eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روش عالی برای فریز کردن قارچ قارچ ها رو بشورین و اسلایسی برش بزنید. سعی کنید از قارچ تازه و سفت استفاده کنید. داخل آب در حال جوش بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری آبلیم اضافه کنید از زمانی که دوباره شروع به جوشیدن کرد ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد اونارو آبکش کنین به ظرف حاوی آب و یخ منتقلشون کنید و دو دقیقه صبر کنید ببینید چه بافت نرمی پیدا کرد؟ رنگشم که تغییر نکرده دوباره آبکششون کنید و داخل زیپ کیپ بریزید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥚غذای محلی خوزستان: قلیه تخم مرغ😋 🍀تخم مرغ - ۵ عدد 🍀سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم 🍀آرد گندم - یک پیمانه 🍀پیاز و سیر - به میزان لازم 🍀تمبرهندی - یک قاشق غذاخوری 🍀نمک و زردچوبه - به میزان دلخواه 🍀گرد لیمو - به میزان دلخواه 🍀روغن - به مقدار لازم 🍀آب - به مقدار لازم 🍀رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) - به میزان دلخواه 🥢طرز تهیه:🫕🫕 درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزی‌های معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انت‌ها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.✔️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه آوردم چه صبحانه ای😋😋 پنکیک با پتی بور😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍵طرز تهیه «ماشاب»؛ آش محلی قم ◽️ماش یک و نیم پیمانه ◽️لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه ◽️سیب‌زمینی نگینی خردشده یک عدد ◽️کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه ◽️عدس یک پیمانه ◽️گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم ◽️پیاز سرخ شده سه عدد ◽️زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ◽️آب گوشت ، کشک و نعنا به میزان لازم 🔸طرز تهیه:🍴🥢 ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید. کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده ی ساده و شیک برای تزئین و سرو نون پنیر واسه مهمونی و عصرونه 🤗 بچه ها من گردو اضافه نکردم ولی شما گردو هم بزارین . که بین طبع سرد و گرم مواد تعادل برقرار بشه👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ۷۵۰ گرم گوشت ۷۵۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط سماق ۱ ق م خ نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران مقداری کره برای رومال به مرغ چرخ کرده تون زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید پیاز رنده و آب گرفته، نمک و فلفل اضافه کنید و حسابی ورز بدید و کنار بذارید به گوشت چرخ کرده تون پیاز رنده و آب گرفته، نمک و سماق اضافه کنید و حسابی ورز بدید روی کیسه فریزر اندازه گردو کوچیک از مواد یک‌درمیان قرار بدید و سیخ چوبی رو روش قرار بدید و رولش کنید و چند بار تا کنید و با فشارِ کمی گوشت ها رو به هم بچسبانید برای احتیاط با کیسه فریزر بلند کنید و آروم کف دستتون قرار بدید کف ظرف رو چرب کنید و به آرومی کباب رو داخل روغن قرار بدید و اجازه بدید تا سرخ بشه حین پخت رومال کره و زعفران انجام بدید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋رول کالباس، سریع و خوشمزه 🥢مواد لازم: 🫔سوسیس کوچک ۴۵۰ گرم 🫔کالباس گوشت ۴۵۰ گرم 🫔شکر قهوه ای ۱ پیمانه 🍗طرز تهیه: ابتدا فر را از قبل گرم روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک عدد سوسیس را روی یک ورقه کالباس قرار دهید و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آن‌ها را با خلال دندان سفت کنید. سوسیس‌های آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و بر روی آن‌ها شکر قهوه‌ای بریزید و در فر بگذارید تا رنگ آن طلایی و شکر آب شود. 🍣 رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.🍽 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
ء . باید یھ کافه زد کھ نزدیک دریا باشہ رنگ دیوارش آبی باشہ با صندلی‌های چوبی‌ِدونفره آهنگ ملایم پخش بشہ و فقط شیر کاکائو سرو بشھ ، وقتـے آدم‌هـا واردش میشن کفش‌هاشونـ اون‌ خیس باشھ ازآب دریا😌🐳 !
ـــــ در برابر بی‌مهرۍ آدم‌ها هیچ نمی‌گویم سکوت وسکوت و سکوت، انگار کہ لال شده باشم؛ شاید هم کور و کر. دیگر نہ انرژی توضیح دادن دارم و نھ حتـے حوصلہ‌اش را . (:
‌ـــــــ ـ فداۍسرت اگر آنچہ میخواستے نشد اگر چرخ دنیا با چرخ تو نمیچرخد تو چایت را بِنوش ؛ بر روۍ ایوان خانهء مادربزرگ بنشین و با او گپ بزن ، اگر زندگـے می‌کردیم ونہ فقط نفس را بہ بالا وپایین راه میدادیم زندگی زیباتر بود😌🧡 >>>
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 چهار تکه ران مرغ پیاز درشت یک عدد رب انار ترش پنج قاشق غذاخوری آب انار طبیعی دو لیوا ن خودتون آب انار رو بگیرید انار دون یک لیوان گردو خرد شده یک قاشق پر اختیاریه دوست ندارید نریزید رب گوجه یک قاشق سیر دو حبه رنده شده نمک وفلفل سیاه وقرمز وروغن به میزان لازم من کمی زردچوبه هم زدم خیلی کم روغن رو گرم کرده تکه های مرغ رو باهاش سرخ کنیدمرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده پیاز رو میریزیم و تفت میدهیم سیر رنده شده اضافه کرده ادویه ها رو زده پیاز وقتی طلای شد رب گوجه فرنگی زده و سرخ میکنیم (حدود سی ثانیه) رب انار هم میریزیم سریع تفت داده واب انار رو اضافه میکنیم نمک میزنیم وقتی که جوش اومد تکه های مرغ رو برمیگردونیم داخل سس درشو میزاریم با شعله کم آروم بپزه چهل دقیقه که گذشت و سس کمی غلیظ شد گردو رو اضافه کرده باز درشو میزاریم ده الی پانزده دقیقه آخر انار دون شده میریزیم نمکشو میچشیم خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کرده اگر ترش مزه دوست دارید همراه گردو چند عدد آلوی بخار اضافه کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ــ تیر غم دنیا بہ راھِ ما نرود .
‹ سایبان آرامش ما، ماییم !
^^
😋🙃سریع و ساده: سیب زمینی شکم پر کبابی🥔 سیب زمینی پخته و ریز شده: ۴ عدد بزرگ خامه: ۱/۲ پیمانه پیاز ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری مرغ کبابی ریش ریش شده: ۱ و ۱ پیمانه پنیر چدار خرد شده: ۱/۲ پیمانه 🥞برای تهیه سیب زمینی شکم پر کبابی، ابتدا سیب زمینی پخته شده را از وسط نصف کنید و کمی درون آن را خالی کنید. در یک کاسه، خامه و ۲ قاشق غذاخوری پیاز را مخلوط نموده و کنار بگذارید. مرغ را در یک کاسه بریزید و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا گرم شود در ماکروویو قرار دهید. در هر نصفه سیب زمینی به طور مساوی مرغ و سپس مخلوط خامه و پیاز را بر روی آن بریزید و بر روی آن پنیر ریخته و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پنیر آب شود، در ماکروویو قرار دهید.◽️✔️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔گراتین سیب‌زمینی و کرفس🥦 🥪مواد لازم: • 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده • 900 گرم کرفس خرد شده • نمک و فلفل سیاه • ¾ پیمانه خامه پرچرب • یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده • ¼ پیمانه کره • 1/8 قاشق چایخوری زعفران • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده 🍽🍽🍽🍽 🥢طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید. 3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. 4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. 5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔گراتین سیب‌زمینی و کرفس🥦 🥪مواد لازم: • 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده • 900 گرم کرفس خرد شده • نمک و فلفل سیاه • ¾ پیمانه خامه پرچرب • یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده • ¼ پیمانه کره • 1/8 قاشق چایخوری زعفران • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده 🍽🍽🍽🍽 🥢طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید. 3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. 4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. 5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧀🍝پیش‌غذای ایتالیایی: بروشتا 🥓مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: 🍣 گوجه فرنگی سفت.... ۳ عدد 🍣 ریحان تازه.... ۵ شاخه 🍣 سیر.... ۵ حبه 🍣 نان باگت.... ۱۰ برش 🍣 روغن زیتون.... به میزان لازم 🍣 پنیر پارمژان.... به میزان لازم 🍣 نمک و فلفل.... به مقدار دلخواه 🥠 ۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. ۲ - سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید. گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان‌ها ریخته و با تکه‌های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. ۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه‌ها قرار دهید و سرو نمایید.🍀 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥒سالاد خیار آلمانی خوشمزه با خامه ترش 🥗🥗🥗 🎾مواد لازم : 🥄خامه ترش یا ماست پرچرب: ۱/۲ پیمانه 🥄خیار: یک عدد 🥄گوجه فرنگی: یک عدد 🥄پیاز: یک عدد 🥄آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری 🥄شوید خشک شده: ۱/۲ قاشق چایخوری 🥄نمک: به مقدار لازم 🥒دستور تهیه🥒 برای تهیه سالاد خیار آلمانی در ابتدا خیار و پیاز را پوست کنید سپس گوجه فرنگی، خیار و پیاز همه را با هم ریز کرده و به تکه های مناسب درآورید. سپس شوید و نمک را داخل ظرفی بریزید و به خوبی آن را ترکیب نمایید سپس آبلیموی مورد نظر و خامه ترش را به ترکیب شوید و نمک خود اضافه کنید بعد موادتان را کامل هم زنید تا به سس تبدیل شود. 🍀در ادامه خیار،گوجه فرنگی و پیاز خرد شده از قبل را به سس مورد نظر بیفزاید و خوب همه آن ها را با هم مخلوط کنید می توانید سالاد را تا چند دقیقه داخل یخچال بگذارید آنگاه سالاد خیار شما آماده خوردن است. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته ‌᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چند ترفند در پوست کندن میوه ها ‎‌‌‍‌‎‌‌‍‏🍂🍁 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
45.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سالاد فصل👆🏻👆🏻 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔷مواد لازم : 🔹گوشت ماهیچه یا راسته گوسفند ( درشت خرد شده ) : 500 گرم 🔹روغن مایع : به مقدار لازم 🔹پیاز ( حلقه ای خرد شده ) : 2 عدد 🔹نمک و پور فلفل سیاه: به مقدار لازم 🔹زرد چوبه ( پودر شده ) : 1 قاشق سوپ خوری 🔹گرد غوره : 1 قاشق چای خوری 🔹کلم قمری ( حلقه ای خرد شده ) : 500 گرم 🔹چوب دارچین : 2 تکه 🔹رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری ♨️طرز تهیه : گوشت را در قابلمه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم بچینید. روی آن یک ردیف پیاز ، مقداری فلفل ، نیمی از زرد چوبه و نیمی از گرد غوره را بریزید. کلم قمری و چوب دارچین را روی آن قرار دهید ، سپس مقداری آب به آن بیفزایید ، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. پس از جوش آمدن ، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت بپزد و آب آن کاملاً کشیده شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن داغ ، تفت دهید تا خوش رنگ شود ، سپس آن را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، بقیه زرد چوبه و بقیه گرد غوره ، در یک ساعت آخر پخت گوشت ، به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تاس کباب ، کاملاً جا بیفتد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از خوشمزه که برای دهه شصتیا نوستالژی😋😅 کل توضیحات حلوا تو فیلم هست🎥 چند تا نکته لازمه که دقت کنید👇 آرد‌قنادی باشه بهتره👌 به هر میزان آرد، نصف پودر قند ، نصف روغن جامد لازمه ✅ بعضی ها مقدار خمیر ساده و خمیر کاکايویی رو نصف نصف می کنن که این مورد کاملا سلیقه ای بعضیام فقط یک سوم خمیر ، پودر کاکائو میزنن… ارد تفت داده شده هم باید ۳ بار الک بشه ✅ زمان تفت دادن ارد باید به این صورت باشه که اولا به ارامی هم بزنین همه قسمت ها رو که ارد نسوزه ثانیا انقد باید تفت بخوره تا بوی خوشش بلند شه و اثری از بوی خامی نباشه مثلا یه لیوان ارد ممکنه ۱۰ تا ۲۰ دقیقه تفت بخواد ولی برای ۲ کیلو ارد ممکنه یک ساعت و ربع زمان میبره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک لیوان آرد یک و نیم لیوان آب دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید) نصف لیوان گلاب پودر هل نصف قاشق غذاخوری کره 200 گرم زعفران به مقدار لازم 🔷اول آرد رو تفت میدم، به رنگ مورد نظرم که رسید الک میکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره رو اضافه میکنم کامل هم میزنم 🔷تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن آرد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با آب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعله رو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید. 🔷توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت رو نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)