eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی_قیطونی روغن جامد: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۱۰۰ گرم آرد نخودچی:۷۰ گرم آرد سفید: ۱۳۰ گرم پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری مخلوط گلاب و آب نصف لیوان پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
ایده تزئین کشک بادمجون 😍 بادمجون رو با پوست حلقه حلقه کنید سرخ کنید بعد به صورت شکل زیر به صورت گل روی کشک بادمجون بچینید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کرم_کاسترد نکته❗️شما میتونید بجای کرم کاسترد ار کرمفیل استفاده کنید میتونید سیب را حذف کنید بیشتر جنبه زیبایی برای رویه کیک داره حتی میتونید کیک را کلا ساده درست کنید بدون کرم خیلی لطیف وخوش طعم است. ✍طرز تهیه دو لیوان آرد را سه بار الک کنید و کنار بذارید تمامی مواد به دمای محیط برسه. کرم کاسترد ✍ یک لیوان شیر خنک را با دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مرتب بهم بزنید تا به غلظت فرنی برسه از روی حرارت بردارید و توی ظرف بریزید و سلفون روی خود کرم بکشید نه روی کاسه تا کرم رویه نبندد کیک. دوتا تخم مرغ را با نوک قاشق چایخوری نمک و سه چهارم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل با هم زن بزنید تا کرم مانند و حجمش دوبرابر بشه بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه و کمی بزنید بعد سه چهارم لیوان شیر ولرم اضافه و مخلوط کنید. بعد آرد را در سه مرحله با یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر روی مایع کیک الک کنید ومخلوط کنید قالب باید ساده باشه طرحدار نباشه میتونید از قالب کمر بندی هم استفاده کتید چرب کنید و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را بگیرید مایع کیک را توی قالب بریزید و کرم را طبق فیلم در چهار با شش جهت قالب بذارید و اسلایس سیب را بین کرم بذارید و درفری که از 15دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت تقریبی 45تا 50دقیقه طوریکه اطراف کیک طلایی شده باشه و در اخر روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبعد بذارید تا کاملا سرد بشه وبعد برش بزنید سایز قالب من 21 سانت بود با ارتفاع 5 سانتی. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلوع صبحگاهتون به طراوت گل‌های بهاری روزتون به زیبایی شکوفه‌ها صبح زیباتون سرشار از نیکی بارش بوسه های خداوند پای تمام آرزوهای قشنگتون سلام صبحتون بخیر 💞 @fast_food 💞
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍 ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🍋🍋 ✍ فر را روي 180 درجه سانتي‌ گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
😋 طرز تهیه سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم "که میشه همون پنیر پیتزا".. پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم به ترتیب توی آرد ، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه.. میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم.. نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مرغ_چیپسی 🍗 1. ۱ لیوان خامه 2. ۱۰۰گرم پنیر چدار رنده شده 3. ۱عدد تخم مرغ 4. ۲لیوان چیپس ذرت خرد شده 5. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 6. ۵۰۰گرم گوشت سینه مرغ 7. ۲لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده ♨️خامه،پنیر چدار رنده شده،تخم مرغ،چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#یخ_های_نعناعی🌿🌿 یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست.. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید.. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊 برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید: میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره.. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود.. با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید.. استفاده از آب مقطر هم میتونه در این زمینه به شما کمک کنه.. یه راه دیگه اینه که دو بار آب رو بجوشونید.. آب رو داخل ظرف ریخته و بذارید به جوش بیاد.. از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه و دوباره اون رو روی حرارت قرار بدید و بجوشونید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
✅ باقلوا استانبولي 😋 شش ورق از يوفكاي ترك رو جدا ميكنيم روي هر را كدام حسابی كره مالی میکنیم(کره آب شده مي زنيم ) مواد مياني دلبخواهي مثل انواع مغزها، من از پسته و گردوي نيم كوب شده بمقدار هرکدام يك پيمانه ، يك ق غ پودر هل و يك ق غ پودر دارچين ، نصف پيمانه شكر البته من كمتر ريختم همه رو با هم مخلوط و كمي گلاب با هم مخلوط مي كنيم تا خمیری نه چندان سفت بدست بیایدو كنار ميزاريم ، حالا ورقه ها روي هم قرار ميديم و مواد مياني را در عرض خمير قرار مي دهيم و محكم رول ميكنيم ، و در نهايت برش مي دهيم و توي ظرف رو كمي با كره چرب ميكنيم و باقلواها را ميچينيم ، و روشو كمي كره مي زنيم ميزاريم توي فر كه از قبل گرم كرده ايم بمدت بيست تا سي دقيقه با دمای ۱۸۰درجه. در اين فاصله شربت رو آماده ميكنيم نصف پيمانه شكر با نصف پيمانه آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميزاريم نصف پيمانه شير عسلي رو بهش اضافه ميكنيم كمي كه جوشيد خاموش ميكنيم میتونیت يكم زعفرون هم بهش اضافه كرد .ميزاريم سرد بشه و باقلوا رو كه از فر در آورديم روشو شربت مي ريزيم من شیرعسلی گیرم نیومد واستفاده نکردم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
خدایا امروز برای عزیزانم سلامتی، نیکبختی و یک دنیاحال خوب آرزو دارم به آنان عطاکن هرآنچه برایشان خیر است.... سلام😍صبحتون بخیر😍 💞 @fast_food 💞
#پیراشکی_کرمدار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#پیراشکی_کرمدار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨
‍ ✅پیراشکی کرم دار🍩🍩 ✍مواد لازم : خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپ خوری شکر ۱ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه آرد ۵۰۰ گرم شکر ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ قاشق غذا خوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه شکر ۱/۲. پیمانه آرد ١پيمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری 🍜طرز تهیه: یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید. حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ٥تا١٠ دقیقه است! بعد این مخلوط رو اب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیادروغن رو وقتي خمير كمي شل اضافه ميكنيم. روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه! خمیر رو داخل یک ظرف بذارید و روی اونو بپوشونید و بذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه. بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود ۱ ساعت بمونه تا دوباره حجمش ۲ برابر بشه! حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بذارید. 🍜طرز تهیه کرم پیراشکی: تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#چیز_کیک_لیمویی مواد لازم: کیک اسفنجی ساده پنیر ماسکارپونه 2بسته خامه صبحانه 2بسته شکر 8 قاشق پودر ژلاتین دو قاشق ژله لیمویی 2بسته رنده ی پوست لیمو یک قاشق غذاخوری . براي لايه پايين کیک اسفنجی ساده که همه دستورشو میدونن درست کردم تو همون قالب کمربندی که میخوام چیز کیکو درس کنم... کیکم که آماده شد کیکو از قالب جدا کردم و قالبمو شستم تا چیز کیکم تمیز دربیاد. دوباره کیکو گذاشتم تو قالب... حالا براي لايه سفيد خامه ای دو بسته پنير ماسكار پونه و دو بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمي با همزن زدم و دو قاشق مربا خوري پودر ژلاتين رو تو يك سوم پيمانه اب بن ماري كردم و بعد از خنك شدن به اين مايه اضافه كردم یکمم رنده ی پوست لیمو ریختم هم عطر خوبی داره هم خوش طعمش میکنه و مخلوط كردم و روي لايه کیکم ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمي سفت بشه. براي لايه بعد دو بسته ژله لیمویی آماده کردم و وقتی از دما افتاد ریختم(خنک بشه خوب) رو لایه ی خامه ای ریختم گذاشتم تو یخچال تا ببنده دوباره از لایه ی پنیری ریختم گذاشتم یخچال ببنده، دوباره ژله و لایه پنیری و لایه ی آخر ژله ریختم یه روز کامل گذاشتم تو قالب تو یخچال بمونه... دور قالبو خیلی آروم و با حوصله با یه چاقوی نازک جدا کردم و از قالب درش آوردم... فوق العاده خوشمزه و لطیف بود طعم بی نظیره لیمو عالی بود توش ،جاتون سبز دوستای گلم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خلاقانه
صبح یعنی قد کشیدن در باد چه کسی می گوید پشت این ثانیه ها تاریک است گام اگر برداریم روشنی نزدیک است سلام روزتون زیبا🌸🌸🌸 💞 @fast_food 💞
#موس_کیک_شکلاتی ✍مواد لازم تخم مرغ کامل یکی زرده تخم مرغ 2 عدد شکر 50 گرم آب 30 میلی لیتر شکلات ریز خرد شده 130 گرم  خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) 200 گرم ✍طرز تهیه در ظرفی شکلات خرد شده را ریخته ظرف را در داخل آب گرم قرار می دهیم تا شکلات حل شود. در یک قابلمه کوچک شکر و آب را ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا شربت شود. در یک ظرف تخم مرغ کامل و زرده مخلوط کرده در حالیکه بهم می زنیم شربت شکر را نیز اضافه کرده بهم می زنیم. سپس مایه را به قابلمه شربت بازگردانده روی حرارت بهم می زنیم تا حرارت آن به 80 درجه سانتیگراد برسد. مایه را از روی حرارت برمی داریم و به داخل یک کاسه می ریزیم. از این پس مایه را با تخم مرغ همزن برقی بهم می زنیم تا کمی سرد شود. به این کرم یا خمیر سابایون گفته می شود. یک سوم خامه ای که نیمه سفت شده است یعنی از تخم مرغ همزنی نمی ریزد ولی شیار در درون آن باقی نمی ماند را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات براق شود بهم می زنیم. سابایون را نیز به شکلات اضافه کرده با لیسک بهم می زنیم دو سوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم می زنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#دسرسیب_وخامه ✍مواد لازم کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد کمپوت سیب: یک عدد خامه فرم گرفته: 350 گرم ✍طرز تهیه کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید. در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید. با برگ های تازه نعنا تزئین کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#اسموتی_سیب ✍مواد لازم ماست کم چرب 1/2 لیوان شیر کم چرب 3/4 لیوان آب سیب یخ زده 2 قاشق سیب سبز خرد شده 1 عدد دارچین 1/2 قاشق چایخوری ✍طرز تهیه تمام مواد را در یک میکسر بریزید و یا با استفاده از گوشت کوب برقی، آنها را خوب باهم مخلوط کنید. اگر مایل بودید می توانید یخ هم به درون مخلوط اضافه کنید تا اسموتی کمی خنک تر شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 #_ترافل_شکری مناسب روز عشق موادلازم: خامه غلیظ: ۲/۳ پیمانه شکلات نیمه شیرین خرد شده: ۱۷۰ گرم (۶۰% کاکائو) بیسکویت ساده خرد شده: ۲۵۰ گرم شکر صورتی یا آجیل ✍طرزتهیه: در یک ماهیتابه کوچک گود خامه غلیظ را به جوش آورید، گاهی بهم بزنید. شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. با یک قاشق بهم بزنید تا زمانی که یکدست شود. آن را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسددر همین حین بیسکویت را در غذاساز آسیاب کنید تا یک آرد بیسکویت داشته باشید. آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و مخلوط شکلاتی ذوب شده را روی آن بریزید. آن را با یک قاشق پهن، مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال خنک کنیددستهایتان را مرطوب کنید و با مخلوط توپهای کوچکی درست کنید و در شکرهای صورتی یا آجیل بغلتانید. اگر دستانتان خیس باشد، خمیر به دست نمی‌چسبدآنها را روی یک بشقاب بزرگ و به صورت یک لایه بچینید. آنها را با یک لایه پلاستیک بپوشانید و آنها را به مدت ۴ ساعت بگذارید خنک شود. ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تهچین_بال  اول از همه بال مرغ رو به همراه یه پیاز درشت و ۲ حبه سیر خوب تفت دادم و زعفران زدم دوباره خوب تفت دادم و نمک زدم و آب جوش اضافه کردم و گذاشتم قشنگ که پخت از توی آب دراوردم و کف قابلمه ای که میخواستم برنج رو دم کنم کمی چرب کردم و بال مرغ ها رو چیدم و روشون زعفران دم شده ریختم و برنج رو ریختم روش و گذاشتم دم بکشه.حالا با اون آب مرغ باقی مونده خورشت بامیه درست کردم اول بامیه ها رو خوب سرخ کردم و بهش ۲ عدد گوجه خورد شده اضافه کردم و تفت دادم و بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و فلفل سیاه زدم و زعفران دم شده اضافه کردم و آب مرغ رو که به اندازه ۱ لیوان مونده بود ریختم روش و خوب که جا افتاد خورشت زیرشو خاموش کردم و با فلفل دلمه ای قرمز سرخ شده تزیین کردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ساندويچ_مرغ_مكزيكي 😋 🔸مواد لازم:سينه مرغ پخته و ريش ريش شده يك عدد، پياز يدونه متوسط،سير دو حبه،گوجه فرنگي دو عدد متوسط،رب گوجه فرنگي يك ق ،سس كچاپ يا باربكيو يك ق ،فلفل قرمز تند،آبليموي تازه يك ق غ 🔸طرز تهيه: گوجه+پياز+سير+آبليمو+نمك و فلفلها رو داخل مخلوط كن بريزيد تا كاملا پوره بشن. حالا اين مخلوط رو با رب و دو ق روغن زيتون داخل تابه تفت بديد تا كمي غليظ بشه بعد مرغ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا سس به خورد مرغ بره،در آخر سس كچاپ يا باربكيو رو اضافه كنيد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
به عزیزی گفتم: صبح به خیر در پاسخم گفت: فرجامت نیک به وجد آمدم از پاسخش چـــه دعــــایـــی من برای او خیری خواستم به کوتاهی یک صبح و او خیری برای من خواست به بلندای یک سرنوشت سلااام #فرجامتان_نیک الهی به امید خودت💚 💞 @fast_food 💞
#دسربستنی_نعنایی سه‌طبقه ✍مواد لازم • 1/3 پیمانه کره آب شده • ¼ پیمانه شکر • 1.5 پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده • یک لیتر بستنی شکلاتی • یک پیمانه آب‌نبات نعنایی • یک پیمانه کیک شکلاتی-نعنایی خرد شده ✍طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، کره آب شده و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. ویفرهای شکلاتی خرد شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف قالب دلخواه بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. 2. در کاسه مقاوم در برابر سرما، بستنی را با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود. نصف پیمانه آب‌نبات نعنایی و نصف پیمانه کیک نعنا-شکلاتی خرد شده رابه آن اضافه کنید. سپس آنها را داخل قالب بریزید و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید. 3. روی آن را با شکلات و کیک نعنایی تزئین کنید. روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت هشت ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود. 4. برای سرو، دسر را از فریزر خارج کنید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس آن را سرو کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
✅ آش ماش 😋 ✍ مواد لازم: ماش دو پيمانه برنج يك پيمانه سبزى آش شامل تره،جعفري،گشنيز،اسفناج،چهار پيمانه(نيم كيلو خورد شده) رب گوجه دو قاشق غذا خوري نمك و فلفل و زردچوبه پياز داغ نعناع 🍜 طرز تهیه: برنج را قبل از شروع به پخت خيس كردم،ماش را به همراه چهار قاشق پياز داغ و نمك و زردچوبه و هشت ليوان آب گذاشتم تا بپزه وقتي ماش نيم پز شد،برنج خيس خورده را هم اضافه كردم ،آب آش را كنترل كنيد چون برنج آن را جذب ميكند من حدود سه ليوان مجددا آب اضافه كردم،گاهي هم زدم تا ته نگيره،برنج بايد خوب له بشه،وقتي حسابي له شد،سبزي را اضافه كردم،رب گوجه و نمك و فلفل رو تو روغن كمي تفت دادم و به آش اضافه كردم و،مرتب هم زدم تا جا بيوفته. زمان سرو با پياز داغ و نعناع داغ و كشك و زعفران تزيين كردم. #آش_ماش 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزئین_ ماست وخیار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh