32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_بدون_گوشت
#فته_بادمجان
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
.
مواد لازم:
بادمجان 5 عدد🍆
، سیب زمینی 3 عدد🥔
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید .
برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویج_مرغ☝️☝️
عالیه😋😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی🥰🥰🥰🥰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماش_پلو👇👌
ماش را میپزم با آب و نمک وقتی پخته شد برنج را که از قبل خیس کرده بودم بهش اضافه میکنم وقتی برنج ب اندازه ی کافی پخته شد یا ابکش میکنم یا ب صورت دمی درست میکنم
اگ دمی بوو داخلس کره یا روغن که اگ کره و روغن بومی باشه بهتره میریزم
اگ هم آبکش بود روغن ته قابلمه و مخلوط پلو و ماش را روی اون میریزم وقتی هم دم کشید زعفرون اب زده بهش میزنم همراه پلوماش گوشت چرخ کرده قلقلی یا مرغ هم میشه درست کرد ولی من بیشتر اوقات تنها درست میکنم وقتی حس آشپزی ندارم یا یه غذای اسون میخام پلو ماش بهترین گزینه هست♥️😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه☝️☝️
🍫🍫🍫🍫
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
اگر خجالت میکشی تو جمع حرف بزنی
اگر اعتماد به نفست پایینه😢
اگر دلت میخواد حرفای قشنگ بزنی و همه رو مجذوب خودت کنی
روزي ١٠ دقيقه فقط وقت بزار👇
https://eitaa.com/joinchat/4148756596C515af4fbdf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ☝️☝️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مرغ ذغالی
مواد لازم برای4 نفر
آب 2-3 لیوان
ران مرغ 4 عدد
کره 30 گرم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
ذغال (متوسط) 3-4 تکه
پیاز 2 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب 2-3 لیوان
کره 30 گرم
ذغال (متوسط) 3-4 تکه
طرز تهیه
1- ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.
2- پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت میدهیم تا رو به طلایی شدن بره.
3- مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال میدهیم.
4- 2 قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام 2 لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین میرود پس جای نگرانی نیست.
5- سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.
6- موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز میگذاریم تا قرمز شوند.
7- یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال میدهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.
8- بعد از گذشت 15 دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.
سایر نکات
اصلا نباید دود ذغال به بیرون انتقال پیدا کند پس نیاز نیست که ببینید داخل ظرف چه اتفاقی می افتد اگر سریع عمل نکنید دود در یه لحظه تمام میشود و باید دوباره ذغال سرخ کنید پس همین که روغن را بر روی ذغال داغ ریختید درب ظرف را محکم کنید و یک ربع بعد باز کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کپه مرغ پنیری
مواد لازم برای3 نفر
مواد اصلی
مرغ (سینه و ران) 1 عدد
تخم مرغ متوسط 3 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم ادویه جات
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
ادویه 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 2 قاشق مربا خوری
پودر سوخاری 1.5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- ران و سینه رو میزاریم آبپز بشه و به صورت جداگانه 1 عدد سیب زمینی رو هم میزاریم آبپز بشه .
2- تا ران و سینه و سیب زمینی ها ابپز میشوند ما پیاز رو با رنده ی بزرگ رنده میکنیم و مقداری از آب پیاز رو جدا میکنیم
3- بعد پیاز و ادویه جات رو توی یک کاسه ی بزرگ میریزیم و یکی از تخم مرغ ها رو میریزیم روی پیاز ها و 2قاشق غذا خوری از پنیر پیتزا هم به پیاز ها اضافه میکنیم
4- سیب زمینی ها که آب پز شدن یا رنده میزنیم به مواد اضافه میکنیم یا از وسط نصف میکنیم با خود مواد ورز میدیم و له میشن
5- مرغ ها هم که آب پز شدن اول ریش ریش میکنیم بعد بهشون روغن زیتون رو اضافه میکنیم بعد با دستمون مرغ رو شروع میکنیم به له کردن ،اونقدر باید فشار بدید تا مرغ ها له بشن
6- بعد مرغ و روغن زیتونی که له و آماده کردیم رو به مواد سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم و ورز میدیم تا کاملا نرم و یکدست بشه ،باید نرمیه مواد مثل کتلت بیرونی باشه ،اگر نبود آرد سوخاری به مواد اضافه کنید
7- توی یک سینی آرد سوخاری بریزید و توی یک بشقاب دوتا تخم مرغ دیگه رو بشکونید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست بشه
8- سپس کف دستتون رو نم دار کنید و دو قاشق از مواد رو بردارید و کف دستتون اول گرد بعد یک مقدارپهن کنید و با انگشت تون جای پنیر رو وسط مواد خالی کنید .پنیر رو بریزید توی جایی که درست کردید و بعد روی پنیر رو بپوشونی و مواد رو پهن تر کنید تا ارتفاعش به 2سانتی متر برسه و قطرش 4 و نیم سانتی متر باشه
9- کپه ای که درست کردید رو اول توی تخم مرغ بعد توی آرد سوخاری بغلتونیدش و توی روغن سرغ کنید. و نوش جان کنید
سایر نکات
1_ترجیحا از آرد سوخاری (هاتی کارا) استفاده کنید ،من طعم فلفلی و ساده رو مخلوط کردم ،آرد سوخاری خوبی هست ،
2_این غذا رو میشه به جای نهار هم استفاده کرد و لذت برد .
3_میتونید از هر پنیری استفاده کنید ،من از پنیر پیتزا های فله ای استفاده کردم که خودشون رنده شده هستند.
روغن توی ماهیتابه نه باید زیاد باشه نه خیلی کم ،به میزان لازم روغن بریزید
سعی کنید اول کپه هارو آماده کنید بعد همه رو با آرامش سرخ کنید اینطوری بهتر میتونه حواستون به سرخ کردنتون باشه ونمیسوزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بادمجان تند
مواد لازم برای2 نفر
روغن نباتی 4 قاشق غذا خوری
بادمجان خرد شده 4 عدد
پیاز نازک خرد شده 2 عدد
سیر خرد کرده 1 قاشق غذا خوری
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
سس خردل 1.5 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- برای تهیه بادمجان تند، ابتدا تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود
2- تکه های بادمجان را اضافه کرده، حدودا 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند. سپس بادمجان ها را با یک چنگال برداشته و کنار بگذارید.
3- سپس 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پیاز شروع به نرم شدن کند (در حدود 30 ثانیه).
4- سیر را اضافه نموده و هم بزنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
5- سس سویا، آب، سس خردل، سس سیر، فلفل قرمز، شکر و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید تا به صورت سس صاف و یکنواختی درآید.
6- بادمجان را به ظرف بازگردانده و حرارت دهید و اجازه دهید تا سبزیجات و سس به جوش آیند، تا زمانی که بادمجان پخته و تقریبا آب مواد تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).
7- روی مواد را کمی روغن کنجد بریزید و در ظرف مورد نظر سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_کوبیده_های_تپلی_و_خونگی
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر.
آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم.
من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم.
🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_کوبیده_های_تپلی_و_خونگی
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر.
آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم.
من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم.
🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بستنی_گیلاس
مواد لازم
350 گرم گیلاس
1/2 فنجان آب
1/4 فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا 10 تا 15 دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سزار
سینه مرغ رو بین دولایه کیسه فریز قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا باز و نرم بشه.کمی روغن زیتون+سیر ورقه+نمک+فلفل روی آن ریخته و ماساژ بدید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.سپس در تابه دو طرف آن را با شعله زیاد سرخ کنید.در اواسط پخت وقتی کمی رنگ آن تغییر کرد میتونید برای طعم و عطر بیشتر کمی سس وُستشایر روی استیک بریزید.
کروتان :
دور قهوه ای نان تست رو بگیرید و نانها رو به صورت مربعی برش بزنید.
در کاسه یک حبه سیر رو له یا ورقه کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط و صبر کنید تا سیر عطر خودش رو به روغن بده.بعد مقداری از روغن سیر رو روی نانها ریخته و مخلوط کنید.نانها را در تابه روی حرارت قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا طلایی و یکدست شوند.
کف ظرف رو با برگهای خورد شده و جوان کاهو پر کنید(کاهو بهتره با دست خرد بشه که کیفیتش رو از دست نده).استیک مرغ رو برش زده و روی کاهو بچینید.کروتان را روی سالاد پخش کنید و در انتها مقداری از سس مخصوص روی سالاد ریخته و کمی پودر پنیر پارمزان بپاشید و سالاد را سرو کنید.
در آخر گوجه و هویج زرد خلالی بهش اضافه کردم دستور اصلی نداره و صرفا واسه خوشگلیش گذاشتم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
حقایقی ترسناک راجع به جن ها در کره زمین 😱⛔️
❌حقیقت هایی که درمورد #رفیقت باید بدونی
♨️ترفند های روانشناسی که هرکسی باید بدونه
🔥💥https://eitaa.com/joinchat/1621491827C8b2b1dc0c6 🔥💥
دخترای ترسو عضو نشن❌😡
🚫خیلی ها با دیدن این کانال زندگیشون عوض شده!
35.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت
#پنینی_گوشت_قارچ
مواد لازم :👇
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه پوست گرفته نگینی خورد شده 2 عدد
نان باگت کوچک 8 عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
ادویه شامل پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
💚💙💜
شما می تونید مواد داخل پنینی رو به ذائقه خودتون عوض کنید.
مواد رو با هم تفت بدید و داخل نان ها گذاشته پنیر پیتزا اضافه کرده و در ساندویچ میکر یا تابه شیاردار گریل کنید به همین سادگی😘
نوووووش جااااااان🥪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#کوکو_ذرت
ذرت مکزیکی:3 لیوان، سیب زمینی بزرگ:3 عدد، تخم مرغ:5 عدد، پیاز:3 عدد، سینه مرغ:1 عدد، زرشک: نصف پیمانه، جعفری:مقداری، پنیر پیتزا:150 گرم، گردو:7 عدد، سوسیس در صورت تمایل:1 عدد، زردچوبه،فلفل،نمک
اول سیب زمینی رونگینی خورد کنید و سرخش کنید و با ذرت،و ادویه ها مخلوط کنید.
تخم مرغ هارو با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد و با مواد کوکو مخلوط کنید.
⠀
برای مواد وسطش:پیاز سرخ شده،مرغ پخته شده،جعفری خورد شده،زرشک،گردو خورد شده،و سوسیس و پنیر پیتزا رو باهم مخلوط کنید.
⠀
کف تابه روغن بریزید بعد از داغ شدن نصف مواد کوکو رو بریزین و از مواد پنیری روش اضافه کنید و بقیه مواد کوکو رو بریزین روش و در تابه رو بذارین و وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم بپزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذا_با_مرغ
#پلو_کاری
مرغ پخته شده6 قطعه ریش ریش شده، ادویه کاری3ق غ، برنج 4 پیمانه، سیب زمینی3 عدد، نخود فرنگی100 گرم، پیاز متوسط 2 عدد، زعفران (ساییده)1ق م، روغن (حیوانی)3 ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، آب2 پیمانه
🔴 پیاز ریز شده را با روغن تفت بدهید. نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید
بعد از طلایی شدن پیاز، مرغ را اضافه و با پیاز تفت دهید.2 پیمانه آب اضافه و روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن بخار شود.مجددا با روغن حیوانی ( یا روغن مایع) سرخ کنید و در آخر کاری و زعفران را اضافه کنید. برنج خیس خورده را بجوشانید و آبکش کنید. در قابلمه ای مناسب یک لایه برنج ریخته مقداری از مواد را به همراه نخود فرنگی پخته لابه لای پلو بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد.. سیب زمینی ها را سرخ کرده و در ظرف جدا سرو کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_نخود_و_آواکادو
کاهو، اسفناج، ریحان،شاتوت، آواکادو، گوجه، نخود پخته، در صورت تمایل در سویا سس یا رب انار تفت داده یا در فر بگذارید کبابی شه .یا از نخود فرنگی استفاده کنید، کلم بروکی پخته و سرخ شده، خیار، کنجد. نمک، فلفل، زنجبیل رنده شده یا پودرش، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک
می تونین هر کدام از مواد رو که نداشتین حذف کنین.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯