eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 🔸برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍛 😋 ▫️میگو ۱۵۰گرم ▫️پیاز یک عدد بزرگ ▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ ▫️برنج ۱/۵پیمانه ▫️کشمش ۱۰۰گرم ▫️نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پودر سیر زعفران به میزان دلخواه 🔸میگو ها رو با نمک فلفل پودر سیر و زعفران مزه دار میکنیم نیم ساعت میذاریم تو یخچال بمونه.پیازهارو نگینی خرد میکنیم سرخ که شد میگوهارو اضافه میکنیم (من دوباره کمی پودر زعفران اضافه کردم)و تفت میدیم. سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کشمش رو هم در حد نرم شدن تفت میدیم برنج آبکش میکنیم و دم میذاریم و سپس در ظرف سرو میکشیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️ارده. 200 گرم ▫️روغن مایع 80 گرم ▫️پودر قند 150 گرم ▫️پودر هل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری ▫️آرد حدودا 360 گرم 🔸فر را با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کنار بزارید. ارده و پودر قند و روغن مایع و پودر هل را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. تا حدی ارد بزنید که خمیر جمع بشه ممکنه زیاد بیاد بستگی به جنس اردها داره ارد اضافه نزنید. در اخر خمیر منسجم و نرمی به دست میاد از خمیر گلوله هایی اندازه گردو یا 20 گرم جدا کنید در دست گرد کرده با کمی فاصله داخل سینی بچینید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه میتونید بعد از خنک شدن کامل روی قرابیه ها پودر قند بپاشید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️300 میلی لیتر خامه فرم گرفته ▫️100 گرم ماست یا شیر ▫️40 میلی لیتر اسپرسو ▫️4 گرم ژلاتین ▫️50 گرم پودر قند 🔸خامه روخوب بزنید ، ماست رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید بعد شکر و اسپرسو و ژلاتین بنماری شده و پودر قند رو اضافه کنید بعد موادو خوب با هم مخلوط کنید و بریزینش توی قالب و بزارین توی یخچال تا خودشو بگیره موقع سرو ، روش پودر کاکائو بپاشید و نوش جان کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥓 😋 ▫️سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم ▫️پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم ▫️نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم ▫️جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ ▫️نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه) 🔸همه رو با هم مخلوط و خمیر رو مطابق تصویر عکس بعدی باز کنید بین دو نایلون و برش زده در روغن داغ سرخ کنید ♦️سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید .و دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️سینه مرغ پخته شده 1 عدد ▫️هویج حلقه شده ▫️سیب زمینی حلقه شده کوچک 3 عدد ▫️فلفل دلمه خام نگینی یا خلالی ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بمقدار نیاز ▫️تخم مرغ 5 عدد ▫️پنیر پیتزا 100 گرم 🔸مرغ پخته شده را بصورت خلالی بزرگ خرد کنید. سیب‌زمینی حلقه‌ای را در روغن تفت داده تا کمی از خامی بیرون بیاد و روغن جدا کنید. سپس هویج را کمی توی روغن سرخ کنید که اینم مقداری از خامیش کاسته بشه به ترتیب مرغ خلالی سیب‌زمینی هویج و فلفل دلمه‌ای را درون کاسه‌ای ریخته بهش تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی هم زعفران بهش بزنید. همه مواد را به آرامی مخلوط کرده توی تابه که قبلش کمی چرب شده مواد را داخلش بریزید و خوب صاف و یکدست کنید فر را با دمای 175 درجه بمدت 30 دقیقه کوکو را بگذارید تا پخته و سرخ شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️کره ۱۱۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️ارد ۲ و۱/۲ پیمانه ▫️شکر قهوه ای ۷۵ گرم یا ۱/۳ پیمانه ▫️شیره خرما ۱۰۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه ▫️دارچین و زنجفیل از هرکدام ۱ ق چ سر پر ▫️جوز هندی ۱/۲ ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ ▫️نمک ۱/۲ ق چ 🔸ارد +دارچین +زنجفیل +رنده جوز هندی + نمک + بکینگ پودر و با هم مخلوط کنید و کنار بزارید. کره هم دمای محیط و تخم مرغ و شکر و شیره و با هم مخلوط کنید تا کرمی شوند. حالا مواد آردی و به مخلوط کره اضافه و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر و داخل کیسه بزارید فریز به مدت ۱ ساعت استراحت کنه. بعد از فریزر خارج کنید خمیر و با وردنه پهن کنید و کارت بزنید داخل قالب بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥜 😋 ▫️برگ گل محمدی سه ق.غ ▫️پودر دارچین دو ق.غ ▫️پودر زیره سبز یک ق.غ ▫️پودر تخم گشنیز یک دوم ق.غ ▫️پودر زنجبیل یک دوم ق.چ ▫️جوز هندی رنده شده یک چهارم ق.چ ▫️دانه هل ۶ عدد ▫️دانه میخک دو عدد 🔸بعد از اندازه گیری همه ادویه ها آن ها را در آسیاب ریخته و پالس بزنید تا کاملا پودر شوند سپس پودر به دست آمده را از صافی ریزی رد کنید تا یکدست شود و پوسته های اضافی از آن جدا شود. پودر به دست آمده را در شیشه تمیز و کاملا خشکی ریخته و در کابینتی دور از گرما و رطوبت نگه داری کنید‌. . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️250 گرم آرد ▫️200 گرم شکر ▫️150 گرم کره (در دمای محیط, اما آب نشود) ▫️2 عدد زرده تخم مرغ ▫️1 ق چ وانیل ▫️200 گرم مربای توت فرنگی یا مارمالاد 🔸کره, آرد وشکر را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده لطیف نیست و حالت تکه تکه یا ماسه ای دارد. زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. 30 دقیقه به خمیر استراحت بدهید. سپس خمیر را ورز دهید تا حالت کش دار پیدا کند. خمیر را با وردنه پهن کرده و با کاتر به شکل دلخواه ببرید. کوکی کاتر زده نباید نازک باشد. قسمت وسط کوکی را کمی گود کنید. وقتی همه ی کوکی ها برش داده شدند, آنها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید, قرار داده و 15 دقیقه با دمای 170 درجه بپزید. در این مرحله لازم نیست کوکی ها خیلی برشته شوند. کوکی ها را از فر خارج کرده و وقتی خنک شدند داخل کوکی ها را با مربا یا مارمالاد پر کنید. سپس برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. کوکی ها را پس از خنک شدن, در ظرفی که درش کیپ شود, در یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
🍨 😋 ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️شیر 2 لیوان ▫️بیسکویت پتی بور یک بسته ▫️خامه صبحانه یک بسته ▫️نسکافه یک ق م ▫️پودر ژلاتین 2 ق م 🔸خب اول پودر کرم کارامل رو توی شیر میریزیم و میذاریم روی حرارت تا حل بشه بعد ژلاتین رو توی چهار تا قاشق اب به روش بن ماری حل کرده و به کرم کارامل اضافه میکنیم حالا مواد رو توی مخلوط کن میریزیم و همینطور که داغه بیسکوییت ها رو توش خرد میکنیم .من از پتی بور شکلاتی استفاده کردم.وقتی که بیسکوییت ها کاملا مخلوط شد خامه و نسکافه رو اضافه میکنیم و یک پالس دیگه میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن.دسر رو توی قالب میریزیم و دو سه ساعت زمان میدیم تا خوب ببنده. بعد از اینکه کاملا خودشو گرفت از قالب در میاریم و تزیینشون میکنیم. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛