eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍑قیسی 250 گرم - شکر 1 پیمانه - آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری - بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه - هل درسته : به تعداد لازم 🥣قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند. وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید. مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🌮تخم‌مرغ دو عدد - شیر یک فنجان - آرد یک قاشق غذاخوری - پودر سیر یک قاشق چای‌خوری - اسفناج ۳۰ شاخه - قارچ حلقه شده یک بسته کوچک - پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به میزان لازم 🥣ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود. 🔴ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم. املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده می‌ریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍚۳۰۰ گرم مرغ خرد شده - ۳ پیمانه برنج - ۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی - ۲ عدد هویج نگینی شده - ۱/۲ پیمانه کشمش - ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی - ۱ عدد پیاز - هل کوبیده - نمک و فلفل - کره - زعفرون اختیاری 🥣ابتدا مرغ رو بشورید و به تکه های دلخواه تقسیم کنید ،آن را در مقداری کره آب شده تفت دهید.بعد زردچوبه و فلفل بزنید و با مقدار کمی آب بپزید. در مقدار کمی کره پیاز رو تفت بدید بعد رب گوجه فرنگی و هل وهویج و بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید، و کشمش ها بشورید در ظرف جدای با کمی کره تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید در آخر مرغ پخته شده رو به مواد اضافه کنید و بعد کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید. برنج رو با کمی نمک بذارید نیم پز بشه بعد آبکشی کنید وموقع دم گذاشتن یک لایه برنج ویه لایه از موادمون بریزید و در آخر اجازه دهید ۲۰ -۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کن دم بکشه. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭
یک ونیم لیوان اب پرتقال طبیعی یک لیوان شکر نصف لیوان نشاسته یک بسته پودر ژله پرتقالی پودر نارگیل به مقدار لازم طرز تهیه اب پرتقال ونشاسته را باهم مخلوط میکنیم تا باز بشه بعد شکر وپودر ژله را اضافه میکنیم ، روی حرارت در حال هم زدن میگذاریم وقتی غلظتش مثل فرنی شد از حرارت برداشته وداخل ظرفی که سلفون پهن کردیم میریزیم به مدت دوساعت در یخچال میگذاریم وقتی بسته شد با چاقوی چرب شده برش میزنیم ودر پودر نارگیل میغلتانیم ودو باره به مدت پنج ساعت دریخچال میگذاریم تا کاملا بسته شود . ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
سینه مرغ یا بوقلمون تکه ای و خورشتی خرد شده آلو بخارا پیاز داغ فراوان نمک،فلفل ،زردچوبه،زعفران سیب زمینی سرخ شده ابتدا پیاز داغ کردم هر چه پیاز داغش بیشتر لعاب و طعمش خوشمزه تر بعد سینه بوقلمون رو اضافه کردم تفت دادم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو به اضافه کردم تفت دادم درشو گذاشتم حدود 5 دقیقه تفت خورد بعد آلو شسته شده و خیس خورده رو اضافه کردم و کمی آب ریختم آب در حدی باشه روی موادرو بگیره کافیه خیلی پر آبش نکنید شعله رو زیاد کردم تا بجوشه بعد شعله رو کم کردم و گذاشتم حدود 45 دقیقه هم پخت هم جا افتاد اخر کار مزش رو چشیدم ی طعم ملس و خوشمزه ای داره اگر دوست داشتید 1 ق م خوری ابلیمو و شکر اضافه کنید که من نکردم چون کاملا مزه دار بود حالا 1تا2 زعفران دم شده بهش اضافه کردم و 10 دقیقه بعد کاملا به روغن افتاد و زیرشو خاموش کردم😋وبا پلو وسیب زمینی سرخ شده سرو کردم. نکته پیازها باید یک اندازه خرد بشه و طلایی بشه و اینکه مقدارها رو نگفتم چون تعداد خانواده هد متفاوت هست و هر کس مقدار غذای روزانه رو خودش میدونه من حدود 300 گرم سینه بوقلمون و 2 عدد پیاز بزرگ و حدود 20 تا 25عدد آلو استفاده کردم. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍 مواد مورد نیاز🍴 🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده 🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده 🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر 🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده 🍥نمک برای طعم دهی 🍥فلفل برای طعم دهی 🍥سس مارینارا برای سرو طرز تهیه: 1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید. 2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید. 3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید. 4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید. 5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود. 6. به همراه سس مارینارا سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍳تخم مرغ 5 عدد - پنیر پیتزا 3 قاشق غذاخوری - روغن مایع 2 قاشق غذاخوری - جعفری1 مشت - نمک و فلفل به مقدار لازم 🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍲پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم 🥚تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍜گوجه ها را رنده کنید سپس با روغن زیتون به همراه رب گوجه تفت دهید تا خوب سرخ شود . آب جوش را ریخته و میگذاریم 2 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی ها را اضافه کرده و در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛