فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خشک کردن انجیر
@honare_ashpazii😋
#کوکی_چیپس_شکلات »
موادّ لازم :
کره : ۱۰۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
گردو خرد شده : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی (نسوز) : ۱ پیمانه
طرز تهیّه :
کره و پودر قند را بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را به آن بیافزایید و مواد را کاملاً مخلوط کنید. بیکینگ پودر ، آرد ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و پس از الک کردن به تدریج به موادّ قبلی بیافزایید. گردو و شکلات چیپسی را به مایع بیافزایید و با قاشق یا با دست مواد را گلوله کنید و کف سینیِ فرِ (دارای کاغذ روغنی و چرب) قرار دهید. در آخر در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدّت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
🍪 شکلات چیپسی دو نوع می باشد : یک نوع آن نسوز و مقاوم به حرارت است و در شیرینی در فر بر اثر حرارت ذوب نمی شود (برای این شیرینی بهترست از این نوع استفاده کنید). و نوع دیگر آن در اثر حرارت ذوب خواهد شد.
🍪 می توانید از شکلات چیپسی سفید یا رنگی برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن شیرینی نیز استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شيرينى_ملكه
مواد لازم:
براى خمير
▫️کره 150 گرم
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️آرد 300 گرم
▫️وانیل 1/8 قاشق مرباخوری
▫️پودر شکر 90 گرم
▫️براى مواد رويى شيرينى
▫️خامه 30 گرم
▫️کره 30 گرم
▫️عسل 50 گرم
▫️خلال بادام 130 گرم
▫️زعفران دمكرده يك قاشق خورى
طرز تهيه:
🔸کره، پودر شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا همه مواد مخلوط بشه. بعد آرد را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. اگر خمیر چسبناک بود روی خمیر رو با پلاستیک بپوشونید و یک ساعت در یخچال بزارید.(آرد اضافه نکنید).
حالا قالبهای کوچک تارت به قطر 3 سانتیمتر یا کمی بزرگتر را با خمیر به ضخامت دو تا سه میلیمتر بپوشانید. فقط کف قالبتون باید نازکتر از دیواره ها باشه. فر را از قبل روشن کنید روی درجه 180 درجه فارنهایت تا گرم بشه.حالا قالبها را روی قفسه فرتون قرار بدید یا میتونید تو یه سینی بچینید و بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه،بعد از فر در بیارید و بگذارید تارت ها خنک بشن.
کره، خامه و عسل را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا جوش بیاد. خلال بادام و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.مقداری از موادتون رو روی تارتهایی که سرد شدن بریزید.شعله بالای فر رو روشن کنید و دوباره تارتها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر بزارید تا بادامها طلایی بشن. بعد از پخت می تونید روی خلال بادامها رو شربت بزنید و بعد روشون پسته بپاشید و بعد از سرد شدن کامل از قالب جدا کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_لیوانی_تکنفره تشکیل شده از یک لایه بیسکویت پودر شده ،پودر پسته،پودینگ وانیلی و پودینگ شکلاتی
پودینگ وانیلی و شکلاتی
مواد لازم برای پودینگ وانیلی
شکر : 1/3 پ
نشاسته ذرت : 3 ق غ
نمک : 1 پنس
شیر : 2 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت : 1 عدد
عصاره وانیل : 2 ق چ
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
شکر : 1/2 پ
پودر کاکائو : 1/3 پ
نشاسته ذرت : 3 ق غ
نمک : 1پنس
شیر : 2 و 2/3 پ
تخم مرغ درشت : 1 عدد
عصاره وانیل : 2 ق چ
طرز تهیه
1-در یک کاسه ی متوسط شکر ،نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید(برای پودینگ شکلاتی ، پودر کاکائو رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید)
2-در یک ظرف دیگر ، تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و 2/3 پ شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
3-به آرامی مخلوط شیر را به مخلوط شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بعد کنار بگزارید.
4-بقیه ی شیر را (2 پ) توی یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت بگزارید تا به جوش بیاد.
5-وقتی جوش اومد از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آهستگی به شیر داغ اضافه کنید و دائم هم بزنید.بعد تقریبا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.بعد از اینکه غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را اضافه کنید.
برای سرو یک لایه بیسکویت شکلاتی پودر شده رو کف لیوان خوب فشرده کردم بعد روش پودر پسته ریختم و پودینگ وانیلی و روش پودینگ شکلاتی.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_دوغ
#آش_دوغ_اردبیلی
مواد لازم
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ حبه رنده شده
آرد سفید ۱ ق غذاخوری
دوغ دو لیتر
نخود پخته ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان
سبزی آش ۲۰۰ گرم یا یک کاسه
نمک و فلفل سیاه و زرچوبه مقداری
ابتدا برنج نیمدانه یا مثل من درسته رو خیس کنین (اگه برنجتون درسته بود بعد خیس خردن مثل من خردش کنین)
تو یک ضرف برنج ،تخم مرغ،آرد و سیر رنده شده رو مخلوط کن بریز تو قابلمه
حالا دوغ رو هم روش بریزین و هم بزنین و زمان بدین تا دوغ جوش بیاد مدام هم همبزنین تا دوغ نبره و برنج پخته بشه، حالا سبزی و نخود پخته رو اضافه کن
و کمی هم نمک بزنین در قابلمه رو نیمه باز بزار تا آش کاملا جا بیوفته.
تو تابه با کمی روغن و فلفل سیاه و زرچوبه یک نعناع داغ درست کن
آش که جا افتاد برای تزیین از این نعناع داغ استفاده کن .
نوش جان 💞
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مرغ_پنیری
فیله مرغو با پودر سیر ،پودر پیاز ، پودر پاپریکا ، نمک وفلفل مزه دار کردم چند ساعتی موند و بعد لای اون پنیر پیتزای ورقه ای گذاشتم ،رولش کردم و توی پودر نان باگت غلتوندم و توی روغن فراوان سرخشون کردم .
@fast_food
✅کبه سیب زمینی 😋
.
✍ مواد لازم:
سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
یک عدد پیاز نگینی خرد شده
۳۰۰ گرم گوشت چرخی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده 2ق غ
آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
روغن به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بورک_بادمجان 🥐🍆
🍞برای خمیر:👇
- آرد 4 و نیم لیوان
- 1 و نیم لیوان آب
- 3 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
🧈برای بین خمیر:👇
- کره 125 گرم
- نصف فنجان روغن
🍆برای مواد داخلی:👇
- بادمجان به مقدار لازم
- 2 عدد فلفل سبز
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان روغن
طرز تهیه:👇
ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.
برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_غوره_قلقلی 😁
.
اسمش بانمکه نه؟
برای تهیه این خوشمزه جذاب ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک و فلفل زردچوبه ادویه و نصف ق چ خ سماق ترکیب کنید و خوب ورز بدید اگه انسجام نداشت بهش یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید بعد اگه وقت داشتید یک ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید اگروقت نداشتید قلقلی کنید و داخل تابه سرخشون کنید و بعد از تابه خارج کنید یه پیاز رو نگینی خرد کنید داخل تابه تفت بدید نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید دوقاشق رب گوجه اضافه کنید و بعد یه لیوان آب جوش اضافه کنید و بعد قلقلی هارو داخل تابه بریزید و اجازه بدید خورشت جا بیفته پنج دقیقه نهایی دوتا گوجه رو سرخ کنید و به همراه غوره خورشت اضافه کنید می تونید کنار خورشت بادمجون سرخ شده سرو کنید نوش جان❤
@fast_food
#شیرینی_کنجدی
این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.
کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط
پودر شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک و یک دو پیمانه
سرکه 1 ق چ
نمک یک پنسه
وانیل یک چهارم ق چ
کنجد به مقدار لازم
پسته خورد شده به مقدار لازم
کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست
گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_کنجدی
این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.
کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط
پودر شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک و یک دو پیمانه
سرکه 1 ق چ
نمک یک پنسه
وانیل یک چهارم ق چ
کنجد به مقدار لازم
پسته خورد شده به مقدار لازم
کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست
گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از تبلیغات حلال
♨️ فرصتی ویژه برای بانوان عزیز در فضای مجازی 🤩
📌سرت شلوغه ⁉️ دوست داری حافظ قرآن بشی⁉️
💠شاغل هستی و نمیتونی کلاس آنلاین شرکت کنی ⁉️
✅نوجوونای عزیز میخوان بعد از سال تحصیلی حافظ کل یا چند جز قرآن بشی⁉️
💯برای همه برنامه متناسب با خودشو داریم😉
◀️راستی مشاوره رایگان هم داریم☺️🤩
💢جانمونی هااااااhttp://eitaa.com/joinchat/846463000C2e904613e0
هدایت شده از ذاکرین
📌#دعوت_به_همکاری
❌ویژه بانوان فقط ❌
💯خانم های عزیزی در زمینه های «مربی حفظ قرآن، حفظ کودکان،تدریس قرآنی مفاهیم و تجوید، ادمین پاسخگویی، ادمین پست گذاری،ادمین تبادلات» تخصص دارد و تمایل دارد در سال جاری درآمدی داشته باشد به لینک زیر مراجعه کنید.
http://eitaa.com/joinchat/846463000C2e904613e0
#بورک_بادمجان 🥐🍆
🍞برای خمیر:👇
- آرد 4 و نیم لیوان
- 1 و نیم لیوان آب
- 3 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
🧈برای بین خمیر:👇
- کره 125 گرم
- نصف فنجان روغن
🍆برای مواد داخلی:👇
- بادمجان به مقدار لازم
- 2 عدد فلفل سبز
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان روغن
طرز تهیه:👇
ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.
برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
هدایت شده از ذاکرین
.
پارچه های ۳۵ تومنی 👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3281125428C162f1c35ea
.
#کوکی_چیپس_شکلات »
موادّ لازم :
کره : ۱۰۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
گردو خرد شده : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی (نسوز) : ۱ پیمانه
طرز تهیّه :
کره و پودر قند را بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را به آن بیافزایید و مواد را کاملاً مخلوط کنید. بیکینگ پودر ، آرد ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و پس از الک کردن به تدریج به موادّ قبلی بیافزایید. گردو و شکلات چیپسی را به مایع بیافزایید و با قاشق یا با دست مواد را گلوله کنید و کف سینیِ فرِ (دارای کاغذ روغنی و چرب) قرار دهید. در آخر در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدّت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
🍪 شکلات چیپسی دو نوع می باشد : یک نوع آن نسوز و مقاوم به حرارت است و در شیرینی در فر بر اثر حرارت ذوب نمی شود (برای این شیرینی بهترست از این نوع استفاده کنید). و نوع دیگر آن در اثر حرارت ذوب خواهد شد.
🍪 می توانید از شکلات چیپسی سفید یا رنگی برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن شیرینی نیز استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
بجای اینکه ۶ملیون بدی #سیسمونی داغون و بی کیفیت بخری😒
بیا یجا بهت نشون بدم چه سیسمونیای شیکی داره مامان جونی😍💋
ساده بگم یه #سیسمونی واسه دخترم ازاینجا خریدم مفتت دل همرو بردم 🤤👇
http://eitaa.com/joinchat/253624325C29e3fe1255
#اولین باره جایی خرید میکنم انقدر راضیم❤️
#پاستا #farfalle
يك پياز بزرگ را ريز ريز خرد كنيد.
توى كمى روغن با حرارت ملايم سرخ كنين، كمى زرد چوبه و بيشتر پودر كارى بزنين. دو سه عدد سير هم توش خرد كنيد.
نيم كيلو گوشت را توى پياز بزنين و سرخ كه شد، رب و گوجه رنده شده بهش اضافه كنيد.
.
اجازه بدين با حرارت كم قشنگ تفت بخوره تا قرمز و خوشرنگ شه.
.
نمك، فلفل، پودر پاپريكا، ريحون خشك و اويشن ادويه هايى بود كه من استفاده كردم. پاپريكاى قرمز و زيتون سياه هم براى زيبا شدنش و البته خوشمزه شدنش توش اضافه كردم.
به گوشت من اصلا اب اضافه نمى كنم.
براى جوشوندن پاستا، اب زياد بجوشونين، نمك و كمى زردچوبه توى ابش به همراه چند قطره روغن بريزين و پاستا را توش بپزين. بلافاصله بعد ابكش كردن اب سرد روش بريزين و با گوشت مخلوط کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✅کبه سیب زمینی 😋
.
✍ مواد لازم:
سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
یک عدد پیاز نگینی خرد شده
۳۰۰ گرم گوشت چرخی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده 2ق غ
آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
روغن به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#رشته_پلو_با_عدس
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
برنج: 2 پيمانه
رشته پلويي: حدوداً 100 گرم
عدس پخته: 1 پيمانه
كره: 50 گرم (يا روغن 2 تا 3 قاشق غذا خوري)
دارچين: 2 قاشق مربا خور
نمك و فلفل: به دلخواه
زعفران آب كرده: به دلخواه
پودر زيره ي سبز: 1 قاشق چاي خوري
پياز سرخ كرده: 3 تا 4 قاشق غذا خوري
طرز تهيه
ابتدا برنج را بشوييد و همراه نمك خيس كنيد.
سپس آن را در آبجوش بريزيد و بعد از چند جوش (بسته به نوع برنج) در اواخر پخت، رشته را بريزيد. سپس عدس پخته را اضافه كنيد بعد از يكي دو جوش برنج را آبكش كنيد. در قابلمه اي روغن يا كره را بريزيد و ته ديگ را به دلخواه نان يا سيب زميني بگذاريد.
برنج را كم كم اضافه كنيد و لابه لاي آن دارچين بپاشيد.
سپس قابلمه را روي حرارت بگذاريد و نصف استكان آب روي آن بدهيد.
ابتدا حرارت را زياد كنيد و بعد از بخار كردن برنج حرارت را كم كنيد. روي برنج كره ي آب كرده بريزيد و برنج را دم كنيد
نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیراشکی_ماهی
مراحل ساخت پیراشکی به شکل ماهی🐬🐬🐬
مواد داخلش سلیقه ای هست
خمیر هم خمیر جادویی
طبق شکل خمیرو حالت دادم داخل سینی فر همین کارو کردم. چون انتقال خمیر به سینی سخته
مواد داخل پیراشکی دلبخواهی است.
من پیاز. فلفل دلمه سبز و رنگی. گوجه. ذرت و سوسیس ریختم.
تمام مواد رو با کمی روغن و فلفل سیاه و نمک تفت دادم و گذاشتم خنک شد. خمیر جادویی رو داخل سینی فر باز کردم. قالب ماهی رو روش گذاشتم و با چاقو اضافه هاشو جدا کردم.
بعد روی خمیر سس گوجه زدم. بعد موادمو ریختم و بعد هم پنیر پیتزا. مرحله بعد دوباره خمیر رو روی سطح صافی با وردنه بازکردم و اندازه بدن ماهی دراوردم و روی خمیر قبلی گذاشتم و لبه هاشو چسبوندم.
برای سر و باله و دم هم کمی خمیر گذاشتم. در آخر روی تمام سطح رو زرده تخم مرغ زدم و سوسیس هارو بشکل پولک چسبوندم. قسمتهایی هم سیاه دونه پاشیدم.
داخل فر گذاشتم با دمای حدود 170 تا زمانی که زیرش طلایی شد. بعد گریل رو روشن کردم تا روی ماهی هم طلایی شد و تمام. کمی که خنک شد از سینی جداش کردم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾