#قابلی_پلو
▫️گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم
▫️هویج سه تا چهار عدد
▫️برنج سه پیمانه
▫️کشمش سه چهارم پیمانه
▫️پیاز پنج عدد
▫️کمی زعفرون و نمک و فلفل
🔸ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شله_زرد
برنج نیم دانه و خرد شده 2 لیوان
شکر 4 پیمانه
آب 12 لیوان
کره گیاهی 50 گرم
زعفران
گلاب 1 استکان
روغن مایع 1 ق غذاخوری
پودر دارچین برای تزیین
خلال بادام به اندازه یک مشت
خلال رو با گلاب میزاریم خیس بخوره
برنج رو از قبل شسته و خیس کرده و داخل قابلمه با اب و نصف ق چ نمک میزاریم تا بجوشه و بعد از جوشیدن حرارت رو کم میکنیم تا جایی که برنج به اصطلاح شفته شده و کاملا وا بره کره و روغن و شکر رو اضافه کرده و مرتب هم میزنیمو ده مین انتهایی خلال بادوم و زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنییم
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار
یک ژله با آب انار طبیعی
درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است .
مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده
جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین
آب انار ۱.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
بستنی ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین .
من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه .
این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است.
روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته .
آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم .
از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین .
من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه .
مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم .
به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دونات_سیب
مواد لازم:
برای 6 نفر
سیب 2 تا 3 عدد متوسط
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
باترمیلک 50 میلی لیتر
شیر 80 میلی لیتر
شکر ۵۰ گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
🍩روش تهیه:
سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه کنید. پوست گرفتن سیب ها اختیاری است.
در کاسه ای آرد ، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق خوب با هم ترکیب کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را که کمی هم زده اید به ترکیب آردی اضافه کنید. باترمیلک را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. اکنون شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و روانی بدست بیاید.
در ماهیتابه گودی به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه های سیب را یکی یکی داخل مایه خمیری فرو کنید تا خمیر دو طرف سیب را بپوشاند. سپس بلافاصله داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام حلقه های سیب را در روغن سرخ کنید.
دونات سیب سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید و بصورت گرم نوش جان کنید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_ژله_انار 😋
▫️۳تا تخم مرغ
▫️۲پیمانه آرد
▫️ی لیوان آب جوش
▫️ی بسته ژله انار
▫️ی ق چ بکینگ پودر
▫️کمی وانیل
▫️یک پیمانه شکر
▫️یک سوم پیمانه روغن
🔸اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_حلوا_كاراملی
موادلازم:
شیر 1 لیتر
پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل 1 بسته
شکر 1 پیمانه سرخالی
کره 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_کشمشی:
آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کشمش ۱۰۰ گرم
کره حتما به دمای محیط برسه و نرم بشه ، به جای کره میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید،
کره و پودر قند رو باهم میزنیم تا رنگش روشن بشه ، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدوم رو سی ثانیه میزنیم ، با تخم مرغ آخر وانیل هم اضافه کنید، آرد رو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم، کشمش هارو تمیز شسته و خشک میکنیم و با یک قاشق آرد مخلوط میکنیم ، به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم، سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم ، مواد رو داخل قیف بدون ماسوره ریخته با کمی فاصله از هم روی سینی قرار میدیم ، خیلی پهن نزارین چون بعد پخت پهن تر میشه، با قاشق هم میتونید این کارو بکنید ، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ( زمان ممکنه متغیر باشه چک کنید خودتون ) رنگ شیرینی تغییر نکنه تا بعد از پخت نرم بمونه ، میتونید برای ترک دار شدن روی شیرینی قبل از اینکه بره تو فر روش کمی پودر قند الک کنید
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
چوب شور و شکلات قلبی ویژه #ولنتاین ❤️😍😋
شکر و تخم مرغ را روی چوب شوری کوچک ذوب کنید. همچنان که شکر و تخم مرغ میپزند آب نباتی قلبی روی آن قرار دهید
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_مجلسی
یک بسته ژله ی لیمو نعنا رو با یک لیوان و نیم آب بن ماری کردم تا کاملا شفاف شد ...گذاشتم کنار و وقتی از دما افتاد سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی بهش اضافه کردم و با گوشت کوب برقی چند ثانیه زدم تا کاملا مخلوط شد.(کف روی ژله رو گرفتم و دور ریختم) داخل ظرف ریختم و گذاشتم یخچال سه ساعت. بعد برگردوندم و قسمت تو خالی رو با ژله ی آناناس که به همین روش درست کردم و پر کردم.
نوش جان❤️❤️
✔️نکته:کمی رنگ خوراکی مارک ویلتون هم اضافه کردم.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳
᯾❁ @fast_food ❁᯾