#دمپخت_پلو_ماش_بختیاری
🍚ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شامی_پوک
🧆گوشت را سه بار چرخ می کنیم.
لپه را خیس کرده سپس با زردچوبه و ادویه کاری سه بار چرخ می کنیم.
گوشت , پیاز رنده شده و اب گرفته , لپه , دارچین ,زردچوبه , زعفران ,نمک و فلفل را مخلوط کرده با دست خوب ورز می دهیم.
سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. اگر موادخوب منسجم نشده بود تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم در غیر اینصورت یک تخم مرغ کافی است.
یک مقدار از مواد برداشته گرد کرده کمی صاف می کنیم وسط انرا یک سوراخ ایجاد کرده و در روغن داغ و حرارت کم سرخ می کنیم. می توانیم قبل از سرخ کردن در ارد سوخاری بغلتانیم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#لازانیا_با_سس_مرغ_و_سبزیجات
🍕پیاز و کدو را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . قارچ را هم پس از خرد کردن به آنها اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم خوب پخته شود. مرغ را ریز کرده و با زردچوبه ، گردو و سیر خرده شده در ظرف دیگری تفت می دهیم. گشنیز را هم خرد کرده و به همراه خامه به مرغ اضافه می کنیم . سپس شیر و آرد را هم با مرغ مخلوط کرده و سپس به ظرف کدو می افزاییم . لازانیا را در ظرف دیگری می چینیم و سس را کم کم به آن اضافه می کنیم در نهایت پنیر پیتزا را روی ظرف ریخته و به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجه توی فر می گذاریم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#تاس_کباب
🥣 ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد، گوشت و ادویه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم و می گذاریم ۳ ساعت روی اجاق بماند تا نیم پز شود.
سپس در ظرف مورد نظر یک ردیف پیاز حلقه شده، گوشت، سیب زمینی، هویج سرخ شده، بادمجان (در صورت تمایل)، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و گرد لیمو را روی هم می چینیم.
سپس دو قاشق رب که با کمی روغن تفت داده شده و سه لیوان از آب گوشت را به مخلوط فوق اضافه کرده و روی آن ها فویل کشیده و می گذاریم درون فر تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب بپزد و جا بیفتد.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#املت_تنوری
🍳ابتدا گوجه و فلفل دلمه ای و سینه بوقلمون خرد کرده را در قابلمه چدنی می ریزیم درب قابلمه را گذاشتت تا سرخ شود بعد گذاشته تا خنک شود.در ظرفی پنیر پیتزا،آرد برنج،تخم مرغ و شیر را می ریزیم خوب هم زده تا یکدست شود سپس مخلوط گوجه خنک شده را اضافه کرده نعنا خرد کرده را ریخته در آخر تابه چدنی کمی روغن اسپری می کنیم مایه آماده شده را می ریزیم درب تابه را گذاشته تا بپزد و آماده سرو است.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پوره_سیب_زمینی_با_سبزیجات
🥔سیب زمینی ها را آبپز کنید .باید کاملا مغز پخت شوند . در ظرف دیگری کره را آب کنید بعد هویج،ذرت،نخود سبز ،نمک و فلفل را اضافه کرده برای پنج دقیقه تفت دهید سپس پوره سیب زمینی و خامه و پنیر پیتزا را با مواد بالا مخلوط کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نوشیدنی_آناناس
🍍 آب را در یک ظرف روی شعلهی گاز قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس شکر را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. آبِ لیموها را بگیرید و به آب اضافه کنید. سپس آب را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. بعد آب آناناس را به آن اضافه کنید. برش های آناناس را هم به مخلوطتان اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود ومیل نمایید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#حلوا_شیره_انگور
🍇ارد رو دو بار الک میکنیم بعد تفت میدیم تا از خامی در بیاد بعد روغن رو اضافه میکنیم حسابی تفت میدیم بعد شیره رو اضافه کرده تفت میدیم تا خودشو بگیره بعد گلاب و زعفران رو اضافه کرده یه کوچولو تفت داده حرارت رو خاموش میکنیم میتونید برای لذیذ شدن هل و گردو هم اضافه کنید وقالب بزنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از
✴️وقتی امام زمان ظهور کنند چه میشود؟!🤯
🔶کلیپی از رویداد های بعد از ظهور #امام_زمان_(ع)😍🎥
🔆اتفاقاتی عجیب و غریب😶
💫جهت دیدن #کلیپ به کانال زیر بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/899416094C064d47bbfd
کانال ویژه ظهور 👌 سنجاق شده 👆
#بستنی_هلو_خامه
🍑مقداری از هلو را در قطعات کوچک، خرد کنید و در کاسهای بریزید. باقی هلو را در مخلوطکن با هم مخلوط کنید. سایر مواد را به پوره هلو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. مواد را به کاسهای که هلوی خرد شده در آن است، اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کتلت_کینوا
🧆ابتدا در ظرفی سیب زمینی پخته را با دنده ریز رنده می کنیم. لوبیا قرمز پخته را در خرد کن می ریزیم کمی خرد شد کینوا را ریخته با هم خرد کرده تا یکدست شود به سیب زمینی اضافه کنیم سپس زرد چوبه، گشنیز کوبیده شده،نمک، فلفل سیاه و قرمز، تخم مرغ، پیاز ریز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را می ریزیم خوب ورز می دهیم. در تابه روغن می ریزیم مایه آماده شده را به شکل دلخواه سرخ می کنیم.در ظرفی ماست موسیر، سس کچاپ و سس خردل را ریخته خوب هم می زنیم کمی فلفل قرمز اضافه می کنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_مورب_هندوانه
🍉اول نصف ژله انارو با نصف لیوان آب جوش حل و بعد 1 دقیقه داخل ماکرو ویو گرم کردم وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه کردم ،توی یخچال بصورت کج گذاشتم تا ببنده ... بعد نصف بسته پودر آلورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خوب سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم ، و روی لایه ی قرمز ریختم و باز به صورت کج (خلاف جهت قبلی) توی یخچال گذاشتم تا ببنده ، و وقتی گرفت قالب رو دیگه صاف گذاشتم روش ژله لیمو ریختم (نصف ژله لیمو با یک لیوان آب جوش ) و وقتی کامل در یخچال بست ، روی قالب آب گرم ریختم و برگردوندم و برش زدم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شیرینی_گل_مینا
🍪کره و پودر قند را با رنده پوست لیمو و وانیل بزنید.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده پودر کاسترد، آرد ذرت، آرد و بکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید .
خمیر را با قالب دلخواه قالب زده وسط آن پسته یا مروارید بگذاریدو به مدت 15-10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید آرد زیادی اضافه کنید و در صورتی که خمیر چسبنده بود در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سالاد_چوپان
🥗روغن زیتون.1 قاشق مرباخوری- گوجه 2 عدد- خیار 2 عدد- فلفل 2 عدد- پیاز(در صورت تمایل)1عدد- نعنا خشک1 قاشق غذاخوری- لیمو 2 عدد- پنیر سفید 60 گرم- نان تست 2 عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣تمام مواد رادر اندازه دلخواه برش داده و مخلوط کنید سپس نان ها را با دست به قطعات کوچک خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#چیکن_استروگانف
🥘سپس سینه مرغ را به اندازه تکه های باریک مثل سیب زمینی خلالی ریز میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تف میدهیم تا زمانیکه مرغ ها به رنگ سفید در بیاید و برای پخت بهتر مرغ سه قاشق اب به مرغها اضافه کنید و درب قابلمه یا ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغها پخته شود و اب مرغها تمام شود
در ظرفی جداگانه قارچها را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید
🍄وقتی خوب اب قارچها کشیده شد به مرغها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در اخر خامه را اضافه کرده و هم میزنیم و زیر غذا را خاموش میکنیم و چون خامه نباید زیاد روی گاز باشد
غذای شما اماده هست و حال چیکن را داخل ظرف ریخته و خلال سیب زمینی را روی مواد میریزیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#تردپیچ
🥔پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ میکنیم.
ادویهها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ میافزاییم.
سیبزمینیها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند.
نانها را طوری برش میدهیم که وقتی مواد را داخل آنها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچها را درون روغن سرخ میکنیم.
این غذا را میتوانیم با سس گوجهفرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#گراتن_بروکلی
🥦بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود .
در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دست_پیچ_میگو_مدیترانه_ای
🥨ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خرد کرده و کدو ریز خرد کرده را تفت می دهیم.فلفل دلمه ای خرد کرده، میگو ساطوری شده، گشنیز و جعفری خرد کرده و فلفل قرمز را اضافه می کنیم با هم خوب تفت می دهیم سپس در ظرفی ریخته کمی خنک شد پنیر خرد کرده و خامه را می ریزیم هم زده، حالا نان یوفکا را پهن کرده کمی تخم مرغ زده مایه آماده شده را وسط نان گذاشته به شکل دلخواه پیچیده در روغن سرخ می کنیم و آماده سرو است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سس_سرکه_وینگرت
🥗۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک - نصف تا ۱ قاشق چایخوری نمک - ۱ تا ۲ حبه سیر متوسط و خرد شده
🥣۱. همهی مواد را در یک ظرف شیشهای مخلوط کنید درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید.
۲. در مواقع لازم، آن را روی سالادتان بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بخارپز_کردن_ماهی
🐟ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند، مناسب است. برای تهیه این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزیهای مختلف را به خود میگیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفل سیاه قبل از پخت به آن کافی است. در این روش، ابتدا باید کف تابه را با مقداری سیبزمینی حلقه شده بپوشانید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پیتزا_انگشتی
🍕ابتدا بر روی میز کار خمیر پیتزا را با کمی آرد که نچسبد پهن می کنیم سپس خمیر پهن شده را برش های کوچک زده سپس بر روی هر برش از خمیر چند عدد پپرونی قرار داده و و یک تکه پنیر نوزارلای انگشتی را بر روی پپرونی قرار داده و بعد خمیر پیتزا را رول میکنیم. در یک ظرف ۱/۲ پیمانه کره ذوب شده، ۱ ق چ پودر سیر و ۲ ق غ جعفری خرد شده را مخلوط می کنیم سپس با برس سطح خمیر پیتزا را با آغشته به مخلوط کره ذوب شده می کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و بعد سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#آبگوشت_کشک_لری
🍵ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.
بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند.
نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.
وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از
❌#دوربین_مخفی ، ته خنده😂😉
💢واکنش مردم بعد از شنیدن خبر #فوت_حسن_روحانی دیدن داره😁😂
🚨وایییی فقط آخررررررری😍😂
🎥دوربین مخفی فوت #حسن_روحانی😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0
🖇#سنجاق_شده در کانال بالا😂👆
#تارت_فلفل_دلمه_ای
🥧ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن میکنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخسوراخ میکنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش میکنیم.
فلفل دلمههای رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر میچینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا آماده شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛