#مرغ_دودی_پرتقالی
🍗ابتدا مرغ هارا با پیاز و نمک پخته وبگذارید اب مرغ چیده بشه و اماده بگذارید.یک لیوان ابj پرتقال رو با دوقاشق سس مایونز و کمی زعفرون مخلوط کرده و روی مرغها بریزید و باز اجازه بدید سس جذب مرغها بشه.در این حین که مرغها پخته میشن یک عدد ذغال روی شعله پخش کن قرار بدید تا سرخ شه.بعد از پخت مرغ ذغال را داخل یه تکه فویل الومینیومی یا پیاله نشکن گذاشته و وسط قابلمه حاوی مرغ بگذارید و فقط یک قطره روغن روی ذغال داغ بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پلوي_سنتي_فرانسوي
🍚در ابتدا تکههای مرغ را سرخ میکنیم و جدا میگذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ میکنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد میخیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.
سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#استریپس_سیب_زمینی
🥔سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پاستا_رژیمی
🍝در یک قابلمه بزرگ، ده ماده اولیه ای که در جدول آورده شده است را بریزید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای 9 دقیقه بپزد تا زمانی که پاستا نرم شود. حتما در این حین پاستا را هم بزنید تا مواد به کف قابلمه یا به همدیگر نچسبند.
نمک و فلفل را به اندازه لازم به آن اضافه کرده و تا زمانی که پاستاها به میزان دلخواه شما بپزد به پخت ادامه دهید. پاستای شما آماده است. برای تزئین کمی پنیر فتا و برگ ریحان روی پاستا بریزید و آن را سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شيريني_مينياتوري
🍪آرد دوپيمانه پودر قند نصف پيمانه كره قنادي ١٢٥ گرم تخم مرغ يك عدد بكينك پودر نصف قاشض غذاخوري وانيل مقداري پودر پسته
ابتدا پودر قند وكره روخوب هم ميزنيم تا نرم بشن بعد تخم مرغ اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط بشن بعد آرد وبكينگ پودر كه از قبل سه بار الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير با دست ورز بديد تا يكدست بشه خمير با وردنه پهن مبكنيد قالب ميزنيد روش پودر پسته بريزيد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ترشی_بادمجان
بادمجان ۳ کیلوگرم
سیر ۳ بوته
سرکه ۲ لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- بادمجانها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
۲- نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
۳- ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#آش_گوشت
🍵ابتدا حبوبات را تميز كرده و ميشوييم و ميگذاريم تا با گوشت و پياز سرخ شده، پخته شود، پس از اينكه گوشت و حبوبات تقريبا پخته شد رشته را اضافه ميكنيم تا آن نيز بپزد. سپس سبزيهاي تميز و خرد شده را داخل آش ميريزيم و بهم ميزنيم و حرارت را ملايم ميكنيم تا آش ته نگيرد، پس از اينكه آماده شد، در ظرف مناسبي ميريزيم و در صورت تمايل روي آن را با پياز سرخ شده میپوشانیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
🥔دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده، داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ماهیچه
🥘چندتا پیازدرشت رو خلالی میکنیم ودر ظرف میریزیم وبا کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم ودارچین وچند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم ودوباره چند تاپیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم ویک استکان آب اضافه میکنیم ودر ظرف رو میبندیم وبه مدت سه الی چهار ساعت در فرقرارمیدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم ویک تکون میدیم واگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران ونمک وفلفل اضافه میکنیم ونیم ساعت بعد امادس
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_تصویری
🥣ابتدا طرح اولیه رو روی کاغذ A4 معمولی کشیده و یا پرینت میگیریم وبعد از پشت كار طرحمونو ميكشيم.
سپس طرحمون رو با رنگ خوراکی و قلم رنگ آمیزی کرده و با رنگ مشکی دورگیری میکنیم وبعد ميزاريم كامل خوش بشه وبعددر این مرحله طرحمون رو ،روی ژله برگردون کرده و با دست کمی روی طرح میکشیم تا طرح کاملا به روی ژله منتقل شود.طرح به روی ژله منتقل میشود ولی کمرنگ تر از خود طرح ،نکته اینکه طرح مورد نظرتون رو باید از پشت کار رنگ آمیزی کنید که وقتی به روی ژله منتقل میشود به صورت وارونه نشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نیمرو_کم_کالری
🍳اول از همه زرده رو از سفیده جدا کنید و زرده رو دور بریزید یا برای غذای بعدیتون نگه دارید
بعد ادویه ها رو اضافه کنید
سپس خوب با چنگال هم بزنید
بعد کره رو توی ماهیتابه بزارید تا آب بشه بعد هم که نیمرو آمادس
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سوپ_استانبولی
🍵سیبزمینیها را کاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز کنید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط کنید و بهآرامی هم بزنید که ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.
بعد از یکنواخت شدن ساختار شیر و آرد، پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید. کمی آب به مجموعه اضافه کنید. سینه مرغ پخته را ریشریش کرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه سیبزمینیها کمی نیمپز شدند، آنها را با پوست به سوپ اضافه کنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛