eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دو آرد تقریباً 2 و 1/2 لیوان شیر 1/3 لیوان شکر 1/4 لیوان تخم مرغ 1 عدد روغن 1 ق س دارچین یا هل 1/2 ق چ نمک نوک ق چ زعفران غلیظ 2 ق غ (میتونید بجای زعفران از مقداری زردچوبه استفاده کنید) خمیرمایه 1 ق چ آب ولرم 1/4 لیوان و شکر 1 ق چ برای عمل آوردن خمیرمایه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 پیاز 3 حبه سیر گوشت گاو چرخ شده 800 گرم 6 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 60 گرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نعناع 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری آویشن جعفری برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 40 گرم 1.5 فنجان آب 300 میلی لیتر گوجه فرنگی گیلاسی 300 گرم 5 فلفل سبز 5 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈مواد لازم: نان فرانسوی پنیر موزارلا گوجه تخم مرغ نمک و فلفل قرمز کره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برا تهیه موهیتو خونگی اول دوتا لیمورو با پوست برش بزنید 10 تا 15 برگ نعنا اضافه کنید پنج قاشق شکر سفید اضافه کنید با میکسر یا گوشتکوب برقی خوب میکس کنید روش آب گازدار یا اسپرایت بریزد تکه های یخ بندازید توش و تمام بریزید تو لیوان مورد نظر و با برش لیمو و برگ نعنا تزیین و سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
📵🔞📵 😱😰 حادثه ای عجب که عواطف مردم ایران و بیرجند برافروخت🔞 علیرضا که در خانواده نماز خوان و مذهبی بزرگ شده بود از سابقه داران قاچاق مواد مخدر بلاخره با یک کیلو شیشه دستگیر شد❌ حکم او بود مردم زیادی برای اجرا حکمش امدن مادرش از گریه غش کرد ..زن و فرزندش هم ... ساعت ۵ صبح او مرگ را در اغوش کشید و بعد از تایید پزشک به سرد خانه انتقال پیدا کرد ... حسین مسئول از زنده شدن او بعد از ساعت ها تعریف میکند.......... برای ادامه داستان کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و سیب زمینی در فر مواد لازم 1 کیلو سینه مرغ 4 عدد سیب زمینی برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 قاشق مرباخوری عسل (هم طعم خوبی میده هم ترد میکنه) 2 حبه سیر بزرگ له شده 5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک فلفل سیاه ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما است) آویشن پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری پر ماست ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼روزتون پر از سلامتی 🍃ان شاءالله 🌼امروز خدا 🍃پشت و پناهتون باشه 🌼حالتون 🍃کارتون 🌼تقدیرتون 🍃زندگیتون 🌼عاقبت تون 🍃عمرتون و 🌼همه چیزتون خوب باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سیب زمینی آب پز 1عدد پنیر پیتزا یا پارمزان 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روش تهیه ⁦ سیب زمینی رو پخته و تا داغه کاملا له میکنیم، بعد بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم. میتونید داخل قیف بریزید یا مثل ویدئو صافش کنید و برش بزنید پفک ها رو در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید. توجه کنید تا وقتی یک طرفش سرخ نشده برنگردونید وگرنه وا میره، بعد از سرخ شدن، روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش کامل گرفته شه جاتون سبز ⁦ نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بادمجون 3 عدد پوره ی گوجه فرنگی 1لیوان سیر دوحبه لوبیا چشم بلبلی پخته 1لیوان عصاره ی تمبر هندی نصف لیوان نمک،فلفل قرمز و سیاه روغن طرز تهیه : اول لوبیا رو از شب قبل خیس کنیبن،چندین بار آبش رو عوض کنیبن ، بعد از حدود 10تا12ساعت اون رو بپزین. بادمجون ها رو راه‌راه پوست بگیرین و نمک پاش کنیین. پیاز رو درشت خلال کنیبن با روغن تفت بدین (نمی خایم پیاز داغ بشه ، اتفاقا پیاز توی این خوراک باید دندون گیر باشه )، سیر زردچوبه و فلفل رو اضافه کنیبن و حسابی تفت بدین . بادمجون های مکعبی خرد شده رو به سیر و پیاز اضافه کنیبن و همچنان با حرارت بالا تفت بدین. پوره ی کوجه فرنگی و اضافه کنیبن کمی تفت بدین لوبیای کاملا پخته شده رو هم اصافه کنیبن و نصف لیوان آب جوش داخلش بریزین و بزارین با حرارت کم 15دقیقه بپزه. تمبر هندی رو داخل یه لیوان آب حل کنیبن . بعد صاف کنیبن . نصف لیوان آب تمبر هندی رو به این خوراک اضافه کرده(10دقیفه ی آخر) اجازه بدین کاملا ابش کشیده بشه . نمک رو کم بزنیبن چون تمبر هندی شوره . فلفل سیاه و قرمز رو حسابی بزنیبن چون این غذا باید حسابی تند باشه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخلی قابل تغییره و به دلخواه خودتون پر کنید. میتونید از سوسیس‌‌ یا مرغ ریش شده و ترکیب سبزیجاتی مثل جعفری، قارچ تفت داده شده، فلفل دلمه، ذرت و ... استفاده کنید. و برای ادویه ترجیحا از آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه دلخواه استفاده کنید اگر دوست دارید؛ قبل سرخ کردن میتونید نون ها رو اول توی تخم مرغ و بعد پور سوخاری هم بغلتونید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه برای این غذای خوشمزه و راحت ، لوبیا سبز و هویج رو خرد کردم و با هم ، با روغن کم ، توی تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم . توی همون تابه پیازهای نگینی شده رو کمی تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو که با پیاز ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر لیمو عمانی ، نمک ، آرد نخودچی ورز داده بودم و گلوله درست کرده بودم ، توی تابه ریختم و با پیاز ها تفت دادم رب اضافه کردم و لوبیا سبز و هویج رو هم روی اون ریختم . آب اضافه کردم . با شعله ملایم و در بسته ، به مدت یک ساعت پختم . در آخر نمک و آبلیمو اضافه کردم . میشه این خورشت رو با گوشت تکه ای یا مرغ هم پخت . ولی این مدلی ، زمان پخت کوتاه تری داره. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کرده برای 4نفر نخود آبگوشتی 2 لیوان (نخود را یک شب خیس کرده و پوست بیرونی آن را باز کرده و به صورت دو لپه در آوردم) برنج 2لیوان گوشت چرخ کرده 300گرم پیاز داغ به مقدار لازم گوجه فرنگی پوره شده نخود های از هم جدا شده را در ابتدا جداگانه پختم. گوشت و نمک وادویه دلخواه و یک قاشق غذاخوری آرد را باهم ورز داده و بعد به شکل قلقلی در آوردم و کمی قلقلی ها را تفت دادم سپس پیاز داغ به اندازه 3-4قاشق به آن اضافه کردم و همینطور نخود پخته شده. گوجه پوره شده را قبلا روی حرارت گذاشتم تا آب آن کشیده شود سپس به جای رب از آن استفاده کرده و به مخلوط گوشتی اضافه کردم کمی دیگر تفت دادم تا گوجه رنگ باز کند. نمک و ادویه و کمی زیره را هم در آخر اضافه کردم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سه تا رفیق که تا آخر گناه باهم رفتن🔥😱 ماسه تا رفیق بودیم با هم که حسابی خرابکاری‌ های زیادی میکردیم و خیلی گناه های کبیره ای انجام دادیم و حداقل روزی یک بار ناموس مردم رو مورد اذیت قرار میدادیم یک شب من خودم تنها بودم و حسابی دلم میخواست که کسی رو اذیت کنم.رفتم سوار ماشین شدم و راه افتادم تو یه راه یه دختر چادری دیدم که داشت برای عزاداری امام حسین علیه السلام به مسجد می رفت رسیدم بهش به هزار زور و التماس تونستم سوار ماشینش کنم وقتی سوار ماشینش کردم بردمش........❌📛♨️😱 ادامه این داستان را در کانال زیر بخوانید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
امروز اخرین یک شنبه ماه ذی القعده بسیار مجرب👌👌👌
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
وقتی ماهی را روی گریل می گذارید به سطح آن می چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می بخشند نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم بادمجان یک کیلو، پیاز سه عدد، سیر دو بوته، کشک یک شیشه متوسط، نعناع خشک دو قاشق غذا خوری، نمک، فلفل، زردچوبه طرز تهیه:ابتذا بادمجان ها را پوست کنده و در محلول آب و نمک ب مدت پنج دقیقه قرارمیدهیم سپس آبکش کرده میگذاریم تا خشک شود. بادمجان ها را در روغن فراوان سرخ میکنیم. پیاز و سیرخرد شده را جداگانه سرخ میکنیم(حین سرخ شدن کمی زردچوبه ب آنها اضافه میکنیم.) نعناع خشک را درکمی روغن تفت میدهیم. بادمجان های سرخ شده را له میکنیم ودرماهیتابه میریزیم سپس پیاز و سیر سرخ شده را ب همراه دو قاشق نعناع داغ ب بادمجان ها اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم ب مدت پانزده دقیقه تفت میدهیم تا آماده شود. نکته:حتما روغن بادمجان ها را بگیرید نکته2:میتوانید از بادمجان کبابی هم استفاده کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه رول سبزیجات:2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید.گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد خمیر شیر 500 میلی لیتر آرد 800 گرم تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم(تودمای محیط) روغن 50 گرم مایه خمیر 1بسته یا (11 گرم) نمک نصف ق چ شکر 1 ق غ مواد پیتزا: سوسیس - 200 گرم(3تا4عدد) گوجه فرنگی2 عدد نمک، فلفل وآویشن پنیر پیتزا 200 گرم سس گوجه فرنگی 2 ق غ بااین مقدار مواد25 مینی پیتزا درست میشه. طرز تهیه ابتدا مایه خمیر پیتزا را آماده کنید. مایه خمیر، نمک، شکر را به شیر ولرم(داغ نباشه، نه سردونه گرم)اضافه ویکمی هم بزنید وبزارید 10 دقیقه بمونه تا خمیر عمل بیاد وسط آرد را خالی کنید و مایه خمیر وکره وروغن وتخم مرغ را اضافه وکم کم مخلوط کنید وخمیر را ورز دهید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وروی ظرف خمیر را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود(حدود1ساعت). مثل ویدئو خمیر را به طور مساوی تقسیم کنید وخمیر را به اندازه یک نارنگی بردارید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وسط خمیر را گود کنید وکمی سس گوجه بزنید واز مواد میانی گذاشته و لبه خمیر را زرده تخم مرغ بزنید بعد بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا خمیر پخته و لبه خمیر طلایی شود. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دستور 3/4پیمانه آب گرم 2 ق غ شکر 1 ق چ خمیر مایه فوری 1 ق چ نمک 1 ق غ روغن زیتون یا مایع 2 پ آرد معمولی (میتوانید 1 پیمانه آرد معمولی و یک پیمانه آرد نان استفاده کنید) آب گرم رو در یک ظرف بزرگ بریزید شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید،بعد خمیر مایه را اضافه کنید اجازه دهید کمی بماند تا خمیر مایه فعال شود بعد نمک و روغن و آرد را اضافه کنید وبرای10دقیقه خوب ورز دهید(خمیر به دست نمیچسبد و لطیف است و حالت کشسانی دارد) کف ظرفی را کمی روغن بریزید خمیر را در آن بچرخانید تا همه جای خمیر به روغن آغشته شود و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید حجم خمیر دو برابر شود. نکته: اگر دید خمیر چسبنده هست کم کم روی سطح را آرد بپاشید تا چسبندگی بر طرف شود. دلیلش تفاوت در ظرفیت آرد است. مراقب باشید خمیر لطافتش را داشته باشد. بعد از استراحت خمیر کف ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و خمیر پیتزا رو نازک با دیت در ظرف باز کنید و با مواد دلخواهتون پیتزا رو آماده کنید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و ذرت و قارچ و فلفل دلمه ایی رنگی و سبزی گشنیز و تکه های کوچک گوشت استیکی و گوجه گیلاسی طرز تهیه 3 الی 4 ق غ رب گوجه مقداری سرکه کمی آب نمک و فلفل سیاه و پودر سیرو روغن زیتون یا مایع کمی شکر (که میتونید به جای شکر از سس گوجه که شیرینه استفاده کنید که خیلی هم خوشمزه میشه) تمام مواد را با هم مخلوط کنید باید سس نسبتا غلیظی بشه مزه کنید باید طعم سرکه توش مشخص باشه ولی تیز نباشه . باید به طعم متعادلی توی سس برسید مزه آب نده برای همین معمولا میزان سرکه بیشتر از آبه. من چشمی مواد رو میریزم.معمولا شکر رو برای متعادل کردن طعم میریزم ولی شما دوست نداشتین نریزین. ولی از من گفتن سس رو خوشمزه میکنه. قالب لوف رو کمی چرب کنید خمیر رو نازک پهن کنید و سعی کنید خمیر رو تا دیوارها باز کنید(ممکنه خمیر از دیواره ها سر بخوره که ایرادی نداره کمی که جای دست برای چسبوندن خمیرها داشته باشین کافیه)مواد پیتزارو بچنید و پنیر فراوون بریزید خمیر رویی را نازک باز کنید روی مواد بزارید و سعی کنید خمیر کف رو به خمیر بالا بچسبونید. و در آخر روی خمیر سس بزنید بزارید توی فر نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از روسری سرای ارغوان
با همسری که نمیخواهد سکس کند چه کنیم⁉️ 👇 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c 👌 😂 🤦‍♂😍
سلام ✋ صبحتان بخیر در این صبح گرم تابستانی🌼☘ حس و حال تازگی یک نفس سرزندگی و لذت شروعی دوباره رابرایتان آرزومندم💓
تخم مرغ 3عدد آرد 2پ شکر1پ کره 150 گرم اب وگلاب ترکیبی سه چهارم پیمانه پودر هل دارچین پودر نارگیل مغز گردو ودوق.غ شکر قهوه ای ترکیب این مواد به اندازه یه پیمانه بکینگ 2ق.م ووانیل مقداری آرد وبکینگ سه بار الک کن بزار کنار شکر وکره با هم زن بزن وقتی حالت کشدار شد تخم مرغ ها به همراه وانیل بزن وبعد ترکیب آب وگلاب بزن وبعدترکیب بکینگ و آرد رو در چند مرحله اضافه کن دمای فر از پیش گرم 170 برقی و40دقیقه سس تافی (کارامل) کره 50گرم خامه 5ق.غ شکر نصف لیوان شیر یک چهارم لیوان ابتدا شکر رو رو ماهی تابه بحالت پاشیده کاراملی کن زیر قابلمه بزار هم نزن ماهی تابه کلفت وحرارت کم باشه تا کاراملی بشه بعد خامه وکره وشیر رو حرارت بزار داغ بشه ولی نجوشه بعد به شکر کاراملی اضافه کن وهم بزن تا یکدست بشه بعد زیاد نزاررو حرارت سفت میشه چون بعد از دما افتادن سفتر میشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یه خمیر نانوایی 2تا قاشق روغن مخلوط و بزارید تو یخچال. بعد از 1ساعت. آوردم بیرون.آورده ورز داده و کف یه ماهیتابه روی با روغن چرب کرده بعدش خمیر به صورت مارپیچ نازک تو ماهیتابه بچینید . بزارید بپزه . تو فر. تو تنور و روی گازهم حتی میشه. بعدش که پخته شد. قرقورت به اندازه که دوست داری. من اندازه خمیرم 200گرم میشد آبش کرده بروی نون و داخل بریزد و میل کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯