان آب
2.5 لیوان شکر
3 قاشق نشاسته 👉🏻 مواد داخلی
گردو ریز خرد شده
بچه ها میتونید آرد هم اضافه کنید که مواد غلیظ بشه.
نوووووش جاااان🤩🤩😍😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛