eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
طبقه ی اول یه کیک شکلاتی به دلخواه درست کنین میتونین از این کیک های آماده ی سوپری هم استفاده کنین. بعد پودرش کنین و ته لیوانتون بریزین. طبقه ی دوم یک پاکت خامه صبحانه چهار عدد پنیر کیبی ده دونه بیسکویت پتی بور ساده همه رو بریزین تو میکسر کامل که میکس و یکدست شد بریزین روی لایه ی اول. طبقه ی سوم نصف پاکت خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری شکلات نوتلا یا فرمند رو با هم مخلوط کنین خوب که یکدست شد بریزین رو لایه دوم و بدارین یخچال خودشو بگیره نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بادمجان مكعبی خرد كرده ۳-۴ عدد عدس ۱۰۰ گرم فیله گوجه فرنگی خرد كرده ۲ عدد پرك فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پیاز خرد كرده ۱ عدد سیر له كرده ۴-۵ حبه نعنای خرد كرده ۴ قاشق سوپخوری نمك و فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه) رب انار ۳ قاشق سوپخوری ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. می‌توانید این خورش را با برنج میل كنید نوش جان 💖 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اووووف چه 🙈🙉🙊 عڪـسهای بدون حد مـــ😱ـــــرز🔞 🥰 ❌عڪسهای ممنوعه وبـدون سانــسور🔞 👇🏿👇🏿 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1 پروفایل عاشـ♡ـقانہ بِزار دلتَنگِت شه ::)) پـروفایل پایـ🍁ـیزی خوشکلتو بردار..!!! ❤️❤️
هدایت شده از ذاکرین
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟ اسم خودتم میزاری زن نمونه😑 منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅 آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
مـواد لازم : ( برای ۴ نفر) پودر کاکائو : 1/3فنجان شکر : 3/4 فنجان شیر : 3/5 فنجان آب جوش : 1/3 فنجان/ وانیل و نمک : نوک قاشق چای خوری طـرز تـهـیـه: در یک شیر داغ کن، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط و آب جوش را اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن این مواد با هم، شیر را به آنها بیفزایید و این محتویات را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی تان کاملا داغ شود. وقتی از داغ شدن آن مطمئن شدید، وانیل را اضافه و محتویات ظرف را در ۴ فنجان تقسیم کنید. در صورت تمایل می توانید به میزان نصف نصف خامه نیز به آنها بیفزایید. البته به خاطر داشته باشید که خامه کالری فراوانی دارد و می تواند میزان انرژی حاصل از خوردن این نوشیدنی را چند برابر کند نوش جان 💝 ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پنج قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه . یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید ، مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده ، بعد از این مدت اطراف دسر رو با چاقو آزاد کنید و دسر رو تو ظرف سرو برگردونید. به دلیل وجود خامه قالب نیاز به چرب کردن نداره نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم گوشت گوساله لوبیا سفید پیاز ادویه رب دو ق غ سبزی تره لیمو عمانی یا آبغوره طرز تهیه یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
خطبه عقد استاد رائفی پور توسطِ رهبر انقلاب بیا ببین آقا چه باحاله 🤭 میزان مهریه استاد رائفی پور 14 تا... 😃 👇👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ به صورت یه بند انگشت برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک ،فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.بهش سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ یک قاشق سس بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز و دو عدد فلفل سبز و خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید نوش جان 💖 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم قارچ ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۲ عدد پسته خام: ۱۰۰ گرم پودر سوخاری: ۲ ق غ آرد: ۲ ق غ تخم مرغ: ۴ عدد پاپریکا، پودر سیر، ادویه: از هر کدام یک ق چ پنیر چدار یا پیتزا: ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد متوسط طرز تهیه: قارچهارو ریز و مکعبی خرد کنید، رنده نکنید، چون آب میندازه پبازهارو رنده ریز کنید و آبشو بگیرد. فلفل دلمه ای رو قرمز انتخاب کردیم تا رنگ زیباش غذارو جذاب کنه، مکعبی و ریز خرد میکنیم. پسته هارو بعد از پوست گیری، خرد کنید؛ طوریکه زیر دندون بیاد( حتما خام باشه) همه مواد رو باهم میکس کنید. کف ظرف فر رو با روغن زیتون چرب کنید، مواد رو کف قالب بریزید( من داخل قالب پای ریختم) روی ملات کوکو، چند برش مکعبی از کره قرار بدید، تقریبا سی گرم اجازه بدید تو فر صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه بپزه، اگر تایمتون پُر شد ولی وسط کوکو هنوز نرم بود، فویل بکشید روش و اجازه بدید پانزده دقیقه دیگه بپزه نوش جان 💖 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم پودر شکر ٧٠گرم رنده پوست پرتقال ١ق م وانیل ١/٨ق م تخم مرغ ١عدد کافی‌میت ١٠گرم آرد ٢٧٠گرم پودر کاکائو ٢٠گرم کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید نوش جان 💖 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
كلم بنفش، كلم سفيد، گوجه فرنگى و كاهو را باريك برش مى زنيم، زيتون سياه يا ذرت آبپز شده اضافه مى كنيم. سرهاى سبز بروكلى را برش زده و كمتر از سه دقيقه آبپز كرده و به مواد اضافه مى كنيم. ميگوها را از قبل با مواد دلخواه مثل زعفران، كمى نمك و فلفل سياه، سير رنده شده و .. مرينيت كرده و در روغن زيتون چند دقيقه تفت داده و همراه با چند حلقه پياز روى سالاد قرار مى دهيم. همراه با سس ماست سرو مى كنيم. اميدوارم شما هم اين سالاد را تهيه كنيد و مثل من لذت ببريد نوش جان 💖 🍱🍤🍱🍤🍱🍤🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به ازای هر ۱ قاشق پودر کاسترد ۱ لیوان شیر و ۲ ق شکر استفاده میکنیم که من از ۲ ق کاسترد ۲ لیوان شیرو ۴ ق شکر استفاده کردم همه اینارو توی یه قابلمه ریختم و روی شهله گذاشتم و مدام هم زدم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید سپس گذاشتم کنار تا خوب خنک بشه سپس توی گیلاس مد نظر اول کاسترد سپس پتیبور خورد شده و کاسترد و موز و پودر پتیبور ریختم در آخر هم انار ریختم روش و تزیین کردم. به همین سادگی و صد البته خوشمزه نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
حدودا 150_100 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه . یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه ( بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین ) و نهایتا دو لیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بود آب اضافه کنین و همچنین نمکشو ... دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست ... تا وقتی پاستا زیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه ... با نعنا داغ تزینش کنین نوش جان💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه . برای تهیه این چیز کیک خوشمزه به 1.5 پ کراکر پودر شده نیار دارید که همراه 4ق غ کره ابشده مخلوط میکنید و کف رینگ با قالب مونوپورشن کاملا فشرده میکنید. حالا 200گ پنیر خامه ای یا لبنه رو با 3ق غ پنیر پارمزان رنده شده و 3ق غ ریحون ریز شده مخلوط میکنید روی کراکرا فیکس میکنید و برای 3ساعت تو یخچال میزارید. تو این فاصله 1حبه سیر له شده رو تفت میدین 1پ گوجه گیلاسی اضافه میکنید همراه 1ق چ شکر و 1ق چ سرکه اجازه میدین با دمای کم بپزه و نرم بشه کمی نمک و فلفل میزنید و میزارین کنا تا سرد بشه . زمان سرو گوجه ها روی پنیرها ریخته میشن نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سينه مرغ بدون استخوان : 6 عدد قارچ خرد شده : 250 گرم کره : 30 گرم فلفل دلمه اي قرمز و سبز : 2 عدد کره اضافي : 60 گرم خامه : 300 ميلي ليتر زرده تخم مرغ زده شده : 4 عدد چطور بپزم: سينه هاي مرغ را به دلخواه خرد مي کنيم . کره را در ماهي تابه بزرگي آب کرده و قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن اضافه مي کنيم تفت مي دهيم تا نرم شود و کره اضافي را در ماهي تابه آب کرده سينه هاي مرغ را در آن ميريزيم تا سرخ شود و طلايي رنگ شود . سپس خامه را به آن اضافه کرده و مي گذاريم بپزد تا گوشت مرغ نرم شود . ماهي تابه را از روي حرارت برداشته ، زرده هاي تخم مرغ زده شده ، قارچ و فلفل سرخ شده را به آن اضافه مي کنيم دوباره روي حرارت ملايم قرار داده و هم ميزنيم تا مواد کاملا مخلوط شوند نوش جان 💖 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید جای دنجی پیدا کرد و رها شد از قفس روزمرگی‌ها... باید نسخه تمام نگرانی ها را پیچید و پرت کرد آن‌سوی نخواستن‌ها! باید عمیق و آرام نفس کشید و زندگی کرد! آرزو می‌کنم که بیدار شویم و ببینیم بی‌خیال‌ترین آدمِ رویِ زمین شده‌ایم و هیچ چیز برای‌ِمان مهم نیست! بی‌تفاوت شده باشیم به غصه‌ها، به رنج‌ها و مصیبت‌ها... لم داده باشیم گوشه‌ای و همین‌ طور بی‌ دلیل... حال‌ِ دلمان خوب باشد. •🌱🌹🍀🌹🌱• ─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─ 🌺درود بیکران بر شما 🍃صبحتان توأم با مهربانی 🌺روزگارتان پر از امید 🍃دلتان آکنده از صدق و صفا 🌺رزق و روزیتان سرشار از برکت 🍃لحظه هایتان لبریز از شادی 🌺زندگیتان غرق در آرامش 🙏آمین🙏
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده مقوی و خوشمزه با مغزیجات 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوردم مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم برای ساختن این دسر جذاب و آسون با انجیر جان😋 مواد لازم: انجیر ۲۰۰ گرم شکر ۳۰ گرم ژلاتین ۱۰ گرم آب ۵۰ گرم خامه صبحانه ۳۰۰ گرم بیسکوئیت پتی بور نصف بسته (اگر از خامه قنادی استفاده کردید شکر را حذف کنید) ‌🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هنگام درست کردن تهيه ته چين در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن به برنجتان زعفران بزنید به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهتر خواهد شد نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اگر هنگام تهیه ی پنکیک شکلاتی، مغز شکلات در تابه خارج شد حتماً برای پنکیک بعدی تابه را تمیز کنید. وگرنه شکلات میسوزد و ظاهر ناخوشایندی خواهد داشت نوش جان 💖 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
مايونز نصف ليوان،كچاپ يك چهارم ليوان،شكر يك ق مرباخوري،سركه سفيد يك ق چايخوري،خيار شور رنده شده يك ق غذاخوري ،پودر سير نصف ق چايخوري،آويشن خشك و خرد شده يك ق چايخوري(يا نصف ق چايخوري پودر آويشن ولي خشك و خرد شده بهتره) همه مواد رو تركيب و بذاريد يك ساعت داخل يخچال مزه دار بشه نوش جان 💖 🍔🍥🍔🍥🍔🍥🍔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شما تا به حال توی آش هاتون از این ادویه استفاده کردید یا نه، من بهتون توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید. اکثر آش‌هایی که درست می‌کنیم، حبوبات دارند و ممکنه گاهی باعث اذیت شدن معده بشن. تخم گشنیز فواید زیادی داره که یکی از اون‌ها کمک به هضم راحت‌تر غذاست. علاوه بر اون یک ادویه خوش عطر و طعمه. برای استفاده از تخم گشنیز در آش، دونه‌های اون رو نیم کوب کنید و کمی در روغن تفت بدید. همچنین میتونید بعد از درست کردن پیاز داغ در آخر تخم گشنیز رو به پیاز‌ها اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد ۴ونیم پیمانه کره آب شده :۵۰گرم نمک نوک قاشق چایخوری شیر ۱پیمانه تخم مرغ درشت ۱عدد خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری شکر ۴قاشق غذاخوری وانیل کمی طرز تهیه ابتدا شیر رامقداری گرم تا حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه با شیر ولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعدتخم مرغ وشکرووانیل را درظرفی جدا هم میزنیم بعددرون ظرفی مناسب وبزرگ تمام موادتررامخلوط کرده کمی هم می زنیم در آخر کم کم آرد سفیدونمک را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم قبل ازیکدست شدن خمیرکره را اضافه می کنیم بادست شروع می کنیم به ورز دادن کم کم آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود۲۰دقیقه خمیررو ورز میدیم تاخمیرعالی بدست بیادبعدازاین مراحل درون ظرفی گودکمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم وبادرپوش حدود ۱ساعت ونیم استراحت میدیم حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورزمیدهیم به شکل دلخواه میپیچیم و۳۰دقیقه استراحت میدهیم رومال کرده توفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه میپزیم نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلم‌نشان دادم نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه نوش جان 💖 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯