eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥓برای اینکه گوشت‌های مخصوص کباب طعم شیرین به خود بگیرند بهتر است قبل از پخت، آن‌ها را درون کوکاکولا بجوشانید. سپس آن‌ها را به مدت ۴ دقیقه برای هر طرف روی شعله مستقیم آتش کباب کنید. به این ترتیب کباب کاراملی و شیرین خواهید داشت ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍞فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار گرم کنید. تخم‌مرغ‌ها رو در کاسه بزرگی بشکنید و با سرعت بالای همزن به‌مدت ۵ دقیقه بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. کم‌کم شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ نرم و یکدست بشه. وانیل، بکینگ‌پودر و آرد رو کم کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. شیر و کره را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کره کاملاً آب شه. شیر رو یواش یواش به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود. کف قالب را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را در قالب بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. قالب رو به‌مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🧂زمان مناسب برای اضافه کردن 🔺به خورشت خود تا ۵ دقیقه آخر نمک نزنید. 🔺نمک باعث می شود گوشت و حبوبات غذا سفت و دیرپز شوند 🔺و موجب می شود تا غذای شما جاافتاده نباشد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍛نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍗بلدرچين را بعد از تميز كردن با 2 تا 3 ليوان آب ، يكي دو عدد پياز خرد كرده و يكي دو برگ ساق كرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز شود و آب آن به خودش برود و سسي از روغن زيتون با كره آب كرده و آب ليمو نمك فلفل را آماده ميكنيم و بلدرچين را در سس ميخوابانيم و بعد مثل كباب جوجه به سيخ ميكشيم و روي حرارت ملايم كباب ميكنيم. بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس كره با آب ليمو بدهيد تا كاملا كباب پخته و برشته شود. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥑 در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ، سرکه ، آب ، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید ، مرتباً هم بزنید. وقتی شکر تو نمک حل شدند ، کنار بگذارید تا خنک شود. در یک ضرف شیشه ای ، برش های فلفل قرمز ، سیر ، و برش های آووکادو را قرار دهید. مخلوط ترشی سرد را درون شیشه بریزید و با یک درب محکم آب بندی کنید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍚برای درست کردن این غذا، بال و کتف مرغ رو با آب ونمک وزردچوبه وپیاز کمی آبپز کردم.بعد یکطرفشونو تو روغن سرخ کردم.برنجو مثل همیشه آبکش کردم ،ته قابلمه کمی روغن وزعفرون ریختم وتیکه های مرغ رو(اون طرفشو که سرخ نکردم)ته قابلمه چیدم وکمی از برنجو با زعفرون مخلوط کردم وروی مرغ ریختم وبعد هم برنج سفیدرو روش ریختم.بعد دم‌کشیدن هم تو بشقاب برگردوندم وبا زرشک تزیین کردم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍮 – در صورتی که می خواهید مشکوفی سه رنگ قالبی تهیه کنید باید مرحله اضافه کردن زعفران دم کرده را از این دستور حذف کنید – برای تهیه مشکوفی شکلاتی مقداری پودر کاکائو را با آب جوش حل کنید. – این دسر هر چه غلیظ تر باشد ژله ای تر بوده و راحت تر می بندد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍞اسفناجها رو شسته و خرد کرده و میذاریم آبشون که رفت، همراه سیر خرد شده و روغن مایه (اگر دوست داشتین می تونین کره استفاده کنین) می ریزیم داخل ماهیتابه و میذاریم تا آب بندازه. اسفناج ها رو هم زده و وقتی که آبش کم شد، خامه رو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط کرده و میذاریم آبش کامل کشیده بشه. روی سطح نونها از مخلوط اسفناج ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطحشون رو می پوشونیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵نخود - لوبیا چیتی - گوشت - گندم - عدس - پیاز - زردچوبه - فلفل سیاه - نمک 🥣پیاز رو خلالی کرده و تفت میدیم، گوشت رو باهاش خوب سرخ میکنیم و ادویه میزنیم، حبوبات رو هم هم اضافه کرده و به میزان لازم آب میریزیم و میزاریم خوب بپزه و جا بیوفته، در اخر نمک هم اضافه میکنیم. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از 
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
. 🌶فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم. فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم) ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🧁حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. یک ظرف ۲۲ سانتی‌متری پخت کیک با عمق ۷٫۵ سانتی‌متر را چرب کنید. در یک کاسه آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از نوک انگشتان، کرۀ خود را داخل ترکیب آرد خود بکنید. در وسط این ترکیب یک گودال ایجاد کنید. شیر را در آن بریزید. سپس به آرامی ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست آورید. خمیر خود را به صورت شیرینی‌های دایره‌ای ۴٫۵ سانتی در آورید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥘اردك ١ عدد( از مرغم ميشه استفاده كرد)پياز ٤ عدد بزرگ انار دون ٤ قاشق غ اب نارنج يا ابغوره نصف ليوان گردو سابيده شده(طوري كه به دندون بياد كمي) ٥ ق غ نمك فلفل زردچوبه به مقدار لازم ابتدا اردكمونو درسته با حرارت زياد سرخ ميكنيم پيازو خلالي كرده و جدا سرخ كرده گردو رو به پياز اضافه كرده و يك دقيقه تفت ميدهيم و بعد انار دونو اضافه ميكنيم خوب سرخ ميكنيم سپس اب نارنجو اضافه كرده حرارتو زياد كرده تا جوش بياد و بعد اردكو اضافه كرده و به مدت ٣ تا ٤ ساعت با حرارت كم ميزاريم بپزه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍵ترخینه را دورن قابلمه ریخته و رویش شیر و آب سرد می ریزیم تا زمان جوش آمدن هم میزنیم سپس نمک و فلفل را می ریزیم در ظرفی دیگر کره را آب کرده و نعنا را افزوده تفت می دهیم. موقع سرو روی سوپ می ریزیم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥧روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. ✍🏻با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍰خمیر فوندانت رو دوبرابر ابعاد کیک پهن میکنید و روش مخلوط کاکاهو و آب میزنید(مخلوط کاکاهو و آب تشکیل شده از 4قاشق پودر کاکاهو و نصف لیوان آب) روش کاور کردنش هم این با قلم مو میزنید تو مخلوط کاکاهو بعد میکشید روی فونداتتون وقتی کامل پوشش داد میذارین کمی خشک شه فقط دقت کنید زیاد نزنید فوندانتون خیس بشه فقط در حد پوشش باشه وقتی هم که خشک شد یکمی خمیر رو بکشین و بعد بذارین روی کیکتون و کامل کاور کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍊اول از همه نارنگي هاي كوچك هم اندازه رو انتخاب كنيد،پوست بكنيد،سفيدي هاي روي نارنگي رو جدا كنيد. داخل شيشه قرار بديد و مخلوط شكر و آب و كمي گلاب رو كه روي حرارت گذاشتيد تا غليظ بشه،بعد از خنك شدن روي نارنگي ها بريزيد براي معطر شدن ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد.در شيشه رو محكم ببنديد و ٣٠ دقيقه داخل قابلمه پر از آب قرار داده تا بجوشد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍝پخت بهتر ۱- چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید ۲- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید ۳- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍅ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم . پونه را پاک کرده ، شسته و خرد میکنیم . ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری کره داخل آن ریخته تا ذوب شود . پیاز خلالی شده را اضافه کرده ، تفت داده تا طلایی رنگ شود . گوجه فرنگی های خردشده را به پیاز اضافه کرده ، هم زده تا آب آن گرفته شود و سرخ شوند . پونه خردشده و ادویه های دیگر را به مواد اضافه کرده ، هم میزنیم . زمانی که عطر پونه بلند شد گوجه پونه آماده است ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥯آردو بگینک پودرو وانیل راباهم مخلوط کرده سه بارالک میکنیم تخم مرغ وشکررا باهمزن بمدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ شود.روغن مایع،شیر،گلاب را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. آردو بگینک پودر ووانیل الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم.و درآخر گلبرگها را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم و در فرازقبل گرم شده بمدت۴۰ دقیقه بادمای ۱۷۰ درجه میگذاریم تابپزد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍪کره و پودر شکر با هم زن میزنیم تا مواد پوک و یکدست شود.سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد خوب هم بزنید.آرد را در سه مرحله خرد خرد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از مواد شیرینی داخل سینی ها را از خمیر شیرینی ماسوره بزنید سینیها را داخل فر 175درجه سانتی گراد به مدت 20-25دقیقه بپزید.بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥔سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ میل کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
☕️برای شما يک نوشيدنی فوق العاده آوردم كه برای شروع پرانرژی يک روز کاری،بی نظير است. يک ليوان قهوه دم كرده را داخل قالب های يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزند (می توانيد بجای دم كردن قهوه از قهوه فوری استفاده كنيد). حالا قالب های قهوه يخ زده + يک ليوان شير سرد + يک عدد موز بزرگ + يک قاشق غذاخوری كره بادام زميني + يک قاشق غذاخوری عسل (اگر طعم قهوه بدون شيرينی را دوست داريد می توانيد حذف كنيد) + يک قاشق غ پودر كاكائو را داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝