فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سو بورک
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
لوبیا پلو
لوبیا سبز رو باآب میزاریم بپزه، وقتی پخت آبکش میکنیم و کمی تفت میدیم...
گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز، نمک، فلفل سیاه، زعفرون، پودر زنجبیل، کمی پودر زیره تفت میدیم، بعد رب رو اضافه میکنیم، چنددقیقه که تفت خورد لوبیا سبز رو اضافه میکنیم...
تو یه قابلمه ته دیگی که دوست دارید رو بزارید، برنج رومیریزم روش، بعد لایه لایه، یه لایه برنج آبکش شده، یه لایه از مایه مون، البته من روش کمی پودر زیره، ادویه پلویی و شوید خشک هم میریزیم عطر و بوی لوبیا پلو اینجوری عالی میشه، بعد بزارید دم بکشه و نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#قلیه_ماهی
پیاز و سیر رو خوب سرخ کنین بهش زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل قرمز بزنین، سبزی سرخ شده رو بهش اضافه کنید، دو قاشق غذاخوری رب بزنین و خوب تفت بدین، تمبر هندی رو که از قبل خیس کردین صاف کنین و به مواد اضافه کنید، وقتی سبزی پخت ماهی یا تن ماهی رو بهش اضافه کنید و نیم ساعت بعد غذاتون آمادس
نکته 1 : اگه از ماهی استفاده میکنید ابتدا ماهی رو به آردی که ادویه جات زدید آغشته کنید و تو روغن سرخ کنید بعد به مواد اضافه کنید
نکته 2 : سبزی قلیه چون شنبلیله داره نباید زیاد سرخ بشه در غیر اینصورت خورش تلخ میشه
نکته 3 : ماهی مناسب برای قلیه :ماهی سنگسر، شیر
نکته 4 : سبزی قلیه گشنیز و شنبلیه هست که نسبت گشنیز 5 برابر شنبلیه هست
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بوریج_سویا
✍طرز تهیه
برای سه نفر سروکردم. دوپیمانه سویا رو با آب ولرم نیمساعتی خیس کنید و دوبار آبشو عوض کردم و بعد سویا هارو با آب، نمک،فلفل، آویشن، سماق وآبغوره یاسرکه سفید به مدت دوساعت مزه دارکرده بعد شستم بافشار آرام دست آبشو گرفتم.
در تابه یک عدد پیاز رو با دوحبه درشت سیر تفت دادم، زردچوبه و فلفل قرمز و گرم ماسالا زدم. دوعددگوجه فرنگی نگینی ریز خورد شده و یک ق غ رب گوجه فرنگی رو اضافه و همچنان تفت دادم.
سویا رو با نمک به مخلوط بالا اضافه و سرخ کردم چهارق غ گشنیزتازه رو با سه ق آب لیموی تازه زدم و حرارت رو خاموش کردم.
میزان ادویه آب لیمو و حتی زدن رب گوجه سلیقه ایست بانوان هند بعد از دوران بارداری، برای کاهش وزن از این خوراک استفاده میکنند. با اسپاگیتی و در پلوهای مخلوط هم عالی میشود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كوكو_سيب_زميني خودمونه كه مواد ديگري به آن اضافه شده حتما درست كنيد خوشمزه ست.
✍ ٤عددسيب زميني متوسط را پوست گرفته چند قاچ كرده در آبجوش ريخته وكمي نمك بزنيد به مدت ١٥دقيقه زمان پخت به آن بدهيد بعد از آب درآورده شود له شود.
يك پيمانه كالباس ريزشده وسه چهارم پيمانه پنيرپيتزا رنده شده ويك دوم پيمانه پيازچه ريز شده ويك قاشق غ شير وفلفل سياه ونمك به ميزان لازم به آن اضافه وباهم مخلوط كنيد واز مواد مقداري برداشته گرد كرده وكمي پهن ودر آرد بزنيد وبعد در تخم مرغ وبعد در پودر سوخاري ونهايتا در روغن فراوان سرخ كنيد. نوش جان😋😋😋
البته ناگفته نماند كه من از آن جايي كه خيلي جعفري دوست دارم كمي هم جعفري بهش اضافه كردم كه در دستورش نبود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
استیک آسیایی
مواد لازم برای۷ نفر
استیک پهلو ۹۰۰ گرم
سس سویا ۱/۴ فنجان
سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان
روغن نباتی ۱/۲ فنجان
عسل ۳ قاشق سوپ خوری
سیر (ریز شده) ۴ حبه
زنجبیل (تازه، ریز شده) ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه (نازک حلقه شده) ۳ عدد
طرز تهیه
۱- کیسه پلاستیکی بزرگی را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید سپس سس سویا،سرکه بالزامیک و روغن را در آن بریزید. عسل، سیر، زنجبیل و پیازچه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
۲- استیک را داخل کیسه قرار دهید و آن را تکان دهید تا به مخلوط آغشته شود سپس در کیسه را ببندید.
۳- استیک را یک شب تا صبح یا حداقل 10 ساعت در مواد مزه دار کننده در یخچال قرار دهید.
۴- وقتی خواستید استیک را بپزید آن را از یخچال بیرون بیاورید و گریل یا تابه ی گریل خود را از قبل داغ کنید. استیک را از داخل مواد بیرون بیاورید و مایعی که مانده دور بریزید و دو طرف استیک را برشته کنید تا به مقدار دلخواهتان بپزد.
۵- بگذارید استیک 5 دقیقه بماند سپس آن را برش دهید و سرونمایید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_کسادیا
🌟کسادیا یه غذای مکزیکی فوق العاده خوشمزه اس ، درست کنید و لذت ببرید.
✍مواد لازم
نان ترتیلا
گوشت چرخ کرده
ادویه ( نمک ، فلفل قرمز ، اویشن ، پاپریکا )
جعفری
فلفل دلمه
قارچ
پنیر موزارلا
لیمو ترش
✍طرز تهیه
نان ترتیلا رو میتونین اماده بخرین یا با رسپی زیر درست کنید.
یک و نیم پیمانه آرد رو با یک دوم ق چ بکینگ پودر و یک پنس نمک مخلوط کرده ، پنجاه گرم کره اب شده رو اضافه کنید و تا جایی که خمیر بافت مناسبی پیدا کنه اب اضافه کنید بزارید توی محیط بمدت یک ساعت بمونه ، سپس روی میز کار رو ارد پاشی کرده و خمیر رو به قطر دو میلی متر پهن کنید و قالب بزنید ، و در ماهیتابه داغ دو طرف نان رو بپزید.
مایع گوشتی رو مثل مایع ماکارونی درست کنید. روی نان رو به ترتیب یه لایه پنیر بریزید ، یه لایه مواد گوشتی یه لایه پنیر ، و نان دوم رو روش بزارید . کف ماهیتابه گریل رو کمی با فرچه روغنی کنید و کسادیا رو بزارید داخلش و دو طرفش رو گریل کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر بی نظیر
💮برای درست کردن این دسر شیک اول از همه به دو سایز قالب هم شکل نیاز دارید.
💮درابتدا اگر بخواین مثل تصویر دسرتون گلدار بشه باید به اندازه نصف بسته پودر ژله، مطابق آموزشهای قبلی ژله بستنی یا ژله با شیر درست کنید.
💮بعد از درست کردن ژله بستنی تون اون و بریزید داخل یک سینی ۲۰ در ۳۰ تا یک لایه نازک درست بشه و بذارید داخل یخچال تا ببنده. وقتی اماده شد با کاترهای شکل ستاره یا قلب یا هر مدلی که دوست دارید ژله بستنی ها رو برش بزنید.
💮یک بسته پودر ژله دلخواه و با یک و نیم لیوان اب جوش اماده کنید و بزارید کاملا خنک بشه. قالب بزرگترتون و بردارید چند دقیقه بزارید داخل فریزر و بعد ستاره ها رو دورتا دور قالب بچینید. ژله بستنی ها به قالب می چسبه اصلا نگران جدا شدنش نباشید.
💮در این مرحله ژله خنک شده رو اروم بریزید داخل قالب بزرگتر و قالب کوچکتر و پر از اب سرد کنید و بزارید داخل قالب بزرگتر و بزارید داخل یخچال تا دیواره دسر کاملا ببنده.
💮بعد از بسته شدن ژله آب سرد قالب کوچکتر و خالی کنید و با اب داغ پر کنید بعد از چند لحظه قالب کوچکتر کاملا از ژله جدا میشه. بعد میتونید مغز دسرتون و با لایه های ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ پر کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترشی_یونانی
و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه 😁
✍ برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سبزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده. نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده. ۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده).
همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم😍
💮اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید.
💮اگه تا بحال امتحان نکردین تاکید میکنم حتما تو برنامتون داشته باشید😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
تا حالا اسم فامیل بازی کردی؟
📄🖍
حالا با این اپلیکیشن روی گوشیت بازی کن 👇
هدایت شده از خبری 🌹🌹
E.Mario-v563.apk
19.17M
😋بازی اسم فامیل آنلاین
با این اپلیکیشن بصورت آنلاین روی گوشیت با دوستات اسم فامیل بازی کن 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_کرمدار
سایر لیوان دویست میلی گرم
✍مواد لازم برای پنکیک
تخم مرغ دو عدد
شکر چهار ق غ
نمک یک پنس
وانیل شکری پنج گرم
بکینگ پودر یک بسته ده گرمی
آرد دو لیوان
کاکایو دو ق غ
شیر یک و نیم لیوان
✍مواد لازم برای کرم
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه صد میلی گرم
خامه صد میلی کرم
وانیل شکری پنج گرم
پودر شکر دو ق غ یا عسل یک ق غ
✍طرز تهیه
ابتدا همه مواد اولیه کرم را با هم ترکیب کرده و کرم را تهیه کنید و در یخچال قرار دهید. برای تهیه مایه پنکیک ، همه مواد را در ظرفی جدا ترکیب کرده و یکدست کنید تا مایه ای به غلظت ماست هم زده بدست آورید.
به اندازه یک قاشق سرپر از مایه را کف تابه ای که کمی چرب شده است بریزید وروی حرارت ملایم شکل پنکیک را بلافاصله منظم کنید.
وقتی یک طرف پنکیک ها شروع به حباب زدن کرد پنکیک را برگردانید تا روی دیگر سرخ شود. این کار را تا پایان مایه انجام دهید سپس کرم را روی پنکیک های خنک شده بریزید و یک پنکیک دیگر روی کرم قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا کاملا فیکس شوند.
برای تزیین میتوانید یک قسمت از پنکیک را در شکلات آب شده فرو کرده روی کاغذ روغنی در یخچال قرار دهید تا شکلات فیکس شود سپس سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پلو_سبزیجات_یونانی
✍مواد لازم
برنج سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
سینه ی مرغ 1عدد کامل
پیاز دوعدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی1عدد
قارچ 400 - 500 گرم
نخود فرنگی پخته یک لیوان
ذرت پخته یک لیوان سرخالی
روغن یا کره به مقدار لازم
✍طرز تهیه
فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم (اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین).
قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ... پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم (کم کم بریزین آب نندازه) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم.
بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم.
برنج رو آبکش میکنیم از مواد لابه لای برنج میدهیم. میذاریم خوب دم بکشه. داخل دیس میکشیم. یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فاصولیه که خوراک لوبیای ترکیهای هست خیلی خوشمزه س و تو روزهای سرد پاییز و زمستون واقعا میچسبه ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده میشود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد.
✍مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۴ عدد
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز ۱۵۰ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر مقداری
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
✍طرز تهیه
ابتدا گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم. لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم. پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
سپس سیب زمینی و لوبیا رو به گوشت اضافه میکنیم در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
سپس لیموها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند و سبزی معطر و در صورت تمایل مقداری #قارچ را در ۲۰ دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
سایر نکات‼️
👈 در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
👈 در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
👈 میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_اناری😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
تا حالا اسم فامیل بازی کردی؟
📄🖍
حالا با این اپلیکیشن روی گوشیت بازی کن 👇
هدایت شده از خبری 🌹🌹
E.Mario-v563.apk
19.17M
😋بازی اسم فامیل آنلاین
با این اپلیکیشن بصورت آنلاین روی گوشیت با دوستات اسم فامیل بازی کن 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیدسعید مبعث🌹🍃
برپیروان مبارک🌹🍃
مبعث نور اقدس🌹🍃
بر پیروان مبارک🌹🍃
شد منتخب محمد🌹🍃
آن نور پاک ایزد🌹🍃
این خاتم نبوت🌹🍃
بر پیروان مبارک باد🌹🌹
#عید_سعید_مبعث_مبارک🌹🍃🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_خوشمزه
با #خمیر_جادویی
آرد سفید ۵۰۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه فوری ۳ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
چند نکته
آرد سفید را قبل از استفاده سه مرتبه الک کنید. شیر باید ولرم باشد، اما نباید به حدی گرم باشد که دست را بسوزاند. شیر باید تا حدی گرما داشته باشد که خمیر مایه در آن حل شود.
✍روش تهیه
شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود. پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.
سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.
اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. میتوانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.
پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است. از خمیر جادویی میتوان برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی و حتی نان شیرینی نیز استفاده کرد.
💢طرز تهیه کاملا تو #کلیپ مشخصه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh