eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد ۲۵۰ گرم، پودر شکر ۷۵ گرم، کره سرد ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، هل و وانيل 📌 رویه شیرینی: کره ۱۰۰ گرم، عسل ۳ ق س، شکر قهوه ای يا شكر معمولي۱۱۵ گرم، پسته خرد شده يا خلال پسته ١٢٠ گرم، خامه ۳ ق س آرد را همراه با پودر شكر مخلوط کنید کره را با دست نرم کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید . بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید وبعد هل ووانيل را اضافه كنيدوبا دست كاملا خمير را هم بزنيد تا خمیر آماده شود. قالب ۲۵ در ۳۵ را با کره سرد چرب کنید (من کف قالب کاغذ روغنی پهن کردم و چرب هم نکردم) خمیر را در سيني پهن كنيدو برای ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم. کره آب شده و سرد را با عسل و شکر روي حرارت خيلي كم مخلوط کرده و در آخر خامه رو اضافه كرديم وبعداز اینکه خمیر را از فر درآوردید مواد رویه را بریزید و دوباره درفر به مدت ٥ دقيقه بگذاريد بيرون بياوريد پسته ها را روي آن بريزيد و دوباره ١٠تا ١٥دقيقه در فربگذاريد.بعد از یکساعت برش بزنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 کیلوگرم آرد 00 600 میلی لیتر آب 8 گرم نمک 1 کیلوگرم پیاز 4 گرم فلفل 250 گرم کره ذوب شده طرز تهیه نمک را در 600 میلی لیتر آب حل کنید. آب را با آرد ترکیب کرده و خوب ورز دهید. بگذارید 10 دقیقه بماند. از خمیر گلوله درست کنید ، آنها را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند. کره ذوب شده را در قالب دایره ای ریخته و گلوله های خمیر را درون آن فرو کنید تا نرم شوند. پیازها را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. خمیر را با دست پهن کرده و پیازها را توزیع کنید. خمیر را به صورت گردان حلقه کنید. آنها را به ماهیتابه منتقل کنید. کره ذوب شده را مسواک زده و در دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار 30 گرم کره ، ذوب شده 4 تخم مرغ 240 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد 00 1/4 قاشق چایخوری نمک 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل شکر پودر شده طرز تهیه فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را کره زده و شکر را بپاشید. گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید. پخت 45 دقیقه. کیک را با مایه قند سرو کنید. نوش جان 💝 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی بسیار خوشمزه برای فصل گرما البته اگه کیوی گیرتون نیومد میتونین میوه های دیگه جایگزین کنیین 🥝🍌🥝🍌🥝🍌🥝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوکو مرغ و سیب زمینی مواد لازم: مواد مخلوط مرغ 500 گرم سینه مرغ خرد شده 1 پیاز کوچک 1 حبه سیر رنده شده 1/2 هویج رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه مواد سیب زمینی 3 سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذا خوری آب نمک،پاپریکا،پودر چیلی،ادویه کاری،پودر سیر طرز تهیه در یک غذاساز مرغ خرده شده،پیاز،سیر،هویج و ادویه ها را با هم میکس کرده و بصورت کوفته ها یک اندازه مطابق ویدیو شکل دهید،سپس همه کوفته ها را در یخچال قرار دهید و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید(با رنده درشت)یا مطابق ویدیو سیب زمینی ها را ورقه ای خیلی نازک برش بزنید و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،سپس سیب زمینی های رنده شده را شسته و آبکش کنید بعد دریک کاسه بریزید و با آرد، نشاسته،دو قاشق آب و ادویه ها مخلوط کنید،در مرحله بعد کوفته ها از یخچال خارج کنید و با سیب زمینی رنده شده کاور کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید(حتما باید روغن داغ باشد)تا دو طرف آن برشته و کریسپی شود نوش جان💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اگه خمیر پیتزا در دسترس ندارید داخل نون ساندویچی رو خالی کنید و مواد پیتزا رو داخلش بریزید و داخل فر بزارید نوش جان 💝 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد سبوس دار دو پیمانه تخمی نان یک قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری آب ولرم سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است نوش جان 💝 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم باقالی ۱۰۰ گرم پنیر کبابی ۲۲۵ گرم کدو ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری موسیر ۲ عدد گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم کاپاریس ۱ قاشق غذاخوری ارگانو ۱/۲ دسته جعفری ۱/۲ دسته طرز تهیه کدو و پنیر کبابی ورقه شده را را در روغن زیتون بیاندازید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید، کدو و پنیر کبابی را در آن تفت دهید تا سرخ شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. موسیر و گوجه گیلاسی خرد شده، کدو و پنیر کبابی ، باقالی و در نهایت کاپاریس را لایه لایه روی هم بریزید. سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و با سس مورد نظر میل کنید نکات باقالی ها را در آب جوش برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوستشان را جدا کنید. پنیر کبابی را ورقه ورقه کنید. کدو را نازک ورقه ورقه کنید. موسیر را حلقه حلقه کنید. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. ارگانو و جعفری را خرد کنید نوش جان 💝 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای سس 1 مشت شاهتوت 2 پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای پودینگ 1 لیتر شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری کره نرم وانیل 1 بسته پودر کرم شانتی برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین نوش جان💝 🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان طرز تهیه سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 ❤ دلیل آرامشم❤️ به چه تشبیه کنم ❤️ نام تـو را❤️ خدایا🙏❤️ ساده تر می گویم❤️ تـو❤️ تـمامیت❤ احساس منـی❤ 🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 صبحتون بخیر وشادی
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
مواد لازم تخم مرغ 4عدد کره 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه آرد سفید 1پیمانه شیر 2پیمانه عصاره وانیل 2قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود . از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید. سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕 سیب زمینی ۳عدد متوسط،هویج 1 عدد، تخم مرغ1 عدد، جعفری خردشده 1ق غ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، پودر سیر، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، روغن 🔴سیب زمینی ها رو بشویید و بپزید بعد از خنک شدن رنده کنید هویج خام هم رنده کنید، نیازی به آب گرفتن نداره. با تخم مرغ و جعفری و ادویه جات خوب مخلوط کنید. یه کاسه آب کنار دستتون باشه. اندازه ی یک قاشق از مواد بردارید. توی دستتون حالت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف کوکو رو سرخ کردین، روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافی خارج بشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : 2 عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : 4 عدد عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : 1 عدد قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : 125 گرم ریحان بازل تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری پنیر , رنده شده : 50 گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم طرز تهیه 1. هر سیب زمینی را به 8 قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید . 2. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید . 3. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید . 4. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳مدل خوشمزه با اسفناج 🤗 مواد میانی ژامبون مرغ و قارچ ۴-۵ورق یا یک لیوان(میتونید مرغ پخته و رنده شده استفاده کنید) پیازچه ۱ ق س سس مایونز ۴ ق س پنیر خامه ای ۲ ق س اسفناج پخته یک دوم لیوان نمک به مقدار لازم نان تست به مقدارلازم پودر سوخاری و تخم مرغ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
45.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏻یه غذای فوق العاده خوشمزه و خوش عطر😋 برنج: ۲ پیمانه،تن ماهی۲ عدد، گشنیز و شنبلیله ۲٠٠گرم نسبت چهار به یک، پیاز متوسط:۱عدد، فلفل سبز تند:۱عدد، کشمش ۱/۳لیوان، سیر رنده شده:۴حبه، فلفل سیاه:نصف ق چ،تمر هندی :۱ق غ(با نصف لیوان آب مخلوط کنید)، پودر دارچین:نصف ق چ، ادویه مخلوط ۱ق چ، نمک ۱ق چ 🔴پیاز نگینی تفت میدیم و بعد سبزی ماهی اضافه و حدود ی ربع با حرارت کم تفت میدیم و بعد تن ماهی و فلفل سبز تند اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه تفت میدیم و بعد ادویه جات،مغز لیمو ،سیر رنده شده اضافه و ی کم تفت میدیم که عطر ادویه ها آزاد بشه و بعد تمر هندی که با آب مخلوط و از صافی رد کردیم و کشمش که از قبل گذاشتیم خیس بخوره اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و میزاریم که مزه ها به خورد همدیگه برن بیست دقیقه بعد مواد مخلوطی آماده هست. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارد سفید قنادی ۲لیوان، شکر ۱لیوان، تخم مرغ ۳تا، روغن مایع۳/۴لیوان، ماست یا شیر ۳/۴لیوان، بیکینگ پودر ۱ق چ، وانیل ۱/۴ق چ، کنجد ۲ق ✅همه مواد دمای محیط باشن ✅ارد رو سه بار الک کنین تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا کرم‌رنگ و کشدار بشه بین کار ظرف رو دورگیری کنین.روغن و شیر اضافه یه دقیقه هم بزنین اردوبیکینگ پودروکنجد اضافه کنین وبه صورت دورانی هم بزنین قالب رو با روغن چرب کنین لیوان. رو هم چرب کنین و وسطش بزارین و موادو داخل قابلمه بریزین دم کنی بزارین شعله پخش کن بزارین رو حرارت وسط گاز با شعله کم حدود ۴۰تا ۵۰دقیقه بپزه با خلال چک کنین نپخته بود زمان بدین ✅بعد روش رو عسل یا شربت بار بزنین و به دلخواه کنجدو پودر پسته ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص کرونا مرغ، بلغور گندم۱ پیمانه،عدس 3/4 پیمانه، هویج1 عدد بزرگ، جعفری،گشنیز شوید 1 پیمانه خرد شده، گوجه 2 عدد، رب 1ق غ، پیاز یک عدد متوسط، سیر ۲ تا ۳ حبه، آبلیمو ۳ ق غ، زردچوبه، آویشن، زنجبیل، نمک ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯