فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید جای دنجی پیدا کرد و رها شد از قفس روزمرگیها... باید نسخه تمام نگرانی ها را پیچید و پرت کرد آنسوی نخواستنها!
باید عمیق و آرام نفس کشید و زندگی کرد!
آرزو میکنم که بیدار شویم و ببینیم بیخیالترین آدمِ رویِ زمین شدهایم و هیچ چیز برایِمان مهم نیست!
بیتفاوت شده باشیم به غصهها، به رنجها و مصیبتها... لم داده باشیم گوشهای و همین طور بی دلیل...
حالِ دلمان خوب باشد.
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
🌺درود بیکران بر شما
🍃صبحتان توأم با مهربانی
🌺روزگارتان پر از امید
🍃دلتان آکنده از صدق و صفا
🌺رزق و روزیتان سرشار از برکت
🍃لحظه هایتان لبریز از شادی
🌺زندگیتان غرق در آرامش
🙏آمین🙏
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده مقوی و خوشمزه با مغزیجات
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_لیوانی اوردم
مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم برای ساختن این دسر جذاب و آسون با انجیر جان😋
مواد لازم:
انجیر ۲۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
ژلاتین ۱۰ گرم
آب ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
(اگر از خامه قنادی استفاده کردید شکر را حذف کنید)
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
هنگام درست کردن تهيه ته چين در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن به برنجتان زعفران بزنید به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهتر خواهد شد
نوش جان 💖
🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکوی_رولتی
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفنده_آشپزی
اگر هنگام تهیه ی پنکیک شکلاتی، مغز شکلات در تابه خارج شد حتماً برای پنکیک بعدی تابه را تمیز کنید. وگرنه شکلات میسوزد و ظاهر ناخوشایندی خواهد داشت
نوش جان 💖
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#توپک_مرغ_سوخاری
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 #حرف_اول_اسمـت_رو_بــزن 🟡👆
پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍
💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G💛
💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z💛
💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N💛
💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R💛
💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O💛
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
#سس_همبرگر
مايونز نصف ليوان،كچاپ يك چهارم ليوان،شكر يك ق مرباخوري،سركه سفيد يك ق چايخوري،خيار شور رنده شده يك ق غذاخوري ،پودر سير نصف ق چايخوري،آويشن خشك و خرد شده يك ق چايخوري(يا نصف ق چايخوري پودر آويشن ولي خشك و خرد شده بهتره)
همه مواد رو تركيب و بذاريد يك ساعت داخل يخچال مزه دار بشه
نوش جان 💖
🍔🍥🍔🍥🍔🍥🍔
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند_آشپزی
شما تا به حال توی آش هاتون از این ادویه استفاده کردید یا نه، من بهتون توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید.
اکثر آشهایی که درست میکنیم، حبوبات دارند و ممکنه گاهی باعث اذیت شدن معده بشن. تخم گشنیز فواید زیادی داره که یکی از اونها کمک به هضم راحتتر غذاست. علاوه بر اون یک ادویه خوش عطر و طعمه. برای استفاده از تخم گشنیز در آش، دونههای اون رو نیم کوب کنید و کمی در روغن تفت بدید. همچنین میتونید بعد از درست کردن پیاز داغ در آخر تخم گشنیز رو به پیازها اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_شیرین_صبحانه
مواد لازم
آرد ۴ونیم پیمانه
کره آب شده :۵۰گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
شیر ۱پیمانه
تخم مرغ درشت ۱عدد
خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری
شکر ۴قاشق غذاخوری
وانیل کمی
طرز تهیه
ابتدا شیر رامقداری گرم تا حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه با شیر ولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعدتخم مرغ وشکرووانیل را درظرفی جدا هم میزنیم بعددرون ظرفی مناسب وبزرگ تمام موادتررامخلوط کرده کمی هم می زنیم در آخر کم کم آرد سفیدونمک را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم قبل ازیکدست شدن خمیرکره را اضافه می کنیم بادست شروع می کنیم به ورز دادن کم کم آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود۲۰دقیقه خمیررو ورز میدیم تاخمیرعالی بدست بیادبعدازاین مراحل درون ظرفی گودکمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم وبادرپوش حدود ۱ساعت ونیم استراحت میدیم حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورزمیدهیم
به شکل دلخواه میپیچیم و۳۰دقیقه استراحت میدهیم
رومال کرده توفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه میپزیم
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بنماری_شکلات_سفید
برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد
روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور
روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلمنشان دادم
نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت
و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه
نوش جان 💖
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_شیرین_قزوین
مواد لازم
سیب زمینی آبپز نیم کیلو
تخم مرغ ۴ عدد
زرشک نصف استکان
زعفران آبکرده به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ ق چ
ماست ۳ ق س
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۴ ق س
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آب نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار خیلی کم
خلال بادوم و پسته و پر گل محمدی
ابتدا سیب زمینی آبپز شده را پوست گرفته و رنده کنید بعد تخم مرغ ها رو در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید . به مقدار خیلی کم نمک و فلفل هم به ییب زمینی ها بزنید بعد ماست و بکینگ پودر را به کوکو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برن. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و به آن شکر، زعفران، گلاب را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد . بعد خلال ها و زرشک ها رو به شربت اضافه کنید البته به دلخواه من در آخر سر روی کوکو ریختم و داخل شربت قرار ندادم . بعد تابه ای رو روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ بشه بعد مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش کنید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه بعد مواد شربت رو روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن شربت به خورد کوکو بره . در تابه رو ببندید تا عرق نکنه
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوای_بیسکوئیتی
#بیسکو_حلوا
مواد لازم بیسکوئیت :
آرد سفید ۱۲۵ گرم
روغن صاف قنادی ۸۵ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
نصف یک عدد تخم مرغ(تخم مرغ را بشکنید خوب هم بزنید و بعد نصف آن را استفاده کنید)
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
📝 ابتدا پودر شکر و روغن را با همزن بزنید تا پوک و سفید شود .بعد نصف تخم مرغ و پودر هل و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
حال آرد الک شده را کم کم افزوده و مخلوط کنید .تا جایی آرد بریزید که خمیر جمع شود و چسبندگی نداشته باشد .
در صورت نیاز اگر با همین مقدار آرد خمیر چسبندگی داشت ، کمی بیشتر هم میتوانید آرد بریزید .
خمیر را بین نایلون حدود ۲ الی ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر ۱۷۵ درجه مدت ۱۵ دقیقه تا رنگ گرفتن زیر خمیر بپزید .
با این مقدار خمیر حدود ۲۵_۲۶عدد بیسکوییت خواهید داشت .سایز کاتر ۵ سانت .
پس از خنک شدن روی هر کدام حلوای کاتر زده بگذارید و با پودر پسته تزیین کنید و یا با حلوا شکوفه بزنید .
مواد لازم حلوا :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
آب یک و یک چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ دم کرده ۲ ق.غ (بدلخواه بیشتر هم میتوانید بریزید)
📝 ابتدا شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود .زعفران را افزوده و گاز را خاموش کنید .
آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .سپس آرد را الک کنید و به تابه برگردانید و روغن و کره را افزوده و تا رنگ دلخواه تفت دهید .
شربت را در دو یا سه مرحله به آرد افزوده و هم بزنید تا جذب شود .
برای کاتر زدن حلوا آن را بین نایلون به قطر ۲_۳میلی متر پهن کنید و در فریزر بگذارید (نیم ساعت) و با همون کاتری که بیسکوئیتها را زدید ، کاتر بزنید و روی هر بیسکوئیت بگذارید .
با اضافه حلوا روی بیسکو حلوا را شکوفه بزنید .
میتوانید با چند قاشق شهد, حلوا را نرم کنید تا راحت ماسوره بخورد
نوش جان 💖
🧇🥮🧇🥮🧇🥮🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوا_بادام_سنتی
مواد اولیه حلوای بادام سنتی و طرز تهیه آن:
آرد (گندم) ۲۰۰ گرم/آرد (برنج) ۵۰ گرم/پودر هل ۱ قاشق سوپخوری/روغن (جامد) ۱۲۵ گرم/پودر بادام ۸۰ گرم/مواد لازم برای شربت حلوا:
زعفران (دمکرده) ۱ قاشق سوپخوری/شکر ۵۰۰ گرم/آب ۲۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه حلوای بادام سنتی
آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید.اینک هر دو را با هم ترکیب کنید.بعد روغن را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود.
سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود.
اینک زعفران دمکرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود.
حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه ۳۰-۳۰۰ سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید.
سپس حلوا را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن،
به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید
نوش جان💝
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
22.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_کوکو_گیلانی
پنج عدد تخممرغ
با همزن دستی بزنین تا یکدست بشه
سیصد گرم سبزی کوکو
دو قاشق غذاخوری آرد
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_باقلوا
از خانم شریفی
مواد لازم:
آرد ۲۴۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
شیر یک دوم پیمانه
کره آب شده ۹۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک پنسه
پودر بادام یا پسته یک دوم پیمانه
دارچین یک قاشق مرباخوری
شکر ۱ ق غ
مواد لازم جهت شربت
شکر ۳۵۰ گرم
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری
آب یک ونیم پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۱۰ دقیقه با دورکند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
حالا کره آب شده رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید,
شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو ۴ بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه.
قالب مینی لوف رو چرب کنید و یک سوم از مایه کیک باقلوا رو توی قالبها بریزید .
پودرپسته یابادام رابایک قاشق شکرودارچین توی یه ظرف بریزین ومخلوط کنین.
حالاروی کیک رو یک لایه از مخلوط پودر پسته یا بادام به همراه شکر و دارچین بریزید
و دوباره مابقی مایه کیک باقلوا رو بریزید,
حواستون باشه که قالب رو پر نکنید و جا برای پف کیک باقلوا هم باقی بذارید.
حالا قالبها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بذاریدتا طلایی بشه.
قبل ازبیرون آوردن باخلال دندان یاسیخ چوبی تست کنین.
در این مدت شربت رو درست کنید.
آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید, بعد از جوش اومدن, جوهر لیمو رو اضافه کرده وشعله رو کم کرده وبذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه.
بعد از پخت کیک باقلوا , اونهاروازفربیرون آورده واستراحت میدیم تا کاملا خنک بشن.
اگه کیک وشربت هردوداغ باشند کیک شماکاملا خمیرخواهدشد.
حالاهمونطور که مینی لوف ها توی قالب هستند, روی اونا از شربت قوام اومده طی چند مرحله بریزید تا شربت به خورد کیک باقلوا بره.
بعد ازیکی دوساعت به آرامی از قالب در بیارید و سرو کنید.
نکات:
* همه مواد رو حتما از قبل از یخچال بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشن.
*آرد رو همیشه ۳ تا۴ بار الک کنید تا سبک بشه.
*میتونید یکی از مینی لوفها رو با پودر بادام و یکی رو با پودرپسته درست کنید.
*فر رو همیشه از قبل گرم کنید.
*یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میشه! میزان نمک دستور برای اینه که شیرینی کیک دل رو نزنه!
* قالب لوف یا مینی لوف همون قالبهای مستطیل کیکهای صبحانه است
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز صبح
دوست داشتنت تازه میشود
مثل بوی سنگک تازه
مثل عطر چای
روز از نـــو
دوست داشتنت از نو
💚صبحتون زیبا😋🍳
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_پودینگ_کدو
موادلازم
کدو
تخم مرغ به میزان لازم
شیر به ازای هر تخم مرغ یک پیمانه شیر
شکر به میزان شیرینی
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کدو_حلوایی
گردو خرد شده۲ق غ
پودر دارچین ۱ق غ
شیره یا شکر ۳ق غ
کره ۱ق غ
آب ۲لیوان
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯