فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماشاب_قمی
مواد لازم
لوبيا چشم بلبلي و ماش پخته ... 1 پیمانه
برنج آب کشی شده... 1 پیمانه
سيبزميني خردشده... 1 پیمانه
كدو حلوايي خردشده... 1 پيمانه
عدس پخته... 1 پيمانه
گوشت پخته و ريش شده... ½ پیمانه
پياز سرخ شده... 1 پیمانه
گندم... 1 پیمانه
آب... 4 پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب، لوبیا چشم بلبلی و ماش، عدس، برنج، گندم، پیاز و زردچوبه را در قابلمه روی حرارت گذاشته و هم می زنیم. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و درب آن را می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر با کشک و نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
راهکار شگف آور احمدی نژاد😵😵
❌در صورت رد صلاحیت
چه احمدی نژادی هستی چه احمدی نژادی نیستی منصفانه ببین
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
هدایت شده از
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️
در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️
1⃣هرگز رأی نمیدهم
2⃣ به رئیسی رأی می دهم
3⃣ به قالیباف رأی می دهم
4⃣ به سعید محمد رأی می دهم
5⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم
6⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم
ظاهرا مشارکت امسال خیلی پایینه
#برگر_گیاهی_و_بدون_گوشت
یکی از غذاهایِ موردِ علاقهیِ من و مطمئناً خیلی از شما برگره!
تا الان با همدیگه برگرِ گوشتِ قرمز و برگرِ مرغ رو درست کردیم و وقتش بود که بریم سُراغ نسخهیِ گیاهیِ برگر که طرفدارایِ زیادی داره بینِ افراد گیاهخوار و یا کسایی که ترجیح میدن تو برنامه غذاییِ خودشون بیشتر گیاه مصرف کنن تا گوشت🌱
گیاه خواری انواعِ مختلفی داره که هر دسته از رژیمهایِ خاصِ خودشون پیروی میکنن، این برگر به خاطر داشتن تخم مرغ و پنیر برایِ همه دسته ها نیست امّا به زودی برای بقیه دستهها هم برنامه داریم. (توضیحات راجع به انواعِ دستههایِ گیاهخواری رو قبلاً براتون در هایلایت ذخیره کردم.)
کینوا از دستهیِ غلات هست و گیاه بومی امریکای جنوبی به حساب میاد؛ سرشار از ویتامین و پروتئینه و بهمین خاطر در جهان به خاویارِ گیاهی معروف شده!
(برای خریدش به سوپرمارکتها یا هایپرمارکتها برو، اگه راجع بهش اطلاعاتِ بیشتری خواستی بدونی هم تو اینترنت مطالعه کن)
کالریِ این غذا در هر برگر همراه نونش حدودِ 300 درمیاد.
250 گرم کینوا را حدودِ 15 دقیقه بجوشون تا بپزه.
2 عدد تخممرغ، 1 قاشُقِ چایخوری نمک، 3 قاشُقِ غذاخوری پودرِ پنیر پارمزان، 3 قاشُقِ غذاخوری آردِ سوخاری، 2 قاشُقِ غذاخوری جعفریِ خُردشده، 2 حبه سیرِ رندهشده و 2 عدد پیازچهیِ خُردشده به کینوا اضافه کن. (به جای این مواد چیز دیگه ای تا حالا نریختم که امتحان کرده باشم.)
مواد رو حسابی ورز بده تا حالتِ خمیری پیدا کنه.
دستهات رو مرطوب کن؛ مقداری از مواد رو بردار و مثلِ برگر بهش فُرم بده.
برو سُراغِ سُرخ کردنش؛ داخلِ تابه روغن بریز و برگرها رو بچین.
بعد از 5 دقیقه میتونی بَرش گردونی.
دیگه وقتشه که با کاهو و گوجه بره داخلِ نونِ برگر؛ من سُسی بهش نزدم، تو به دلخواهِ خودت اضافه کن
نوشِ جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لاهماجون_تابه_ایی
موادلازم برای 20عدد
2/5لیوان آب ولرم
نصف لیوان شیر ولرم
1ق غ خمیرمایه
حدود 1 ق غ نمک
1ق غ شکر
7تا 7/5لیوان آرد
مواد داخلی
400تا500گرم گوشت چرخ کرده
3عدد فلفل سبز
2عدد پیاز
جعفری (نصف بسته یا به اندازه یک مشت)
2 ق غ رب (نصف ان رب فلفل)
3عدد گوجه فرنگی یا دو عدد بزرگ
1استکان روغن مایع (اگر گوشت چرخکرده چرب است کمتر بریزید)
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک (پول بیبر)
دو تا سه حبه سیر
نمک
طرز تهیه
شیر و آب ولرم را در ظرفی بریزید.خمیر مایه و شکر را به آنها اضافه کنید و 5 دقیقه صبر کنید.آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید.نمک هم بریزیدخمیر باید خیلی کم
بدست بچسبد(لطفا خمیر راخوب ورز دهید اساس خمیر
خوب ورز دادن است).بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید روی آن را بپوشانید.حدود 1 ساعت خمیر را کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند. در این فاصله مواد داخلی را آماده کنید.به جز گوشت چرخکرده مواد دیگر را در غذا ساز بربزید (اگر غذاساز نبود مواد را ریز خرد
کنید گوجه را رنده کنید)بعد با گوشت چرخکرده مخلوط کنید.روی مواد گوشتی را پوشانده ودر یخچال بگذارید.خمیر عمل آمده را برداریدجایی که میخواهید خمیر را باز کنید کمی آرد پاشی کنیدو چانه هایز به اندازه یک نارنگی از خمیر بگیریدو روی چانه هارا بپوشانید.(من موقع فیلم برداری روی چانه هارا باز
کردم بعد بستم).یکی از چانه ها را بردارید به بزرگی تابه باز کنیدهنگام باز کردن خمیر آرد استفاده کنید (ارد پاشی).در ماهیتابه بزرگ بپزید بهتر میشود در ماهیتابه کوچک چانه ها کوچکتر می شودمواد گوشتی را نازک روی خمیر بکشیدو داخل تابه بگذارید.درب ماهیتابه راببندید یا با فویل بپوشانیدبخاری که در ماهیتابه بوجود می آید را گاهی پاک کنید تا روی لاهما جون
نریزد.با حرارت کم 5 تا 6 دقیقه بپزیدسپس کمی ریر گاز را بیشتر کنید تا زیر لاهما جون سرخ شود.لاهما جون های پخته شده را در ظرفی بگذاریدو روی آنها راحتما بپوشانیددر ابتدا لاهما جون ها ترد هستند اما
کمی که بگذرد و رویشان را بپوشانید نرم میشوند.تمام چانه ها را به این شکل بپزید و روی آنها را بپوشانید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شام_سالم
#سوپ_کدو_و_ذرت
مواد مورد نیاز برای یک نفر:
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
موسیر: 1 عدد متوسط، خرد شده
کدو: 2 عدد متوسط، خرد شده
آویشن یا پونه کوهی تازه: 3 قاشق چایخوری، خرد شده
آب مرغ یا آب سبزیجات: 2 لیوان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه: 1 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
پنیر فتا: یک چهارم لیوان، خرد شده
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. موسیر را اضافه کنید. 1 دقیقه محتویات ماهیتابه را هم بزنید. سپس کدو و 1 قاشق چایخوری از آویشن یا پونه کوهی را اضافه کرده و به هم بزنید تا کدو شروع به نرم شدن کند (5-3 دقیقه).
سپس آب مرغ و نمک را اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کدو کاملاً نرم شود(حدود 5 دقیقه). محتویات ماهیتابه را با استفاده از مخلوط کن به صورت پوره در آورید. سوپ را به ماهیتابه برگردانید و ذرت را اضافه کنید. صبر کنید تا ذرت نرم شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید. آبلیمو را اضافه کنید. سوپ را با 2 قاشق باقیمانده از آویشن یا پونه کوهی و پنیر فتا سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_اندونزی 🍲 😋
یک عدد کلم سفید متوسط رو خرد کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز و نگینی ریز کردم
شش عدد خیارشور درشت رو نگینی کردم
نصف رول کالباس رو نگینی کردم
یک عدد فلفل دلمه متوسط رونگینی کردم
همه رو مخلوط کردم بهش نمک و دو سه ق آبلیمو تازه هم زدم
ترکیب نصف ماست نصف سس زدم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکولقمه
#فینگرفود
سبزی کوکو،،،ادویه(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پودر سیر)،،تخم مرغ و 1 قاشق روغن زیتون رو با همزن مخلوط می کنیم
((درصورت دلخواه می تونیم برای طعم بهتر ،گردو ، سیر تازه و یا زرشک رو هم به مواد اضافه کنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_بادمجان خوشمزههه🍆
1 بسته گوشت چرخکرده 400 گرمی
500 گرم بادمجان
2 عدد تخم مرغ
5 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
جعفری یا شوید
روغن
بادمجان هارو رنده میکنیم بهش 1 ق چ نمک میزنیم و 30 دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم ونیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری سریع و راحت
😍این ویدیوی خوشمزه طرز تهیه لقمههای مرغ پنیری هست که علاوه بر خوشمزگی؛ خیلی هم سالمه . برای مهمونیا هم گزینهی خوبی هستن
.
یک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده، یک سیب زمینی متوسط پخته(مقدار مرغ کمی از سیب زمینی بیشتر)، نصف فلفل دلمه قرمز، یک پیاز قرمز، مقدار دلخواه خیارشور و سبزی.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_با_گوشت
#خورش_بامیه
برای اینکه بامیه لیز نشه :
1. سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
2. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه
3. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
4. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
5. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد 5 دقیقه
6. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمر هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#جالزونه (یا پیتزا بسته)
دستور این خمیر خیلی خوبه . با این دستور 4 عدد پیتزا میشه درست کرد. میتونید با نصف این مواد هم درست کنید.
مواد لازم برای خمیر:
100 گرم کره آب شده
1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک
حدود 5 لیوان آرد برای داخل جالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. من روی خمیر کمی سس کچاپ زدم . پنیر کاشار(پنیر پیتزا) ، فلفل، گوجه فرنگی ، ذرت ، سوجوک و سوسیس استفاده کردم.
طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید تا خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه فوری سالم نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه معمولی را حدود 10 دقیقه استراحت بدید) سپس بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی آماده شود. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. در این فاصله مواد پیتزا را آماده کنید. خمیر را به 4 چانه تقسیم کنید. روی هر چانه کمی آرد بپاشید و با وردنه شکل گرد و نازک باز کنید. روی نصف خمیر از مواد داخل بریزید طوری که از کناره ها
خالی بماند و با نصف دیگر خمیر روی مواد را بپوشانید و کناره ها را با پیچیدن ببندید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و با چاقو خطهایی روی خمیر بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید. از این خمیر 4 عدد کالزونه آماده شد. میتوانید داخل دو سینی بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (وقتی زیر جالزونه پخت میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا رویش سرخ شود)
نوش جان💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_سوروک
نان روغنی معروف استان یزد
مواد لازم: برای تهیه نان سوروک یزدی
2 لیوان آب
یک کیلو و صد گرم آرد سنگک
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری گلرنگ
3 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
20 گرم مایه خمیر
روغن کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه: نان سوروک یزدی
ابتدا یک قاشق شکر و مایه خمیر را با حدود نصف استکان آب ولرم مخلوط میکنیم، (در صورتیکه از مایه فعال استفاده میکنید میتوانید این مرحله را حذف کنید). سپس کمی آرد به آن اضافه میکنیم و آن را به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا حجم خمیرسه برابر افزایش پیدا کند.
نمک، آرد و آب را مخلوط میکنیم، تخم گشنیز و گلرنگ آسیاب شده را (لازم نیست کاملا پودر شود تنها در صورتیکه کمی ریز شود کافی است) به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و در آخر مایه خمیر را به آن اضافه میکنیم. در این مرحله باید خمیر را به خوبی ورز دهیم (حدود ده دقیقه آن را ورز دهید). کمی آرد در کنار دستتان قرار دهید تا در صورت نیازدستتان را به آرد آغشته کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. روی خمیر را با استفاده از پارچهتمیز یا کیسه میپوشانیم و در جایی گرم قرار میدهیم (میتوانید ظرف را زیر پتو قرار دهید.)
بعد از حدود 1 ساعت مجددا خمیر را ورز میدهیم و آن را به اصطلاح چانه میکنیم و به مدت نیم ساعت به آن استراحت میدهیم. با کمک وردنه خمیرها را باز کنید تا به ضخامت حدود 0/5 سانتیمتر برسد.
در تابه مقداری روغن کنجد بریزید تا داغ شود، سپس آن را در تابه سرخ کنید بعد از آنکه یک طرف کامل طلایی رنگ شد آن را برگردانده و طرف دیگر را هم خوب سرخ کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری شکر روی نانهایی که سرخ کردید بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_کودک
سوپ اسفناج
بلغور گندم
اسفناج
گوجه
پیاز
روغن زیتون
گوشت چرخ کرده
سویق برنج نخود عدس ترکیب ی قاشق غذاخوری(اختیاری)
شما میتونید به همراه رلغور عدس و خرده برنجم بریزید.
نمک کمی زردچوبه پودر سیر دارچین
پیاز رو با روغن زیتون تفت بدید گوشت چرخ شده رو اضافه کتید ی تفت بدید حالا ی گوجه رنده شده و بلغور گندم و اب رو اضافه کنید و بذازید بپزن یکساعت پخت نیاز بعد اسفناج رو اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت دیگه پخت پنج دقیقه اخر سویقهارو تو یکم اب حل کردم ب سوپ اضافه کردم.
کمی لیمو انتها در موقع سرو زدم.
با حذف اسفناج میتونید از نه ماهگی بدید.
اسفناح یکسالگی به بعد.
حذف و اضافه ادویه جات زیر یکسال با صلاحدید خودتون.
ادویه جات اول غذا با گوشت تفت خورد.
استفاده از سویق
پزشکان طب اسلامی معتقدند استفاده از سویق ها در رشد کودک تأثیر ویژه ای دارد. ائمه معصومین (علیهم السلام) نیز سفارش ویژه ای به خوراندن سویق به نوزاد کرده اند (المحاسن، ج2، ص489). آن ها معتقدند خوراندن سویق به نوزاد، سبب رشد و تقویت بدن کودک، روییدن گوشت وتقویت استخوان ها و سیستم اسکلتی کودک می گردد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کتلت_ميگو
مواد لازم
میگو پاک کرده 300 گرم
سیب زمینی آبپز دو عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه درشت
گشنيز خرد شده سه تا چهار ق غ با کمی شويد
آرد سوخاری 2 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گرام ماسالا یا کاری یا ادویه ميگو بمیزان لازم
میگو و سیر و پیاز و سیب زمینی رو تو غذا ساز،بریزید تا میکس بشه بعد نمک، فلفل و ادویه ها و.سبزی (همه مواد) رو مخلوط،کنید و خوب ورز بدید و یه مقدار از مواد بردارید توی آرد سوخاری،بزنید،هر شکلی که دوست دارید در بیارید و توی روغن سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شنیسل_مرغ
سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون باچند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن.
با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزهدار کنید و یک ساعت استراحت بدید.
آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید .
برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید
داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو رو نگاه کن 👆👆
حالا یه پیشنهاد عالی دارم👌
بیا تو این کانال عالی و هر روز چنتا ویدیو عالی ببین 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
هدایت شده از
💚او احمدی نژاد است 👌
مردانه در جهاد است 💚
👈 برترین کانال انتخاباتی 👌
با رویکرد حمایت از دکتر و کلیپ های ناب از دکتر احمدی نژاد
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094
پاسخ به شبهات 👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کته_خلال
گوشت چرخ کرده 350 گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری سر پر
خلال بادوم 2 قاشق غذا خوری سر پر
کشمش 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
هویج 2 عدد
زرشک 2 قاشق غذا خوری
برنج 3 پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
CQACAgQAAx0CVBp6RAACFN1goK_PBMx8xb0WIG_bYvK4r0C3fgAC6QkAAvovAAFRyzEqDytvqJQfBA.mp3
5.54M
⏯ #استودیویی احساسی
🍃مادرم اسمتو خوند تو گوشم
🍃شال مشکیتو گذاشت رو دوشم
🎤 #حسین_طاهری
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
🎤 @zakerin0 🔉
💚 @yaran0 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سرسبزى باغی از
🌿 غزل ، تقدیم تو باد..
🌸روياى لبالب از عسل،
🌿تقدیم تو باد ...
🌸در را بگشا، عجب هوايى،
🌿بـه بـه!خوشبختی صبح،
🌸یک بغل تقدیم تو باد..
سـ💗ـلام
🌸صبح دوشنبه تون بخیر
🌿امروزتون مملو از شادی
🌸و آرامش و سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچا_پیتزا_تکنفره
مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ 2 عدد( یه زرده برای روی نون)
روغن مایع نصف لیوان
شیر 1 لیوان
4-5 لیوان آرد
خمیر مایه 1 ق غ خ
نمک یه ق م خ
شکر 2 ق سوپ خ سرخالی
کره 3 ق غ خ
طرز تهیه
داخل یه ظرف 4 لیوان آرد ،خمیر مایه،شکر ونمک بریزید و هم بزنید بعد وسطش رو گود کنید و یه تخم مرغ کامل و یه سفیده و شیر ( شیر از ولرم یکم گرمتر باشه) روغن رو اضافه کنید وبا دست هم بزنید و ورز بدید بعد کم کم آرد اضافه کنید و فنی خمیر یه کم بدست چسبید دیگه آرد اضافه نکنید و خوب ورز بدید وقتی آماده شد روش رو سلفون بکشید و بزارید که استراحت کنه و حجمش 2 برابر بشه .
وقتی خمیر حجیم شد یه کم ورز میدیم و بعد مثل تصویر به چند قسمت تقسیم میکنیم ( اندازش به خودتون بستگی داره) و داخل سینی فر میچینیم و بعد با ته لیوان و سط خمیر رو یکم گود میکنیم و بعد داخلش رو سس کچاپ میزنیم وبعد سوسیس خرد شده و پنیر رو داخلش پر میکنیم ( برای پر کردن مواد داخلش از هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید) و بعد به کنارههای خمیر زرده تخم مرغ میمالیم و در آخر با دمای 200 درجه میپزیم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کته_باسبزیجات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯