هدایت شده از تبلیغات انبوه شهید پلارک
🤔مایکروفر داری کار باهاش بلد نیستی
☹️حتی نمیدونی توش چی بپزی
🤩بیا تودنیای کانال ما تا همه چی یاد بگیری💪
#انواع_شیرینی_نان_مدرن🍞🥯
#کیک_خامه_ای_کیکهای_کافی_شاپ🎂🥧
#انواع_غذاهای_سنتی 🍲🌯
بهترین آموزشها ی حرفه ای👌👌
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
هدایت شده از ذاکرین
🔥🔥 قصه های طلاق و خیانت 🔥🔥
محدثه هستم: ماجرای من اینه 14 سالم بود که بابام به مامانم خیانت کرد.. 😞😞
ریحانه هستم : 12 سالم بود که به مادرم مشکوک شدم و......پدرم مادرمو طلاق داد الان نامادری منو از خونه بیرون کرده و...💔
زهرا هستم: من خیلی تنهام بعد از طلاق پدر مادرم دنیا رو سرم خراب شد😭😭
ولی الان مشکلم اینکه پسر کثافت شوهر ننم بهم نظر داره...
بعد از ماجرای هر طلاق و خیانت درد هایی نهفته هست که غصه هاش ادمو خفه میکنه 🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
لحظه های تلخ زنان و بچه های طلاق 👆👆
#شیرینی_پنجره_ای
کاری از هستی جون
نشاسته 40 گرم
آرد 50 گرم
گلاب 40 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند و پودر هل برای تزیین
روغن مایع برای سرخ کردن
نشاسته و گلاب را مخلوط کرده تا مایه یکنواختی به دست بیاید سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده هم می زنیم. سپس آرد را اضافه می کنیم تا مایع شیرینی آماده شود. روغن را در ظرفی نسبتا گود برای سرخ کردن ریخته می گذاریم تا کاملا داغ شود. قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را برای 10 تا 20 ثانیه داخل روغن داغ شده میگذاریم تا کاملا داغ شود سپس در مایه شیرینی زده به طوری که به لبه های بالایی آن نچسبد سپس در روغن داغ میگذاریم به آرامی تکان می دهیم تا از قالب جدا شود. قالب باید داغ باشد در غیر این صورت مایه به قالب میچسبد. شیرینی ها را بعد از اینکه هر دو سمتشان سرخ شد در آورده در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود پس از سرد شدن با پودر قند و پودر هل تزیین می کنیم
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
27.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسانها هرگز قادر به فرار از ندای قلبشان نیستند...
پس بهتر است گوش فرا دهند تا بشنوند چه چیزی برای گفتن دارد؟!
🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒
💕درود بر شما
🌸صبحتان قشنــگ
💕روزتان پر از سلامتی
🌸آخر هفته تان سرشار از
💕مهر، دوستی، موفقیت
🌸و لطف خدای مهربان
💕با آرزوی پنجشنبه ای زیبـا
🌸و تعطیلاتی خوب و عالی
#پلو_شوید_با_لوبیاسفید
مواد لازم
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا سفید . ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
طرز تهيه:
برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .
لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .
براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قلب_های_عاشقانه
مواد لازم
قالب قلب 1 عدد
پنیر خامه ای نرم شده 150 گرم
بیسکوییت اورئو یا بیسکوییت کرمدار شکلاتی شیرین عسل 24 عدد
شکلات سفید ذوب شده به میزان لازم
طرز تهیه
بیسکوییتهای اورئو (یا بیسکوییت کرمدار شکلاتی شیرین عسل) کاملا با غذاساز یا گوشت کوب یا با هر چیزی که در دسترس دارید کاملا پودر میکنید. از هر وسیله ای که استفاده میکنید فقط باید خوب پودر کنید
بعد با پنیر خامه ای نرم شده خوب مخلوط میکنید
کاغذ روغنی رو روی سینی پهن کنید و موادتونو کامل روش باز کنید (در حد 1 الی 1/5 سانت کافیه)
سینی رو به مدت 45 دقیقه داخل فریزر بگذاریدتا مواد تون سفت بشه.
بعد از اینکه سفت شد با قالب قلب شکل بافاصله ای نزدیک قالب بزنید دوباره 20 الی 30 دقیقه بگذارید فریزر.
-قلب ها رو از فریزر بردارید و با چنگال داخل شکلاتی که به روش بن ماری ذوب کردید فرو ببرید و روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید روی آن را ترافل رنگی قلبی شکل بپاشید. (و هر چیز دیگه ای که دلتون میخواد)
اگه میخواهید لایه شکلاتی اش ضخیم باشد قلب ها رو انتقال بدید فریزر دوباره توی شکلات ذوب شده بغلتونید.
-قلبهای آماده شده رو انتقال بدهید فریزر تا شکلاتش ببنده
نوش جان 💖
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_سیب_زمینی_وگوشت
برای این خوراک خوشمزه وساده وکم هزینه احتیاج داریم به
یه پیاز را ریز خرد ودر روغن تفت دهید سبک که شد پوره یه حبه سیر اضافه وتفت دهید من 200گرم گوشت چرخی اضافه کردم باز که شد فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخلوط وپودر لیمو عمانی ونمک زدم ومخلوط کردم وبعد فلفل دلمه سبز وقرمز که میتونید فقط سبز بریزید را ریز خرد کردم واضافه ویه تفت مختصری دادم واز روی حرارت برداشتم
سیب زمینی سایز متوسط یا بزرگ را از وسط دونصف کنید وتوی اونو خالی کنبد طوریکه خیلی نازک نشه ظرف مناسب فر را چرب وسیب زمینی را توی ظرف بچینید وبا مواد گوشتی پر کنید وروی هر کدوم یه قاچ گوجه بگذارید
سس......... دوقاشق رب وزردچوبه وفلفل ودر صورت تمایل یه عصاره گوشت را اضافه وحدودیک ونیم تا دولیوان اب بریزید و مخلوط کنید وبه سینی سیب زمینی اضافه کنید اگر ظرفتون در دار است که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ کنید ودر طبقه وسط با دمای 180درجه بمدت حدوددوساعت تست کنید اگر پخته در اخر گریل را روشن تا کمی سطح خوراک طلایی بشه
نذاریدکاملا ابش کشیده بشه کمی ابدار باشه خوشمزه تره
نکته....... من از سیب زمینهایی که از خالی کردن مونده بود یه پیاز را تفت دادم با سیب زمینیهای اضافه را خرد کردم وتفت دادم با کمی از همون گوشت وزردجوبه زدم وفلفل ورب وگوجه خرد شده وگذاشتم تا کاملا توی اب گوجه پخته بشه وواسه شام استفاده کنید اینجوری هیچی از مواد هدر نمیره
نوش جان 💖
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهات پر شده و آرایشگاها تعطیله😕
کاری نداره خودت تو خونه ابروهاتو با نخ طراحی کن 😳 😀
♾میکرو♾هاشور ♾لیفت ♾رنگ کن ابروهاتو💃💃
اکثر آرایشگرا اعتراض کردن که #رایگان در گذاشتیم 😏
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
زود عضو شین تا پاک نشده
هدایت شده از ذاکرین
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
#خوراک_لوبیاسبز_با_سس_قارچ
مواد لازم:
•۲لیوان سس قارچ(طرز تهیه اش رو پایین نوشتم براتون)
•۲قاشق چایخوری سویا سس(اگه نداشتید از نمک معمولی استفاده کنید)
•تقریبا ۸۰۰ گرم لوبیا سبز
•فلفل۱/۸قاشق چایخوری
•۱لیوان شیر
•پیاز داغ
طرز تهیه:
۱.سس قارچ و شیر و فلفل سیاه و سویا سس رو با هم ترکیب کنید(دقت کنید که سویا سس خودش شور هست و نمک اگه خواستید اضافه کنید با احتیاط اضافه کنید)و لوبیا سبز ها رو بهش اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۲.یک لایه لوبیا سبز و یک لایه پیاز داغ داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید.
طرز تهیه سس قارچ:
۱.قارچ رو همراه نمک و مقدار کمی کره بزارید روی شعله کم تا آب بندازن بعد شعله رو زیاد کنید تا قارچ ها سرخ بشن و میزاریمشون کنار و بقیه کره رو به تابه اضافه کنید تا ذوب شه و بعد مقداری آرد بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب سس برسید در این مرحله ادویه ها مثل پودر سیر و آویشن و یا پاپریکا بهش اضافه کنید یا اینکه بزارید ساده بمونه.در مرحله اخر قارچ رو هم به سس اضافه کنید.
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍
بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇
❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم
👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد
👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد
❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از ذاکرین
فوری 🚫
وام ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی بانک ملت ۳۶ ماهه مخصوص تمام اقشارجامعه بدون نیاز به معدل
ثبت نام🔰
https://eitaa.com/joinchat/2166292511C78e8bc130a
#اردور_تن_ماهی
نان تست سبوس دار يک بسته بزرگ يا 24 عدد
سس مايونز 3 قاشق غذاخوری
ماست چکيده 5 قاشق غذاخوری
پنير خامه اي يک بسته
تن ماهي سه قوطي
خيارشور درشت 6 تا 7 عدد
جعفري یا شوید دو پيمانه، ساطوري
ابتدا دور نان هاي تست را بگيريد و از وسط آن ها را به دو مثلث برش بزنيد. ابتدا سس مايونز، ماست چکيده و پنيرخامه اي را با يکديگر مخلوط کنيد.
روي هر کدام مقداري از سس ها را ماليده و کمي تن ماهي بگذاريد. خيارشورها را برش هاي خيلي نازک زده و روي تن ها قرار دهيد. نان بعدي را نيز روي مواد قرار داده و مجدداً از مواد فوق روي آن بماليد. اين کار را به همين ترتيب تا آخر ادامه دهيد تا داخل همه مثلث ها از مواد ماليده شود. نان ها را از درازا در ظرف مورد نظر براي سرو قرار دهيد. به يک طرف آن ها از مايه ي سس ماليده و روي آن جعفري ساطوري بپاشيد
نوش جان 💖
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_شیرین
سیب زمینی متوسط ۲عدد
تخم مرغ ۵عدد
شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو
گلاب کمتر از نصف لیوان
هل ۱ ق م
کره ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
زعفرون دم کرده کمی
طرز تهیه شیره
۲/۵ لیوان شکر
۱ لیوان آب
نصف لیوان کمتر گلاب
زعفرون به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم .
بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط.
بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه .
بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آش_آماج_یا_اومانج
مواد لازم:
لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه
مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
برای اینکه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید
از ادویه مخصوص پلو که سبز رنگ است واستفاده کنید. بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_زنجبیلی
آرد قنادی ۳ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان و ۵ ق غ
پودر قند ۲ لیوان
پودر زنجبیل ۱ ق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ ق چ پر
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ده دقیقه بزنید سفید بشه
سپس پودر زنجبیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید،بعد آرد الک شده را کم کم اضافه کرده
آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد
حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبه،این خمیر نیازی به استراحت نداره.از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گلوله کنید.سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.شیرینی ها رو در سینی فر قرار دهید
یک ق غ شکر رو با دو ق غ اب جوش هم بزنید شکر که حل شد روی هر شیرینی را با برس یا با انگشت ،از شیره بزنید پسته یا گردو یا خرفه بپاشید(من خرفه زدم)
فر رو قبل با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید،یک دقیقه اول پایین فر رو روشن کنید بعد یک دقیقه خاموش کنید بعد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گریل رو روشن کنید تا جای که شیرینی ترک بخوره،شرینیها نباید تغییر رنگ بده شیرینی که پخت بزارین تو فر بمونه و خنک بشن بعد از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خنک قرار دهید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نون_خوشمزه
مواد لازم نان رول مغز دار :
آرد نان ۴۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
مخمر ۶ گرم
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم (دستور اصلی روغن مایع هست ولی من کره استفاده کردم بافت خمیرم خیلی خوب شد )
نمک ۴ گرم
مواد وسط نان
شیر (400 میلی لیتر)
نشاسته (40 گرم) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
(همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ بشه بعد از خنک شدن آن را با همزن بزنید تا صاف شود )
نوتلا
یا فقط مربای البالو
برای رمال
تخم مرغ کامل یک عدد
شیر دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تمام مواد آردی رو با هم اول مخلوط میکنیم؛ من خمیر مایه هم فوری بود ؛ مستقیم به آرد اضافه کردم
تخم مرغ رو اضافه کردم همراه با شیر و گذاشتم تو دستگاه ورز خورد یا با دست ورز بدین شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر شل نشه؛ خمیر که صاف شد کره رو اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون صاف و یکدست بشه ؛ روی سطح کارتونو کمی چرب کنید و بزارید خمیر برای سی دقیقه استراحت کنه حالا کل خمیر رو پنج تا چونه کنید و دوباره بزارید سی دقیقه دیگه استراحت کنه، بعد هر چونه رو به کمک وردنه باز کتید حتما زیر کارتون کمی آرد بپاشید؛ و لبه کار از مواد فرنی و نوتلا یا ( من خودم مربای آلبالو زدم ترجیحا بدون شیره باشه و خود میوه ی آلبالو باشه) و بعد عین عکس بپیچید در ظرف چرب شده بچینید و روشو با پارچه بپوشونید و در محیط بیست دقیقه استراحت بدید؛ فر رو روی ۱۹۰ درجه گرم کنید رومال این نون یک تخم مرغ کامل رو با کمی وانیل و شیر بزنید و با برس روی نون بزنید و بره تو فر به حدت ۲۵ دقیقه ؛ بعد از فر در بیارید و با پودر پسته تزیین کنید و با چای میل کنید
نوش جان💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_مکرون_نارگیلی
مواد لازم برای لایه زیرین کیک
آرد 120 گرم
شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل 1/8 ق چ
شیر 1/3 پیمانه
کره 100 گرم
مواد لازم برای تهیه روی مکرون نارگیلی
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر 60 گرم
پودر نارگیل چرب 110 گرم
از قالب میان تهی سایز 25 یا قالب گرد به قطر 20 سانت استفاده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
ابتدا کره و شکر و زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی 5 دقیقه زده تا شکر کاملا سبک و سفید شود شیر را اضافه کرده دوباره در حد مخلوط شدن میرنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را به مایع کم کم اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم روی مواد را با لیسک صاف کرده و کنار گذاشته در این مرحله سفیده را ابتدا با دور کم زده کمی که کف کرد شکر در طی 3 تا 4 مرحله اضافه میکنیم و با دور تند هم میزنیم تا حالت فوم پیدا کند همزن را کنار گذاشته پودر نارگیل چرب را اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
مواد نارگیلی را روی مایعی که درست کردیم و در قالب ریختیم میریزیم و خوب صاف میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه قرار میدهیم. 10 دقیقه بعد از پخت که کیک کمی از حرارت افتاد اطرافش را به وسیله چاقو آزاد کرده و کیک رو از قالب خارج کنید
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نان باگت
مواد لازم برای۴ نفر
خمیر مایه ۳ قاشق چای خوری
نمک کمی
شکر ۱ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
آب گرم ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
طرز تهیه
۱- فررا با حرارت ٢٢٠ درجه سانتیگراد و یا ۴۴٠ درجه فارنهایت روشن کنید. ظرفی را از آب گرم پر کرده ودر قسمت پایین فر گذاشته تا هوای داخل فر مرطوب باشد.
۲- خمیرمایه و شکر رو با آب گرم در ظرفی بریزید وترکیب کنید .به مدت 15 دقیقه در جای گرم قرار داده تا عمل کند.
۳- آرد ، نمک ، کره نرم شده را در ظرفی جدا بریزید و با دست مخلوط و ورز دهید.
۴- سپس خمیر مایه را با شیر به ترکیب آرد اضافه و به مدت ١۵ دقیقه خمیررا با هم مخلوط کنید. تا خمیری صاف و یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.تا حجم خمیر دو برابر شود.
۵- روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را پس از کمی ورز دادن به ۴ قسمت تقسیم کنید.
۶- به شکل دلخواه فرم داده و روی کاغذ پوستی درون سینی با فاصله قرار دهیدو روی خمیرها را با چاقوی کمی چرب شده چند برش بزنید.
۷- سپس در فر به مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی آن طلایی شود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
این خوشمزه ی لذیذ و کم هزینه رو عمرا خورده باشی با پلاس مگ همراه باشید😍
350 گرم دل مرغ رو خوب بشورین و بعد قسمت بالای اون رو با چاقو ببرین
دوباره دل مرغ ها رو بشورین تا کاملا تمیز بشه
با چاقو خیلی ریز خرد کنین
نصف قاشق چایخوری آویشن
یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
کمی هم نمک
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد تخم مرغ
دو حبه سیر رنده کنین
همه رو باهم مخلوط کنید
دو ساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد سه تا چهار قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنین و هم بزنید
تابه رو روی حرارت بذارین و روغن بریزین
از مواد با قاشق به این صورت بریزین
درشو ببندین تا یکطرف پخته بشه و بعد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه
در تابه روحتما ببندین تا مغز پخت بشه
همه ی مواد رو به همین صورت درست کنید
پیشنهاد میکنم این غذای فوق العاده روحتما درست کنید که فوق العادس
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات انبوه شهید پلارک
ماجرای تلخ ضرب و شتم آمر به معروف در مهرشر کرج
ولی به چه گناهی‼️
اگر خانوم چادری دارید حتما بخونید
دیگه رسما چادری هارو میزنن😭😭
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سیم هنــدزفریم همیشه گــره خورده و چرک و سیاه بود 😩😢😫
دوستــم تو یک کانـال عضوم کرد که درست کردمش هندزفریمو😍
خدایــیش خیلی چیزای باحالی یاد میده 🌈
❤️😳بیــا تو👇❤️
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
❌ این تبلیــغ رو از دست ندید
این کانال بــی نظیره👆😍😍😍✨
#املت_فنجانی
اُملت فنجانی یکی از صبحانه هایی است که خیلی ساده و سریع با کمترین مواد درست می شود و مطمئنا با یک بار امتحان کردنش دلتان می خواهد دوباره طعم آن را بچشید.
گام اول:
ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.فلفل دلمه های رنگی به املت طعم و رنگ خوبی می دهد.در نهایت مقداری پنیر رنده کنید.در مرحله بعد به یک عدد فنجان نیاز داریم.
گام دوم:
۲ عدد تخم مرغ داخل فنجان بشکنید.سپس فلفل دلمه ها را اضافه کنید.و در آخر ژامبون و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
گام سوم:
در آخر مقداری خامه به مواد اضافه کنید.مواد را با استفاده از قاشق هم بزنید.مقدار کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
گام چهارم:
فنجان را به مدت ۲ دقیقه و ۴۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید.سپس از داخل مایکروفر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه کمی سرد شود.
درست کردن این صبحانه ۵ دقیقه بیشتر زمان نمی برد و برای کسانی که وقت زیادی برای درست کردن صبحانه ندارند پیشنهاد خوبی است.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯