#قرمزه_نخودچی
یه غذای اصیل اصفهونی😋
✍ابتدا داخل یه ظرف حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز رنده شده و نصف پیمونه آرد نخودچی و نمک و فلفل و زرد چوبه و یک ق غ نسبتا سر پر نعنا خشک حسابی مخلوط کرده و ورز میدیم و بهتره که برای نیم ساعت بزاریم تو یخچال بمونه.
حالا میریم سراغ سسش: یه دونه پیاز رو در ظرفی ریز نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه سپس حدود سه ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و حسابی خوشرنگ بشه بعد نمک و فلفل و یه ق غ نعنا خشک هم اضافه کرده و تفت میدیم و حدود پنج پ آب اضافه میکنیم و میزاریم تا بجوشه.
تو این فاصله که آب به جوش بیاد از مایه گوشتیمون به اندازه از گردو کوچیکتر برمیداریم و گرد میکنیم و وقتی سس گوشت به جوش اومد داخل اون میندازیم و تا پنج دقیقه در ظرف رو نمیزاریم بعد از اون میزاریم و حدود چهل و پنج دقیقه اجازه میدیم تا کاملا بپزه و جا بیفته.
این غذا نسبتا سس غلیظی داره نه خیلی آب دار نه اینکه سسش کاملا خشک بشه. چون گاها این غذا رو تریت هم میکنن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سیبزمینی_سوپرایز😋
✍طرز تهیه
نیاز داریم به 4_5 عدد سیبزمینی پخته و رنده شده نمک و فلفل ، کره آب شده 50 گرم ، مقداری هم زرد چوبه و 1 عدد تخممرغ پخته و سفت. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
میتونید بصورت تک نفره توی قالب آماده کنید قالب را خیلی خیلی کم چرب کنید و از مواد سیب زمینی پخته شده کف و دیواره های قالب رو میپوشانید و وسطش یک عدد تخم مرغ درسته و یا رنده شده میریزیم و بازم روشو سیب زمینی میریزیم و خوب صافش کنید.
بعد خیلی راحت از قالب جدا کنید و به ظرف سرو انتقال بدید به همین راحتی و شیک از عزیزانتون پذیرایی کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_موز 🍌🍮🍌🍮🍌
✍مواد لازم
2 پیمانه خامه صبحانه
1 پیمانه شیر
1/4 پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخممرغ
۲ قاشق س غ نشاسته ذرت
وانیل شکری یا عصاره وانیل به مقدار لازم
کیک یا بیسکوییت پتی پور خورد شده به مقدار لازم
2 عدد موز
✍ اول از همه زرده تخم مرغ رو با دو قاشق شکر هم میزنید تا کرم رنگ شود، بعد نشاسته و نصف شیر سرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم که مخلوط شود.
در یک شیر جوش نسبتا بزرگ مابقی شیر و شکر و خامه صبحانه رو بریز و روی شعله کم هم میزنیم، تابه جوش بیاد، زیر شیرجوش رو خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.
در مرحله بعد همانجور که شروع به همزدن مایه تخم مرغ میکنیم باهمزن مواد شیرو خامه رو به صورت ردهای باریک داخل مواد تخممرغ میریزیم باید کم کم اضاف کنیم که زرده تخم مرغ پخته نشود بعد از این کار که تموم شد مواد رو به آرومی میریزیم.
در یک ظرف مناسب و روی شعله ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کرم بخوبی غلیظ شود و یک دقیقه بجوشه، بعد از این کار باید ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهید و روی اون رو با سلفون بپوشانید که کرم سفت نشود و بعد از دو ساعت به ترتیب مواد کرم بیسکوییت و موز را بچینید تا لایه آخر و یک روز در یخچال.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوز_نارگیلی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح زیبای بهاری
اميد و تندرستی مهمون وجودتون
سفره تون رنگين و گسترده
صبحانه تون سرشار از عشق
روزيتون افزون
ودلتون قرص به حضور خداوند
در لحظه لحظه زندگی
سلام
صبح سه شنبه تون بخیر🌹
💞 @fast_food 💞
#کیک شکلاتی کوئیک میکس
✍مواد لازم
تخم مرغ ۶عدد
شکر ۲۵۰گرم
آرد ۲۰۰گرم
شیر نصف پیمانه
روغن ۳چهارم پیمانه
پودر کاکائو ۴ق سوپخوری
بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
✍طرز تهیه
خیییلی ساده همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰ درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.
🔴مواد به دمای محیط رسیده باشن.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مافين_مرغ_پنير
ارد ١٠٠ تا ١١٠ گرم
فيله مرغ ١ عدد
پيازكوچك ١عدد سير ١ حبه
تخم مرغ ١ عدد
شير ١/٢ پيمانه
ماست پرچرب سه قاشق
روغن مايع ٥٠ گرم
پنيرپيتزا،پنيرچدار ٨٠ گرم
فلفل دلمه رنگي نگيني خردشده ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر ١ ق چ
خميرمايع ١/٢ ق چ
نمك وفلفل ، پودراويشن به ميزان لازم
خميرمايه روبا يك قاشق چ شكروكمي اب ولرم مخلوط كرده بذارين عمل بياد. اردوبكينگ پودرمخلوط والك شود . فيله مرغ روباپيازكمي تفت داده نمك وفلفل رواضافه مي كنيم .
درظرفي كمي تخم مرغ روبزنين شيرماست وپنيرها وبعد خميرمايه واخركاراردرواضافه وهمه ي موادرومخلوط كرده بذارين ١ ساعت استراحت كنه مايع كمي شل هست . كاپ هاروتا نيمه پركرده داخل سيني ودرفرپيش گرم ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه گذاشته تاروي مافين طلايي بشه .من اخركاركمي گريل زدم.
نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به
✍مواد لازم
به : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
آب : به مقدار لازم
گردو : ۱۰۰ گرم
✍طرز تهیه
ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر همراه با پوست ریز میکنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند میریزیم هم میزنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه میکنیم درب قابلمه را میگذاریم و شعله را کم میکنیم.
بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز میشود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار میدهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست میکنیم.
بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست.
🔴حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد.
🔴برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت.
🔴اضافه کردن گردو اختیاری هست.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#محلبی_انجیر😋
✍مواد لازم
انجیر تازه 400گرم
شکر 1پیمانه سرپر
شیر 4لیوان
نشاسته گل 1/3پیمانه
وانیل 1/2ق چ
کره 1ق م
تخم شربتی 1ق غ
گردو 1/3پیمانه
✍طرز تهیه
انجیر ها رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. داخل قابلمه ای شیر وشکر و نشاسته رو مخلوط کنید و رو حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه.
در آخر وانیل وکره رو اضافه از رو حرارت بردارید و سپس انجیر و گردو خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید و حجم دار شدن ، رو هم اضافه کنید و داخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید و از مایه داخلشون بریزید و تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
برای تزیین هم از انجیر وگردو خردشده وبلوبری استفاده کنید وچند برگ نعنا تا خوشکل بشن. نوش جان😋
👈 از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_حلزونی
✍سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه و تکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میشن کوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.. درست کنید خیلی هم خوشمزس😋
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم و مرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم و میزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم و میتکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم و با پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده).
در ماهیتابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂 سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن).
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh