eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان هایی از پیاده روی اربعین ۱ عجیب ترین و بی ریاترین نذر ! نذرِ سایه !!
ابتدا برای سه نفر 600 تا 700 گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و 4 تا 5 قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن. پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
مواد لازم: آب پرتقال : ۳ لیوان شکر : ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک، ۷۰ گرم) نشاسته ذرت : ۱ استکان (۴۰ گرم) برای روی لوکوم: پودر نارگیل طرز تهیه: آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید. آب پرتقال، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بزارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک الی دو دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. مواد پخته شده را داخل لیوان یا قالب هایی که با آب کاملا خیس کردید و آب آن را بیرون ریختید بریزید.وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بزارید و چند ساعت صبر کنید سرد شود،بعد از اینکه کاملا سرد شد ابتدا کناره های لیوان یا قالب را جدا کنید و سپس برگردانید و خارج کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و تمام
🍘 🥚مواد لازم قارچ 500 گرم تخم مرغ 4 عدد آرد نان سفيد مقداري نمک و فلفل به ميزان لازم روغن به مقدار کم 🌮طرز تهیه قارچ هارا چرخ کنيد يا ريز خرد کنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنيد. مقداري آرد الک شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد. نمک و فلفل هم به ميزان لازم به آن اضافه کنيد.سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود.
برای 4 نفر هر پرس:290 گرم کالری هر پرس:139 مواد لازم: ➕فلفل سیاه.....1 قاشق چای خوری ➕فلفل قرمز.....1 عدد ➕گوجه......2 عدد ➕کدو.......2 عدد ➕بادمجان......2 عدد ➕سیر......5 حبه ➕روغن زیتون.....3 قاشق غذاخوری ➕آویشن......1 قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔹تمام سبزیجات را حلقه ای خرد کنید . بادمجان را داخل آب نمک به نیم ساعت قرار دهید تا تلخی ان گرفته شود . سپس سبزیجات را درون یک ظرف مناسب ریخته و ترکیب روغن زیتون ،آویشن،فلفل سیاه و نمک را روی آن ها می ریزیم . فر را روشن کرده در دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه می پزیم
مواد لازم: شیر ۲لیوان کاسترد ۲قاشق غذاخوری شکر ۲قاشق غذاخوری سر پر پودر ژله (ترجیحا میوه‌های قرمز رنگ) ۱ بسته ابتدا پودرژله را درون کاسه ای ریخته دو لیوان اب جوش ریخته هم‌میزنیم‌تا کاملا ذرات ژله حل بشه بعد درون ظرف های سرو ریخته درون یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده یک قابلمه کوچک برداشته و کاسترد،شیر ،شکررابریزید. آنها را به خوبی هم بزنید تا کاسترد کاملا درون شیر حل شود. سپس قابلمه را بر روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید. ترکیب فوق را به وسیله قاشق یا همزن دستی به صورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آیدو غلیظ شود گاز زا خاموش کرده میگذاریم کاسترد کاملا سرد بشه بعد ژله ها رو از یخچال در اورده کاسترد سرد شده رو با همزن خوب میزنیم تا یکدست بشه بعد به ارومی روی ژله ها میریزیم و میزاریم یخچال ۱الی ۲ساعت
مواد لازم:آب پرتقال: 3 لیوان، شکر : 70 گرم(حدود یک استکان)،نشاسته ذرت : 3 ق غ طرز تهیه: آب پرتقال(صنعتی باشه بهتره)رو همراه نشاسته و شکر داخل ظرفی ریخته با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته در آبمیوه کامل حل بشه. سپس ظرف رو روی حرارت متوسط قرار داده تا وقتیکه به نقطه جوش برسه مدام هم میزنیم، وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت رو تا آخر کم کرده و باز حدود چهل وپنج دقیقه تا یک ساعت مدام هم میزنیم،وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و داخل فنجان یا لیوان یا قالب های دلخواه ریخته، صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و به دمای محیط برسه،سپس دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از این مدت ابتدا با کمک چاقو،کناره های لوکوم رو از فنجان جدا کرده،سپس فنجان رو برگردونده و لوکوم رو از فنجان خارج میکینم. در آخر میشه هم در پودر نارگیل غلتوند هم در نشاسته ذرت
😋 🥄مواد لازم 3 عدد زرده تخم مرغ 150 گرم پودرقند یك فنجان مغز گردوی خشك شده یك قاشق مرباخوری آرد یك قاشق چایخوری بیكینگ پودر كمی هل یا وانیل 🥣طرز تهیه زرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودرقند را اضافه و آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم. سپس نصف پودرقند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه را نیز اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد.در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :217 مواد لازم : ➕گل کلم...... 600 گرم ➕پنیر پیتزا...... 70 گرم ➕آرد گندم...... نصف لیوان ➕تخم مرغ..... 2 عدد ➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری ➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍵مواد لازم برنج‌ اعلا۲۰۰ گرم شكر۱۰۰ گرم‌ زعفران‌ آسیاب‌ شده‌یك‌ سوم‌ قاشق‌ چایخوری‌ شیر۳۰۰ سی‌سی‌ كره‌ آب‌ كرده‌۳ قاشق‌ غذاخوری‌ میخك‌۳ عدد هل‌ نكوبیده‌۳ عدد كشمش‌ درشت‌۳۰ گرم‌ پودر پسته‌ مقداری‌ برای‌ تزیین‌ 🥣طرز تهیه ابتدا برنج‌ را یك‌ ساعت‌ قبل‌ از پخت‌ در آب‌ خیس‌ كرده‌ و در یك‌ قابلمه‌ با شیر، شكر، زعفران‌، میخك‌، هل‌ و كشمش‌ می‌پزیم‌. بعد از این‌ كه‌ برنج‌ پخت‌، كره‌ آب‌ كرده‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌ و در كاسه‌ای‌ ریخته‌، روی‌ آن‌ را با پودر پسته‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.
🍵مواد لازم برنج‌ اعلا۲۰۰ گرم شكر۱۰۰ گرم‌ زعفران‌ آسیاب‌ شده‌یك‌ سوم‌ قاشق‌ چایخوری‌ شیر۳۰۰ سی‌سی‌ كره‌ آب‌ كرده‌۳ قاشق‌ غذاخوری‌ میخك‌۳ عدد هل‌ نكوبیده‌۳ عدد كشمش‌ درشت‌۳۰ گرم‌ پودر پسته‌ مقداری‌ برای‌ تزیین‌ 🥣طرز تهیه ابتدا برنج‌ را یك‌ ساعت‌ قبل‌ از پخت‌ در آب‌ خیس‌ كرده‌ و در یك‌ قابلمه‌ با شیر، شكر، زعفران‌، میخك‌، هل‌ و كشمش‌ می‌پزیم‌. بعد از این‌ كه‌ برنج‌ پخت‌، كره‌ آب‌ كرده‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌ و در كاسه‌ای‌ ریخته‌، روی‌ آن‌ را با پودر پسته‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.
🥪 🍱مواد لازم گردوي آسياب شده 200 گرم تخم مرغ 4 عدد پياز درشت 1 عدد رب انار 2 قاشق غذاخوري کنجد خام 1 قاشق غذاخوري زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل به ميزان لازم جعفري، گوجه فرنگي و تربچه براي تزئين 🍣طرز تهیه گردوي آسياب شده يا چرخ شده را با پياز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسياب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم مي زنيم تا مايه ي کوکوي ما به دست آيد.روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهاي ديگر داخل روغن با شعله ملايم سرخ مي کنيم. پس از پختن کوکو آن را در ديس چيده همراه با جعفري و گوجه فرنگي و تربچه تزئين مي کنيم. نکته اين کوکو را به صورت سرد و گرم سرو مي کنند.