#بورک_سیب_زمینی
آرد 500 گرم.
آب 250 میلی لیتر.
کره آب شده 50 گرم.
نمک یک قاشق چایخوری.
🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعدازکمی تفت خوردن زیرگاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.
🔸برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاداگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنیدباید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین وبعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم درکلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشوبا دست ببندیدودرروغن داغ سرخ کنید، نوش جان
#کباب_برنجی🍛
🥩گوشت : 500 گرم
🍚برنج : ⅕ پیمانه
🍾روغن : 1 پیمانه
🥣آرد : 1 پیمانه
🥚تخم مرغ : 2 عدد
🧅پیاز : 2 عدد
🧂نمک : به مقدار لازم
🥄فلفل : به مقدار لازم
🍛برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
#کتلت_مارشال
طرز تهیه
هم خیلی راحته سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ میکنیم
#آبنبات_چوبی🍭
🧊مواد لازم
🍭آب، شکر یا قند، اسانس، رنگ خوراکی، چوب مخصوص
🍬طرز تهیه🍬
👇👇👇
آب و قند یا شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا بجوش بیاید و قند یا شکر داخل آب جوش به خوبی حل شود و آنچه به دست می آید یک شربت شفاف و چسبناک می باشد، سپس اسانس (طعم دلخواه) و رنگ خوراکی (رنگ دلخواه) را به این شربت اضافه می کنید و مخلوط می کنید تا یکدست شود و بعد بسته به سلیقه خود آن را به شکلهای مختلف یا در قالبهای مختلف می ریزید تا سفت شود و حالت کریستالی به خود بگیرد.
🍧اسموتی با پایه ماست یونانی
🍓طرز تهیه:یک عدد موز خرد شده(خنک باشه،لازم نیست یخ زده باشه)+دو لیوان توت فرنگی نصف شده(حتما بذارید یخ بزنه)+سه چهارم لیوان ماست یونانی+یک سوم ق چ وانیل+سه چهارم لیوان یخ خرد:همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا بافت نرم و خامه ای پیدا کنه و بعد سرو کنید.
🍧نکته:مخلوط کن باید قوی باشه و بتونه یخ رو خرد و مخلوط کنه.
نکته: نی های مخصوص اسموتی ضخیم تر و بزرگتره چون اسموتی سفت و غلیظه.
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه
آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم
میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم
نوش جان 💞
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
مربا به
به" ها رو بعد از شستن وتمیز کردن به شکل دلخواه برش بدید (البته به"باید شیرین باشه چون به" ترش یا ملس موقع پخت وا میره) داخل قابلمهای که بهتره جنسش مس باشه آب ریخته و بزارید تا بجوش بیاد بعد به"های خرد شده رو همراه با یک لیوان شکر داخل اب جوش ریخته و به مدت تقریبا ده دقیقه بپزید(که اینم بستگی به به"هاتون داره که زود پخت باشه یا نه باید موقع پخت زود زود تست کنید) بعد از نیمه پخت شدن به" ها بقیه ی شکر رو اضافه کنید زیر قابلمه شعله پخش کن ودرب ظرف رو بزارید تا وقتی که رنگش به رنگ دلخواهتون برسه . اگر در حین پخت شیره مرباتون غلیظ شد ورنگش روشنتر بود میتونید آب جوش اضافه کنید ودر نهایت بعد از تمام شدن وغلیظ شدن شیره شعله گاز رو خاموش کنید و بزارید یک شب داخل همون ظرف بمونه بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کرده و در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکی_نعلی_نگین
مواد لازم:
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ)
بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ
زنجبیل یا هل یک ق غ(من هل زدم)
تخم مرغ ٣ تا بزرگ
شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ)
روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ)
وانیل ١ ق چ(من اسانس هل زدم)
شکلات و پودر پسته برای تزیین
دمای ١٧٠ سانتیگراد
مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه
اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغن روبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_مالتیزر
طبقه اول
من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم..
اما دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق م
شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع
یک سوم لیوان کره ذوب شده
طبقه دوم :
شیرعسلی نصف قوطی
پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر )
شیرسرد نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۵۰ گرم
پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم)
دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد
طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیریکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای. برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میزاریم سه الی چهار ساعت بمونه
این دسر بسیارخوشمزه ست
نکته :مواد طبقه دوم که میکس کردین پنج تا ده دقیقه زمان بدین تا غلیظ بشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
♦️كباب خونگي
. گوشت #کباب_کوبیده مخلوط گوساله و گوسفندی است . گوشت قلوه گاه گوسفند را انتخاب کنید تا چربی لازمو به کبابمون بده
جمعا ۵۰۰ گرم که حداقل دو بار چرخ شده باشه این مقدار هفت الی هشت تا سیخ کباب بهمون میده .
پیاز را رنده ریز کنید. حدود 200گرم پیاز لازمه آب پیاز را به خوبی بگیرید. اگر پیاز آب داشته باشه باعث ریختن کباب می شه؛ آب پیاز رو دور نریزید
در کاسه بزرگی گوشت چرخ شده را با پیاز آب گرفته مخلوط کنید .نمک و فلفل و زعفران دم شده را اضافه کنید و ورز دادن را شروع کنید
گوشت را ورز دهید و آنقدر ورز دادن را ادامه بدید که تا تمام گوشت به هم بچسبد و وقتی اونو از ظرف بلند می کنید همش بلند شه و همش تو ظرف بیفته و تیکه تیکه نشه تو اینحالت گوشت به خوبی ورز داده شده
حالا وقت استراحت دادن به گوشت است و باید 2 ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت گوشت به سیخ کشیدن کباب کوبیده را شروع کنید از سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید
اندازه یه پرتغال کوچیک از گوشت رو بردارید گرد کنید . سیخ رو با آب پیازی که کنار گذاشته بودیم خیس کنید اینطور گوشت از سیخ نمیریزه
حالا سیخ رو بین گوشت فرو کنید و گوشت را در سطح سیخ پهن کنید (برا راحتی کار با آب پیاز هم میتونید دستتون رو خیس کنید)
میتونید از کباب زن هم استفاده کنید
حالا کباب ها رو روی منقل یا کباب پز بزارید اول با شعله زیاد تند تند بچرخونید تا روی سیخ ثابت بشه و بعد رو حرارت کم کنید تا مغز پخت شد
نووووش جان😊
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کرم_زعفرانی😍🍮
♦️مواد لازم برای ۳_۵ نفر
◽شیر ۳لیوان
◽خامه ی صبحانه نصف لیوان
◽زعفران دم کشیده ی غلیظ ۳ق غ
◽گلاب ۳ق غ
◽وانیل مایع ۵قطره
◽شکر ۸ق غ
◽پودر ژلاتین ۳ق غ
شیر رو بزارید روی گاز تا جوش بیاد.جوش که اومد حرارت رو کم کنید تا سر نره.شکر رو بهش اضافه کنید. پودر ژلاتین رو به آرومی روی شیر بپاشید .و تندتند باهم زن دستی برنید تا پودر ژلاتین به حالت لخته درنیاد و کاملا حل بشه.وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد شعله رو خاموش کنید.بزارید کمی از حرارت بیفته.خامه ی صبحانه رو که با قاشق زدین و روون شده رو بهش اضافه کنید.بعد گلاب و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و دوباره باهمزن دستی بزنید تا کامل مخلوط بشه و داخل قالب بریزید.
طعمش شبیه بستنی سنتی میشه.
🔷سایر نکات🔷
🔸لطفا وانیل شکری رو با وانیل مایع جایگزین نکنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍طرز تهیه #ته_چین_مرغ
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ته_چین_مرغ 😍😋😋
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
◽تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
◽زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
◽نمک و فلفل به مقدار لازم
◽کره آب شده ۱/۴ پیمانه
◽ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
◽مرغ ۲۵۰ گرم
◽برنج 1.5 پیمانه
◽خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
◽خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 100 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
۸- بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.زرشک رو شسته بعددر روغن تفت داده رو ته چین تزئین میکنیم
🔷سایر نکات🔷
🔸میتوان آنرا در فر هم گذاشت..البته باید روی آنرا با فویل بپوشانیم.
🔸حتما برنج را دو ساعت با نمك خیس كنید
بهتر است این غذا در پلو پز یا فر طبخ شود
اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید.
🔸بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.
🔸 برای اینكه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آیس_پک_توت_فرنگی_انبه
♦️مواد لازم برای۲ نفر
◽توت فرنگی خردشده ۱۵۰ گرم
◽انبه خردشده ۱۵۰ گرم
◽شیر نصف لیوان
◽بستنی (ترجیحا باطعم توت فرنگی) یک لیوان
◽عسل (یاشیره نبات یاشهد) ۲ قاشق غذا خوری
◽چیپس شکلات وترافل(برای تزئین) به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- انبه و توت فرنگی خورد شده رو جدا گانه بزارید داخل فریزر تا کامل یخ بزنه
۲- بعد چند ساعت که میوه ها یخ زد ، اونها رو از فریزر خارج کنید بهمراه یک لیوان بستنی و نصف لیوان شیر و عسل بریزید داخل مخلوط کن (اگر مخلوط کن تون خیلی قوی هست مثل کافی شاپی ها ، اگر نه بریزید داخل غذاساز و تیغه خورد کنش رو نصب کنید)
۳- وقتی که کاملا میوه های یخ زده خورد شدن و با بقیه مواد مخلوط شدن اونها رو در لیوان سرو کنید و روی اون رو با ترافل و چیپس شکلاتی تزیین کنید .
این مقدار برای ۲ لیوان پر کافیه . نوش جان🌸
🔷سایر نکات🔷
🔸میتونید بجای انبه و توت فرنگی میوه های دیگه هم استفاده کنید ولی این دو تا طعمشون با هم عالیه .
🔸 میتونید اگر بستنی توت فرنگی ندارید بجاش بستنی وانیلی استفاده کنید ولی رنگ آیس پک تون خوش رنگ نمیشه و البته روی طعمش هم تاثیر داره
مگر اینکه بخواهید میوه های دیگه استفاده کنید که در این صورت همون بستنی وانیلی بهتره .
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍜#نودل
♦️مواد لازم برای۲ نفر
◽نودل ۲ بسته
◽رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
◽سس کچاپ تند ۱ قاشق مربا خوری
◽فلفل سبز قلمی شیرین ۲ عدد
◽رب انار یا سس انار(اختیاری) ۱ قاشق مربا خوری
◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه
۱- توی یه تابه یا قابلمه ی مناسب ...روغن مایع + رب + رب انار +سس کچاپ تند رو بریزین ویه ذره تفت بدین
۲- نودلها رو تو تابه قرار بدین ویه لیوان سر خالی آب بریزین وادویه نودل هم که داخل بسته هست رو بریزین ودر تابه رو بذارین وبعد پنج دقیقه آروم هم بزنین ومنتظر باشین آبش کشیده بشه ودم بکشه وتمام...
۳- نودل رو به ظرف سروتون منتقل کنین وروش فلفل قلمی شیرین ریز کنین ومیل کنین..واقعا خوشمزس
🔷سایر نکات🔷
🔸درسته ادویه نودل ،نمکداره ولی بهتره خودتون یه ذره نمک به نودلتون بزنین..
🔸یه ذره کالباس یا مرغ پخته شده هم اضافه کنین مزه نودلتون بهتر میشه..
🔸میتونین یه سیب زمینی کوچیک سرخ کنین وبعد دم کشیدن نودل ،تو تابه بریزین وباهاش مخلوط کنین.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شکلات_صبحانه_خانگی 🍫
♦️مواد لازم برای۱ نفر
◽پودر کاکائو ۱ لیوان
◽شکر 1.5 لیوان
◽شیر ۱ لیتر
◽کره ۵۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).
۲- شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
۳- هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
۴- شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
۵- بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.
۶- مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.
🔸2)نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
🔸3)بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
🔸4)نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
🔸5)در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید. این سس را در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال میتوانید نگهداری کنید. سس را چند ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا حالت روان داشته باشد.
🔸6)این سس را در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال میتوانید نگهداری کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲#پتاژ_هویج_و_سیب_زمینی
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◽نمک و فلفل به مقدار لازم
◽آویشن تازه به مقدار لازم
◽برگ بو ۳ عدد
◽کره ۱ قاشق غذا خوری
◽پیاز ۲ عدد
◽سیب زمینی ۲۵۰ گرم
◽دارچین ۲ قاشق چای خوری
◽هویج ۵۰۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).
۲- وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید ، دارچین را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند ، پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.
۳- محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.
۴- پتاژ هویج و سیب زمینی را داخل کاسه بریزید و با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍹#اسموتی_3_میوه
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽بستنی وانیلی(اختیاری) ۱/۲ لیوان
◽آناناس (کنسرو شده و خرد شده) ۱ لیوان
◽توت فرنگی ۱ لیوان
◽موز ۱ عدد
◽خامه ۲ قاشق غذا خوری
◽شیر ۱ لیوان
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا میوه ها را خرد کرده و داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزنند.تقریبا زمانی معادل 2تا4ساعت لازم است تا میوه ها فریز شوند.
۲- شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
۳- مقداری بستنی وانیلی را به شیر اضافه کرده و یکی دو مرتبه آن را مخلوط کنید طوری که بستنی خیلی آب نشود.
۴- میوه های یخ زده را به مواد اضافه کرده و اسموتی را کاملا میکس کرده و یکنواخت نمایید.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)در صورت تمایل از مقداری عسل یا شکر داخل اسموتی استفاده کنید.
🔸2)میتوانید از شیر های طعم دار برای تهیه این اسموتی استفاده کنید.
🔸3)این اسموتی در دستور اصلی بستنی ندارد.
🔸4)در صورت تمایل آب کمپوت آناناس را هم به مود بیفزایید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا _فتوچینی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مشکوفی_با_شیره_انگور🍮🍮
🍥نشاستہ اصل ۶ قاشق
🍥آب سالم ۶ پیمانه ( ۴پیمانه سرد+۲پیمانه جوش )
🍥شکرسرخ ۱/۲ پیمانه
🍥شیره انگور ۱/۲ پیمانه
🍥زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
🍥عرق هل یا گلاب به مقدار لازم
🍥خلال پسته و بادام به مقدار لازم
🧁طرز تهیه🧁
نشاستہ را در آب سرد ڪاملا حل ڪرده تا گولہ نشود بعد آب جوش و شڪر سرخ و شیره انگور
و زعفران را اضافہ ڪرده و روے حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا جوش آید و ڪاملا قوام داشتہ باشد
در آخر عرق هل یا گلاب و مقدارے خلال پستہ و خلال بادام اضافہ مے ڪنیم و هم میزنیم و از روی اجاق
برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو میڪنیم.
#پیراشکی_سیب_زمینی_ولزی
مواد لازم
2 عدد سیبزمینی آب پز
یک پیمانه نخودفرنگی
به میزان لازم نان تست نرم
1 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه
1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید .
2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.
3 حالا سیبزمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.
4 از موادتان بهاندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.
5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.
6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_پنیر_پیتزا👩🍳
بروکلی ... چند تکه🥦
پیاز ... ۱ عدد🧅
آرد سفید ... ۴ ق غ
شیر ESL رامک ... ۱ پیمانه🥛
آب مرغ ... ۱ پیمانه🍗
هویج رنده شده ... ۱/۲ پیمانه🥕
نمک/فلفل سیاه ... به میزان لازم🧂
پنیر موزارلای رامک ... ۱ پیمانه🧀
روغن ... به میزان لازم
᯾❁ @fast_food ❁᯾