29.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فارفاله با #سس_بشامل
#پاستا
نگم از خوشمزگی این غذا که کوچیک و بزرگ دوستش دارن 😍🥰انقدر لطیف و خوشمزه میشه که تو دهن آب میشه .
سینه مرغ ۲ عدد، پاستا پروانه ای ۳۰۰ گرم، پنیر پیتزا و پنیر پارمسان، کره، روغن، پاپریکا و ادویه مرغ : هرکدوم 1ق م، نمک و فلفل سیاه، سیر ۲ حبه
#سس_بشامل
کره ۵۰ گرم، روغن، آرد ۲ قاشق غذاخوری پر، شیر ۲ تا ۲/۵ لیوان، نمک، جوز هندی : خیلی کم
.
❌🟢
ترجیحا از همین مدل پاستا استفاده کنید
❌❌
پاستا خیلی له نشه
🟢🟢
سس بشاملتون غلیظ شده باشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هات_کراس_بان_شکلاتی
#نان_شیرمال_شکلاتی
آردسفید۳پیمانه،شکر ۲ق غ پُر،نمک۱ق چ سرخالي، وانیل شکری۱ق چ، دارچین نصف ق چ، جوزهندی نصف ق چ، پوست پرتقال رنده شده ۱ق غ، تخم مرغ١عدد هم دمای محیط، کره نرم شده 50گرم، خمیرمایه۳ ق چ، آب ولرم۱/۴ پیمانه، شیر ولرم۳/۴ پیمانه، شکلات شیرین۱۴ تکه
🔴خمیرمایه، آب ولرم، ۱ ق چ شکر رو ترکیب و ۱۰ دقیقه بذارین عمل بیاد. 2پیمانه از آردالک شده، شکر، نمک، پوست پرتقال، دارچین، وانیل، جوزهندی رو با هم ترکیب کنید. تخم مرغ، کره،خمیرمایه و شیر رو اضافه و هم بزنید
کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره.۱۰دقیقه ورز بدید روشو بپوشونید1ونیم ساعت جای گرم استراحت بدید تا2 برابر بشه
پف خمیر روبگیرید۱۴ قسمت کنید و هر قست رو روی سطح آردپاشی شده باز کنید.وسط خمیر1 تکه شکلات بذارید. خمیر رو ببندید. در قالب تفلون چرب شده یا روی کاغذ روغنی و سینی فر بذارید با زرده تخم مرغ رومال کنید
۸ق غ آب، نصف ق غ شکر،1/4پیمانه آرد را ترکیب کنید تا غلیظ بشه با قیف روی نونها+ نازک بکشید بپوشانید نیم ساعت درجای گرم استراحت بدید.کف فر ظرف آب جوش بذارین. در فر 180درجه از نیم ساعت قبل گرم شده25 دقیقه بذاریدطلایی بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
38.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_جارکیک_بدون_فرو_خامه
شیر سرد ۲لیوان
نشاسته ذرت ۲قاشق غذا خوری
شکر بیشتراز نصف لیوان
شکلات تخته ای ۶۰گرم
کره یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
کیک شکلاتی آماده یک بسته
زرده تخم مرغ
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_تره_فرنگی با خامه
تو این روزهای سرد هیچی به اندازه ی یه سوپ خوشمزه نمیچسبه 😋
تره فرنگی ۴- ۵ عدد، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، حریره سیر یا سیر له شده ۱ ق م پر، برگ بو ۲ عدد، کره ۳۰ گرم، روغن، نمک و فلفل سیاه، آویشن ۱ ق م، خامه نصف پاکت، شیر ۱ لیوان، آب قلم و آب مرغ : هرکدام ۱ لیوان
🔺میتونید از آب قلم و آب مرغ به تنهایی هم استفاده کنید.
🔻تره فرنگیها رو برش عرضی بزنید و با آب سرد خوب بشورید.
🔺برگ بو را بعد از پخت قبل از میکس کردن حتما خارج کنید.
🔻خامه نباید سرد باشه و با مقداری از سوپ مخلوط بشه تا نبرهو به آرامی اضافه بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️💫پــروردگــارا !
⚪️💫به هر چه بنگرم...
❤️💫تـو در آن آشکاری ..
❤️💫و چـه مـبـارک اسـت
⚪️💫روزی که با نام زیبای تو
❤️💫و با توکل بر اسم اعظمت.
⚪️💫آغاز می گردد ای صاحب کرامت
❤️✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
❤️💫پناهمان باش ای بهترین
51.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تولد #بدون_فر
#تزیین_کیک
من نصف مواد رو برای قالب ده و ارتفاع ده درست کردم .
تخم مرغ ۴ عدد، شکر 3/4 پیمانه (2/3 هم میتونین بریزین)، وانیل نوک ق چ، اب جوش1/3 لیوان، روغن 1/4 لیوان، آرد 1 و نیم لیوان، بکینگ پودر 1 و نیم ق چ
🔴تخم مرغ، شکر وانیل رو خوب هم بزنین تا پفکی و کشدار شود اب جوش اضافه و هم بزنین روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنین ارد و بکینگ پودر که از قبل چند بار الک کردین رو اضافه و هم بزنین (زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن کافیه)
اگه تو فر میزارین با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، اگه تو قابلمه میزارین حتما زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین حرارت خیلی کم باشه مثل دم دادن برنج میتونین کف قابلمه یه سه پایه یا نعلبکی بزارین بعد قالبو بزارین روش که از کف قابلمه فاصله بگیره
داخل قابلمه اب نریزین خالی باشه
دو تا سه دقیقه قبل قابلمه رو گرم کنین 40 دقیقه اول اصلا در قابلمه رو باز نکنین بعد با خلال چک کنین هر وقت چیزی نچسبید امادست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شير_برنج_خامه_اي
برنج نیمدانه 2 پیمانه
شیر 8پیمانه
شکر به مقدار لازم
گلاب سه ق غ
خامه نصف پیمانه
نمك مقداري
ابتدا باید برنج را از شب قبل در کمی آب یا گلاب خیس کنید.
در یک قابلمه مناسب، برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود.
برنج تاجایی باید بجوشد که حدود نصف لیوان از آب باقی بماند.
سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا له شده و مغزپخت شود.
پس از اینکه دانههای برنج کاملا باز شد.
حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید.
10 دقیقه بعد از اضافهکردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دمکنی تمیز روی قابلمه قرار دهید.
در قابلمه را ببنید و 5 - 10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد.
بعد از اینکه شیر برنج آماده شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود بعد تزيين كنين
نوش جان💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک
با صدا ببینید🔈
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
23.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_نان_بائو
آب گرم - 210 میلی لیتر
شیر - 30 میلی لیتر
شکر - 1 قاشق غذاخوری.
خمیرمایه - 7 گرم(1 قاشق مرباخوری )
آرد - 450 گرم
نمک - 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری.
کره - 20 گرم
🍞🥐🍞🥐🍞🥐🍞
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾