پلو زرشک و کوفته ریزه
طرزتهیه:
دویست وپنجاه گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده خوب مخلوط کنید نمک بزنید(فقط نمک دیگه زعفرون نمیخوادا که مزه کباب تابه ای بگیره) و اندازه یه الوی کوچیک تو دستتون بذارید وگرد کنید و بعد تو کمی روغن سرخ کنید
در تابه ای مقداری زرشک را با کره کمی تفت بدید و زعفرون دم شده اضافه کنید
حالا سه پیمونه برنج خیس خورده را ابکش کنید اگر دوست داشتید از گوشت وزرشک لابه لای برنج بذارید ودم کنید یا مثل من برنج را جدا دم بذارید واز مواد موقع سرو غذا استفاده کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
ماهیچه
براي پخت ماهيچه ،اول اونها رو با مقدار زيادي پياز سرخ كردم و با مقدار كمي اب و با حرارت كم و زمان طولاني اجازه دادم بپزه(ميتونيد از زودپز هم استفاده كنيد اما اين غذا هرچقدر ارومتر بپزه خوشمزه تر ميشه)نيم ساعت اخر پخت يه تيكه چوب دارچين و نمك و زعفرون هم اضافه كردم
ماهيچه غذاي سنگينبه و اگه در كنارش باقالي پلو سرو بشه به خاطر وجود شويد به هضم زودتر و همينطور اب كردن چربيهاي اين غذا كمك ميكنه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن های شله زرد،چه کار کنیم شله زرد آب نیندازد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کافی_میکس
تخم مرغ 4عدد
وانیل یک چهارم ق چ
ب.پ یک ق غ
گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
روغن یک لیوان سرخالی
شکر یک لیوان
کافی میکس فوری دو بسته
آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین)
شیر نصف لیوان
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود
زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود
سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم
آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم
در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا ۲۰ سانت.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_نرگسی_اسفناج
موادلازم برای۴نفر:
اسفناج تازه یک کیلوگرم پاک شده(هرکدبانوی باتوجه به خوراک خانواده حتما میدونه چقدرلازمه)
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر2حبه (دلخواه)
✍️طرزتهیه:
اسفناج ها درشت خرد کنید سپس داخل قابلمه ای بریزید. 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید. (سرخ نکنید) پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و یا مثل من سرو کنید ( بهتروقشنگتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).
من یکی ازتخم مرغهارو نیمروکردم وبا پیازسرخ شده وگردو و.. تزیین کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_كلم_با_ذرت_گوجه_گيلاسي
انواع سالاد_كلم هميشه مورد استقباله و تقريبا در كنار تمام غذاها سرو ميشه،هم فست_فودها و هم غذاهاي ايراني.
طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده
: اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي #سس ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه و موقع سرو كمي ساقه پيازچه خرد شده روش بريزيد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#زولبیا😋
یک لیوان سرخالی نشاسته
نصف لیوان ماست پرچرب(بهتراست ازماست سون استفاده بشه)
یک قاشق غ خ گلاب
دوقاشق غ خ زعفران دم کرده
یک قاشق چ خوری روغن مایع
دو قاشق غ خ اردسفید
بگنینگ پودر نصف ق چ خ
موادشربت
یک لیوان سرخالی شکر
1/3لیوان اب
2قاشق غ خ گلاب
نصف قاشق چ خ ابلیمو
چند دانه هل.کمی زعفران
گلوکز مایع.(ضروری نیست
نشاسته رو باماست مخلوط میکنیم تا نرم شود .گلاب. زعفران.روغن.ارد رو به مواد میزنیم و باهمزن حدود 3.4 دقیقه میزنبم تا مواد ازحالت سفت خارج بشه .خمیر باید بعداز زدن حالتی کش دار پیداکنه.
حالا مواد رو کنار میگزاریم درش را میگزاریم 3 ساعت استراحت میدهیم.ده دقیقه قبل ازسرخ کردن زولبیا شربت رو اماده میکنیم چون شربت باید برعکس بامیه داغ باشد.
حالا شکر و اب رو میریزیم توی قابلمه گلاب .ابلیمو.رو اضافه میکنیم و زیرش رو روشن میکنیم و هم میزنیم و میگزاریم ببه جوش بیاید به محض ابنکه بجوش اومد تست کنید اگر شکرحل شده زعفران و هل و گلوکز رو بهش بزنیم و هم بزنید مواد باید حالا چسبنده باشد.حالا زیرش راخاموش میکنیم.موادزولبیا رو توی قوطی سس میریزیم .2 سانت روغن توی قاابلمه میریزیم میزاریم حسابی داغ بشه.اول تست میکنین یک قطره از مواد رو توی روغن بندازیم اگر پف کرد و بالا اومد ینی روغن امادس حالا توی روغن به صورت دایره های تودرتو مواد روبریزید اینجا سرعت عمل باید بالا باشه و تند تند باقاشق پشت و رو کنید تا طلایی شود و دربیاورید و داخل شربت بیندازید.2.3 ثانیه درون شربت قراریگیرد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#سفره_آرایی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال
مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایدهی خوشمزه برای آشپزی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از گسترده | برند🎖
🐩تیپ شخصیتی شما چیه؟
🐕تست های شخصیت مایرز رو بزن و خودت رو بهتر بشناس
💫این برنامه رو نصب کنید ، میزان هوش خودتون رو در شاخص های مختلف بسنجید , تیپ شخصیتی خودتون رو هم بشناسید.
👇👇👇
MBTI Test 29 v1.1.0.apk
4.1M
کوتاهترین تست هوش را حل کنید تا درجه نخبگیتون مشخص بشه
#هوش_کلامی
#هوش_عددی
#هوش_اجتماعی
#هوش_تجسمی
قلیه میگو جنوبی😋
مواد لازم :
ماهی 300 گرم
سبزی 300 گرم(200 گرم گشنیز و 100 گرم شنبلیله)
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی اختیاری 1قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
تمر هندی (عصاره) ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱- ابتدا پیاز را در قابلمهای با كمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت میدهیم.
۲- بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به سبزیها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوندو اب جوشیده به خورشت اضافه کرده. و اجازه میدهیم خورشت جا بیفتد.(در اینجا میتوان یک قاشق رب گوجه نیز سرخ کرد و اضافه کرد)
۳- در این مرحله میگو را به همراه سیر،نمک،ادویه و دارچین و زردچوبه تفت میدیم و حدود دو قاشق زعفران غلیظ اضافه میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم.
۴- نیم ساعت آخر پخت عصاره تمبر هندی را به خورشت اضافه میکنیم.
برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
كرم زردآلو
پوره ى زردآلو: 2 لیوان
پودر ژلاتين:3ق.غ
خامه صبحانه: نصف پاکت
آب سرد: نصف لیوان
مواد کرم👇👇👇
زرده تخم مرغ :يك عدد
شير : 2لیوان
شكر:1لیوان
نشاسته ذرت: نصف لیوان
وانيل: يك چهارم ق چ
نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد .
زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود
نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد .
روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . در پستهای بعدی دستور مربا زردالو رو میزارم.
#کرم_زردآلو
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh