#سس_هزارجزیره
🍸مواد لازم:
سس مايونز نصف ليوان- سس خردل ٢ ق غ- ماست چکیده ۲ ق غ سرپر- خیارشور ۲ عدد کوچک- سیر ۱ حبه- پياز يك عدد كوچك- جعفری به مقدار لازم- سس تند فلفل یک ق غ- پودر پاپریکا ،پودر ادویه کاری- سرکه ۱ ق غ
🥣طرز تهیه:
همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده)
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#چیز_استیک_کوردون_پلو
🌮سبزیجات پخته کنار بشقاب برای تزیین به اندازه نیاز - لیمو ترش دو عدد - سس گریوی یک پیمانه - پنیر پیتزا رنده شده صد گرم - فیله بودن چربی خوابانده از قبل دویست و پنجاه گرم
🥣فیله خوابانده از قبل را در ماهتابه چدن یا تفلن سرخ کنیم یک طرف بیشتر طرف دیگر که کمتر سرخ شده را زیر قرار داده پنیر رنده شده را در قسمت بیشتر سرخ شده بریزید درب ماهتابه را بگزاریم تا بخار پز شود و پنیر کاملاآب شود. بعد در بشقاب بگزارید با سبزیجات تزیین کنیم سرو می کنیم می توانیم با سس گریوی میل کنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کیک_قاشقی
🍪مواد لازم:
1 لیوان شیر - 1 لیوان شکر- 2 لیوان آرد- 2 عدد تخم مرغ- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🥞طرز تهیه:
همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم امید وارم درست کنید ودر کنار عزیزانتون لذت ببرید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍢 #برش_یک_اندازه_جوجه_کباب_برای_سیخ
⚡️برای این منظور بهتر است برشهای بزرگ مرغ را درون چندین سیخ با فاصلههای برابر قرار دهید. سپس آنها را در کنار هم قرار داده و برش دهید. به این صورت همه تکههای مرغ با هم برابر خواهند بود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مربای_قیسی
🍑قیسی 250 گرم - شکر 1 پیمانه - آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری - بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه - هل درسته : به تعداد لازم
🥣قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند.
وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید.
مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مربای_پوست_پسته
🍋پوست پسته تازه نیم کیلو - آبلیمو سه قاشق غذاخوری - خلال پسته نصف فنجان - هل یا وانیل یک قاشق چایخوری - شکر نیم کیلو - آب سه چهار لیوان
🥣طرز تهیه:
پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.
پوست پستهها را چهار بار پنج دقیقهای میجوشانید و در آب سرد میگذارید.
پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.
در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه میکنید و باقاشق چوبی به هم میزنید.
پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بادام_کاراملی
1. شکر را داخل ظرف مناسبی که کف آن ضخیم بوده و تقریبا بزرگ باشد و شکر کف ظرف را پوشش دهد، بریزید.
2. ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر حل شده و عسلی رنگ شود. سپس خلال بادام را افزوده و از روی شعله برداشته و روی سینی چرب شده ریخته و پخش کنید.
3. پس از خنک شدن، بادام کاراملی را خرد کرده و برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#روغن_بیشتر
🍳اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از فرا موزیڪ 🎼
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
روضه های طوفانی فاطمیه
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شورطوفانی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
#چیپس_سیب
🍏مواد لازم:
سیب هسته در آورده 2 عدد- شکر 2 قاشق سوپ خوری - دارچین 1 قاشق سوپ خوری
🍎طرز تهیه:
فر را روی حرارت 100 درجه سانتی گراد یا 200 درجه فارنهایت روشن کنید. حدود ۱۵ دقیقه تا گرم شود. سیب ها را حلقه ای کنید و هسته آن ها را در بیاوریددر یک کاسه، شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی سیب ها الک کنید و در سینی فر بچینیددر طبقه بالای فر حدود 2 ساعت سیب ها را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی چیپسی شوند!اگر در این زمان چیپسی نشدند، آن ها را در طبقه پایین هم برای چند دقیقه بگذارید تا چیپسی شوند.و بعد از خنک شدن آن ها را به یک ظرف در بسته منتقل کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خردکردن_سبزی
🥦زمانی که میخواهید سبزی خرد کنید، مقداری نمک روی سطح کارتان بریزید. این عمل باعث میشود موقع ریزکردن، سبزیها به اطراف پراکنده نشوند و به پرواز درنیایند
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سرکه_ضد_شیرینی
🥃اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#فرنچ_تست
🥪طرز تهيه:دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد.
فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما کمیابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نکته_طبخ_ماهی
🐟پوست ماهی خشک شود
دلیل چسبیدن پوست ماهی به ماهیتابه این است که یا روغن به خوبی داغ نشده یا پوست ماهی خیس است. ابتدا ماهی را به وسیله دستمال یا حوصله خشک کرده سپس به آن ادویه بزنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نوشیدنی_تمشک_گازدار
🍓مواد لازم :
۲ اونس آب گریپ فروت قرمز- مقداری شربت یا شیره تمشک - قطعات یخ - سودا (آب گازدار)
🍷طرز تهیه :
در لیوانی همه این مواد را با هم ترکیب کنید و سرو نمایید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#روغن_انداختن_قرمه_سبزی
🍲 برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ماکارونی_سبزیجات
🍝اول از همه یه پیاز رو خلالی کنید تفت بدید نصف فلفل دلمه ای خلالی کنید تفت بدید هویج یک عدد متوسط خلالی شده نمک فلفل زردچوبه و نصف عصاره مرغ اضافه کنید قارچ یک پیمانه و درست یک سوم پیمانه خوب که تفت خورد بهش دو قاشق رب گوجه فرنگی و به دلخواه سس تند بزنید ماکارونی فرمی یک پیمانه خشک بپزید و آبکش کنید با مواد مخلوط کنید و بذارید دم بکشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ماهی_پلو_با_تمرهندی
🍚اول از همه ماهی روبا نمک فلفل زرچوبه سرخ کنید ماهی ترجیحا گوشتی کمی سفت باشه که له نشه.خوب سرخ کنید و جدا بذارید.جداگانه پیاز نگینی کنید سرخ کنید سیر بزنید و دو تا سه قاشق غذا خوری گشنیز تازه یا خشک یک تا دوقاشق زرشک دو قاشق گردو خرد شده و فلفل و نمک و نصف پیمانه تمر هندی بدون هسته با آب جوش مخلوط و از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید پنج دقیقه آخر ماهی روتیکه تیکه کنید و اضافه کنید برنج رو با کمی زردچوبه و شوید بپزید برای سرو برنج رو بریزید و از مخلوط ماهی رو روش تزیین کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#حلوا_نخودچی
🥓ارد نخودچی یک پیمانه - اب یک سوم پیمانه- شکر یک سوم پیمانه- گلاب 4 قاشق غذا خوری- زعفرون هل وانیل به میزان لازم- کره 100 گرمی
🥣اول اب گلاب شکر وانیل. هل و زعفرون. میزاریم جوش بیاد بعد از حل شدن زیر شوخام ش کنید که زیادداغ نباشه شربت
بعدارد میریزیم داخل تابه از الک رد میکنم که بهش اکسیژن برسه تا گوله نشه
حدود ده دقیقه با دمای خیلی کم تفت میدیم مدام و بعد کره اضافه کنید یک دقیقه با کره تفت بخوره
بعد شربت داخل تابه میریزیم
اول ارد گوله گوله میشه اما باید سریع هم بزنید تا گولها از هم باز شه
مایع اولش شله اماکم کم میبنده
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#لقمه_قارچ_کبابی
🌮قارچ تمیز بدون دم 3 لیوان - روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق - نان پیتا 4 عدد- شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده 1 لیوان - آووکادو- پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری - لیمو ترش 1 عدد - نمک و فلفل نوک قاشق
🥣طرز تهیه :
قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.
هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.
در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار میدیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سالمون_کباب_شده_با_سبزیجات
🐟ماهی کباب شده یا پخته شده هم ایده ی خوبی است. از ماهی های روغنی، مثل سالمون، تون یا ساردین اجتناب نکنید. چربی آن ها برای پوست، مو و بینایی شما سلامتی آور است. همچنین شما را برای مدت زمان طولانی تری سیر نگه می دارند. خلاق باشید و هر نوع ماهی با طعم بسیار خوبی را با اضافه کردن پونه، رزماری، جعفری، شوید، فلفل، آویشن و هر سبزی یا چاشنی دیگر درست کنید. ماهی را تا ۱۵ دقیقه کباب کنید. غذا را با سبزیجات سبز سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛