eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوب براى تهيه سمبوسه طرز تهيه هاى مختلفى وجود داره كه اين ساده ترينش هست، ميتونيد به موادتون پياز و گوشت چرخ كرده يا سوسيس يا پنير پيتزا اضافه كنيد، . مواد لازم: سيب زمينى ٤-٥ عدد متوسط جعفرى خرد شده ٤-٥ قاشق غذاخورى (ميتونيد طبق سليقه خودتون بيشتر هم بريزيد) نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: سيب زمينى هامون رو آب پز ميكنيم و بعد نگينى خرد ميكنيم، جعفرى رو هم خرد ميكنيم، بعد جعفرى خرد شده رو به سيب زمينى ها اضافه ميكنيم و نمك و فلفل هم ميزنيم و همه ى مواد رو با هم مخلوط ميكنيم، نون هامون رو به سايز دلخواهمون برش ميزنيم و بعد مواد رو داخل نون ها ميريزيم و نون رو ميپيچيم، بعد هر كدوم رو كه پيچيديم، ميتونيم داخل يك ظرف كه روش كيسه فريزر كشيديم بذاريم كه تا بقيه سمبوسه ها رو ميپيچيم نون هامون خشك نشن، بعد داخل روغن سرخ ميكنيم و روى دستمال ميذاريم تا روغن اضافيش گرفته بشه، ِ ِ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید . به همین سادگی...به همین خوشمزگی. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
موادلازم سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازداغ ١ ق غذاخوري ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غذاخوري جعفري خردشده ٢ق غذاخوري شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم طرزتهيه: مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه . درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين . ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خمیر یوفکا 10 عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز یک عدد بزرگ روغن به میزان لازم فلفل دلمه یک عدد رب یک ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم کره ذوب شده :به میزان لازم پیاز را خرد کرده و درون مقداری روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و به همراه رب نمک و فلفل تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن راکاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم. مقداری از مواد را بر کناره طول خمیر ریخته و سپس لبه های خمیر را به سمت داخل بر روی مواد تا میدهیم. مابقی رول ها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. سپس سینی مخصوص فر را چرب می کنیم و بورک ها را داخل سینی می چینیم. یک عدد زرده تخم مرغ زده شده و یک قاشق کره ی اب شده را مخلوط می کنیم وبا برس روی بورک ها می مالیم روش کنجد بریزید. بعد در فر با دمای 180 درجه طبقه ی وسط به مدت 20 دقیقه میزاریم تا این خوشمزه ها بپزن. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 حمایت رسمی یک مسئول از یک گروه جهادی 🇾🇪 سید امین الحاکم، یکی از مسئولین انصارالله یمن و نماینده رسمی موسسه شهداء در ایران از تجربه همکاری خود با گروه جهادی اویس قرنی 🇮🇷 می‌گوید. 💢 شماره کارت رسمی جهت کمک به کودکان یتیم یمنی نزد بانک سپه (انصار سابق) به نام گروه جهادی اویس قرنی: 💳
6273 8170 1007 2290
(روی شماره‌کارت بزنید کپی میشه) 🔴 اینجا یمن است. تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
پای مرغ را جایگزین قرص های گران قیمت غضروف ساز کنید 👌 پای مرغ دارای مقدار زیادی ژلاتین و مواد غضروف ساز است که برای سلامت استخوان ها معجزه است ! پزشکان به افرادی که دچار کمبود کلسیم و پوکی استخوان و آرتروز شده اند، توصیه میکنند از پای مرغ استفاده کنند تا معجزه اش را مشاهده کنند ᯾❁ @fast_food ❁᯾
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز رنده شده.....۱عدد سیر رنده شده.....۶ حبه گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم رب الوچه......به مقدار لازم لیمو ترش....۱عدد نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
از خرید خیارهایی که پوست آن‌ها زیاد براق است پرهیز کنید چون 2 علت دارد یا بخاطر زدن موم به خیار براق شده و یا بخاطر پرورش خیار با نیترات ! ⇠ نیترات باعث بیماری‌هایی از قبیل کم‌خونی، سقط‌جنین و انواع سرطان‌ها می‌شود ! فراموش نکنید ، ساقه وسط کاهو را نباید خورد زیرا منبع نیترات است ❗️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ماهیتابه 2 عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر نصف استکان روغن آفتابگردان 2 عدد یوفکا پنیر و جعفری برای داخل بورک تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم یک عدد یوفکا را تیکه تکیه کرده داخل سس تخم مرغی میذاریم و هم میزنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و یوفکاها را داخل ماهیتابه میذاریم و روی یوفکا مخلوط پنیر (پنیر سفید) و جعفری میریزیم یک عدد یوفکای دیگر را تیکه تیکه کرده و با سس خیس میکنیم و روی پنیر وجعفری میذاریم. پشت و رو سرخ میکنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 برای خمیر کیکی 6-7 برش کیک کاکائو (کیک بیات یا حاضری هم‌ میشود) 3 قاشق غذاخوری نارگیل 5-6 قاشق غذاخوری خامه یا شیر (با توجه به قوام کیک می توانید افزایش دهید) 80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری) 👈 برای کارامل 1.5 لیوان شکر 75 گرم کره 1 پاکت خامه (200 ml) 👈برای کاور ترافلها 200 گرم شکلات شیری و تلخ به صورت مخلوط (آب شده به روش بن ماری) طرز تهیه 👇👇👇 شکر را در یک تابه با کف ضخیم بریزید و صبر کنید تا شکر روی حرارت ملایم ذوب شود. در این مرحله از قاشق استفاده نکنید و تابه را فقط تکان بدید. وقتی شکر آب شد به رنگ کاراملی درآمد ، آن را با یک قاشق چوبی هم بزتید و کره را اضافه کنید. به مدت 4 تا 5 دقیقه به این همین هم زدن را ادامه دهید. (اگر کمی گلوله گلوله شد ، مشکلی نیست.) سپس خامه را در چند مرحله اضافه کرده و گهگاهی هم بزنید تا با شکر ذوب شده ترکیب شود. بعد از افزودن خامه هم بزنید تا کارامل یکدست و غلیظ شود و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. درب تابه را ببندید و یک شب در جای خنک و سرد نگه دارید. صبح کارامل سفت می شود و شما تکه هایی به اندازه فندق از کارامل برداشته و گرد کنید . کیک ها را با غذا ساز پودر کنید ویا با دست خرد کنید و درون کاسه بریزید پودر نارگیل را به آن اضافه کنید. شکلات آب شده و شیر را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید تا به قوام خمیری یکدست درآید . از خمیر قطعات به اندازه گردو برداشته و در دستتون وسط آن ها را باز کنید و داخل آنها کارامل های گرد شده بزارید ، خمیر را ببندید و با دستان آن ها را گرد گرد کنید. توپ هایی را که گرد کرده