eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗🥩🍗🥩🍖🥩🍖 کردن گوشت🥩 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 👈2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 👈3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 👈4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.
مواد لازم: 🥄1 قالب ۱۰۰ گرمی شکلات سفید 🥄توت فرنگی خشک (۱۰ گرم) 🥄پسته (۳۰ گرم) دستور تهیه: 🍜پسته ها و توت فرنگی ها را خرد و ریز ریز کنید. 🍜شکلات را به تکه های کوچک مربعی بشکنید و در مایکرو ویو آب کنید. 🍜 پسته و توت فرنگی را مخلوط کنید و کمی از آن را هم نگه دارید. این مخلوط را در ظرفی پهن کنید و پسته ها و توت فرنگی هایی که برای تزئین نگه داشته بودید را رویش بریزید. 🍧سپس در فریزر بگذارید تا کاملاً ببندد. بعد از فریزر درآورید و به تکه های کوچکتر بشکنید. 🍫شما می توانید این دستور را با طعم های دیگر هم امتحان کنید. به طور مثالً بجای توت فرنگی از کشمش، یا میوه های خشک استفاده کنید
مواد لازم: 🥄1 قالب ۱۰۰ گرمی شکلات سفید 🥄توت فرنگی خشک (۱۰ گرم) 🥄پسته (۳۰ گرم) دستور تهیه: 🍜پسته ها و توت فرنگی ها را خرد و ریز ریز کنید. 🍜شکلات را به تکه های کوچک مربعی بشکنید و در مایکرو ویو آب کنید. 🍜 پسته و توت فرنگی را مخلوط کنید و کمی از آن را هم نگه دارید. این مخلوط را در ظرفی پهن کنید و پسته ها و توت فرنگی هایی که برای تزئین نگه داشته بودید را رویش بریزید. 🍧سپس در فریزر بگذارید تا کاملاً ببندد. بعد از فریزر درآورید و به تکه های کوچکتر بشکنید. 🍫شما می توانید این دستور را با طعم های دیگر هم امتحان کنید. به طور مثالً بجای توت فرنگی از کشمش، یا میوه های خشک استفاده کنید
❄️تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان روغن مايع 1ليوان ماست1 ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم سيب زميني3 عدد متوسط جعفري خرد شده 4 ق غ بكينگ پودر2 ق م كنجدبميزان لازم سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه درظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر که از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم .
طرز تهیه هم خیلی راحته سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ می کنیم
❗️شاتوت 1 كیلوگرم ❗️آب 1 لیوان ❗️شكر 2 لیوان 🔹شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید. آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود.
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان هایی از پیاده روی اربعین ۱ عجیب ترین و بی ریاترین نذر ! نذرِ سایه !!
ابتدا برای سه نفر 600 تا 700 گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و 4 تا 5 قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن. پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
مواد لازم: آب پرتقال : ۳ لیوان شکر : ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک، ۷۰ گرم) نشاسته ذرت : ۱ استکان (۴۰ گرم) برای روی لوکوم: پودر نارگیل طرز تهیه: آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید. آب پرتقال، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بزارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک الی دو دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. مواد پخته شده را داخل لیوان یا قالب هایی که با آب کاملا خیس کردید و آب آن را بیرون ریختید بریزید.وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بزارید و چند ساعت صبر کنید سرد شود،بعد از اینکه کاملا سرد شد ابتدا کناره های لیوان یا قالب را جدا کنید و سپس برگردانید و خارج کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و تمام
🍘 🥚مواد لازم قارچ 500 گرم تخم مرغ 4 عدد آرد نان سفيد مقداري نمک و فلفل به ميزان لازم روغن به مقدار کم 🌮طرز تهیه قارچ هارا چرخ کنيد يا ريز خرد کنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنيد. مقداري آرد الک شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد. نمک و فلفل هم به ميزان لازم به آن اضافه کنيد.سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود.
برای 4 نفر هر پرس:290 گرم کالری هر پرس:139 مواد لازم: ➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری ➕فلفل قرمز.....1 عدد ➕گوجه......2 عدد ➕کدو.......2 عدد ➕بادمجان......2 عدد ➕سیر......5 حبه ➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری ➕آویشن......1 قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم
مواد لازم: شیر ۲لیوان کاسترد ۲قاشق غذاخوری شکر ۲قاشق غذاخوری سر پر پودر ژله (ترجیحا میوه‌های قرمز رنگ) ۱ بسته ابتدا پودرژله را درون کاسه ای ریخته دو لیوان اب جوش ریخته هم‌میزنیم‌تا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد درون ظرف های سرو ریخته درون یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده یک قابلمه کوچک برداشته و کاسترد،شیر ،شکررابریزید. آنها را به خوبی هم بزنید تا کاسترد کاملا درون شیر حل شود. سپس قابلمه را بر روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید. ترکیب فوق را به وسیله قاشق یا همزن دستی به صورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آیدو غلیظ شود گاز زا خاموش کرده میگذاریم کاسترد کاملا سرد بشه بعد ژله ها رو از یخچال در اورده کاسترد سرد شده رو با همزن خوب میزنیم تا یکدست بشه بعد به ارومی روی ژله ها میریزیم و میزاریم یخچال ۱الی ۲ساعت