eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 🔸۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره .پس اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن.بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه .سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید حالا ۵تا کاسه آش خوشمزه داریم که میتونید با نعناع داغ تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍫 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🥧 😋 🔸سه عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ‌ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️شیر یک و نیم لیوان ▫️ پودر پسته نصف لیوان ▫️رنگ سبز خوراکی درصورت تمایل ▫️نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری ▫️شیر عسلی نصف قوطی ▫️پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️وانیل شکری نصف ق چایخوری ▫️شکر نصف ق غذاخوری 🔸ابتدا زرده تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه ژلاتین رو با ۴ ق غ آب حل کنید روی بخار آب شفاف بشه و اجازه بدید به دمای محیط برسه نشاسته رو به شیر سرد اضافه کنید و مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدین تاغلیظ بشه ولی نجوشه حدود ده دقیقه و خاموش کنید و پودر پسته رو بهش اضافه کنید و شیرعسلی رو هم همینطور، اگر دوسدارید رنگ دسر سبز بشه کمی رنگ سبز خوراکی اضافه کنید (من استفاده نکردم ) بعد کرم داغ رو به زرده های داخل ظرف که اول زدید اضافه کنید وخوب مخلوط کنید(از مفتول هم میتونید استفاده کنید ‌برای همزدن )حرارت مواد باعث میشه تخم مرغ از خامی دربیاد و بوی زحم تخم مرغ ازبین بره کمی که خنک شد ژلاتین را درحین همزدن به مواد اضافه کنید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید وبمدت سه ساعت داخل یخچال قراربدید و تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓 😋 ▫️توت فرنگی نیم کیلو ▫️شکر۲/۳ لیوان ▫️شیر ۳ لیوان ▫️خامه صبحانه صورتی ۱ بسته ▫️پودر ژلاتین۳ ق غ ▫️آب نصف لیوان 🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود . توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب ببنده بعد از قالب خارج می کنیم. روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸گوشت را با پياز و سير تفت داده؛سپس ادويه و فلفل قرمز و زردچوبه اضافه كرده و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد. لوبيا سبز را تفت داده و به آن نمك و فلفل و پودر سير اضافه كرده و با كمي آب مي گذاريم تا بپزد. گوشت ها كه پخته شد ؛ آبش را جدا كرده و مقداري گوجه خرد شده را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا كمي بجوشد و سپس برنج را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا آبش كاملاً كشيده شود و كمي كره به آن اضافه مي كنيم و دم كني را روي برنج قرار ميدهيم. وقتي برنج بخار كرد زير برنج را كم كرده و شعله پخش كن قرار ميديم تا ته ديگش نسوزه. نمك گوشت را أواخر پخت اضافه كنيد. برنج كه كاملاً دم كشيد حدوداً ده دقيقه قبل از سرو غذا گوشت و لوبيا سبز را به برنج اضافه كنيد. سيب زميني را هم نگيني كرده ؛ سرخ مي كنيم و هنگام سرو به برنج اضافه مي كنيم . ميزان نمك؛فلفل و كره غذا بستگي به ذائقه شما دارد ولي اگر ميزان روغن يا همون كره غذا كم باشد ته ديگ ميسوزد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️آرد ۲۴۰ گرم(۱/۵ لیوان) ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️آب لیمو ترش تازه ۴ عدد ▫️روغن مایع ۱۱۰ میلی لیتر(نصف لیوان) ▫️بکینگ پودر ۵ گرم(۱ قاشق مرباخوری) ▫️شکر ۲۰۰ گرم(۱ لیوان) ▫️زست لیمو(رنده پوست سبز لیمو) ۱/۵قاشق مرباخوری ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری 🔸میدونید که برای تهیه کیک ها همه مواد باید هم دمای محیط باشن،ابتدا تخم مرغ را با وانیل بزنید تا از لختگی در بیاد،بعد شکر را اضافه کنید و انقد بزنید تا سفید و کشدار بشه(۱۰-۱۲ دقیقه با دور تند همزن) بعد از آن زست لیمو رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم(به هیچ وجه قسمت سفید لیمو ترش را رنده نکنید که کیک تلخ میشه)حالا روغن و آب لیموترش(۶ عدد) را کرفته به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مواد اصافه کرده ،فر را از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کنید در این فاصله قالب را با روغن چرب کرده سپس آردپاشی کنید و آرد اضافه را با ضربه زدن به قالب خارج کنید و از مواد کیکی داخل قالب ریخته در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید بعد از پخت اجازه بدید مقداری از داغی اولیه بیافتد و سپس از قالب خارج کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️بيسکوئيت پتی بور : 3 بسته یا بیشتر. ▫️شیر : 2 لیوان فرانسوی سرخالی. ▫️شکر : 4 قاشق غذاخوری. ▫️پودر کاکائو : 2 ق غ. ▫️شکلات تخته ای : 100 گرم. ▫️کره : 100 گرم. 🔸ابتدا بيسکوئيت ها رو که بهتره شکلاتی باشه، با میکسر یا غذاساز پودر میکنیم. در یه قابلمه ی کوچک شیر، شکر، پودر کاکائو، شکلات و کره رو میریزیم، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد باهم مخلوط شوند، سپس از روی حرارت برداشته روی بيسکوئيت ها میریزیم. مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر نرمی دربیاد، سپس به اندازه ی یه قاشق از مواد برداشته داخل دست گرد میکنیم یه فندق هم وسطش میذاریم و داخل پودر کاکائو می غلتونیم. اگه نخواستن فندق بذارین میتونین یه مقدار گردوی خرد شده به مواد اضافه کنین و بعد به صورت دایره شکل بدین. پودر کاکائو هم مخملی میکنه این شیرینی ها رو ولی اگه دوست داشته باشین داخل شکلات آب شده هم میشه بزنین بعد سروش کنین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸ابتدا پیازها را با زردچوبه رنده میکنیم و تو روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها رو قیمه‌ای خرد کرده و با پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را اضافه میکنیم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. سپس لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میذاریم بپزه بعد از یک ساعت و نیم لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و میذاریم خورش جا بیفته یک ساعت قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سيب زرد له می‌شه.) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍹 😋 🔸یک عدد انبە یخ زدە و یک عدد موز یخ زدە را با 3ق غ ماست کم چرب میکس میکنیم(میتونید عسل یا شکر هم بریزیدمیوە های من شیرین بود چیزی اضافه نکردم)داخل ظرف مورد نظر ریخته و بزارید داخل فریزیر توت فرنگی یخ زدە1لیوان و یک لیوان گیلاس یخ زدە را با دو ق .غ ماست میکس میکنیم و روی اسموتی انبە وموز ریختە و با شکلات اب شدە لبە لیوان را تزئین میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓 🍧 😋 ▫️۴۸۰ گرم خامه صبحانه ▫️۴۰۰ گرم شیر عسلی ▫️۳۴۰ گرم توت فرنگی تازه یا منجمد ▫️۱ قطره رنگ صورتی به دلخواه ▫️۵عدد توت فرنگی خرد نگینی ریز شده برای داخل بستنی 🔸ابتدا توت فرنگی را داخل بلندر یا غذا ساز ریخته خوب میکس کنید و کنار بگذارید داخل کاسه ای تمیز خامه رو با همزن بزنید حدود ۳ دقیقه بعد شیر عسل و توت فرنگی میکس شده و رنگ رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی همزده حدود ۲ دقیقه حالت داخل ظرف ریخته روی آن را سلفون بکشید و بعد درب ظرف رو ببندید و در فریز به مدت ۶ ساعت قرار بدید بستنی ما آماده است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥕 😋 🔸من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛