14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_اسفنجی بدون فر 🎂
#کیک_سه_مواد
#کیک_بدون_فر
#کیک_قابلمه_ای
👈بدون شیر
👈بدون روغن
👈بدون بکینگ پودر👌
🔹مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
وانیل و هل مقداری
🔹طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل و هل را دقیقا ۱۰ دقیقه با دورتند بزنین تا حجیم و سفید و کشدار بشه
بعد ۱ لیوان آرد بدون الک کردن اضافه کنید و با دورکند همزن درحد مخلوط شدن بزنید
قابلمه رو گرم و با روغن مایع چرب کنید(بهتره کف قابلمه کاغذ روغنی یا ورق نسوز بذارین)
بعد مایع کیک داخل قابلمه بریزین(قطر قابلمه من ۲۰ س با ارتفاع ۹ س) سوراخ در قابلمه رو حتما چسب بزنید بعد روی حرارت کم بذارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان بدین میپزه بعد هرطور که دوست دارین تزیین کنید
حتی میتونید این کیک رو تو یخچال استراحت بدین به عنوان پایه کیک تولد ازش استفاده کنین به همین راحتی👌
🌺فوروارد فراموش نشه🌺
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیراشکی_فوری 🥪 😋
🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم.
🌺فوروارد فراموش نشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مربای پرتقال حلقه ای🍊
برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور
پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید
بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین
بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#دسر_کیوی_به_شکل_لاک_پشت
مواد لازم
آرد ۳قاشق غذاخوری.نشاسته ۳قاشق غذاخوری.شکر ۱پیمانه.شیر ۲پیمانه.بیسکوییت پتی بور ۱الي٢بسته.موزبه اندازه ای که دوست دارید
كيوي ٥ عدد
آردو نشاسته را بانیمی از شیر زده تاگلوله نشود وبعد با بقیه شیرقاطی میکنیم وروی حرارت میگذاریم وآرام هم زده تا خودش رابگیردوحالا شکررا ریخته وهم میزنیم.وحالا وقتی مواد کرمی ما خنک شدته ظرف گردی راسلفون کشیده وکیوی هارا که حلقه حلقه بریدیم ته آن میچینیم وتمام سوراخ هایش راهم با تکه های کیوی پر کنید.حالا از مواد کرمی ریخته ته آن وبعد وموز حلقه شده بچینید ومیتوانیداز ژله موز هم که خودش گرفته باچنگال تیکه تیکه کنید وروی مواد بریزید وحالا بیسکوییت چیده وباز کرم وگردو وموز وژله وبیسکوییت همین راادامه دهید تا مواد تمام شود وحالا دریخچال بگذارید تاخودش را کامل بگیرد.وبعد درظرف مورد نظر برگردانده وسلفون راجداکنید.
ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد كه من چون دوس نداشتم نزاشتم😁
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
ا
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
سبزی قرمه ۳۰۰گرم
لوبیا قرمز نصف لیوان
گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰گرم
رب نصف ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
لیمو عمانی
پیاز بزرگ ۱عدد
روغن ۲/۳لیوان
اول بگم که سبزی رو خوب ریز ریز کنید بزارید رو شعله بدون روغن تا ابش کشیده بشه ، تقریبا ۱ساعتی طول میکشه، بعد که خوب ابش کشیده شد، روغن جاااااامد ، تاکیدا جامد بریزید داخلش ، برای ۴کیلو سبزی ۱کیلو روغن ، شعله ملایم سرخ کنید .
این از سبزی
خب حالا پیاز رو تفت میدیم ، گوشت هم اضافه میکنیم، و تفت میدیم ، تغییر رنگ که داد ادویه ها و رب رو اضافه کرده ، رب برای خوشرنگ شدنه روغنه شه، میتونید نریزید، اصلا تو طعمش اثری نداره، بعد لوبیا خیس خورده و لیمو رو اضافه میگنیم ، میزاریم ۷،۸ساعتی بجوشه ،
با برنج ایرانی و ماست و خیار و البته پیاز خااااام نوش جاااااانتون 😍😍😍😍😍😍😍😍
#قرمه_سبزی
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#قیمه_نثار
گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم .
برای گرفتن تلخی پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید .
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#جوجه_ترش
جوجه ترش یا جوجه فسنجون غذای خوشمزه و دلچسبیه که اکثرا توی رستورانهای شمال کشور سرو میشه و طرفدارای خاص خودشو داره. به شدت پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
فیله یا سینه مرغ: دویست گرم
پیاز: 1 عدد
رب انار: 3 ق غ
گردو خرد شده: صد گرم
نمک، فلفل، زعفران: به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ رو خرد کرده و در مخلوط پیاز خرد شده، زعفران دم کرده غلیظ، گردو، نمک و فلفل و رب انار گذاشته و خوب هم میزنیم تا همه طرف تکه های مرغ خوب مزه دار بشن، و در ظرفی در یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار میدیم.
بعد ازین مدت تکه های جوجه رو هم میشه به سیخ کشید و کباب کرد هم میشه داخل تابه با حرارت کم سرخ کرد .که من اینجا جوجه ها رو سرخ و گوجه رو کباب کردم.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی_و_گوشت با پنیر چدار
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تهیه_مرغ_بریان
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#کیک_چای با سس شکلاتی
🍋🍑🍇🍊🍐🍎
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_رولی
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝