#خوراک_جگر
جگر،دل ،قلوه #پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#اسپیرال_سیب_زمینی
🥔همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم وبعد داخل قیف پلاستیکی میریزیم وسر اون رو قیچی میکنیم
🥨روغن رو درظرف گودی میریزیم و وقتی داغ شد مواد رو با قیف شکل چرخشی پایپ میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه و رنگ ان طلایی بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#فرنی_سه_رنگ
🍨در یک قابلمه مناسب، آرد و شیر را کاملا حل کنید. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و دائما مواد را به هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
🍧پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و مجددا مواد را تا رسیدن به غلظت کافی مرتب هم بزنید.
🍨در مرحله بعد کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
🍧پس از رسیدن به قوام کافی، فرنی آمادهشده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگ مختلف داشته باشید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نکته_طلایی_در_پخت_لازانیا
🔹تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، گوشت بدون چربی و یا کم چربی را انتخاب کنید.
🔸پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می رود، بایستی خیلی ریز خرد شود (می توانید پیاز را رنده کنید).
🔹اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده می کنید، مقدار آن کم باشد. همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید.
🔸لازانیا را در ظرف نچسب(پیرکس) تهیه کنید. کف و دیواره های ظرف بایستی با کره یا روغن چرب شده و با سس بشامل پوشش داده شود.
🔹روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات قرار دهید. سپس مقدار کمی پنیر روی هر لایه بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مخلوط_پنیر_و_شکلات_با_بیسکوییت
🍧پنیر خامه ای (نرم شده) ۲۲۵ گرم - کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم - شکر ۱۷۰ گرم - شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری - وانیل ۱ قاشق چای خوری - چیپس شکلاتی ۱۷۰ گرم - بیسکوییت به مقدار لازم
🥣داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و بعد شکر و وانیل را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند و با چیپس شکلاتی مخلوط کنید. سپس با بیسکوییت سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#كوفته_شامی
🧆گوشت ران خام را میكوبیدند تا نرم شود، بعد آرد نخودچی، تخممرغ، زعفران و فلفل و زردچوبه میزدند و با آب سفت و شلش را اندازه میكردند و سرخ میكردند یا در آبی كه پیازداغ داشت میانداختند و با سركه شیره به عنوان چاشنی یك ربعی میجوشاندند و آب آن را مثل آبگوشت ترید كرده و شامیها را با نان میخوردند
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نکات_درست_کردن_بستنی_وانیلی
🍨نگهداری بستنی وانیلی
شما می توانید بستنی وانیلی را یکبار به مقدار زیاد درست کنید و بعد آن را در ظروف درب دار به مدت طولانی در یخچال فریزر نگهداری کنید.
🍧بستنی وانیلی رنگی
اگر می خواهید بستنی وانیلی رنگی داشته باشید می توانید در مرحله اول مقداری زعفران دم کرده یا پودر کاکائو اضافه کنید تا بستنی وانیلی زعفرانی یا کاکائویی داشته باشید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سوپ_سیب_زمینی
🍵پیاز طلائی سرخ شده دو قاشق سوپخوری - روغن ۲ قاشق سو پخوری - نمک وفلفل به مقدار لازم - سیب زمینی پخته پوره شده ۳ فنجان - شیر داغ سه تا چهار لیوان
🥣پیاز را در روغن طلائی می کنیم و نمک و فلفل را می افزائیم . شیررا مخلوط پوره سیب زمینی می نمائیم . با پیاز مخلوط نموده روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند. در کاسه ای انفرادی یا فنجان می ریزیم و روی هر فنجان را با کرفس خرد شده تزئین می کنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کروکت_سیب_زمینی
🥔سیب زمینی ها را جوشانده ، سپس خنک کرده و در یک برشته بزنید ، نمک و شیر ، پیاز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
🧀در مرحله بعد ، از پوره ای که تشکیل می دهیم پنیر را فراموش نکنید که وسط قرار دهید
🥚سپس آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری را چرخ کنید.
🍾ما در مقدار زیادی روغن سرخ می کنیم ، نکته اصلی این است که روغن داغاست ، تا قهوه ای طلایی سرخ کنید.
🍅با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات پربازده وارش🌦️🌧️⛈️
#حلوا_شیر
موادلازم
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه و نیم
عرق هل نصف پیمانه(من بجاش از پودر هل استفاده کردم)
روغن (مخلوط کره،روغن جامد،روغن مایع)نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
ارد را به اندازه ای که تغییر رنگ بده تفت داده و بعد روغن رو بهش اضافه کنید
شیر و شکر و عرق هل رو بزارید رو حرارت که دونه های شکر آب شه و شیر به جوش بیاد بزارید اروم قل بزنه و بعد به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی 🦪 😋
▫️۴، ۵ تکه ماهی سالمون
▫️۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
▫️۷، ۸ شاخه جعفری
▫️۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
▫️نصف لیوان روغن زیتون
▫️۱ قاشق چایخوری پر نمک
▫️فلفل سیاه
▫️۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دسر_ياقوت
ژله آلوورا یک بسته، خامه صبحانه 100 گرم، ژله انار یک بسته، انار دون شده ژله آلوورا یک عدد
اول ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد)
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده .
50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#میلک_شیک_انبه
🥭۲ عدد انبه رسیده - ۱/۲ پیمانه بستنی وانیلی - ۱ پیمانه شیر سرد - خلال پسته برای تزئین
🍹انبهها را پوست کنده و خرد کنید. سپس انبههای خرد شده را به همراه شیر و بستنی در مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شود. در آخر هم با خلال پسته تزیین کرده و سرو کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خورش_مرغ_لبو
🥘ابتدا مقداری پیاز داغ درست کنید و مرغ را با آن سرخ کنید، میتوانید مرغ را در تابهای جدا با کره تفت دهید و بعد به پیازداغ اضافه کنید که طعم کره را بگیرد. لبوها را به شکل خلالی ببرید، تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. مقداری رب انار را با فلفل سیاه و شکر مخلوط کنید و به مرغ و لبو اضافه کنید و روی آن آب بریزید تا روی حرارت به مدت یک ساعت بپزد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بستنی_یخی_پاستیلی
🍭پاستیل خرسی - قالب بستنی یخی - چوب بستنی - لیموناد
🥣 توی قالب های بستنی تا ¾ لیموناد بریزید.
پاستیل های خرسی رو داخل قالب ها بریزید. تا جایی که جا داره.
چوب بستنی ها رو روی قالب ها قرار بدید.
قالب های پرشده رو توی فریزر بگذارید و صبر کنید تا کاملا یخ بزن
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پفک_نمکی_خانگی
🍟آرد ۱۰۰گرم - کره ۹۰ گرم - پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) ۱۰۰ گرم
🥣فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتیگراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
# اردور_تخم مرغ
تخم مرغ پخته 8 عدد ,
سس مایونز 1/4 لیوان,
سس خردل یا سرکه سفید 1 قاشق چایخوری ,
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری,
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم ,
پیازچه خرد شده برای تزیین,
پیاز 1 عدد
تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید. زرده های تخم مرغ را با پشت چنگال خوب له کنید سپس تمام مواد را به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید . برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دمپختک_شیرازی
برنج خیس کردم.یک عدد پیاز کوچیک با یک ق روغن تفت دادم طلایی که شد به اندازه یه گردو گوشت چرخ کرده زدم و تفت دادم.نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه زدم.یه دونه هویج کوچیک هم رنده درشت کردم و باهاش تفت دادم.آخر سر هم دو تا شاخه ترخون برگ کردم بهش اضافه کردم.برنجمو با اب و نمک کته کردم وقبل دم کشیدن مواد باهاش مخلوط کردم.کف قابلمه دیگه ای سیب زمینی حبه ای ریختم با خیلی کم روغن و برنج به اون منتقل کردم گذاشتم دم بکشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#باقالى_پلو
🍲برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نکته_کیک_پزی
🥮اگر کیک به قالب چسبیده است:
🔹قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
🔸کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است.
🔹 کیک به اندازه کافی نپخته است.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#رشته_پلو_مرغ
🍛طرز تهیه :
یک لیوان ماست و یک قاشق رب گوجه و پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و ۳ ق غ روغن مایع یا روغن زیتون و پیاز خلالی درشت و دوحبه سیر این موادرو مخلوط میکنیم بعد تکه های مرغ خرد شده وشسته شده راداخل این مواد میریزیم وخوب مرغ ها رابه مواد آغشته میکنیم ودرآخر آب لیمو ترش روی مرغ ها میریزیم وروی ظرف سلفون میکشیم ۲ ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه بعد کف ظرف را پیاز حلقه شده می چینیم مرغ ها رو روی پیاز ها میگذاریم و۲یا۳ ق غ روعن میریزیم ومقداری پودر زعفرون شعله گاز رو کم میکنیم در ظرف رت میگذاریم تا مرغ ها بپزند وبه روغن بیفتد وسرخ شوند
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بورقی_ترکی
〽️ در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دستگاه_بخار_پز_درخانه
💠برای ساختن این دستگاه ، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛