eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
آرزو می‌کنیم در این صبح زیبا نسیم صبحگاهی زلف خاطرتان را بیاراید تپش عشق در وجودتان باشد و شور زندگی در جانتان سلام؛ امروزتون سرشار از انرررژژژی @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد رشته فرنگی روغن زیتون، ذرت پخته، خیارشور، فلفل دلمه ای، شوید، جعفری، پیازچه، پیاز، نمک،فلفل،پاپریکا 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
زمانی که آب برنج کته داره کم میشه دو قاشق ماست سفت و شیرین به برنج اضافه کنید . هم رنگ برنج خیلی سفید میشه هم خوشمزه و خوش عطر میشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
رول تست پنیر موادلازم: نان تست ۴ عدد ژامبون گوشت ۴ ورق پنیر ورقه ای به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا کناره های نون رو با کمک چاقو جدا میکنیم . و بعد با وردنه روی نون میکشیم تا بافتش منسجم و نازک بشه نون که نازک شد روش یه ورق ژامبون و یه ورق پنیر میذاریم بعد آروم رول میکنیم . تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد و بعد رول ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری میغلطونیم تا همه جاش پوشیده بشه . روغن رو داغ کرده و رولها رو تو روغن سرخ میکنیم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#_مسقطی_شیر مواد لازم : ۱ ليوان شير ۱ لیوان نشاسته ۲ لیوان شکر ۵۰ گرم کره ۱/۲ لیوان گلاب نوک ق چ وانیل ۴ عدد دانه هاى هل طرز تهیه براى تهیه این مسقطی ابتدا نشاسته را در شیر حل کنید و از صافی رد کنید. بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و با شعله ى كم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید (من شكر كمترى استفاده كردم). بعد گلاب و وانیل و هل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه كنيد. پس از چند دقیقه كه غليظ شد از روی حرارت بردارید و در ظرفى بریزید و درون يخچال قرار دهيد. بعد كه كاملا بست و سفت شد با چاقو برش بزنيد و روی آن را با خلال بادام و پسته و...مى تونيد تزئینش كنيد . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد پنیر چدار نصف فنجان آب لیمو یک چهارم فنجان پنیر مونتری نصف فنجان چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته. نان ترتیلا ۱۸ عدد پنیر چدار و موزارلا مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
به نظرم #ساندویچ یکی از راحت‌ترین و خوشمزه ترین و بی دردسرترین غذاهاست که میشه جلوی مهمون (خواهرا) گذاشت😁 اون یدونه ساندویچی که گریل شده واس خواهر کوچیکه است که به طرز وحشتناکی بدغذاست😫 #ساندویچ_مرغ_قارچ ♨️پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه ، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم. رب گوجه ، سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هارو‌که از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم ‌‌در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_ساندویچ 😋😍 یه ساندویچ 3سوته 👆 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #پیتزا_بدون_فر 🍕 کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
کنسرو نخود فرنگی ✔️نخود فرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره) میتونید نخود فرنگی ها رو بهمراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید برای کنسرو کردن، نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن و بعد خارج کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین یخ بسیار زیبا و راحت حتما ببین برای شربت و نوشیدنی تابستونی و مهمونی های شیک , عالیییه😍 #تکنیکهای_باسلیقگی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_غذا افطار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از 
🌸هر روز آغاز یک زندگیست 🌸زندگیتان پر از اتفاقات خوش 🌸ســـــــلام 🌸صبح زیباتون بخیر @khalaghaneh
#دسرخرما پوست و هسته هاى خرما رو جدا كردم و در كمي كره تفت دادم و بهش كمي اب اضافه كردم تا خوب نرم شد تا وقتي كه سرد بشه . در ظرف ديگه اى گردو خرد شده ، كنجد ، پودر نارگيل و پودر كيك ( منظورم كيك پخته سرد شده است ) و مقداري خامه و كمي دارچين و زنجفيل و هل و جوز هندى اضافه كردم با خرماهايى كه سرد شده بود و كمي شكلات بن ماري شده مخلوط كردم تا حدي كه بشه بهش شكل داد حدود سه ساعت گذاشتم توي يخچال تا كمي خودشو بگيره بعد بشكل گردالى هاى متوسط دراوردم و به ترتيب در پودر پسته و كنجد و پودر گل سرخ غلطوندم و در كپسولهاي كوچيك چيدم براي تزيينش هم از فوندانتي كه بشكل گل در اورده بودم استفاده كردم و يه مرواريد سبز هم روش گذاشتم. . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ژله_فالوده🍝 🌀مواد لازم: پودر ژله دلخواه 2 بسته آب جوش 2 پیمانه فالوده 500 گرم 👇طرز تهیه👇 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
1- پودر ژله را به همراه آب جوش روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا ذره ای از آن حل نشده باقی نماند. 2- اجازه دهید مخلوط آب و ژله کاملا خنک شود. در همین حین فالوده ها را از آب جدا کنید. 3- در این مرحله از تهیه ژله فالوده ای باید قالب ژله را آماده کنید. چند قاشق از مایع ژله را درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. این کار باعث می شود ژله زیباتری داشته باشید. 4- وقتی ژله نیم بند شد، قالب را از یخچال خارج کنید و سپس فالوده ها را به همراه مایع ژله در قالب بریزید. 5- به کمک یک قاشق رشته های فالوده را در مایع ژله مرتب کنید و آن ها را از دیواره های قالب فاصله دهید. حالا قالب ژله را در یخچال بگذارید تا ژله فالوده ای به مدت دو ساعت کاملا ببندد. 6- وقتی ژله کاملا بسته شد، آن را از یخچال خارج کنید. به وسیله نوک یک کارد تیز، ژله را از دیواره های قالب جدا کنید. چند ثانیه قالب را در آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا از قالب جدا شود. سپس ژله را در ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پیچ پیچی و هات چاکلت مخصوصش 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_سالاد_الویه صرفا جهت ایده ی تزیین🌸 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #اکبر_جوجه 🍗🍗 آموزش با تمام نکات ریز👌 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سوپ_جو_پرک 🍜 😋 #ويژه_رمضان🌙 يك گزينه خوب براى افطار😊 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کاچی_خوشمزه آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید ) شکر یک لیوان آب حدود پنج لیوان زعفران دم کرده یک سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان کره پنجاه گرم روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه طرز تهیه: ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید نوش جان 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سیب زمینی و مارچوبه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
چجوری میتونم رنگ خورش رو ثابت نگه دارم؟ هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیرش خاموش باشد اگر خورش درحال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگ میشود 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات فنری یه ایده جدید و جالب 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh