eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗 😋 🔸اول از همه تیکه های سینه مرغ رو مزه دار میکنیم. سینه های مرغ رو به اندازه دلخواه برش زده و توی ظرف مناسب ریخته بهش پودر پیاز یا یدونه پیاز رنده شده، پودر سیر فراوان، پاپریکای فراوان، فلفل سیاه به همراه پودر لیمو و یا عصاره لیموی تازه، پول بیبر، نمک و 1 ق غ خ روغن زیتون میزنیمو خوب با هم میکس میکنیم و میذاریم نیم ساعت استراحت کنه. من از یه بسته کنسرو لوبیا سیاه استفاده کردم شما هر لوبیا و حتی نخود اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین. کاهو، خیار، گوجه ترجیحا گیلاسی، پیاز، پیازچه، شوید، ذرت پخته شده، همه رو با هم توی یه ظرف میریزیم. حالا مرغایی که مزه دار کردیمو توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم گریل بشه اول حرارت بالا بعد حرارتشو کم میکنیم که مغز پخت شده و خوب گریل بشن. حالا لوبیا هامونو به همراه مرغمون به سالاد اضافه میکنیم. توی یه کاسه تقریبا نصف لیوان ماست ساده و ماست چکیده رو به همراه نصف آب لیموی تازه و نمک 1 حبه سیر رنده شده پودر پیاز و 1 مشت شوید تازه خورد شده، همه رو با هم خوب یکدست میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیمو خوب مخلوط میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
‍ 🌷🌷🍃 🔴نماز بسیار بسیار مجرب👌 حتما حاجت روا بشید 👌👌 یکشنبه ماه ذیقعده را از دست ندهید 💠یکی از اعمالی که بسیار در سیره بزرگان به آن تأکید شده است، نماز توبه یکشنبه های ماه ذیقعده میباشد (که البته در مابقی ایام سال نیز به نیت رجاء وارد شده است ولی در یکشنبه های این ماه بسیار مورد توجه میباشد).💠 💠این نماز یکی از دستوراتی است که تمام علمای اخلاق به آن اهتمام ویژه داشتند و تمام برنامه ها و چله های عبادی خود را با آن آغاز میکردند.💠 💠نحوه انجام نماز: در روز یکشنبه ماه ذیقعده غسل (با نیت توبه) انجام میشود. سپس 4 رکعت نماز (دو تا دو رکعت) با نیت نماز توبه یکشنبه ماه ذیقعده خوانده میشود. 💠در هر رکعت بعد از حمد، سه مرتبه توحید و یک مرتبه معوذتین (ناس و فلق) خوانده میشود. بعد از سلام نماز دوم، هفتاد مرتبه استغفار گفته میشود و در انتها ذکر "لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" خوانده میشود. (در دستور بعضی از بزرگان تعداد هفت بار برای ذکر "لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم" نقل شده است که به نظر صحیح تر می آید) و در انتها گفته میشود: 🔹يَا عَزِيزُ يَا غَفَّار اِغفِرلِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ المُؤمِنيِنَ وَ المُؤمِنَات، فَاِنَّهُ لاَ يَغفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنت🌿🌺🌿•✾••┈┈•❤️🌺
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨 بزن رو ماه تولدت تا خودت تا بدونی 😻👐👇🏻 فروردین💚 اردیبهشت💚 خرداد💚 تیر ❤️ مرداد❤️ شهریور❤️ مهر 🧡 آبان🧡 آذر 🧡 دی💙 بهمن 💙 اسفند 💙 حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
قول میدم عاشقش باشی 😍👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c فقط دخترای دهه هشتادی 🖐🏿👀👸
😋 برنج:1 پیمانه،شکر یا شکر قرمز:1 پیمانه گردوی خرد شده:1پیمانه کنجد تفت داده شده: 1/2پیمانه آرد برنج: 2 ق غ 🔸برنج رو که از قبل شستیم با آب به صورت کته می زاریم. در حد 3/4لیوان آب بریزید تا برنج شل نشه. شکر قرمز رو هم همزمان با برنج توی قابلمه بریزید‌ تا حل شه و به برنج رنگ بده.اگر شکر قرمز ندارید از شکر معمولی استفاده کنید. و صبر می کنیم تا آب برنجمون کاملا از بین بره بعد از روی حرارت برمی داریم و آرد برنج و گردو و کنجد اضافه می کنیم و کمی که از حرارت افتاد توی دستمون گلوله هایی کمی بزرگتر از گردو درست می کنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 🔸یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم. توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس 1 ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد 2 عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه 1 لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا 30 دقیقه 2 ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗 😋 🔸1/3 فنجان سرکه سیب، شکر و روغن نباتی (1/4 فنجان از هر کدام) و نمک را بجوشانید. ترکیب حاصل را روی لوبیا سبز، ‌لوبیا سفید و لوبیا قرمز و برش‌های پیاز قرمز بریزید؛ اجازه بدهید 1 ساعت بماند تا مزه‌دار شود. سالاد را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ در نهایت روی آن جعفری بریزید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: ران مرغ: 1 کیلوگرم (با جدا کردن قسمت انتهای ران مرغ ظاهرش بهتر می شود) ماست: 1 استکان کوچک یا 1/2 پیمانه نمک: 1 قاشق چایخوری پودر زیره: 1 قاشق چایخوری روغن زیتون: 1/4 پیمانه پاپریکا: 1 قاشق چایخوری آویشن: 1 قاشق چایخوری آب لیموترش: 1/4 پیمانه یا (آب نصف لیمو سنگی) سالسا یا رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و سیاه: اختیاری طرز تهیه: در یک ظرف ماست، ادویه جات، روغن، نمک و رب گوجه فرنگی رو مخلوط کنید. تکه های مرغ رو داخلش چیده و به سس آغشته کنید آب لیموترش هم اضافه کنید و سلفون کشیده بزارید چند ساعتی داخل یخچال مزه دار بشه بعد کف تابه پیاز چیده و تکه های مرغ رو روی پیازها بچینید چند تکه کره هم روی مرغ بزارید بعد روی حرارت گذاشته، در تابه رو هم بزارید و اجازه بدید با حرارت ملایم تا متوسط 1.5-1 ساعت پخته و کاملا آبش جمع و سرخ بشه یا اینکه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد با فویل به مدت 1 ساعت و 0.5 ساعت هم بدون فویل بزارید بپزه‌. زمان پخت در فر بستگی به دما فر و سایز تکه های مرغ داره.نوش جان 😄😍 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
پودر سیر و پیاز نصف ق چ پاپریکاو فلف سیاه و نمک یک ق چ پیاز رنده شده یک ق م جعفری ساطوری یک ق غ مواد بالا رو به ماست چکیده اضافه کنید و همراه سبزیجات سرو نمایید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: قارچ: 400 گرم، بسیار ریز خرد شده روغن زیتون : 3قاشق غذاخوری پیازچه: 4 عدد، خیلی ریز خرد شده اسفناج: 200 گرم خرد شده و آب آن کامل گرفته شود جعفری : 1/2 ریز خرد شده سبزی معطر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری پنیر خامه‌ای: 140 گرم خمیر فیلو: 8 ورقه نمک و فلفل: به اندازه لازم قارچ‌های خرد شده را در یک ماهیتابه همراه با روغن زیتون سرخ کنید تا پخته شده و آب آن‌ها بخار شود قارچ‌ها را داخل کاسه بریزید، سپس پیاز، جعفری، اسفناج، سبزیجات معطر خشک و پنیر خامه‌ای را اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط کنید. یک ورقه خمیر فیلو را روی یک تخته برش چوبی یا کف یک سینی استیل بزرگ پهن کنید و کل سطح آن را با روغن زیتون برس بکشید. یک لایه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید. آن را از عرض به 5 نوار برش بزنید. حدود یک ق غ از مخلوط قارچ را در انتهای هر نوار قرار دهید و بپیچانید تا به شکل یک مثلث درآید. یک سینی فر را با روغن زیتون برس بزنید. سپس تمامی فیلو‌های مغزدار را در دمای 180 درجه سلسیوس یا 335 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. فیلو‌ها باید قهوه‌ای و ترد شوند نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯