eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یبار اینجوری ذرت رو خودت دون کن، اگه ذرت سفت بود توی اب چندساعت بپز بعد فریز کن عاااالی میشه دیگه بازاری نمیخری👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه و خوشمزه که فوق العاده مقوی😋 مخصوصا برای وزن گیری بچه ها عالیه👌 تو فیلم با موز و عسل درست شده ولی من خودم وقتی از روی حرارت برداشتم فقط ۳شیره میریزم تا طبعش متعادل بشه👌 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ❌️᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍳🥚 سفیده­ های تخم مرغ تا دو روز در یخچال قابل نگهداری هستند. اما چنانچه فریز و منجمد شوند تا سه ماه نیز قابل استفاده خواهند بود. سفیده ­ها را درون کیسه­ های فریزر یا قالب ­های یخ قرار دهید تا بتوانید در موقع لزوم به اندازه مورد نیاز از آن­ها استفاده نمایید. در نظر داشته باشید بسته بندی سفیده­ ها را با دقت برچسب گذاری کنید تا به هنگام نیاز از فریزر خارج نمایید، زیرا وقتی سفیده ­ها یخ زدایی شدند دیگر نباید دوباره داخل فریزر گذاشته شوند. بهتر است یخ زدایی به روش طبیعی صورت گرفته و چند ساعت قبل استفاده، از فریزر بیرون آورده شوند. 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ❌️᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر 🎂 👈بدون شیر 👈بدون روغن 👈بدون بکینگ پودر👌 🔹مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۱ لیوان وانیل و هل مقداری 🔹طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل و هل را دقیقا ۱۰ دقیقه با دورتند بزنین تا حجیم و سفید و کشدار بشه بعد ۱ لیوان آرد بدون الک کردن اضافه کنید و با دورکند همزن درحد مخلوط شدن بزنید قابلمه رو گرم و با روغن مایع چرب کنید(بهتره کف قابلمه کاغذ روغنی یا ورق نسوز بذارین) بعد مایع کیک داخل قابلمه بریزین(قطر قابلمه من ۲۰ س با ارتفاع ۹ س) سوراخ در قابلمه رو حتما چسب بزنید بعد روی حرارت کم بذارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان بدین میپزه بعد هرطور که دوست دارین تزیین کنید حتی میتونید این کیک رو تو یخچال استراحت بدین به عنوان پایه کیک تولد ازش استفاده کنین به همین راحتی👌 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم. 🌺فوروارد فراموش نشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پرتقال حلقه ای🍊 برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
مواد لازم آرد ۳قاشق غذاخوری.نشاسته ۳قاشق غذاخوری.شکر ۱پیمانه.شیر ۲پیمانه.بیسکوییت پتی بور ۱الي٢بسته.موزبه اندازه ای که دوست دارید كيوي ٥ عدد آردو نشاسته را بانیمی از شیر زده تاگلوله نشود وبعد با بقیه شیرقاطی میکنیم وروی حرارت میگذاریم وآرام هم زده تا خودش رابگیردوحالا شکررا ریخته وهم میزنیم.وحالا وقتی مواد کرمی ما خنک شدته ظرف گردی راسلفون کشیده وکیوی هارا که حلقه حلقه بریدیم ته آن میچینیم وتمام سوراخ هایش راهم با تکه های کیوی پر کنید.حالا از مواد کرمی ریخته ته آن وبعد وموز حلقه شده بچینید ومیتوانیداز ژله موز هم که خودش گرفته باچنگال تیکه تیکه کنید وروی مواد بریزید وحالا بیسکوییت چیده وباز کرم وگردو وموز وژله وبیسکوییت همین راادامه دهید تا مواد تمام شود وحالا دریخچال بگذارید تاخودش را کامل بگیرد.وبعد درظرف مورد نظر برگردانده وسلفون راجداکنید. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد كه من چون دوس نداشتم نزاشتم😁 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ا ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
سبزی قرمه ۳۰۰گرم لوبیا قرمز نصف لیوان گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰گرم رب نصف ق غ نمک و فلفل و زردچوبه لیمو عمانی پیاز بزرگ ۱عدد روغن ۲/۳لیوان اول بگم که سبزی رو خوب ریز ریز کنید بزارید رو شعله بدون روغن تا ابش کشیده بشه ، تقریبا ۱ساعتی طول میکشه، بعد که خوب ابش کشیده شد، روغن جاااااامد ، تاکیدا جامد بریزید داخلش ، برای ۴کیلو سبزی ۱کیلو روغن ، شعله ملایم سرخ کنید . این از سبزی خب حالا پیاز رو تفت میدیم ، گوشت هم اضافه میکنیم، و تفت میدیم ، تغییر رنگ که داد ادویه ها و رب رو اضافه کرده ، رب برای خوشرنگ شدنه روغنه شه، میتونید نریزید، اصلا تو طعمش اثری نداره، بعد لوبیا خیس خورده و لیمو رو اضافه میگنیم ، میزاریم ۷،۸ساعتی بجوشه ، با برنج ایرانی و ماست و خیار و البته پیاز خااااام نوش جاااااانتون 😍😍😍😍😍😍😍😍 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنگالی . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
جوجه ترش یا جوجه فسنجون غذای خوشمزه و دلچسبیه که اکثرا توی رستورانهای شمال کشور سرو میشه و طرفدارای خاص خودشو داره. به شدت پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. فیله یا سینه مرغ: دویست گرم پیاز: 1 عدد رب انار: 3 ق غ گردو خرد شده: صد گرم نمک، فلفل، زعفران: به میزان لازم ابتدا سینه مرغ رو خرد کرده و در مخلوط پیاز خرد شده، زعفران دم کرده غلیظ، گردو، نمک و فلفل و رب انار گذاشته و خوب هم میزنیم تا همه طرف تکه های مرغ خوب مزه دار بشن، و در ظرفی در یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار میدیم. بعد ازین مدت تکه های جوجه رو هم میشه به سیخ کشید و کباب کرد هم میشه داخل تابه با حرارت کم سرخ کرد .که من اینجا جوجه ها رو سرخ و گوجه رو کباب کردم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پنیر چدار گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس شکلاتی 🍋🍑🍇🍊🍐🍎 . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای مهمونیهاودورهمیها . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی تهیه ساطری پلو . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی.. ‌. . ‌‌•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ...✨♥️⟧•
موادلازم سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازداغ ١ ق غذاخوري ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غذاخوري جعفري خردشده ٢ق غذاخوري شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم طرزتهيه: مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه . درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين . ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک شکلاتی آینازجون نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم‌زن میزنیم، بعد دو عدد تخم‌مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم‌زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم‌زن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... البته من تو قالب کیک درست کردم . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
500 گرم گوشت گوسفند دو بار چرخ شده را با يك عدد پياز متوسط ريز رنده شده چهار قاشق غذاخوري پر آرد نخودچي زردچوبه يك ق چ نمك ، فلفل سياه مخلوط مرزه ، ترخون ، شنبليه خشك يك ق غذاخوري پر همه را با هم مخلوط كنيد و 1/3 ليوان آب سرد را كم كم به مخلوط گوشتيمون اضافه و خوب خوب ورز ميديم بعد از موادمون گلوله هايي اندازه فندق درشت توي دست درست كنيد و گلوله ها را با چند قاشق روغن تفت بديد توي ي قابلمه جداگانه يك عدد پياز بزرگ نگيني خورد كنيد با چند قاشق روغن خوب طلايي كنيد زردچوبه ، نمك ، فلفل چهار عدد گوجه كه نگيني خورد كنيد يك ق غذاخوري رب گوجه همه را به پياز اضافه كنيد و يك ليوان آب جوش همينطور دوباره مخلوط سبزي معطر خشك ( مرزه ، ترخون ، شنبليه ) و وقتي سس جوش اومد گلوله هاي گوشتي را به سس اضافه كنيد و بزاريد خوب بپزه و جا بيفته و با ترشي ، سبزي خوردن و نان تازه نوش جان كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋😋😋 من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید . به همین سادگی...به همین خوشمزگی. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیرولرم 1لیوان گلاب نصف لیوان روغن 200گرم یا اگه خواستی روغنش کم باشه 150گرم زعفران دم کرده دوقاشق نمک یه پنس خمیرمایه ترکیه ۱بسته( 2 قاشق مرباخوری مایع خمیر ریز) تخم مرغ 1عدد1عدد زرده برارومال شکر5قاشق همه اینارو باهم مخلوط میکنی بعد بهش آرد اضافه میکنیم تاجایی که خمیر نرمی بدست بیاد حدوداً 5فنجان بعد میزاریم نیم ساعت استراحت کنه بعد استراحت بهش یه ورزی میدیم وبه خمیر فرم میدیم باز میزاریم 10دقیقه همینطوری بمونه وبعد 10دقیقه روشو با زرده تخم مرغ وزعفران رو مال میکنیم وکنجد خلال بادام یا هرچی تو خونه داری روش میزنی درفر170درجه به مدت 30دقیقه بپزه وقتی پخت روش بافرچه عسل میزنیم تا براق بشه واینم بگم توی فر یه کاسه آب بزار تا زیر نونمون خشک نشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭