فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_جگر_وز
✍این بار جگرها رو بجای زغال توی فر پخت. جگر و دنبه با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن طبق فیلم میذاره لای وز و..... در آخر نان روغنی و سماق و گوجه و فلفل و پیاز ، دوغ محلی هم فراموش نشه!😋😋😋
🔴 وز چربی نازکی بشکل پرده است که داخل شکم گوسفند و روی دیافراگمه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یك #فستفود خوشگل با فلفل دلمه اى🌶😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد پاستا و سبزیجات😋
✍مواد لازم
پاستا ریز سه پیمانه پخته شده
ژامبون دودی دو سوم پ
ذرت کنسرو یک سوم پ
جعفری و شوید چاپ شده یک سوم یا یک چهارم پیمانه بنا به ذائقه
زیتون حلقه شده یک چهارم پ
فلفل دلمه رنگی نگینی یک چهارم پ
خیارشور نگینی شده یک چهارم پ
بیبی کورن اسپایسی چند عدد که من هم داخلش حلقه کردم هم برای تزیین استفاده کردم
اب لیمو تازه دو ق غ
نمک و فلفل سیاه
🍜طرز تهیه
همه مواد را با هم مخلوط کرده سس و اب لیمو و نمک و فلفل زده دو ساعت بعد سرو شود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
animation.gif
164.4K
💚در روز پدر به کعبه سر باید زد
❤️بـر بام نجـف دوباره پر باید زد
💚در حسرت بوسه بر ضریـح مولا
❤️صد بوسه به دستان پدر باید زد
ولادت حضرت علی (ع) مبارک😍
💞 @fast_food 💞
#استامبولی_با_برنج_آبکش_شده
✍اول پیاز وگوشت وفلفل زردچوبه رب گوجه فرنگی را تفت دادم بعد برنج را آبکش کردم مایه رو لابه لای برنج دادم دم کردم.
سیب زمینی ها را نگینی خرد کردم جداگانه سرخ کردم کنار گذاشتم برنج که دم کشید توی ظرف مورد نظر ریختم.
روشو با سیب زمینی سرخ شده با چند تاگوشت قلقلی با گوجه تزیینش کردم. البته میتونید سیب زمینی رو با گوشت هم تفت بدین بعد با برنج دم بدید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خانهشادمن
💥💥💥مژده مژده مژده 📣📣
خانمهایی که فر ندارین نگران نباشید
شیرینی های عیدتون رو تو قابلمه تهیه کنید
میگین چه جوری!!!!؟؟؟؟
خیلی راحت...آموزش 30 نوع #شیرینی_بدون_فر مخصوص عید رو گذاشتم کانال با تمام مراحل👌 ☺️
امسال شیرینهای عیدت رو خودت آماده کن با روش ما😍👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d
#مرغ_شکم_پر
✍قبل از هرچیز مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده روغن زیتون یامایع نصف لیوان گردو و قیسی الوخشک و زرشک وکمی گردوی خورد شده از هرکدوم مقداری سه قاشق چایخوری زردچوبه ویه قاشق چایخوری دارچین نمک وفلفل هم خودتون میدونی آگه دوست داشتید کمی هم کشمش بزنید.
همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و مخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم و اون و با نخ وسوزن میدوزم مایع که ازش مونده روغن و ادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال تا صبح تا مواد به خورد مرغ بره و مرغ مزه دار شه.
صبح فر رو با دمای صد و هشتاد درجه روشن میکنیم ومرغ خوابونده در مواد رو میزاریم توش بهتره مرغ تو یه ماهی تابه که عمقش کم باشه تا حرارت به همه جای مرغ برسه هرچند گاهی مرغ رو بیرون آورده وبا برس از مواد زیرش بهش میمالیم ببخشید یادم رفت چند هویج وسیب زمینی وچند حلقه پیاز رو پوست بکنید و زیر مرغ بزارید تا قسمت زیرین زیر مرغ نسوزه.
این سبزیجات هم خیلی خوشمزه و کاراملی میشن اون هویج و سیب زمینای که اونجا دلبری میکنن همینا هستن بعضیا میگن مرغ حدود دوساعت پخته میشه ولی مرغ من حدود چهار ساعت تو فر بود تا مغز پخت شد.
بعداز پخت کامل مرغ گریل رو روش کنید تا روش برشته بشه و بعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید مواظب باشید من وقتی میخواستم تو ظرف مورد نظر ببرمش پاهاش گرفتم و پشتش پاهاش از قسمت زانو کنده شد.
مرغ حتما با پوست باشه چون موقعی که پخته میشه خشک نمیشه موقع سرو پوستوشو میکنی مرغ خیلی آبدار و خوشمزست. حتما امتحان کنین عالی میشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#پاکوره_هندی
✍پاكوره يه غذا هنديست كه معمولا توي شهرهاي جنوب ايران هم درست ميشه. من دو پيمانه آردنخودچي رو با يه پيمانه آرد ويك قاشق چايخوري بكينگ پودر ونمك فلفل قرمز ،تخم گشنيز وزردجوبه وادويه كاري و دوقاشق گشنيز ريزشده و سه تا ساقه پيازچه ريز شده رو در يك ظرف ريختم و آب به اندازه نياز اضافه كردم و همه رو باهم مخلوط كردم.
بعد با قاشق از مواد در روغن فراوان كه داغ شده بود ريختم وسرخ كردم و با سس فلفل كه از تمر هندي وفلفل وكمي رب گوجه فرنگي و نمك كه باهم جوشونده بودم سرو كردم.
👈 حتما با شعله متوسط سرخ بشه كه وسط مواد خام نمونه غلظت مواد بايد به حدي باشد كه از توي قاشق براحتي در روغن سرازير بشه مثل خمير كيك يعني سفت نبايد باشد و حتما تند باشه و به جاي گشنيز از تره و به جاي پيازچه از پياز هم ميشه استفاده كرد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#واویشکا
✍ سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کرده و توی روغن سرخ کنید. از تابه دربیارید و پیاز نگینی رو تا سبک شدن تفت بدید.
مرغ ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید و بزارید کامل مرغها بپزن فلفل دلمه ای و گوجه هارو اضافه کنید و اجازه بدید گوجه ها نرم شن.
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران و رب بزنید و در آخر سیب زمینی هارو بریزید و موادو مخلوط کنید و حرارت خاموش.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
✨ آرزو می کنم در سال جدید 🙏
هیچ راه نجاتی براتون نباشه
وقتی غرق خوشبختی هستین...😍
آرزو می کنم🙏
خدا در کوله بارتون سلامتی و عشق بذاره...😇
✨آرزو می کنم 🙏
دست هاتون از غم کوتاه بشه...😉
🍃آرزو می کنم که 🙏
خدا، همراه مسیر سبز زندگیتون باشه...🍃
✨آرزو می کنم که 🙏
آرزوهاتون برای بر آورده شدن
پشت در خونتون صف بکشن☺️😊
با آرزوی بهترینها درسال جدید شب زیباتون بخیر
#عیدتون_مبارک
#شبتون_ستاره_بارون ✨ ✨ ✨
#سمبوسه
✍ مواد داخلش شبیه مواد ماکارونی
گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ کرده فراوان و سیب زمینی و فلفل دلمه ایی و (قارچ و ذرت و ...) و ادویه..
گوشت رو سرخ کردین بقیه رو هم تفت بدین و باهم قاطی کنید نکتش اینه که مواد نباید روغنی و خیلی رب داشته باشه..رب در حد چند قاشق واسه رنگش..
نون لواش هارو به سه قسمت تقسیم کردم چون بلند بودن از وسط هم نصف کردم یعنی هر یدونه لواش 6تا سمبوسه بهم داد..
مواد رو در قسمت پایین گوشه نون میریزیم و به حالت ضرب دری میبندیم تا شکلش شبیه سمبوسه بشه همرو اماده میکنیم و در تابه که روغن فراوان ریختیم سرخ میکنیم و روی دستمال کاعدی میراریم تا روغن اضافه گرفته بشه و در ظرف سرو میچینیم و تزیین میکنیم..
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوز_نارگیلی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كرپ_لقمه
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن
تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد.
بعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد و چند دقيقه تو فربزاريد كه پنيرها آب بشن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خبری 🌹🌹
از رنگ نـارنـجی ایتا خسته شدی؟!😑
✨✨تــمـ های جدید #ایتا رسید😍
#دخترونه #پسرونه بیش از 300 #تم جدید❤️
🌸برای استفاده از تمـ های جدید حتما ایتا را #بروز_رسانی کنید و از 40 قابلیت جدیدش لذت ببرید😍😍😍
http://eitaa.com/joinchat/1289093138C22acd40807
سال نو با #تمهای نو👆👆👆
♻️فایل #آپدیت ایتا در کانال قرار گرفت
#کوفته_تخم_مرغ
فریده پز
✍مواد لازم
لپه 2 پیمانه
گوشت تکه ای 300 گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
تره خرد شده نصف لیوان من ترجیحا از مرضه کوهی استفاده کردم
نمک ، زردچوبه ، فلفل
روغن برای سرخ کردن ب میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
✍طرز تهیه
در ابتدا باید بگم این غذا خیلی سیر کننده است اما بسیار ترد و خوشمزه است مطمئنم جزو برنامه های غذایی هفتگیتون میشه😉
ابتدا لپه ها را خوب بشوئید و ب مدت یک ساعت بخیسانید بعد بپزید بعد از پخت تو ابکش بریزید گوشت رو هم با پیاز و زردچوبه و نمک تفت دهید و بزارید کاملا بپزه.
حالا لپه ها رو تو میکسر میکس کنید تا کاملا له بشن و گوشت را هم میکس کنید در حدی که حالت ریش ریش پیدا کند بعد با پیاز رنده شده و نمک و سبزی یعنی تره یا مرضه و زردچوبه و پیاز داغ و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و ورزش دهید.
حالا گلوله هایی بردارید و بعد از گرد کردن داخلش را سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فستفود خوشمزه😍
خمیر جادویی
سوسیس
سس
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین روز سال نو هم گذشت🌸🍃
براتون امشب دعا میکنم🙏
خدای بزرگ نصیب تون کند🙏
هر آنچه از خوبیها آرزو دارید🙏
لحظه هاتون آروم🌸🍃
دلتون غرق در شادی💕🌸🍃
با آرزوی بهترینها برای شما خوبان 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــــــــــلام
💕صبحتون به شادی
🌸جمعه تون عالـی
💕الهی بهترینها نصیبتان
🌸روزتــون قـشنـگـــــ🌸
💞 @fast_food 💞
#کوفته_تخم_مرغ
فریده پز
✍مواد لازم
لپه 2 پیمانه
گوشت تکه ای 300 گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
تره خرد شده نصف لیوان من ترجیحا از مرضه کوهی استفاده کردم
نمک ، زردچوبه ، فلفل
روغن برای سرخ کردن ب میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
✍طرز تهیه
در ابتدا باید بگم این غذا خیلی سیر کننده است اما بسیار ترد و خوشمزه است مطمئنم جزو برنامه های غذایی هفتگیتون میشه😉
ابتدا لپه ها را خوب بشوئید و ب مدت یک ساعت بخیسانید بعد بپزید بعد از پخت تو ابکش بریزید گوشت رو هم با پیاز و زردچوبه و نمک تفت دهید و بزارید کاملا بپزه.
حالا لپه ها رو تو میکسر میکس کنید تا کاملا له بشن و گوشت را هم میکس کنید در حدی که حالت ریش ریش پیدا کند بعد با پیاز رنده شده و نمک و سبزی یعنی تره یا مرضه و زردچوبه و پیاز داغ و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و ورزش دهید.
حالا گلوله هایی بردارید و بعد از گرد کردن داخلش را سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خورشت_کدو
✍مواد لازم
گوشت قرمز خرد شده،ادویه و نمک به میزان لازم،گوجه فرنگی،لپه،سبوس گندم،رب گوجه،روغن،کدو
✍طرز تهیه
ابتدا گوشت وپیاز خلال شده رو بهمراه روغن تف داده سپس رب گوجه و ادویه جات مخصوص خورشت رو اضافه میکنیم.
لپه هایی رو که از قبل آبپز کردیم بهمراه سبوس گندم اضافه میکنیم و آب ولرم روی مواد ریخته وشعله حرارت رو بعد از جوش زدن آب خورشت کم میکنیم 15 الی 20 دقیقه قبل از اینکه خورشت آماده باشه گوجه و کدو رو اضافه میکنیم. نوش جون.
نکته❗️همزمان با اضافه کردن گوجه و کدو نمک رو اضافه میکنیم ، دلیلش هم اینه که گوشت خوب پخته بشه.
دستپخت آزاده خانم❤️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاستا_بدون_گوشت
✍اندازه يه بشقاب پاستا فرمي آبكش كردم و توي تابه جداگونه كدو خرد شده رو كمي تفت دادم و نمك و فلفل سياه زدم بعد از كمي تفت دادن چندتا گوجه گيلاسي اضافه كردم و بازم نمك فلفل سياه زدم و يه برش از فلفل دلمه اي هم اضافه كردم و باهم تفت دادم و يه قاشق چايخوري رب گوجه و يكي دو قاشق آب اضافه كردم و بازم نمك و فلفل سياه زدم و يه كوچولو هم پودر آويشن و هم همينطور سه قاشق لوبيا چشم بلبلي پخته شده اضافه كردم و همه رو باهم تفت دادم و پاستا رو بهشون اضافه كردم وقتي كاملا همه مواد باهم طعم دار شدن توي بشقاب سرو كردم.
دستپخت زهرا مستطابی❤️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دلمه_كدو_ستاره_اي
✍انتخاب مواد داخل دلمه كاملا سليقه اي است اما اگر مايل هستيد مواد مياني دلمه هاي درون عكس را ببينيد با دستور زير همراه باشيد.
بوسيله قاشق چايخوري كوچك يا ابزار مخصوص خالي كردن ميوه و سبزيجات مقداري از بافت كدو را خارج كرده طوري كه كف و ديواره كدوها آسيبي نبيند. در ظرف ديگري كينوا پخته شده ، پياز سرخ شده ، گوشت چرخ كرده تفت داده شده با رب و زعفران ، قارچ ، زرشك و گردو و گشنيز ريز خرد شده را باهم مخلوط و داخل كدو را با اين مواد پر كنيد.
براي تهيه #سس دلمه : پياز خرد شده ، باقيمانده كدو كه از قبل بوسيله قاشق جدا شده ، زنجفيل تازه ، گوجه خشك شده ، جعفري تازه ، نمك ،فلفل سياه ، روغن زيتون و يك پيمانه آب جوش را درون ميكسر ريخته تا كاملا پوره شود سپس كف ظرف و روي كدو ها ريخته و اجازه ميدهيم با درب بسته و با دماي صدوهشتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل و پنج دقيقه به ارامي درون فر پخته شود .
درصورت تمايل در انتهاي پخت ميتوان با مخلوط سركه و شكر و محلول زعفران غليظ عطر وطعمي ملس به خوراك بخشيد.
✍ كدو ستاره اي به لحاظ طعم ، نوع بافت و ميزان پخت به كدو سبز قلمي بسيار شباهت دارد.
✍ این کدورا میتوانید در بازار تجریش تهیه کنید.
✍ کینوا (Quinoa)، برنج اینکا یا خاویار گیاهی نام نوعی دانه خوراکی کم کالری، حجیم و بسیار مغذی است وجایگزین خوبی برای برنج برای افراد دیابتی محسوب میشود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh