eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای چهار نفر : برنج 4 پیمانه کرفس پاک کرده400 گرمگوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده 1 عددسیر له شده2 حبهادویه، نمک و فلــفلبه میزان لازمرب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوریپودر لیــمو عمانی1 قاشق مرباخوریکره محلی50 گرمزعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم. از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
1.پاستا لوله ای کوتاه به مقدار لازم 2.یه تیکه سینه‌مرغ 3.سیب زمینی 2عدد 4.نمک‌و فلفل 5.سس مایونز به مقدار دلخواه 6.پنیرپیتزا 7.ارد سفید 8.تخم مرغ یه دونه 9.آرد سوخاری 10.شیر1/4لیوان اول از همه سینه مرغ رو میزاریم پخته شه (من موقع پختش یه پیازکوچیک‌با ادویه بهش زدم که طعم دار شه.). سیب زمینی هارو میزاریم بپزه..وقتی پخت له میکنیم مرغم پختش ریزش میکنیم و سیب زمینی و مرغ ریز شده رو مخلوط میکنیم بهش ادویه میزنیم میزاریم داخل یخچال خنک شه...پاستا لوله ای رو 8 دقیقه داخل آب جوش روی شعله ملایم میزاریم و بعد آبکشش میکنیم مخلوط سیب زمینی و مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم داخلش به اندازه دلخواه سس مایونز و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم (که من از مشما فریزر استفاده کردم یه گوشش رو پر کردم و نکشو با قیچی بریدم و داخل لوله های پاستا رو پر کردم) کل مقدار پاستا های ابکش شده رو با همین روش پر میکنیم و اول به آرد سفیدآغشته کنیم و بعد داخل مخلوط تخم مرغی میزنیم یه دونه تخم مرغ با 1/4لیوان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنیم اینم مخلوط تخم مرغیمون و در آخر داخل آرد سوخاری میغلتونیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: فيله مرغ مرينيت شده(من از زعفران،فلفل،نمك،روغن زيتون استفاده كردم) حدودا 7-8 تيكه پياز حلقه اي 1 عدد بزرگ تخم مرغ 2 الي 1 عدد آرد سفيد مقدار لازم آرد سوخاري مقدار لازم ادويه (پاپريكا،فلفل تازه آسياب شده،پودر سير) زعفران مقداري طرز تهيه: درست كردن اين فيله ها و پياز ها خيلي راحته به اين صورت كه سه تا ظرف حاضر كنيد،در ظرف اول آرد سفيد با ادويه ها مخلوط كرده،ظرف دوم تخم مرغ هم زده و زعفران ،وظرف سوم آرد سوخاري كه من از دو نوع اول پانكو ريز و دوم پودر نان سوخاري(از همين نان سوخاري ها كه در وعده صبحانه استفاده ميشه را پودر كردم) رو مخلوط كردم، حالا براي پياز ابتدا حلقه حلقه كنيد حلقه ها را از هم باز كنيد وبه ترتيب اول در ظرف اول (آرد سفيد)بعد ظرف دوم(تخم مرغ) و بعد ظرف سوم(آرد سوخاري)وارد كرده و دوباره اين اين مرحله را انجام ميديم ولي فقط براي پياز اين مرحله دوبار تكرار ميشه و براي فيله مرغ يك مرحله كفايت ميكنه،و در روغن داغ و غوطه ور سرخ مبكنيم و بعد از گرفتن روغن اضافي داغ داغ ميل مبكنيم،نزارين سرد شه كه از دهن ميافته اندازه ها تقريبي هست براي همين دقيق ذكر نشده،و در مورد برش مرغ من فيله ها را برش هايي با قطر متوسط و بلند زدم كه موقع خوردن خيلي لذت بخشه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
43.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش زولبیا خانگی به زبان فارسی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🐟 🔸ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن‌ . 🔸چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین ♦️ ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرماس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🫔 😋 ▫️ 1بسته یا بیشتر کراکر ▫️ 500گرم بیکن ▫️110گرم شکر قهوه ای ▫️110گرم پنیر پارمزان 🔸فر را گرم‌کنید ، سینی فر را با ورق آلومینیوم بپوشانید و یک سینی فلزی خنک کننده را روی آن قرار دهید. نوارهای بیکن را از وسط برش بزنید ، سپس کراکر ها را ردیفی روی آن قرار دهید. روی هر کراکر یک قاشق چای خوری پنیر پارمزان و شکر قرار دهید ، سپس هر کدام را با دقت با یک نوار بیکن بپیچید. کراکر ها را روی صفحه پخت قرار دهید و آنها را به مدت 2 ساعت در دمای 180 درجه فارنهایت بپزید. وقتی آنها را بیرون بیاورید ترد خواهند بود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه مرغ تکه شده 300 گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید لوبیا خرد شده 200 گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و روغن بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی 😊 برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان اب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥔 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯