#خوراک_عدسی 🍲 😋
▫️دو پیمانه عدس
▫️اب سه پیمانه تقریبا
▫️یک عدد پیاز درشت
▫️یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط
▫️نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم
▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق
🔸عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#چیکن_ماسالای_هندی 🥘 😋
🔸سینه مرغ رو برش مکعبی بزنید من از دو تا سینه متوسط کامل استفاده کردم و با یک قاشق کره در حد اینکه رنگ تغییر بده تفت بدید و بذارید کنار ، توی همون قابلمه دو تا پیاز متوسط خلالی رو تفت بدید تا طلایی بشه چهار ، پنج تا گوجه فرنگی متوسط رو پوره کنید و همراه با یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده و به پیاز اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملاً سرخ بشه یک قاشق رب و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر ادویه بلند بشه و رب هم سرخ بشه .
ادویه ها : فلفل سیاه ، پرک فلفل قرمز ، پودر زنجبیل از هر کدوم یک قاشق چایخوری ، پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری ، هل دو عدد ، ادویه ماسالا یک و نیم قاشق غذاخوری . ادویه ماسالا رو از عطاریها میتونید تهیه کنید .
یک لیوان ماست چکیده اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا ماست و سس هم دما بشه ، مرغها رو اضافه کنید و به مقدار کافی آب بریزید و اجازه بدید مرغ بپزه و جا بیافته ، من دو تا فلفل سبز تند تازه هم استفاده کردم ، این غذا باید تند باشه اما اگر اه غذاهای تند نیستید میتونید میزان فلفلها رو کمتر کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کوکی_کره_ای_وانیلی 🧇 😋
▫️کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️پودر قند ۷۵ گرم( نصف پیمانه )
▫️وانیل کمی
▫️رنده پوست لیموترش ۱ ق چ
▫️آرد به میزان لازم
🔸کره و تخم مرغ حتما همدمای محیط باشن،کره+ پودر قند را کامل با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه،تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده،دو دقیقه دیگه میزنیم،حالا رنده ی پوست لیمو،سپس آرد و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبد، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ،لبه های کوکی ها طلایی بشه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#حلوا_چایی
مواد لازم
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
چای دم کرده غلیظ ۱/۲پیمانه
گلاب ۱ لیوان
آب ۱/۲لیوان
کره ۵۰گرم
روغن مایع ۱لیوان
هل ۱قاشق چایخوری
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود حرارت را خاموش کرده چای و گلاب و پودر هل را به آن اضافه کنید.
آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.حرارت را کم کنید وشربت را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوای شما خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.حلوای آماده شده را داغ درون ظرف بریزید و سطحش را صاف کنید. حلوای چای را میتوانید با پودر نارگیل کنجد و... تزیین کنید
نکته:وقتی گلاب به شربت اضافه می شود اصلا نجوشده چون عطر گلاب کم میشه😋
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کیک_پرتقال_شکلاتی
آرد۲لیوان سرپر
ماست ۱لیوان
شکلاتچیپسی ۱لیوان
بکینگپودر۲قچ
تخممرغ۳عدد
شکر ۱ونیم لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل کمی
رندهپوستپرتقال ۱قس
شکلات ذوب شده ۱لیوان
شکلات سفید و پودر پسته کمی
شکر و تخممرغ بزنید ماست وروغن اضافه کنید در انتها آرد و بکینگ پودر وانیل و رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی اضافه کنید
مخلوط خوب هم بزنید داخل قالب چرب شده بریزید داخل فر ۱۸۰درجه ۲۰دقیقه بپزید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کیک_شکلاتی
مواد لازم :
آرد2پیمانه_تخم مرغ 3عدد_ شکر 1/5پیمانه_ماست یا شیر1پیمانه_روغن مایع نصف پیمانه _پودر کاکائو نصف پیمانه _بکینگ پودر 2 ق م شکلات چیپسی 3ق غ وانیل کمی
طرزتهیه:تخم مرغ و شکر را باهم حدود 7دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه؛ روغن و ماست یا شیر هم اضافه شد و همه را با همزن میزنیم؛ آرد و کاکائو وبکینگ پودر الک شده رو به این مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم ؛شکلات چیپسیارو هم اضافه میکنیم کف قالب کاغذ روغنی انداخته چرب و آرد پاشی میکنیم و خمیر را داخل آن میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده (بسته به فرتون داره) در دمای 180 درجه حدود 50 دقیقه میپزیم برای فلیلنیگ کیک خامه قنادی رو خوب فرم میدبم بعد بهش کمی پودرکاکائومیزنیم(من دو ق غ) بهش کرم فیل وانیلی هم زدم کرم فیل با طمعهای مختلف رو لوازم قنادی فروشها دارند
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
مداحی آنلاین - اگه همه رهام کنن غمی ندارم - سید رضا نریمانی.mp3
4.78M
🔳 #شهادت_امام_رضا💚 علیه السلام
🌴اگه همه رهام کنن غمی ندارم
🌴همه ردم کنن امام رضا رو دارم
🎤 #سید_رضا_نریمانی
⏯ #زمینه
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
@zakerin0
مداحی آنلاین - ضامن آهو رضا .mp3
1.86M
🔳 #شهادت_امام_رضا💚 علیه السلام
🌴ضامن آهو رضا💚
🌴لاله ی خوشبو رضا
⏯ #نوستالژی
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
@zakerin0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک
با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید
.
مواد لازم :👇
میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو
سرکه ۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱قاشق غذاخوری
.
دستور تهیه :👇
میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست.
نکته :👇
از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ماکارون_نارگیلی 🥥 😋
▫️3 پیمانه نارگیل شیرین رنده شده آماده نه نارگیل تازه(پودر نیست رنده نارگیل هست)
▫️3عدد سفیده تخم مرغ
▫️1/4 شکر
▫️یک ق چ وانیل
▫️1/4 ق چ نمک
🔸فر رو در درجه 350°C روشن کنید.
روی سینی فر رو کاغذ روغنی میگذارید.
در ظرفی سفیده تخم مرغ+ شکر+وانیل+نمک رو خوب مخلوط میکنید و در آخر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنید.سفیده احتیاج به فرم دادن نداره.
با قاشق کوچیک مقداری از مواد بر داشته و روی سینی میگذارید با کمی فاصله از هم،در آخر هم کمی نارگیل باز با دست روی مواد آماده شده تو سینی بریزید و بگذارید تو فر به مدت 10-15 دقیقه ، تا به رنگ طلاي دلخواه برسید ،هر چقدر طلاي تر بشه ترد تر میشه.
سینی رو از فر در آورد و میگذارید کنار ،اول نرم هستش نباید بهش دست بزنید تا خنک بشه و خودشو بگیره
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#راحت_الحلقوم_رنگی 🍡 😋
▫️نشاسته گل 1/2پ
▫️شکر 1 پ
▫️پودر ژله یک بسته، من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم که عالی بود.
▫️آب سرد 1و1/2پ
▫️گلاب 1/2پ
🔸نشاسته را درون آب سرد ریخته تا حل شود از صافی رد میکنیم بعد پودر ژله وشکر وگلاب را اضافه کرده وهم میزنیم روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ،ونیازی نیست خیلی سفت شود .شبیه مسقطی تقریبا ، بعد روی سلفون در ظرف پیرکس ریخته به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم بعد برش زده درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت میزنیم، من یک قاشق پودر ژلاتین هم با یک چهارم آب سرد بن ماری کردم ودر آخرین مرحله پخت اضافه کردم که خیالم راحتتر باشه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#بقچه_بادمجون 🍆 😋
🔸بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید.
برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را اماده و پخته شده را روی بادمجانها
ریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند.
برای روی بادمجانها 150 گرم گوشت خرد شده و پخته شده را در تابه تفت دهید وسپس روی ان کمی کره و رب ویک عدد گوجه کوچک پوست گرفته خرد شده و فلفل و نمک بریزید و دوباره تفت دهید و در آخر این مخلوط را روی بادمجانها بریزید و با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝