eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌯 😋 ▫️نان تست : ۱۰ عدد ▫️سینه مرغ پخته شده : ۲ عدد ▫️پیازچه خرد شده : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️جعفری خرد شده : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️خیارشور سرکه ای : ٨ عدد ▫️ذرت آبپز : ۴ تا ۵ ق‌غ ▫️گردو خرد شده : ۲ تا ۳ ق‌غ ▫️سس مایونز یا سس ماست : ۵ ق‌غ‌ سرپر ▫️آبلیمو : ۲ ق‌غ ▫️نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم ۱ ق‌چ 📍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
-🖤!'میگن‌برین‌مشهد‌کربلاتونو‌بگیرین مشهدمونواز‌کی‌بگیریم ..🚶🏽‍♂️' -امام‌رضا
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مازندرانیه که خیلی راحته تا فصلشه درستش کن😍 مواد لازم گل کلم،هویج،لبو پخته،یارمسی یا سیب ترشی،سرکه قرمز ،سیر ،فلفل،نمک،گلپر،سبزی معطر که شامل اوجی و زلنگ میشه به گیلکی هم میشه چوچاق و خرش فقط حواستون باشه مواد که شستین حتما باید خشک خشک بشه بعد ترشی درست کنید چون اگه آب داشته باشن ترشی کپک میزنه این ترشی بعد یک ماه آمادست👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
قلبم چه حال خوبی داره باتو🧡🪐!
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌽 😋 ▫️ذرت: ۲ عدد ▫️کره: ۱ ق غ ▫️نمک: کمی ▫️لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو ▫️قارچ: ۲ پیمانه گرم ▫️پنیر: ۱ پیمانه ▫️مایونز: ۲ ق غ ▫️فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ ▫️فلفل قرمز: ۱ ق چ ▫️آویشن: ۱/۵ ق چ 🔸+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید +حرارت کم کنید + لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید + ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه +پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید + ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
گاهـی‌یادمان‌میرودکہ‌چقدر‌در‌طـی‌این سال‌ھایی‌کہ‌‌سینھ‌مان‌تداوم‌نفس‌کشیدن‌را تجربہ‌کرد، بہ‌چہ‌میزان‌هواےِ‌‌نفس‌های‌ما‌را‌داشتی‌ . . - خـداجون! نفس‌ما‌روآغشتھ‌بہ‌یادت‌کـن!
پوره سيب زمينى يك انتخاب عالى براى سرو كنار خوراك هاى مختلفه، تهيه اش هم خيلى راحته سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کنید و با مقدار کمی آب و نمک بذارید تا کاملا بپزه،وقتی خوب پخت ؛ آبکششون کرده و با گوشتکوب له کنید و با کره مخلوط کنید،اگر کم نمک بود مقداری نمک،پودر فلفل قرمز هم بهش اضافه کرده خوب مخلوط کنید و رو حرارت قرار بدید و کم کم شیر رو بهش اضافه کنید،به همین راحتی آماده شد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗 😋 ▫️۳ عدد سینه مرغ ▫️نمک و فلفل سیاه ▫️پودر پاپریکا ▫️۱ دونه پیاز کوچیک ▫️۳ حبه سیر ▫️۵ تا دونه قارچ ▫️۱ مشت اسفناج ▫️۱ ق.غ سویا سس ▫️۱/۵ لیوان شیر ▫️۱ ق.غ روغن زیتون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براتون آموزش رب انار خونگی آوردم که تا فصل انار تموم نشده دست به کار بشید و انارهای ترشی که شانسی گیرتون میاد رو دور نریزید و رب درست کنید ، از ده کیلو انار حدود یک کیلو رب انار میتونید درست کنید که البته بستگی به گوشت انارها داره✌🏻 من با انار ترش محلی خالص درست کردم ولی اگر ملس دوست دارید میتونید با انار شیرین مخلوط کنید✋🏻 سر و ته انارهارو جدا کنید از وسط برش بدید با کفگیر چوبی بهش ضربه بزنید تا براحتی دونه انارها جدا بشه و زودتر انارها دون بشه،انارهارو داخل قابلمه بزرگی بریزید و بهش آب اضافه کنید که من از آب انار طبیعی استفاده کردم که رب خوشرنگ تری بهم بده ،حدود یکی دو ساعت میذاریم تا خوب نرم بشه و درین فاصله با کفگیر انارهارو له کردم و کف روی انارهارو برداشتم تا کیفیت بهتری در نهایت داشته باشم بعد داخل آبکش گوشتهای انار رو با کفگیر و دست خوب جدا کردم دوباره گذاشتم روی گاز و کف روشو برداشتم و بهش زمان دادم تا غلیظ بشه و در آخر بهش کمی نمک هم اضافه کردم فقط اواخر پخت حواستون باشه بیشتر هم بزنید چون امکان ته گرفتن داره✋🏻 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گل کلم ۱ کیلو کلم برگ نیم کیلو خیار ۴ عدد هویج ۴ عدد فلفل سبز تند ۴ عدد سیر یک بوته فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک ساقه کرفس مقداری مرزه_ترخون مقداری گوجه ۲ کیلو سرکه به مقدار لازم ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ سیاهدانه یک قاشق غ خ طرز تهیه: ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنک‌بشه) سپس همه‌مواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکه‌مخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکم‌می‌بندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید. این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ سوخاری مواد لازم سینه مرغ: نیم کیلو تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن: نصف استکان فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک لیوان طرز تهیه: اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید. توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾