فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#سفره_آرایی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال
مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایدهی خوشمزه برای آشپزی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از حتما ببینید👇
🐩تیپ شخصیتی شما چیه؟
🐕تست های شخصیت مایرز رو بزن و خودت رو بهتر بشناس
💫این برنامه رو نصب کنید ، میزان هوش خودتون رو در شاخص های مختلف بسنجید , تیپ شخصیتی خودتون رو هم بشناسید.
👇👇👇
MBTI Test 29 v1.1.0.apk
4.1M
کوتاهترین تست هوش را حل کنید تا درجه نخبگیتون مشخص بشه
#هوش_کلامی
#هوش_عددی
#هوش_اجتماعی
#هوش_تجسمی
قلیه میگو جنوبی😋
مواد لازم :
ماهی 300 گرم
سبزی 300 گرم(200 گرم گشنیز و 100 گرم شنبلیله)
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی اختیاری 1قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
تمر هندی (عصاره) ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱- ابتدا پیاز را در قابلمهای با كمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت میدهیم.
۲- بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به سبزیها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوندو اب جوشیده به خورشت اضافه کرده. و اجازه میدهیم خورشت جا بیفتد.(در اینجا میتوان یک قاشق رب گوجه نیز سرخ کرد و اضافه کرد)
۳- در این مرحله میگو را به همراه سیر،نمک،ادویه و دارچین و زردچوبه تفت میدیم و حدود دو قاشق زعفران غلیظ اضافه میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم.
۴- نیم ساعت آخر پخت عصاره تمبر هندی را به خورشت اضافه میکنیم.
برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
كرم زردآلو
پوره ى زردآلو: 2 لیوان
پودر ژلاتين:3ق.غ
خامه صبحانه: نصف پاکت
آب سرد: نصف لیوان
مواد کرم👇👇👇
زرده تخم مرغ :يك عدد
شير : 2لیوان
شكر:1لیوان
نشاسته ذرت: نصف لیوان
وانيل: يك چهارم ق چ
نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد .
زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود
نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد .
روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . در پستهای بعدی دستور مربا زردالو رو میزارم.
#کرم_زردآلو
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . .
برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با ۲۵۰ گرم توت فرنگی و حذف هل و ۱ قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم
کپی ممنوع⛔️
🎨 @khalaghaneh
ـــــــــــــــــــ🌸🌸🌸🌸ـــــــــــــــــــــ
کانال دوم ما #غذاهای3سوته 😍👇
😋 @fast_food
#چيپس_و_پنير
من اينجوري درست ميكنم چيپس و پنير رو ...
ابتدا چيپس (ترجيحا نمكي )و كف ظرف مورد نظر ميريزم روش يكم پنير موتزارلاي رنده شده يه خرده سس فرانسوي ميريزم ورقه هاي ژامبون رو چيده ( ميتونين اگه ژامبون دوست ندارين از مرغ پخته تيكه شده استفاده كنيد ) فلفل دلمه اي و بعد قارچ اسلايس شده در صورت تمايل ذرت پخته شده و در انتها اويشن فراووون بعد دوباره يه خرده سس فرانسوي و در انتها چيپس ميريزيم و روشو با پنير ميپوشونيم من دوباره هم اويشن ميريزم روي پنير اون سس رو كه ميريزين داخلش باعث ميشه كه موقع پخت در فر بجوش بياد و چيپس پنيرتون خيلي خوشمزه ميشه من داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه ميزارم وقتي روش طلايي شد اماده ست.
کپی ممنوع⛔️
🎨 @khalaghaneh
ـــــــــــــــــــ🌸🌸🌸🌸ـــــــــــــــــــــ
کانال دوم ما #غذاهای3سوته 😍👇
😋 @fast_food