هدایت شده از طبیبانه
🥗🙃سفره یلداتو با ما بچین🙃🥗
😍کلی خلاقیت یلدایی یاد بگیر😍
🍱طراحی سفره یلدا🍱
🏡طراحی خانه یلدا🏡
🌸طراحی کرسی یلدا 🌺
🔴یلداتونو با ما بی نظیر و شیک کنید😍👇
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
🔴یلدایی به یاد ماندنی با ما بسازید😍👆
هدایت شده از طبیبانه
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
چیز کیک
پایه کیک از کیک اسفناج استفاده کردم
آرد یک پیمانه +دو سوم پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ سه عدد
شکر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
برگ اسفناج شسته وبدون ساقه 110 گرم
بیکینگ پودر یک فاشق سوپ خوری سرخالی
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل چند قطره
اسفناج شسته رو به همراه شیر وروغن پوره کنید هرچه بیشتر پوره بشه کیک خوش رنگتر
تخم مرغ رو با شکر 4 دقیقه بزنید وانیل و آب لیمو اضافه کنید سپس پوره اسفناج در حد مخلوط کردن بزنید آردو بیکینگ پودر که مخلوط والک شدن در دو مرحله اضافه کرده چند ثانیه آخر با همزن بزنید به اندازه دو سانت بریزید تو لیوان نشکن وبزارید تو قابلمه ای که ز قبل گرم شده با حرارت کم به مدت 20 الی 35 دقیقه
مواد میانی😉
پنیر خامه ای میهن دویست گرم
خامه صبحانه میهن دویست گرم
شکر نصف پیمانه من تو فیلم یادم رفته این قسمت رو فیلم بگیرم
آب یا آب میوه آناناس یک لیوان
پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین رو روی آب میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم
پنیر خامه ای و شکر رو حدود یک دقیقه میزنیم سپس خامه صبحانه رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو کیک بریزید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه
مواد بالایی 👈ژله من از آب انار طبیعی میهن استفاده کردم
آب انار دولیوان ونیم
ورق ژلاتین 6 ورق ویا پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
ورق ژلاتین رو بزارید تو آب سرد تا نرم بشه پودر ژلاتین داشتید رو یک چهارم پیمانه آب بپاشید
آب انار رو به همراه یک چهارم لیوان شکر میزاریم رو حرارت تا داغ بشه ورق ژلاتین رو از آب درآورده و بهش اضافه میکنیم گاز رو خاموش کرده تا کاملا سرد بشه کمی از آب انار رو کرم پنیری ریخته انار دون شده میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعدش کمی آب انار روش ریخته دوبار میزاریم یخچال وقتی ژله خودشو گرفت به سلیقه خود تزیین کنید اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد پنیری
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_هندوانه
برای ژله قرمز 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه(من ژله هندوانه استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان شیر
میتونید از نصف لیوان بستنی ذوب1 شده در دمای محیط استفاده کنید ولی من شیر ریختم چون نمیخواستم ژله قرمز زیاد مات بشه.
وقتی شیر رو اضافه میکنید دقت کنید شیر حتما به دمای محیط رسیده باشه و ژله هم تقریبا خنک شده باشه وگرنه شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه.
برای ژله سفید 1 بسته ژله آلوورا+3/4لیوان آب روی حرارت ملایم بذارید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه
بعد کنار بذارید تا کمی خنک بشه و بعد 1/2 لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط رو اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه.
برای ژله سبز از 1بسته ژله طعم دلخواه(من ژله طالبی استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط استفاده کنید.
از سه سایز مختلف قالب گرد استفاده کنید و کف قالبها رو هربار کمی چرب کنید و مواد ژله رو در قالب بریزید.
هربار صبر کنید تا ژله ها خوب سفت بشه و بعد از قالب دربیارید و مطابق ویدئو مراحل رو انجام بدید.
قالبهای من سایز 15،18،22 سانت بودن
من همیشه برای ژله از مارک دراژه یا فرمند استفاده میکنم
برای خوشرنگ تر شدن ژله میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سالاد_انار
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه .
نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش .
انار 1 الی 2 عدد
کلم سفید نصف عدد متوسط
کلم بنفش نصف عدد کوچک
هویج 1 عدد بزرگ
گردو خرد شده 4 تا 5 ق غ
سس مایونز 3 ق غ
ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان .
من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین .
بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم .
همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره .
انارها رو دون کردم .
کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم .
هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم .
اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم 7 الی 8 ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم .
برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم .
عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه .
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد انار
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
25.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت به آلو😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ 6 تکه
به 2 عدد
آلو 20 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 5 حبه
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پول بیبر ، پودر زنجبیل ، پودر پاپریکا ، پودر دارچین ، از هر کدام نصف قاشق چای خوری
زعفران به میزان لازم
رب 1 قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه🔻
مقداری پودر زعفران روی مرغ ها بریزید و حسابی ورز بدین تا همه جای مرغ ها زعفرانی بشه ،
مرغ ها رو سرخ کنید و کنار بزارین ،
سیر و پیاز رو خرد کنید و تفت بدین تا طلایی بشه ، حالا ادویه جات رو اضافه کنید و بعد رب ،وقتی تفت خورد دو لیوان آب جوش اضافه کنید و تمه های مرغ رو اضافه کنید و بزارین بپزه ،
نیم ساعت آخر به ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا داخل خورشت وا نره ،
به ها و آلوها رو اضافه کنید و بزارین نیم ساعت جا بیفته و بعد هم نوش جانتون.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین هندوانه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تزئین هندوانه ی شب یلدا یه ایده ی خیلی خوب هندوانه به شکل سبد هست
که برای درست کردنش یه چاقوی بزرگ تیز و یه چاقوی تزئینات نیاز دارین و البته اسکوپ زن بستنی که برای بستنی توی خونه ها استفاده میکنین
اول با چاقوی بزرگ قسمت های بالایی هندوانه رو جدا کنین سپس با اسکوپ کمی روی هندونه هارو قالب بزنین و
اگر چاقوی تزئینات نداشتین میتونین برای دالبور لبه ها از یه چاقوی کوچیک خیلی تیز استفاده کنین و به راحتی با برش های هفت و هشت دالبور های دسته سبد رو دربیارین
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛