eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری 🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل می کنیم
🍘🥧🧁 مواد لازم : آرد ۲پيمانه شكر ۱ و ۱ چهارم پيمانه تخم مرغ ٤عدد روغن مايع ١ دوم پيمانه شیر ولرم ١ پيمانه پودر هل ۱ قاشق چاي خوري بکينگ پودر ٢ قاشق چايخوري پودر نارگیل ۲ ونیم قاشق غذاخوری سرپر 🥟دستور: شكر و تخم مرغ و پودر هل را خوب با همزن ميزنيم تا كرمي و پف دار شود(پنج دقيقه) روغن و شیر و پودر نارگیل را اضافه كرده و یک دقیقه با همزن هم ميزنيم. آرد و بيكينگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه كرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم ميزنيم تا مواد كاملا باهم مخلوط شود. سپس قالب را با روغن جداکننده خوب چرب كرده ، مايه كيك را درون قالب ريخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥درجه سانتيگراد به مدت پنجاه تا شصت دقيقه قرار ميدهيم نوش جان
🍱🌯 برای این بورک ها از خمیر یوفکا استفاده کردم .مایه داخلش هم گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت دادم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و آویشن زدم .قارچ اسلایس شده تفت داده شده و ذرت و فلفل دلمه ای نگینی هم رو به موادمون اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا که با کل مواد مخلوط کردم. قبل از اینکه بورک ها رو بپیچیم سطح خمیر رو با و دو قاشق شیر و کمی کره اب شده کاملا برس میکنیم مواد رو لای خمیر میزاریم به هر شکلی دوست داریم میپیچیم دوباره برای بورک ها پیچیده شده شیر و روغن مایع و زعفرون رومال میزنیم و کنجد می پاشیم روی سینی فر کاغذ مومی می اندازیم بورک ها رو در سینی فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم تا سطحشون طلایی بشه.میتونید در روغن هم سرخ کنید.
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
🥐🥐🥐 🥚مواد لازم دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غ روغن مایع و یک ق غ شربت بار با هم زن دستی مخلوط کنید نصف پیمانه شیر اضافه کرده و سپس یک و نیم پیمانه ارد را با یک ق م بکینگ پودر اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل بگیرد دقت کنید ارد قاشق قاشق اضافه شود....خمیر را دو ساعت استراحت داده سپس با قطر نیم سانت باز کنید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و سپس در شربت بار قرار دهید و بعد از چند ثانیه خارج کنید....
🍬طرز تهيه : یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید.
🥦غذای_راحت_و_آسون_با_بروکلی_و_پنیر 🥪 ‌ 🥙مواد لازم : ٣ پيمانه كلم بروكلي ١عدد تخم_مرغ بزرگ ١.٥ پيمانه موزارلا 🧀 ١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده ٢عدد سير ١/٢ قاشق چاي خوري پونه نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم ٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده ‌ ‌ 🍽طرز تهيه : همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش ) بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم . پنيري شما آمادست .‌
🍸 😋 🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه
هدایت شده از ذاکرین
_۲۰۲۲_۰۶_۲۵_۱۳_۲۶_۰۱_۶۷۳.mp3
8.09M
🔊بسیار مهم گوش کنیم👆 ✔️غربت و مظلومیت بزرگ ترین عید خدا..!!!💔 استاد دارستانی
🍧🍨🍧 مواد لازم: ٤ ليوان شير شكر١ ل آرد كيك٤ ق غ نشاسته ذرت٢ ق غ گلاب١ ل زرده تخم مرغ٢ عدد 🍥🧁طرز تهيه: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا يكدست بشه بعد روى حرارت ملايم بزاريد تا قوام بياد و مثل فرنى بشه اگر دوست داشتيد دو رنگ بشه مواد را نصف كنيد كمى كاكايو را با كمى آب داغ مخلوط كنيد و به نصف مواد بريزيد و مخلوط كنيد بعد روش را هر طور دوست داريد تزيين كنيد.
🥐نان شکم‌پر🥐 🥨مواد لازم یک عدد نان گرد باگت بزرگ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی خردشده یک عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده دو عدد فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خردشده نصف پیمانه کمی جعفری 🫔🫔🫔 1. پیاز رو تفت داده، گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده، کمی که تفت خورد، فلفل دلمه و گوجه و جعفری رو اضافه و سپس نمک، فلفل، زردچوبه زده و به مدت پنج دقیقه رو حرارت قرار دهید. 2. این نان باید برشته و کمی خشک باشه که با موادی که داخلش رو پر می‌کنیم نرم و له نشه. تمام خمیر نان رو خالی می‌کنیم. 3. توی نان رو از مواد پر کرده توی ظرف مورد نظر گذشته تزیین کرده، بعد نوش جان می‌کنید. 4 .این خوراک رو میشه با نان کوچک برای هر نفر جدا سرو کرد.
ای🥐 🍞آرد ۱و¼پیمانه 🍞آب گرم ۲ق س 🍞کره ¼ پ 🍞شیر ولرم ¾ پ 🍞شکر۲ق س 🍞تخم مرغ ۲عدد 🍞مخمر ۲ق چ 🍭طرز تهیه 🍭 🥣۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شده و یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم. کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم. بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم. فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه
🧇ژله بیسکویت یه دسر سریع و بسیار لذیذ! 🍍مواد لازم : 🔸 پودر ژله آناناس 100 گرم 🔸 آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه 🔸 بیسکویت ساده 16 عدد 🔸 شکلات چیپسی به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.
❇️مواد لازم 💠هندوانه ...یک دوم هندوانه بزرگ 💠خامه قنادی فرم‌گرفته ... یک یا دو پیمانه 💠انواع میوه(بلوبری، توت‌فرنگی، بلک‌بری) ... برای تزیین ❇️طرز تهیه 1⃣برای تهیه این کیک ابتدا هندوانه را نصف کرده و آن را از سمت تختش روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید. 2⃣پوست هندوانه را جدا کرده و سطح گرد آن را مانند کیک صاف و یکدست کنید. 3⃣خامه فرم‌گرفته را روی سطح کیک بمالید و آن را با پشت قاشق یا چاقو صاف کنید تا کاملا شکل کیک به خود بگیرد سطح کیک خود را با انواع میوه تزیین کنید. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳
🍥اوتميل با گريپ فروت،پسته و سس ارده 🥣🥣 يك صبحانه عالي با پرك براي دوستاني كه درخواست كرده بودن.مواد جانبي رو با توجه به ذائقه و سليقه خودتون ميتونيد تغيير بديد. براي اين دستور بايد سه چهارم ليوان جو دو سر پرك رو با يك و نيم ليوان شير پنج دقيقه بجوشونيد بعد يك ق غ چيا سيد يا تخم شربتي و يك ق چ پودر دارچين داخلش بريزيد و شعله رو خاموش كنيد.حالا سس ارده رو درست كنيد.يك ق غ عسل رو با دو ق غ ارده و دو ق شير خوب مخلوط كنيد(ميتونيد بجاي عسل از شيره ي انگور يا شيره خرما استفاده كنيد). اوتميل رو در كاسه بريزيد،روشو با و پسته خام و سس ارده تزيين كنيد. اين صبحانه گرم سرو ميشه،و ميتونيد تخم شربتي يا چيا سيد (دانه ي چيا) رو حذف كنيد.
🧁 🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. 🌸 به محض این‌که شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد
هدایت شده از ذاکرین
🧁 🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. 🌸 به محض این‌که شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد
⚪️یکی از نوشیدنی های جالب توجه یزدی ها، قهوه مخصوص خودشان است که آن را با نام قهوه عزاداری هم می شناسند. آنها برای تهیه این قهوه، پودر قهوه ترک را به همراه آب، هل، گلاب و نبات یزدی، در ظرفی مسی می ریزند و آن را برای حداقل 6 ساعت حرارت می دهند. قهوه غلیظی که به دست می آید عطر و طعمی متفاوت و بی نظیر دارد. این قهوه در عزاداری ها جایگاه خاصی دارد و برخی قدمت مصرف آن را در میان یزدی ها از چای هم بیشتر می دانند. بد نیست بدانید قهوه یزدی به عنوان یکی از آثار ناملموس، ثبت ملی شده است.
🔶خاگینه مغزدار 🔸مواد لازم ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۵ ق غ ▫️ماست شیرین ۴ ق غ ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل یک ق م 🔸مواد میانی ▫️پودر دارچین یک ق غ ▫️پودر گل سرخ یک ق غ ▫️گردو خرد شده نصف لیوان 🔶طرز تهیه: در عکس توضیح داده شده است
هدایت شده از ذاکرین
| او مظهر تمام صفات عجیبه بود..💛 -21روز‌تاغدیر- @sedzaker
مرغی یه صبحانه جذاب و ساده 🔴5نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخم‌مرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. ♦️وقتی تخم‌مرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.
🥯املت موشولینا🫒 🍅مواد لازم نمک به میزان لازم روغن مایع ذرت گوجه چهار عدد تخم مرغ سه عدد قارچ پنج عدد فلفل دلمه ای نصف یه دونه سس کچاپ پودر فلفل به میزان لازم زرد چوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم 🍛🍛🍛🍛🍛 ابتدا گوجه را داخل تابه ریز کرده، می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود، سپس روغن ذرت لادن اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اضافه نموده تفت میدهیم و سپس قارچ های خرد شده و سرخ شده را به آن اضافه می نماییم و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را درون مایع املت ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه و هم میزنیم، در آخر روی املت را از پنیر پیتزا پر میکنیم و در تابه را میذاریم و زیر تابه را کم میکنیم. بعد از پنج دقیقه غذا آمادست.
مواد🥣🤷‍♀️ 🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ) 🗨پودر کاکائو ۲ ق س 🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری 🗨کره نرم ۵۰ گرم 🗨شکلات ۵۰ گرم ✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد ✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. ✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر ✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم
🧚‍♀🧚‍♀ نگهدارى 💢روغن ها و چربی ها ترکیبات فاسد شدنی هستند. به طور کلی وجود رطوبت ، مجاورت با اکسیژن هوا ، آهن و مس ، حرارت و نور باعث تشدید فساد روغن میگردد. 💟بنابراین در نگهداری از روغن باید به موارد زیر توجه کنیم👇 ❇️* از قرار دادن روغن در کنار شعله ی گاز به طور جدی خودداری شود. ❇️* روغن مصرف شده نباید دوباره به ظرف اصلی برگردانده شود.
🌸 یکی از خوشمزه ترین دونات های دنیا @ashpazi_ir1
🍦🍦بستنى_انبه🥭 🧋مواد لازم: 🥭انبه حدود ٢٥٠ گرم 🥭شكر ١٠٠گرم 🥭خامه ٢٠٠گرم 🥭شير ١٠٠گرم 🥭ثعلب يك ق م 🍭طرز تهيه:🍭 انبه رو داخل بلندر ريختم و خوب ميكس كردم، خامه و شير و ثعلب و شكر رو بهش اضافه كردم و باز هم كمى همزدم و توى فريزر گذاشتم. هر يك ساعت يكبار در اوردم و كمى هم زدم و باز توى فريزر گذاشتم.. حدود ٤-٥ بار اين كارو كردم. بعدش توى ظرف در دار گذاشتم چند ساعتى توى فريزر گذاشتم بمونه و بعد استفاده كردم.
🥘طرزتهیه: ابتدا چندتا پیاز درشت رو خلال کنید تو تابه یا قابلمه(بایدتابه یا قابلمتون جوری باشه که تکه های مرغ رو هم نیوفته )بعد تکه های مرغ رو بزارین رو پیاز ها دو قاشق روغن بریزین روش و شعله رو کم کنین ودر تابه رو ببندین بزارین ۳۰ دقیقه بمونه تا پیاز آب بندازه. بعداز۳۰دقیقه بیاین وبهش فلفل سیاه،زنجفیل،نمک و چندتا آلوبخارا آضافه کنین ودر تابه رو بزارین وبرین.شعله کم باشه. ۳۰ دقیقه بعد زعفرانی که در نصف لیوان آب جوش ریختین به همراه دو سه قاشق آب نارنج یا آبلیمو به مرغ اضاف میکنیم ومجددا درب تابه را میزاریم وحدود۲۰ دقیقه بعد درب را برداشته و شعله را بلندتر میکنیم ودوطرف مرغ رو داخل همون تابه توسس سرخ میکنیم.