#ترشی_انگور_شانی
انگور سیاه ۱ کیلو
سرکه به میزان برابر با آب
نبات ۲۵۰ گرم ترجیحا ساده
انگورها رو بصورت خوشه ای شسته ومیزاریم آبش کشیده شه وبا قیچی به خوشه های کوچک تقسیم کنید (به هیچ عنوان حبه نکنید)ودر ظرف مورد نظر ریخته ومتناسب با گنجایش ظرف ترشی به میزان مساوی آب جوشیده سرد شده با سرکه بریزیدونباتها رو در آخر بالای انگور بزارید ودر ظرف رو محکم ببندیدودرجای خنک نگه دارید تا یکماه جابیفته وآماده خوردن بشه .هر چه بیشتر بمونه جاافتاده تر میشه .میتونید بجای مخلوط آب وسرکه کلا سرکه بریزید ولی اونوقت خیلی تیز میشه وگلو رو میزنه.
نکته:انگورها نباید پلاسیده باشن باید سفت وتازه باشه که ترشیش خوب دربیاد
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
🔴مادر شوهرم این #آبنما رو خونمون دید
باتیکه گفت اینو تو بازار قیمت کردم۱۳۰😒
زن هم زنای قدیم، هوای جیب شوهرشون داشتن😡
شوهرم گفت مامان اینو خودش درست کرده😎☺
بماند خرجش یه مقوا و چسب حرارتی و برق ناخن بود😅
15تومن درست میکنم 130 میفروشم یه #منبع_درامد_شد💵👇💃
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
#خوراک_خانومای_خانه_دار بدوبیا☝️😍
اگه کلی سوتین داری که #کشاشون_وارفته و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍
انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈
دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت #نانازشون کن😋
http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_خانگی 😍
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_معرکه
•2 عدد تخم مرغ
• 2 موز
• قاشق چایخوری سرکه
• شیر 200 میلی لیتر
• 4 گرم مخمر
• 1 قاشق غذاخوری شکر
• 150 گرم آرد ذرت
• 200 گرم سفید
• آجیل
شکلات
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
#ترشی_لیموی_هندی
مواد لازم:
-لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو
-پودر خردل: سه قاشق غذاخوری
-زردچوبه: یک قاشق چایخوری
-شکر قهوهای: سه قاشق غذاخوری
-فلفل تند: 4 عدد
-روغن زیتون: یک پیمانه
-نمک: 3 قاشق غذاخوری
-ادویهی ماسالا: یک قاشق چایخوری
-آب: سه لیتر
طرز تهیه:
-لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش میدهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا نرم شوند.
-حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
-آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
-ظرفی که برای ترشی در نظر میگیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعههای لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعههای فلفل تند را قرار میدهیم.
-مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها میریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن میریزیم.
-در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار میدهیم تا ترشی ما آماده است .
@fast_food 👈
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🍰🍪 #نان_خامه_ای_فرانسوی 🧁🧁
کره: ۶ق غ 🍬 اب: ۱ پیمانه
نمک: ۱/۸ پیمانه 🍬 اردگندم: ۱ پیمانه
تخم مرغ کوچک: ۴ عدد 🍬 وانیل: ۱/۸ق غ
خامه قنادی: ۱ پیمانه
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_گوجه 🍅
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_کلم
طرز تهیه
👆🏽👆🏽👆🏽
آب و نمک و سرکه را کمی می جوشانیم، برگ های کلم را به آرامی جدا کرده و در آب ونمک و سرکه ریخته ،می جوشانیم تا نرم شوند.مواد داخل ترشی یعنی فلفل دلمه ای رنگی، فلفل تند، برگ کلم، هویج و بادمجان را خیلی ریز خرد می کنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد را روی برگ کلم می ریزیم و مثل دلمه آن را می پیچیم.
برا بستن دلمه ها سبزی تره را یک دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا شکنندگیش از بین برود، بعد مثل روبان دور دلمه ها می پیچیم.برای تزیین این ترشی، هویج و برگ کلم سفید را با قالب گل مینا قالب می زنیم و در پایان سرکه سفید را روی ترشی میریزیم.بادمجان ها را با کمی آب نمک و سرکه می جوشانیم و چرخ کرده، داخل مواد ترشی می ریزیم
@fast_food 👈
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجان به سبک ایتالیایی🍆🍆
یه ترشی واقعا خوشمزه برای طرفداری ترشی های متنوع، ما ایرانیا معمولا توی ترشی روغن زیتون استفاده نمیکنیم ولی اینم حتما یه بار امتحان کنید که عاشقش میشید😍
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_پیتزایی یا #ترشی_مکزیکی 😋
مواد لازم
هویج خام حدودا ۵ عدد
قارچ یه بسته 250 گرمی
کنسرو نخود فرنگی (پخته)حدود یک و نیم قوطی
کنسرو ذرت (پخته)حدود یک و نیم قوطی
فلفل دلمه زرد/قرمز /نارنجی هر کدام یک عدد
زیتون بدون هسته هرچی بیشتر خوشمزه تر
خیارشور اختیاری
سرکه بالزامیک یک شیشه
روغن زیتون
سس قرمز تند
نمک و فلفل یا ادویه ترشی
طرز تهیه:
همه مواد رو نگینی خورد کنید
سرکه تقریبا باید روی مواد برسه
میزان سس رو طبق ذائقه تون بریزید و نمک و فلفل هم همینطور
میتونید همون لحظه ترشی رومیل کنید ولی بهتره یه دو سه روز بمونه😋
اینکه ماندگاریش چقدره دقیق نمیدونم چون توی خونه ی ما زودتر از یکماه نمیمونه😋
ولی دیدم بیشتر از یکماه هم ماندگاری داشته...دیگه بستگی به شرایط نگهداری داره مثل بقیه ترشی ها
من یه مقدار ترشی گوجه سبز داشتم که قاطی مواد کردم 🤤
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝