#نان_کره ای🥐
🍞آرد ۱و¼پیمانه
🍞آب گرم ۲ق س
🍞کره ¼ پ
🍞شیر ولرم ¾ پ
🍞شکر۲ق س
🍞تخم مرغ ۲عدد
🍞مخمر ۲ق چ
🍭طرز تهیه 🍭
🥣۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شده و یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم.
کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم.
بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم.
فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه
🧇ژله بیسکویت یه دسر سریع و بسیار لذیذ!
🍍مواد لازم :
🔸 پودر ژله آناناس 100 گرم
🔸 آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه
🔸 بیسکویت ساده 16 عدد
🔸 شکلات چیپسی به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويتها را در قالب بچینید و ژله مایع را کمکم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.
#کیک_هندوانه
❇️مواد لازم
💠هندوانه ...یک دوم هندوانه بزرگ
💠خامه قنادی فرمگرفته ... یک یا دو پیمانه
💠انواع میوه(بلوبری، توتفرنگی، بلکبری) ... برای تزیین
❇️طرز تهیه
1⃣برای تهیه این کیک ابتدا هندوانه را نصف کرده و آن را از سمت تختش روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید.
2⃣پوست هندوانه را جدا کرده و سطح گرد آن را مانند کیک صاف و یکدست کنید.
3⃣خامه فرمگرفته را روی سطح کیک بمالید و آن را با پشت قاشق یا چاقو صاف کنید تا کاملا شکل کیک به خود بگیرد سطح کیک خود را با انواع میوه تزیین کنید.
👩🍳نوش جان👩🍳
🍥اوتميل با گريپ فروت،پسته و سس ارده
🥣🥣
يك صبحانه عالي با #جو_دوسر پرك براي دوستاني كه درخواست كرده بودن.مواد جانبي رو با توجه به ذائقه و سليقه خودتون ميتونيد تغيير بديد. براي اين دستور بايد سه چهارم ليوان جو دو سر پرك رو با يك و نيم ليوان شير پنج دقيقه بجوشونيد بعد يك ق غ چيا سيد يا تخم شربتي و يك ق چ پودر دارچين داخلش بريزيد و شعله رو خاموش كنيد.حالا سس ارده رو درست كنيد.يك ق غ عسل رو با دو ق غ ارده و دو ق شير خوب مخلوط كنيد(ميتونيد بجاي عسل از شيره ي انگور يا شيره خرما استفاده كنيد). اوتميل رو در كاسه بريزيد،روشو با #گريپ_فروت و پسته خام و سس ارده تزيين كنيد.
اين صبحانه گرم سرو ميشه،و ميتونيد تخم شربتي يا چيا سيد (دانه ي چيا) رو حذف كنيد.
#دسر_ساده_زعفرانی🧁
🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانههای ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید.
🌸 به محض اینکه شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد
#دسر_ساده_زعفرانی🧁
🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانههای ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید.
🌸 به محض اینکه شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد
#قهوه_یزدی
⚪️یکی از نوشیدنی های جالب توجه یزدی ها، قهوه مخصوص خودشان است که آن را با نام قهوه عزاداری هم می شناسند. آنها برای تهیه این قهوه، پودر قهوه ترک را به همراه آب، هل، گلاب و نبات یزدی، در ظرفی مسی می ریزند و آن را برای حداقل 6 ساعت حرارت می دهند. قهوه غلیظی که به دست می آید عطر و طعمی متفاوت و بی نظیر دارد. این قهوه در عزاداری ها جایگاه خاصی دارد و برخی قدمت مصرف آن را در میان یزدی ها از چای هم بیشتر می دانند. بد نیست بدانید قهوه یزدی به عنوان یکی از آثار ناملموس، ثبت ملی شده است.
#نان_تخم مرغی یه صبحانه جذاب و ساده
🔴5نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخممرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود.
♦️وقتی تخممرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.
🥯املت موشولینا🫒
🍅مواد لازم
نمک به میزان لازم
روغن مایع ذرت
گوجه چهار عدد
تخم مرغ سه عدد
قارچ پنج عدد
فلفل دلمه ای نصف یه دونه
سس کچاپ
پودر فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
🍛🍛🍛🍛🍛
ابتدا گوجه را داخل تابه ریز کرده، می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود، سپس روغن ذرت لادن اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اضافه نموده تفت میدهیم و سپس قارچ های خرد شده و سرخ شده را به آن اضافه می نماییم و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را درون مایع املت ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه و هم میزنیم، در آخر روی املت را از پنیر پیتزا پر میکنیم و در تابه را میذاریم و زیر تابه را کم میکنیم. بعد از پنج دقیقه غذا آمادست.