eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم قارچ ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۲ عدد پسته خام: ۱۰۰ گرم پودر سوخاری: ۲ ق غ آرد: ۲ ق غ تخم مرغ: ۴ عدد پاپریکا، پودر سیر، ادویه: از هر کدام یک ق چ پنیر چدار یا پیتزا: ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد متوسط طرز تهیه: قارچهارو ریز و مکعبی خرد کنید، رنده نکنید، چون آب میندازه پبازهارو رنده ریز کنید و آبشو بگیرد. فلفل دلمه ای رو قرمز انتخاب کردیم تا رنگ زیباش غذارو جذاب کنه، مکعبی و ریز خرد میکنیم. پسته هارو بعد از پوست گیری، خرد کنید؛ طوریکه زیر دندون بیاد( حتما خام باشه) همه مواد رو باهم میکس کنید. کف ظرف فر رو با روغن زیتون چرب کنید، مواد رو کف قالب بریزید( من داخل قالب پای ریختم) روی ملات کوکو، چند برش مکعبی از کره قرار بدید، تقریبا سی گرم اجازه بدید تو فر صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه بپزه، اگر تایمتون پُر شد ولی وسط کوکو هنوز نرم بود، فویل بکشید روش و اجازه بدید پانزده دقیقه دیگه بپزه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ۵۰۰ گرم تل کاداییف ۳ ق غ کره ۴ ق غ شکر ۱ لیوان مغز گردو خرد شده مواد لازم برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۳ ق غ آرد ۳ ق غ نشاسته ۱ لیوان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ پاکت خامه صبحانه طرز تهیه: در یک تابه کره را آب کنید، سپس روی آن کاداییف را اضافه کنید و ۴ ق غ شکر را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود.گردو خرد شده را هم اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. برای آماده کردن محلبی، در یک قابلمه یک لیتر شیر، آرد و نشاسته، شکر و زرده ی تخم مرغ را بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید و بپزید. وقتی محلبی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود . بعد از سرد شدن محلبی خامه را اضافه کنید و با همزن تا زمانی که صاف و یک دست شود هم بزنید. کف ظرف سروتان از کاداییف بگذارید روی آن محلبی بریزید و دوباره از کاداییف بریزید و تزئین کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
در یک ظرف چهل گرم کره و چهل گرم پنیر خامه ای یک دوم قاشق چایخوری وانیل را خوب هم بزنید . به اون صد گرم شکر دانه ریز ( اگه شکرتون دانه درشته کمی پودرش کنید ) اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر حل شود و مایه سبک شود. یک عدد تخم مرغ به مایه اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه کمی حجم بگیره . یک قاشق چایخوری رنده پوست لیمو و دو قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست بشه . دویست و پنجاه گرم آرد را با دو‌قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کرده اضافه کنید ؛ در آخر چند قطره رنگ زرد خوراکی ( دلخواه ) به مایه اضافه کنید . در ظرف را ببندید و چند ساعت ( چهار ، پنج ساعت ) در یخچال به اون استراحت بدید . بعد از استراحت خمیر ؛ آن را به گلوله هایی به اندازه گردو در دست فرم بدید و در کاسه ای که نصف لیوان پودر قند ریختید کامل بغلتانید طوریکه یه لایه کامل روی خمیر را بگیره . کوکی ها را در فر ۱۸۰ درجه( که حتما نیم ساعت پیش گرمایش شده ) به مدت تقریبی بیست دقیقه ( یا تا زمانی که زیر کوکی ها کمی تغییر رنگ بده ) قرار میدهیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای هر لیوان من حدودا سه تا اسکوپ بستنی ریختم دوتا وانیلی ویه اسکوپ بستنی قهوه تا طعم بهتری بده اسکوپها رو داخل لیوان بریزید . دو قاشق مرباخوری نسکافه رو با کمی شیر گرم وشکر مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد بین دوتا لیوان تقسیم کنید ودر آخر روی هر دو لیوان شیر سرد بریزید وروی لیوان کمی پودر نسکافه یا قهوه ترک یا پودر کاکائو هر کدوم که دوس داشتید. من باسس شکلات کمی روی بستنی ها ولیوان ریختم که قیافه اش هوس انگیز تر بشه ،چندتا دونه کرن فلکس شکلاتی هم روش دادم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه نوش جان 💖 🍨🍨᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرغ رو به زعفرون ونمک آغشته وتو روغن داغ با شعله ی متوسط رو به زیاد سرخ کنید، مرغ رو خارج کنید وتو‌ همون تابه پیاز سرخ کنید،ادویه کاری،فلفل سیاه،زردچوبه و سیر رو اضافه کنید وتفت بدید،بعد یک ق غ رب رو هم اضافه کنید و تفت بدید،مرغ ها رو به پیاز سرخ شده اضافه کنید بعد از سه دقیقه دو لیوان آب اضافه کنید، بعد از ۱/۵ ساعت یک پیمانه انار دون شده(ملس یا ترش)دو ق غ رب انار(ملس یا ترش)،۱۰ عدد آلو بخارای خیس خورده رو اضافه کنید و زمان بدین تا مرغ بپزه و آب غذا به رو غن بیفته،(حدود یک تا ۱/۵ ساعت) ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابتدا پیاز رو خرد کرده وتفت میدیم تا طلایی بشه بعد به آن زرد چوبه میزنیم کمی با زرد چوبه هم تفت میدیم بعد آب اضافه کرده ولپه باقالی هارو به آن اضافه میکنیم وفقط نیم ساعت احتیاج به پخت داره(لپه ها نباید نرم یا سفت باشن باید یک حالت نیم پز باشن تا وقتی با برنج میپزم شکل خودشان را از دست ندهند) بعد برنج را اضافه کرده وقتی آب برنج جمع شد دم میکنیم. برای چهار پیمانه برنج دو پیمانه لپه باقالی ویک پیاز متوسط ویک قاشق غذا خوری سر صاف زرد چوبه لازم داریم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تعداد: ۶ نفر مواد لازم یک کیلوگرم مرغ پخته شده ۴ پیمانه آب ۱۷۰ گرم نودل ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب ¾ پیمانه شیر نارگیل ¼ پیمانه گشنیز تازه ¼ پیمانه آب لیموترش یک قاشق غذاخوری شکر ¾ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز یک عدد خیار کوچک پیازچه طرز تهیه استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته‌های باریک برش بزنید. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بماند. در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. نودل‌ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طعم خوشمزه شیک و مجلسی مواد لازم آرد سفید ۱کیلو گرم کره ۳۰۰گرم روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم نثار (پودر قند ) ۴۰۰گرم پودر هل۱قاشق مربا خوری پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری گردو خرد شده ۳۰۰ گرم طرز تهیه آرد رو در تابه ای الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم.( میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید) میتونید داخل قالب سیلیکونی بریزید و ی ساعت داخل یخچال بزارید و بعد از قالب خارج کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزینه ی عالی برای نهار ساندویچ مرغ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆 یک و نیم پیمانه مغز گردو رو خرد کنین، لازم نیست خیلی پودر بشه داخل تابه بریزین و کمی تفت بدین یک و نیم قاشق غذاخوری پیاز تفت خورده یک قاشق چایخوری سیر له شده یک قاشق غذاخوری رب انار مقداری سبزی معطر شمالی یا نعنا و جعفری کمی نمک دو قاشق روغن اضافه و سه دقیقه تفت بدین یک سوم مواد رو با مقداری آب بذارین ۱۰ دقیقه بجوشه پنج عدد بادمجون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾